Zacti + - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 18:33   #61
lenkars8
Przyczajenie

GG do lenkars8
Dot.: Zacti +

Dzięki usuwaniu wypowiedzi przedstawicieli handlowych cudownych specyfików, kobiety sięgną po racjonalne odchudzanie. Zaoszczędzą na pieniążkach i... zdrowiu. Naprawdę "wzięcie się w garść" daje prawdziwe i długie efekty . Strasznie wpienia mnie naciąganie zrozpaczonych kobiet, chyba z tego względu się zarejestrowałam...
lenkars8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-24, 19:03   #62
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Milenka nie ma co gadać z gościem co reklamuje te produkty - nie maja co powiedzieć i cały czas ględzą o tym ubezwłasnowolnieniu i inne pierdy, a tak naprawde to NIE JEST ZNANY SKŁAD tabletek, w srodku może być nawet proszek do prania, NIE WIADOMO JAKA FIRMA TO DYSTRYBUUJE CZY PRODUKUJE - może to być nawet jakiś szajs z Chin co w środku ma jaja tasiemca i fajnie, że sie chudnie 1 kg dziennie, ale nawet nie wiadomo komu proces potem wytoczyć o odszkodowanie
Dokładnie,Boziu,że też ludzie są tacy naiwni(Ci,którzy to kupują,myśląc,że schudną) i głupi(Ci,co to tu próbują reklamować,myśląc,że mądrzy o tym nie wiedzą)
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-25, 13:02   #63
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Poszukiwacz prawdy Pokaż wiadomość
Tak Milenka szkoda Twojego czasu na dyskusje ze mną, na szczęście nie tylko ja zauważyłem, że coś z tym forum jest nie tak. Mlebidakin ani razu nie napisałem nic pozytywnego o Zacti+ a broniłem tylko dostępu do informacji, bo skoro można pisać o czymś złe rzeczy to chyba można też te dobre. No chyba , że są równi i równiejsi. Ty decydujesz o tym kto może zabrać głos w dyskusji więc jesteś tym równiejszym, gratuluję.
widzę, że sprzedaż spada
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-25, 15:19   #64
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
widzę, że sprzedaż spada
Oj spada,spada,trzeba będzie pracy szukać

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Poszukiwacz prawdy Pokaż wiadomość
Tak Milenka szkoda Twojego czasu na dyskusje ze mną,(...)
Nie chodzi o dyskusję w ogóle,tylko na dany temat-proste
Stary 2012-01-27, 20:08   #65
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

jeszcze nie kupiłam bo dzisiaj wyszłam ze szpitala, miałam operację jak się pozrastam to zapiszę.
Stary 2012-02-11, 11:00   #66
Bella07
Przyczajenie

Smile Dot.: Zacti +

Cytat:
Napisane przez zegda Pokaż wiadomość
A ja wynalazłam ,w internecie jeszcze ze stanów magazynowych Zelixe , może zrobiłam z siebie naiwniaka ale muszę zacząć od wspomagacza . Zyję w ciagłym stresie , kazda niespodzianka życiowa to dla mnie potrzeba jedzenia nie umiem nad tym zapanować ,gdy tylko się zdenerwuję odrazu jeść mi się chce
To kup sobie Novalium figura - polskie i sprawdzone - dokładnie na to jaki masz problem _ Zacti jest z Chin - nie wiadomo co jest w tej pigułce i jak działa
Bella07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 07:41   #67
zegda
Raczkowanie

GG do zegda

Dzięki przeczytałam reklamę i opinie ,jak zawsze opinie są pozytywne , ale jeszcze pobuszuję po forach może dowiem się czegoś więcej . Bella a sama próbowałaś ?
zegda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 09:01   #68
yossarian
Przyczajenie

Drogie Panie to wielka ściema, oto fragment regulaminu sklepu sprzedającego specyfik:
"31. Produkty odchudzające są w pełni skuteczne, gdy jednocześnie stosuje się zdrowe odżywianie, doskonale zrównoważone i zróżnicowane pod względem wartości odżywczych. ..."

Przesyłki wysyłane tylko pobraniem świadczą o braku jakiejkolwiek odpowiedzialności za produkt. Ja zamawiam za pobraniem i nie odbieram przesyłki.
yossarian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 16:27   #69
ziemniaczek099
Przyczajenie

Mam prośbę do milenka80.
Mogłabyś szczegółowo opisać mi swoją dietę bo widzę, że bardzo dobrze Ci idzie i chciała bym jej spróbować.?
ziemniaczek099 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 18:05   #70
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ziemniaczek099 Pokaż wiadomość
Mam prośbę do milenka80.
Mogłabyś szczegółowo opisać mi swoją dietę bo widzę, że bardzo dobrze Ci idzie i chciała bym jej spróbować.?
Wejdź na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574166&page=18 ,tam się odchudzam,nawet zaczęłam od 20.02 dalej się odchudzać,bo troszkę się opuściłam,za dużo grzeszków,nie ćwiczyłam i przybyły dwa kilogramy,ale oczywiście szybko mam zamiar je zrzucić.Więc zapraszam na ów watek.
Stary 2012-04-17, 13:00   #71
Diana67
Przyczajenie

