![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowo...
coś za kartę podarunkową h&m ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Karta podarunkowa do H&M na 280 zl.
może wymiana?
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Nic, dziekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety nie nie znalazlam, pozdrawiam ![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31157848]Hej, coś u mnie? : )[/QUOTE] Nic, dziekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() kartę podarunkową h&m? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo dużo mi się podoba, może znajdziesz coś u mnie? mam sporo nowych rzeczy, np. nowe perfumy
dlaczego oddajesz LS Armaniego? za ciemny? mam ten sam problem i nr 2 wydał mi się do tej pory najjaśniejszym z testowanych ![]()
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A rzucilam na targowisko bo odcina mi sie od szyi. Wstepnie zainteresowal mne lakier Essie i perfumy Hugo Bossa, ale musialaby "wachnac" je. Co interesowalby Cie za ten zestaw? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31160503]Armaniego juz nie mam.
A rzucilam na targowisko bo odcina mi sie od szyi. Wstepnie zainteresowal mne lakier Essie i perfumy Hugo Bossa, ale musialaby "wachnac" je. Co interesowalby Cie za ten zestaw?[/QUOTE] Musiałabym się zastanowić co bym za to chciała. Najbardziej podobał mi się podkład Armaniego. Poza tym Teint resist, kupon h&m, dwójki Chanel i L de Lolita.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, w tym bon HM, Orgasm i BB Nectar, jeśli coś znajdziesz daj znać u mnie, jeśli nie to nie musisz odpisywać, będę wiedziała, że nic. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za kartę do H&M? Interesują Cię tylko kosmetyki czy ewentualnie można kusić jakimiś nowymi ubraniami?
Z perfum mam jeszcze np. J'adore 15 ml. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-12-21 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Nic nie znalazlam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31174590]Watek uaktualniony.
MissScareAll, nie udalo mi sie dzis powachac perfum.[/QUOTE] Nie ma sprawy, bez problemu mogę zaczekać.
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
chceta
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
super, że po NR, bo ja wcześniej też nie mogę, a co mam ci w zamian wysłać?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
wszystko, tylko chyba mi się to nie do końca opłaca
![]() ale mozesz mi odlewkę Flowerbomb dodać, bo mi do testów potrzebna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.