![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zacti +
Dzięki usuwaniu wypowiedzi przedstawicieli handlowych cudownych specyfików, kobiety sięgną po racjonalne odchudzanie. Zaoszczędzą na pieniążkach i... zdrowiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Oj spada,spada,trzeba będzie pracy szukać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Nie chodzi o dyskusję w ogóle,tylko na dany temat-proste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie kupiłam bo dzisiaj wyszłam ze szpitala, miałam operację jak się pozrastam to zapiszę.
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie to wielka ściema, oto fragment regulaminu sklepu sprzedającego specyfik:
"31. Produkty odchudzające są w pełni skuteczne, gdy jednocześnie stosuje się zdrowe odżywianie, doskonale zrównoważone i zróżnicowane pod względem wartości odżywczych. ..." Przesyłki wysyłane tylko pobraniem świadczą o braku jakiejkolwiek odpowiedzialności za produkt. Ja zamawiam za pobraniem i nie odbieram przesyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Mam prośbę do milenka80.
Mogłabyś szczegółowo opisać mi swoją dietę bo widzę, że bardzo dobrze Ci idzie i chciała bym jej spróbować.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Drogie Dziwczyny,
serdecznie Wam dziekuję za ten wątek i Wasze opinie!!!! natknęłam się na nie właśnie w poszukiwaniu informacji nt. wiarygodności reklamy, jaką dostałam mailem. Szukałam m.in. składu Zacti+, bo brak info nt. choćby substancji czynnej w tak szeroko rozwinietej reklamówce już mnie zastanowiła. Dzięki Wam szybko zorientowałam się, jaka to ściema, dzięki! ![]() Żal mi tylko wielu innych naiwnych, którzy niekoniecznie sięgną po taką metodę weryfikacji - najwyraźniej wciskanie kitu jednak działa, skoro takie naciągackie firmy wciąż prosperują i szukają nowych ofiar! Czy nie powinien tym zająć się jakiś rzecznik praw konsumenta czy tp., z sankcjami karnymi za oszustwo włącznie??!! Gdyby organa prawa w tym kraju nie były takie słabe ![]() Pozdrawiam Was serdecznie Drogie Dziewczyny! nawet nie wiecie jaką dobrą robotę dla innych robicie dzieląc się swoimi opiniami! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
ja znam wiele osob ktore kupily to scierwo i zadna z nich nie stracila nawet jednego kilograma. rowniez po odeslaniu opakowania zwrotu pieniedzy nie zobaczyly!!!! szczerze odradzam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
hahaha dobre sobie... moje kolezanki, jak i siostra przetestowaly osobiscie i zadna nie zgubila ani kilograma ( a dodam ze sa ta dziewczyny ktore polaczyly te tabsy z cwiczeniami na silowni i lekkimi posilkami) i efektow ZERO !! fajna reklama gratuluje !! nie ma to jak oszukiwac ludzi co??!! zwrotu pieniedzy tez nie bylo ani zadnego odezwu ze strony zacti!!! hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
witam. bylam na innym forum i skusilam sie(chyba z ciekawosci) aby zamowic zacti +. to za piekne zeby bylo prawdziwe ale sprobuje i dam znac jak efekty. zamowilam w piatek a pani z potwierdzeniem zamowienia dzwonila w poniedzialek mowiac ze dzis lub jutro skontaktuje sie ze mna kurier.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
![]()
Zastanówcie się dobrze nim wydacie kolejne pieniądze na kolejne tabletki, które nawet jak dadzą zewnętrzny efekt w postaci szczuplejszej sylwetki, to może to być kosztem utraty zdrowia. A po zaprzestaniu przyjmowania preparatu - szybki powrót do tego, co było + coś jeszcze ... niestety ... Jeśli dobrze przeczyta się reklamę - to oferta obejmuje np. 8 tabletek + kolejne 8 na okoliczność przybrania na wadze. Czy myślicie, że są tak dobrzy ? Nie ! Z tego tylko wynika :