Drogie Dziwczyny,
serdecznie Wam dziekuję za ten wątek i Wasze opinie!!!! natknęłam się na nie właśnie w poszukiwaniu informacji nt. wiarygodności reklamy, jaką dostałam mailem. Szukałam m.in. składu Zacti+, bo brak info nt. choćby substancji czynnej w tak szeroko rozwinietej reklamówce już mnie zastanowiła. Dzięki Wam szybko zorientowałam się, jaka to ściema, dzięki!
Żal mi tylko wielu innych naiwnych, którzy niekoniecznie sięgną po taką metodę weryfikacji - najwyraźniej wciskanie kitu jednak działa, skoro takie naciągackie firmy wciąż prosperują i szukają nowych ofiar!
Czy nie powinien tym zająć się jakiś rzecznik praw konsumenta czy tp., z sankcjami karnymi za oszustwo włącznie??!! Gdyby organa prawa w tym kraju nie były takie słabe tego typu żerowanie na ludzkiej naiwności nikomu by się nie opłacało...
Pozdrawiam Was serdecznie Drogie Dziewczyny!
nawet nie wiecie jaką dobrą robotę dla innych robicie dzieląc się swoimi opiniami!) Życzę Wam (i sobie sukcesów w traceniu nadmiaru ciałka tańszymi i naprawdę skutecznymi metodami
Diana67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 14:24   #72
ladniutka
Przyczajenie

ja znam wiele osob ktore kupily to scierwo i zadna z nich nie stracila nawet jednego kilograma. rowniez po odeslaniu opakowania zwrotu pieniedzy nie zobaczyly!!!! szczerze odradzam
ladniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 14:29   #73
ladniutka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kalabus Pokaż wiadomość
Czekamy na foto "przed" i "po"

hahaha dobre sobie... moje kolezanki, jak i siostra przetestowaly osobiscie i zadna nie zgubila ani kilograma ( a dodam ze sa ta dziewczyny ktore polaczyly te tabsy z cwiczeniami na silowni i lekkimi posilkami) i efektow ZERO !! fajna reklama gratuluje !! nie ma to jak oszukiwac ludzi co??!! zwrotu pieniedzy tez nie bylo ani zadnego odezwu ze strony zacti!!! hahaha
ladniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:07   #74
loczek999999
Przyczajenie

witam. bylam na innym forum i skusilam sie(chyba z ciekawosci) aby zamowic zacti +. to za piekne zeby bylo prawdziwe ale sprobuje i dam znac jak efekty. zamowilam w piatek a pani z potwierdzeniem zamowienia dzwonila w poniedzialek mowiac ze dzis lub jutro skontaktuje sie ze mna kurier.
loczek999999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 17:30   #75
teresa789
Przyczajenie

