![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
![]()
1,2.Chabrowy top, ubrany dwa razy- na mnie za duży
![]() 3. Lakier, kolor taki bardziej jajeczny ![]() 4,5. Jeden z moich ulubionych t-shirtów, niestety, na mnie już za mały ![]() ![]() ![]() 6.Różowa bluza z motywem panterki ![]() ![]() 7,8,9,10. Biała bluza w kolorowe paski z gwiazdkami, ubrana przeze mnie parę razy ![]() Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-05-30 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
![]()
1.Czarne spodenki w cienkie, srebrne paseczki. Spodenki posiadają coś jakby regulację w formie czterech guzików
![]() ![]() Zainteresowani proszę pytać o dokładne wymiary ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukajcie a znajdziecie, czyli wymienię wszystko ;D
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Proszę pytać Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-06-25 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
![]()
1. Kolczyki wpinki
![]() 2. ozdoby do tipsów, jasnozielone playboye 3,4. Czarna bluzka na długi rękaw, lekki nietoperz; na dekolcie ma brokatowy ozdobnik (zdjęcie 2). Bez wad. 5.Oferuję czarną koszulę w takie biało-żółte paski; dekolt, przy dekolcie guzik. Na długi rękaw. Rozm S 6. Siatkowa bluzeczka na długi rękaw, duże oczka. Kolor zgniłozielony. Najlepiej wygląda nałożona na drugą bluzkę ; ) rozm S 7. Czarny, mały golfik. Bez rękawów- rozciąga się ! On tylko tak niepozornie wygląda... ![]() Kupiła go moja mama, ale nie przypadł jej do gustu. XS 8. czarna chusta/ narzutka na ramiona 9.Zielona bluzeczka z wstawianymi rękawami w szaro zielone paski. Na biuście ozdobne kieszonki; rękawy lekko bufiaste. Moja ulubiona, niestety, znudziła mi się ![]() 10. Jasno żółty t-shirt z napisem srebrnym, XS Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-07-31 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]()
1. Oferuję czarny, włochaty sweterek, lekko błyszczący. Na długi rękaw z lekkim golfikiem pod szyją. Bardzo przyjemny w dotyku
![]() 2. Mam do zaoferowania top na cienkich szelkach w kolorze groszkowym ![]() ![]() 3. Oferuję czarne bolerko wkładane przez głowę, na długi rękaw. Na biuście bolerko ma takie jakby guzki- w roli zdobień oczywiście ![]() 4. T-shirt w różowo białe paski z lekkimi bufkami na ramionach; posiada szlufki na cienki pasek, którego jednak nie ma, wolałam nosić bez a potem gdzieś się zapodział ![]() 5.Króciutka, seksowna miniówka w szkocką kratę, oddaję, bo niestety nieco przytyłam i już w nią nie wejdę. Z boku przyczepiony ozdobny łańcuszek, są także dwa paseczki. XS 6,7. Biały top na szyję, z odsłoniętymi plecami i kołnierzykiem; strasznie przypomina barmański uniform, tylko w bardziej skąpej wersji ![]() 8,9. nauszniki szare, w kształcie gwiazdek. Nauszniki należą do mojej siostry, jednak rzadko je ubierała. 10. czarny sweterek z Hello Kitty, bardzo przyjemny materiał ![]() ![]() Rozmiar XS/S Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-07-31 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]()
1,2. < mam jeszcze taką w kolorze jasny róż > Oferuję dwa identyczne topy- no, prawie. Różnią się kolorem i czerwony ma mniej zdobień przy dekolcie, gdyż koraliki zwyczajnie odpadły. Ubrane kilka razy, żadnych wad. S
3,4. Topik ![]() 5. Tęczowe getry ; ) 6. trzy pary stringów; - czarne koronkowe z dodatkiem białej koronki i kokardką, - czarne z różową obwódką i napisami, - fioletowe. Dostałam w prezencie i nigdy ich nie ubrałam, jednak metki zostały poodcinane przeze mnie. S 7,8. Zakupiona rok temu biała sukienka w delikatny, kwiatkowy wzorek. Ubierana tylko do zdjęć; prześwitująca, więc lepiej ubierać pod nią jakąś cienką bluzeczkę ![]() 9. Oferuję białą sukienkę, w pasie układa się jak bombka, na szelkach. Ładnie eksponuje biust. Podkreśla pupę dzięki pasowi materiału znajdującemu się na dole, który jest obcisły ![]() Niestety nie pasuje do mnie. XS/S 10. Kupiony od koleżanki, jednak przez całe swoje 'życie' przewisiał w szafie ![]() Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-08-01 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
![]()
1,2,3,4,5.
- kolczyki plastikowe koła w żółto białe paski, - drewniane romby w trzech kolorach, - te trzecie obok niedostępne. - czwarte to czerwone serduszka, - żółte kuleczki, - gwiazdki, - duże serca, - koła, - koła wypełnione gwiazdkami, - z różówym koralikiem, - brązowe kwadraty. 6,7,8,9,10. - różowy medalion na rzemyku, - nieco zaśnidziały naszyjnik, - drewniane korale, - naszyjnik ze sztucznych diamencików, - bursztynowy krzyżyk, - kolorowe korale, - zielony, dłuuugi naszyjnik, - naszyjnik ze znakiem zodiaku- panną. Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-08-01 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
![]()
1,2,3. Biała koszula, guziki nie są pod samą szyję
![]() 4,5. Różowa sukienka z wstawką w kwiaty, do tego zamek- zip. Ozdobne plecy, lekkie wiązanie. Krótki rękaw, rękawki bufki. Bardzo krótka ; ) M 6,7. Kupiłam je na allegro i ubrałam jedynie żeby zobaczyć, jak wyglądają ![]() Czarne oprawki a z boku małe czaszki w kolorze srebrnym. 8. Moja ulubiona bluza ![]() ![]() Szara bluza z nadrukiem ogromnych oczu i napisem "what are you looking at ?" Nadruk leciutko sprany, ale minimalnie ![]() 9,10. Oferuję szary, obcisły T-shirt, ubrany przeze mnie dwa razy. Z przodu ma mały, różowo brokatowy napis 'yes boyfriend no problem'. Z tyłu identyczny napis, tylko większy ![]() ![]() Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2012-08-01 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
up ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
<3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.