1. Tabletki głównie powodują odwodnienie z jednoczesnym wydaleniem jakiejś części spożywanego tłuszczu - co daje efekt wagowy, ale tylko w okresie kiedy tabletki są przyjmowane. Odstawiasz tabletki - waga wzrasta. Łykasz tabletkę - odwadniasz się i waga spada. Tylko jak długo tak można bez konsekwencji dla zdrowia ? 2. Nie łudźcie się, że ta druga porcja tabletek jest "za darmo". Ona jest bardzo dobrze opłacona ! To tylko chwyt reklamowy. Dodatkowo - ponieważ powrót wagi jest gwarantowany, więc sprzedawca liczy na stałe "zakupy" - przynajmniej w odniesieniu do jakiejś części "zadowolonych klientów". Tyle jeśli chodzi o Zacti+. I jeszcze jedno - nadwaga i otyłość staje się największym problemem społeczeństw na wszystkich kontynentach. Czy sądzicie, że wynalezienie środka skutecznie i bezpiecznie pozwalającego kontrolować wagę wymagałoby internetowej reklamy i e-mailowych akcji reklamowych ? Tacy wynalazcy byliby bohaterami wszystkich najważniejszych serwisów informacyjnych. Ludzie sami szukali by tego preparatu i zapewne - przynajmniej w pierwszym okresie - nie byłby on w zasięgu możliwości przeciętnego Kowalskiego. Tyle w temacie Zacti + Jeśli jednak chcecie wykorzystać okres lata na odchudzenie się i poprawę samopoczucia, to możecie to uczynić całkowicie bezpłatnie, zmieniając jedynie niektóre swoje nawyki. Problem tycia i otyłości w większości przypadków ma podłoże w naszej psychice i tu należy szukać rozwiązania problemu. Pierwsza sprawa, to właściwa motywacja./ "Tak, chcę schudnąć bo .......... (i tu należy wpisać najważniejszy argument, który nas motywuje do działania) ; Tego lata, np. do 31. sierpnia schudnę o 3 kg / Pamiętajmy - cel musi być realny. Inaczej brak założonego efektu będzie nas zniechęcał, a nie motywował. Zdrowe chudnięcie, to nie więcej niż 0,5 kg na tydzień. Jeśli przez kilka lat pracowało się na nadwagę, to niestety, nie można jej "stracić" przez kilka dni. Kiedy już jesteśmy odpowiednio zmotywowani pora na zmiany. 1. Dziennie należy spożywać 4 posiłki, przy czym ostatni co najmniej 3 godz. przed snem - najlepiej do godz. 19. Posiłki muszą być urozmaicone, bogate w białko (soja, fasola, groszek, chude białe mięso, ryby morskie - opiekane w foli, biały chudy ser, jajka) należy wystrzegać się węglowodanów złożonych (białe pieczywo, słodycze, gazowane słodzone napoje). Wskazane wzbogacenie diety o ciemne ziarniste pieczywo, warzywa, owoce w umiarkowanej ilości. 2. Bardzo istotna jest ilość wypijanej wody. Dzienna dawka dla dorosłego wynosi 8 szklanek. Dobrze jest przygotować sobie wodę mineralną nie gazowaną z cytryną. Pierwszą szklankę należy wypić na czczo, przed śniadaniem. 3. Jeśli już uporamy się z ustawieniem sobie diety - musimy jeszcze zadbać o ruch, najlepiej na świeżym powietrzu. I tu znowu nie trzeba inwestować w "ruch zorganizowany". Wystarczy w swojej okolicy wybrać sobie dwie, trzy trasy (żeby się nie nudziło) od kilometra do kilku (zależnie od kondycji własnego organizmu) i codziennie przejść jedna z wybranych tras szybkim krokiem. Oczywiście najlepiej mieć dietę opracowaną indywidualnie na podstawie analizy składu ciała oraz określonego metabolizmu spoczynkowego. Taką analizę można uzyskać nawet bezpłatnie u dobrego trenera wellness, ale o tym wariancie nie będę się rozpisywać. Nie chodzi mi o reklamę. Jednak nawet bez analiz - stosowanie się do wymienionych zasad pozwoli wielu osobom zmniejszyć masę ciała. ![]() teresa 789 http://optyfigura.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Zelixa jest skuteczna,bo działa podobnie jak wycofana z aptek Meridia,a na Meridii schudłam 8 kg w 2 tygodnie. Zelixa działa podobnie i jest mniej niebezpieczna niż Meridia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ,
właśnie chwilę temu dostałam maila reklamującego to coś Zacti , zawsze byłam sceptycznie nastawiona do tego typu srodków ale jakoś chyba rok temu spróbowałam coś co sie nazywa Thermline II nie działa cudów ze 1 kg na dzien ![]() ![]() ![]() Buziaki dziewczynki i owocnych zmagań z wagą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.