Smile Dot.: Zacti +

Zastanówcie się dobrze nim wydacie kolejne pieniądze na kolejne tabletki, które nawet jak dadzą zewnętrzny efekt w postaci szczuplejszej sylwetki, to może to być kosztem utraty zdrowia. A po zaprzestaniu przyjmowania preparatu - szybki powrót do tego, co było + coś jeszcze ... niestety ... Jeśli dobrze przeczyta się reklamę - to oferta obejmuje np. 8 tabletek + kolejne 8 na okoliczność przybrania na wadze. Czy myślicie, że są tak dobrzy ? Nie ! Z tego tylko wynika :
1. Tabletki głównie powodują odwodnienie z jednoczesnym wydaleniem jakiejś części spożywanego tłuszczu - co daje efekt wagowy, ale tylko w okresie kiedy tabletki są przyjmowane. Odstawiasz tabletki - waga wzrasta. Łykasz tabletkę - odwadniasz się i waga spada. Tylko jak długo tak można bez konsekwencji dla zdrowia ?
2. Nie łudźcie się, że ta druga porcja tabletek jest "za darmo". Ona jest bardzo dobrze opłacona ! To tylko chwyt reklamowy. Dodatkowo - ponieważ powrót wagi jest gwarantowany, więc sprzedawca liczy na stałe "zakupy" - przynajmniej w odniesieniu do jakiejś części "zadowolonych klientów".
Tyle jeśli chodzi o Zacti+. I jeszcze jedno - nadwaga i otyłość staje się największym problemem społeczeństw na wszystkich kontynentach. Czy sądzicie, że wynalezienie środka skutecznie i bezpiecznie pozwalającego kontrolować wagę wymagałoby internetowej reklamy i e-mailowych akcji reklamowych ? Tacy wynalazcy byliby bohaterami wszystkich najważniejszych serwisów informacyjnych. Ludzie sami szukali by tego preparatu i zapewne - przynajmniej w pierwszym okresie - nie byłby on w zasięgu możliwości przeciętnego Kowalskiego.
Tyle w temacie Zacti +
Jeśli jednak chcecie wykorzystać okres lata na odchudzenie się i poprawę samopoczucia, to możecie to uczynić całkowicie bezpłatnie, zmieniając jedynie niektóre swoje nawyki. Problem tycia i otyłości w większości przypadków ma podłoże w naszej psychice i tu należy szukać rozwiązania problemu. Pierwsza sprawa, to właściwa motywacja./ "Tak, chcę schudnąć bo .......... (i tu należy wpisać najważniejszy argument, który nas motywuje do działania) ; Tego lata, np. do 31. sierpnia schudnę o 3 kg / Pamiętajmy - cel musi być realny. Inaczej brak założonego efektu będzie nas zniechęcał, a nie motywował. Zdrowe chudnięcie, to nie więcej niż 0,5 kg na tydzień. Jeśli przez kilka lat pracowało się na nadwagę, to niestety, nie można jej "stracić" przez kilka dni.
Kiedy już jesteśmy odpowiednio zmotywowani pora na zmiany.
1. Dziennie należy spożywać 4 posiłki, przy czym ostatni co najmniej 3 godz. przed snem - najlepiej do godz. 19. Posiłki muszą być urozmaicone, bogate w białko (soja, fasola, groszek, chude białe mięso, ryby morskie - opiekane w foli, biały chudy ser, jajka) należy wystrzegać się węglowodanów złożonych (białe pieczywo, słodycze, gazowane słodzone napoje). Wskazane wzbogacenie diety o ciemne ziarniste pieczywo, warzywa, owoce w umiarkowanej ilości.
2. Bardzo istotna jest ilość wypijanej wody. Dzienna dawka dla dorosłego wynosi 8 szklanek. Dobrze jest przygotować sobie wodę mineralną nie gazowaną z cytryną. Pierwszą szklankę należy wypić na czczo, przed śniadaniem.
3. Jeśli już uporamy się z ustawieniem sobie diety - musimy jeszcze zadbać o ruch, najlepiej na świeżym powietrzu. I tu znowu nie trzeba inwestować w "ruch zorganizowany". Wystarczy w swojej okolicy wybrać sobie dwie, trzy trasy (żeby się nie nudziło) od kilometra do kilku (zależnie od kondycji własnego organizmu) i codziennie przejść jedna z wybranych tras szybkim krokiem.
Oczywiście najlepiej mieć dietę opracowaną indywidualnie na podstawie analizy składu ciała oraz określonego metabolizmu spoczynkowego. Taką analizę można uzyskać nawet bezpłatnie u dobrego trenera wellness, ale o tym wariancie nie będę się rozpisywać. Nie chodzi mi o reklamę.
Jednak nawet bez analiz - stosowanie się do wymienionych zasad pozwoli wielu osobom zmniejszyć masę ciała.

teresa 789
http://optyfigura.pl
teresa789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-23, 21:28   #76
anka208720
Przyczajenie

GG do anka208720

Zelixa jest skuteczna,bo działa podobnie jak wycofana z aptek Meridia,a na Meridii schudłam 8 kg w 2 tygodnie. Zelixa działa podobnie i jest mniej niebezpieczna niż Meridia.
anka208720 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-01, 09:10   #77
startlea
Przyczajenie

Hej dziewczyny ,
właśnie chwilę temu dostałam maila reklamującego to coś Zacti , zawsze byłam sceptycznie nastawiona do tego typu srodków ale jakoś chyba rok temu spróbowałam coś co sie nazywa Thermline II nie działa cudów ze 1 kg na dzien ale na mnie fajnie podziałał bo po 2 latach zmagan waga wreszcie pokazala 7 z przodu no ale do rzeczy . Generalnie zajzalam na tą ich strone czytam sobie czytam i dotarłam do momentu cen stwierdziłam po cenach że to jakas sciema bo 4 tabletki 99 zl i dozucaja w gratisie drugie tyle to w myslach tylko mi przebiegl śmiech i slowa "jaka sciema" z dobrych srodków Therm line II mogę polecic al odrazu mówię że nie na kazdego one działają (każdy organizm jest inny) na innych forum na kafeterii z dziewczynami dzielimy sie swoimi doświadczeniami z tym specyfikiem i jest bardo różnie ale ogólnie działa , ale nie kosztuje 99 zl za 4 tabletki tylko 39zł za miesięczną kurację więc różnica jest potężna no ale nie będę Was tu zanudzać moimi wypocinami :P

Buziaki dziewczynki i owocnych zmagań z wagą
startlea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości