![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zacti +
Ostatnio znalazalam nowy specyfik na odchudzanie www. zacti-plus.pl. Na razie wzięłam 3 tableki i ku mojemu duzemu zdziwieniu schudlam 3 kg, tak jak obiecuja na stronie. Przyznam, ze bylam bardzo sceptycznie nastawiona do tego srodka, no bo kto uwierzy, ze mozna schudnac 3 kg po wiziecu 3 tabletek co 2 dni, przynajmniej na razie wydaje sie, ze to na mnie dziala. Zaryzykowalam tylko dlatego, ze jestem w prawdziwej desperacji w kwestii chudnięcia. Przytylam sporo po ciazy i czulam sie z tym naprawde fatalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zacti +
jasne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
bardzo perfidna reklama
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Reklama???? Wydawało mi się, że fora są m. in. po to, zeby polecać sobie rózne rzeczy np środki na odchudzanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jak mogłyście ją zdradzić, autorka pewnie miała nadzieję, że połowa wizażu kupi ten cudowny środek, a nikt się nie skapnie, że to reklama.
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie, mialam nadzieje, ze cały wizaż to kupi
![]() Ciekawi mnie tylko jedno, czy naprawde jest tu tyle reklam, ze tropienie nowych przeradza sie w jakas manię obsesyjną? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też bym spróbowała. a koszt takiej tabletki to ile?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a są jakieś skutki uboczne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no właśnie,nic nie pisało .
Ygen rzuciła hasło i teraz się nie odzywa ![]() Ygen hello .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
czesc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak widzę kolejną reklamę takiego "środka cud" to normalnie mam ochotę rzucić czymś w ekran!!! Jak to jest możliwe, że takie coś jest dopuszczalne?! 20 kg w 20 dni, bez diety, ćwiczeń??? I jeszcze dodatkowe 20 tabletek GRATIS? A po co? Na efekt jojo czy jakbym postanowiła zrzucić następne 20 kg? CO ZA BZDURA?!!! Czy jakiś organizm jest w stanie wytrzymać taką terapię szokową? Bo jak inaczej to nazwać?
W internecie nie znalazłam ani jednej strony internetowej (prócz tej reklamowej) o tym preparacie, nie znalazłam ani słowa w tych pismach na które się powołują!!! Nigdzie nie ma żadnej informacji a jak to możliwe skoro to taka rewolucja??? Próbowałam znaleźć coś na temat tego ich pseudo eksperta, pana Lorenzo Limone, niestety moje Google niczego nie znalazło!!! O tej całej Akademii Piękna też nic konkretnego nie było, nie mają chyba swojej strony! OGÓLNIE JEDNO WIELKIE NIC!!! I jeszcze jedno: niech ktoś mi powie w jaki sposób mogłabym domagać się zwrotu pieniędzy? Przecież oni nie wiedzą ile ważyłam przed kuracją a ile po, to niby jak miałabym komuś udowodnić, że to nie zadziałało i na tej podstawie żądać zwrotu kasy??? Widziałam wiele tego typu reklam ale już dawno nie czytałam aż takich głupot! Wybaczcie mój ostry ton, ale jak widzę takie rzeczy to szlag mnie trafia. Podłe hieny!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Właśnie przed chwilą też poszukałam informacji o pigułce i Lorenzo Limone i jedyne konkretne informacje to Twoje! Jedno wielkie oszustwo!!! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Gaba5 błagam Cię! Nie daj się oszukać! Takie środki cud NIE ISTNIEJĄ!!! Gdyby taki się pojawił to byłoby wydarzenie na skalę światową! A o tym czymś nie ma nigdzie żadnej wzmianki!!!
Niestety, jedynym skutecznym środkiem odchudzającym jest dieta i aktywność fizyczna! Nie ma cudownego środka, który sam wszystko zrobi!!! I taka jest prawda! Ja długo walczyłam by się z tym pogodzić, ale w końcu rozsądek zwyciężył! Od wielu lat mam dużą nadwagę (pewnie powinnam nazwać to inaczej, ale jakoś nadal nie potrafię ![]() ![]() Ja wiem na pewno, że odchudzanie zaczyna się w głowie. Musisz być zdeterminowana i pewna że tego właśnie chcesz, nie odmawiać sobie niczego, ale pamiętać o rozsądku! Ufff! Ale się na wymądrzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja wynalazłam ,w internecie jeszcze ze stanów magazynowych Zelixe , może zrobiłam z siebie naiwniaka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
to daj znać jakie będą efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Gaba 5 Też czekam co wyjdzie tobie z tych tabletek.Trzymam kciuki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Gaba5 Jednak poczeka na Twoje efekty ,ja wtopiłam 100-wę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,
jaki jest sklad tego specyfiku? gdzie moge znalezc wiecej info, cene? edit: znalazlam ![]() brak info na stronie nt. skladu, kontaktu telefonicznego, pod adresem ktory jest podany nie miesci sie zadna akademia piekna. nie dajcie sie nabrac. zawsze warto sprawdzic czy sprzedawca podaje kontakt, telefon i adres. Jezeli nie to jest to oszustwo. Pod tym adresem mailowym sprzedaja jeszcze inne tabletki "cud jak schudniesz" a tym ze w kilka godzin po wzieciu tabletki traci sie 1kg to ![]() ![]() ![]() Edytowane przez PumkaMarta Czas edycji: 2011-10-14 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
witam i coz tak jak pisaałam moje przypuszczenia sie sprawdzily nie ma cud tabletek na pozbycie sie zbednych kilosków!!! dziewczyny uwiezcie w siebie szkoda pieniedzy na te CUDspecyfiki.ja juz skuteczni sie wyleczylam i wiem ze nigdy zadna reklama juz mnie nie skusi!!!!!bo to okropni naciagacze i bajeranci(wydalam fortune bez rzadnych zaskakujacych efektow) ale jak to mowia reklama dzwignia handlu i niektorym to świetnie wychodzi.ja znow 3kg mniej czyli 60kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
skutki uboczne, pewnie że są brak pieniędzy. Hiiiiiii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
do gaba5 czy przestrzegasz diety czy jesz normalnie i chudniesz biorac tylko tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
wiec na ciebieGaba5 to działa to super!!! ja niestety jak kiedys zamowilam tabletki mialam schudnac bez wyrzeczen 10do14kg w miesiac (jeszcze wierzylam w cud diety ale bylo to dawno)schudlam moze 3kg stosujac delikatna diete takze wtopilam wtedy ok 150zl.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
cześć gdzie się podziały wasze opinie ("milczenie jest złotem" ,ale tu się chyba to nie sprawdza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Gaba5 gratuluje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Gaba5 Gratulacje!!
![]() ![]() Edytowane przez grazynazinke Czas edycji: 2011-11-05 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Gaba5 mogłabyś napisać skład ZACTI+ z góry dziękuję pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
5kg w 6 dni, dobre
![]() tak, jezeli gaba wazy 150kg i poprzez intensywne cwiczenia spadly kg w postaci wody lub gaba jest z marketingu tabletek "cud jak schudniesz" i je reklamuje. konto zerejstrowane miesiac temu i wszystkie wypowiedzi tylko w tym watku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Witam zgadzam się w 100% z PumkaMarta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.