![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: BodyRock.tv
Cytat:
J.w. Ona nie jest cyborgiem, każdy człowiek może przytyć, mieć chwilę słabości. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Kurcze, a miałam nadzieje, że Zuzka wróci...
Troszkę przytyła, ale zgodzę się z powyższą wypowiedzią, że Zuzanna jest tylko człowiekiem i miała trudny okres w swoim życiu. Jest i będzie dla mnie niesamowitą inspiracją i trzymam za nią kciuki! ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Właśnie Zuzanna jest moją największą inspiracją, ona ma super sylwetkę nie za chudą i to mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Postanowiłam napisać, bo już sama nie wiem co o tym myśleć. Zrobiłam ostatni 30 dniowy trening i.... zero rezultatów. Jak chodziłam na siłownie i robiłam aeroby to przez miesiąc traciłam dwa kilo a teraz jeszcze przytyłam. Nie wiem czy nie zrezygnować z tych ćwiczeń. I jeszcze jedno. Gdzie można znaleźć dokładne zasady ich diety, bo nigdzie nie widziałam, tylko pojedyncze przepisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Wchodząc w Food & Diet, jak zjedziesz trochę niżej masz takie posty jak np. What we eat in a typical day czy My diet plan i tam pisze o codziennej diecie Zuzki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważam, że nie można się skupiać tylko na gubieniu wagi, w pewnym momencie przychodzi też moment stagnacji, który trzeba po prostu przeczekać i nie poddawać się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Mam na myśli wagę i mam świadomość, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, jednak ja bym chciała być drobniutką dziewczynką (o ile można mierząc 178cm
![]() dla mnie mistrzostwem jest Lisa z bodyrock.tv, dokładnie tak bym chciała wyglądać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
O, ja mam tyle samo wzrostu i też bym chciała być drobną dziewczynką :P Też chciałabym najpierw schudnąć a później zacząć budować mięśnie. Tzn mięśnie mam, ale skryte pod warstwą tłuszczyku. Mówię o brzuchu. Ważę 63kg i chciałabym schudnąć dokładnie 8
![]() Edytowane przez mis_patys Czas edycji: 2012-01-29 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak samo uważam. Mimo, że na bodyrock trafiłam niedawno to od początku oglądałam tylko starsze filmiki z Zuzanną a teraz subskrybuję jej własny kanał na youtube. Plusem jest, że jej własne treningi nie są już kręcone w sposób jaki było to pokazywane na bodyrock, bardziej skupiamy się faktycznie na ćwiczeniach niż na jej tyłku.
Jeśli chodzi o Lisę to ona dla mnie jest troche aseksualna więc mogą sobie pokazywać jej tyłek i tak nie daje to efektu jaki pewnie chcieli osiągnąć, przynajmniej dla mnie. Denerwują mnie też jej strasznie nisko zawijane spodnie czy spodenki, prawie jej łono widać zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz podać linka do jej kanału ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje mi się że lisa jest naturalnie szczupła a tylko wyrobiła mięśnie, Zuzka po tym jak teraz wygląda, widać, że musiała naprawdę się napracować, stałam się fanką tych ćwiczeń, muszę się tylko zmotywować żeby dokładnie przestrzegać diety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, Lisa to typ chuderlaka i wydaje mi się, że ona się za bardzo nie rozrośnie, jedynie jej mięśnie po ćwiczeniach są bardziej zarysowane i twarde, natomiast Zuzka w zależności od etapu widać, że jej masa w filmikach się zmienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
jaki macie system ćwiczenia? wybieracie codziennie inny trening, czy jakiś czas ten sam? czy może poszczególne ćwiczenia?
Edytowane przez barwineczek Czas edycji: 2012-02-05 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na razie wybieram cwiczenia, które mi się podobają i które nie wymagają sprzętu jakiego nie posiadam. Bardzo często też zwracam uwage ile trwa ćwiczenie, bo czasem jak mam mało czasu to robie np te 4 minutowe + skakanka i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
ja każdego dnia wybieram inny trening, cały, rozpisuje go na kartce, włączam stoper na określony czas i ćwiczę jak oni każą, zazwyczaj pokazują zamienne ćwiczenia bez sprzętu, zamiast ramek używam stołu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
właśnie ja ubolewam, że nie mam sandbaga i dip station, ale nawet bym tego nie miała gdzie trzymać w mieszkaniu. Mam za to drążek do podciągania i z niego korzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Za dip station ustaw sobie dwa krzesła i połóż na nich kij od miotły. Wypróbowany sposób, reverse push-up robi się bardzo wygodnie
![]() Ja sandbag zrobiłam z podłużnej torby po namiocie (kształtem najbardziej przypominała tą z która ćwiczą Zuzanna i Lisa), wypakowałam workami z piaskiem aby była wystarczająco ciężka i wypełniłam jakimiś starymi prześcieradłami żeby trzymała kształt ![]() ![]() Kombinowałam nawet jak zrobić ugi-ball ale niestety nie znalazłam na allegro odpowiedniej rozmiarowo piłki :/ Były, owszem ale odrobinę za małe. Również chciałam ją wypełnić jakimś obciążeniem i byłą by jak znalazł. Patrzyłam też za piłkami lekarskimi ale ich cena oscyluje w okolicy 80 zł więc na razie radze sobie z tym co mam... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
hmm faktycznie sandbaga można zrobić samemu
![]() Jeśli chodzi o dipstation to nawet bym i zainwestowała w to z czasem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez CryBebe Czas edycji: 2012-02-07 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
mam propozycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja na dip station na prawdę nie mam miejsca
![]() ![]() Pufa mogła by być tylko musiała by być na tyle zbita, żeby dało się zrobić na niej pompkę czy planka i żeby się nie zapadła w trakcie całkowicie ![]() O, właśnie widzę, że zaczęli nowy 30 days challenge. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
tak, też myślałam o tym rozłączonym bo da rede to wcisnąć gdzieś między szafe a sciane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/marbo-home-jedyne-...097986300.html prosze bardzo, chyba zamówię, oryginalne kosztują ok 300zł plus przesyłka, ja użuwam do części ćwiczeń narazie stołu
![]() zawaliłam dzisiaj diętę na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
nawet nie takie drogie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi dziewczyny... dzisiaj jest do zrobienia piramida plus ćwiczenia 50/10, czy te ćwiczenia mają być po każdym powtórzeniu czyli 10 razy, czy po ukończonej piramidzie raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.