|
|
#61 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oloosiowe początki z decoupage
Cytat:
Ząb mądrości to zmora! Mi też właśnie wychodzi i drażni mnie jak nie wiem! Ale to fajnie, że też jesteś na Dukanie - jakoś raźniej jest razem! ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Cały dzień jadłam łososia Już nie mogę się doczekać PW. A tu jeszcze tak długo, bo do środy nastepnej...
|
||
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pamiętam kto ale jest tu na forum dziewczyna która maluje cieniowania wychodzące za motych aż do 3 cm. Super to wygląda i cieniowania te łączą w sobie kilka kolorów nie tylko jeden. Jestem tym zachwycona bo daje rewelacyjne efekty
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Oloosia
a robiłaś test na oficjalnej stronie? i przeczytałaś ksiazke?? 1 faza ze 3 dni, a później też bez przesady, np 3/3, najzdrowiej 1/1jutro już wskakuj z warzywami, chyba że dzisiaj będzie jeszcze ładny spadek, bo sobie tak zniszczysz metabolizm, że go w życiu już nie wyregulujesz i wyniszczysz ogranizm i jedz często, żadnych bezwartościowych jogurcików
zapraszam na moj blog Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2011-11-23 o 13:51 |
|
|
|
|
#64 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale najpierw "naprawię" patyną brzegi "listownika" i pocieniuję trochę różyczki na doniczce. Spróbuję to zrobić jeszcze dzisiaj i od razu wstawić zdjęcia. Obecnie jestem w trakcie kończenia kolejnego chustecznika, który przyprawia mnie o bóle głowy już... ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Co do jogurtów to ograniczam je trochę. tak max. do 2 dziennie. I staram się je urozmaicac, np. przyprawą do jogurtów (moje nowe odkrycie) albo przyprawą do kawy.
Edytowane przez Oloosia Czas edycji: 2011-11-23 o 13:52 |
||
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Dzisiaj serwuję chustecznik, który stał się prezentem mikołajkowym dla mojego przyjaciela. Mam nadzieję, że będzie się podobał mimo swojej prostoty ![]() Z góry przepraszam za jakość tych zdjęć, ale coś mi aparat zeszwankował, a nie wiem jak je rozjaśnić...
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sprytnie to wymyślilaś
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez smykowisko Czas edycji: 2011-12-08 o 09:52 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Hej super chustecznik
Ogromne brawa za pomysł ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
NO nareszcie!!!! Jaki świetny pomysł na lawendę! A ja mam taki mikro projekt lawendowy do wykonania i aż mi skóra cierpnie jak sobie pomyślę o tym... ale teraz, jak wiem że zgapię od ciebie, to od razu zrobiło mi sie lżej na sercu
Naprawdę, bardzo bardzo bombowe
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2011-12-09 o 11:03 |
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Dziękuję! ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Super chustecznik!
. Pomysł idealny do odgapienia!A gdzie się kupuje taką surówkę?
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję!
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Jeżeli chodzi o surówkę to ona jest z MDF (a nie z drewna) i kupiłam ją w sklepie stacjonarnym Twoje Ozdabianie w Łodzi. Ale mają też sklep internetowy : http://www.twojeozdabianie.pl/index.php |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Super chustecznik!
![]() I kolejna osoba będzie się Twoim pomysłem inspirować
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo superaśny chustecznik taki prosty,delikatny
![]() do odgapienia jak nic! oczywiście za pozwoleniem właścicielki![]() A mogłabyś uszczknąć rąbka tajemnicy jak(czym?) kleiłaś wstążkę ?Bo ja zielona w tym temacie... |
|
|
|
|
#77 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wstążkę kleiłam na klej Ośmiorniczka. Brałam troszeczkę kleju na wykałaczkę i sklejałam. Nic nie widać, nie ma mokrych plam. Polecam Najlepiej ten klej trochę rozsmarować. Jest mocny i nawet jak sie mało da to sie przyklei dobrze |
||
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
śłiczny ten chustecznik taki delikatny
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości
w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków, i aby ten Nowy Rok 2012 był dla Ciebie najlepszym... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...................... Papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546774&p age=7 Biżuteria - https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post24 336411 Decoupage - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496541&p age=12 |
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy Boże Narodzenie nadchodzi,przesłać życzenia się godzi.
Przyjmij zatem z rąk moich garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju,radości a Nowym Roku-olbrzymiego Rogu Obfitości! |
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta dziękuję ślicznie za życzenia!
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Gdy Mikołaj wychodzi z mroku,
A blask choinki bije z cienia, Najpiękniejszy dzień tego roku W żywą prawdę się zamienia. Prezenty są dla Ciebie w worku, Ja Ci składam ciepłe życzenia, I oby bałwan na podwórku Nie nosił Twojego imienia! ![]() |
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Długo mnie nie było, bo cały styczeń był kompletnie szalony i brakło mi czasu na tworzenia. Do tego wszystkiego doszła jeszcze sesja i trochę problemów rodzinnych i masz babo placek. Ale wracam już do Was Szykuję kilka nowych projektów, parę jest już w fazie lakierowania, inne w fazie malowania farbą, jeszcze inne leżą nietknięte (jeszcze ).Dzisiaj chciałam zaserwować Wam walentynkowego światłodaja. Wiem, że z prawdziwym decu ma on mało wspólnego, bo to tylko czerwony papier ryżowy i szablon, ale uważam, że wyszedł całkiem ładnie, zwłaszcza kiedy pali się w nim świeczka. Pozdrawiam ciepło w te mrozy!
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Fajniutki ten światłodaj
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie narzekaj, bo światłodajka super!. Czerwony z czarnym tworzą fajny świetlisty tandem!
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Po prostu świetny!
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Emila3000
Dziękuję! rosier Nie narzekam (jeszcze). Tylko wiem, że stać mnie na więcej. Ale koleje prace, w tym jeden (tym razem anielski) światłodaj się suszą Cieszę się, że się podoba! Figamaga Dziękuję! |
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Światłodaj piękny... Czy jest na wydaniu??
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz ciekawiej na tym wątku! Bardzo fajny światłodajek.... trochę erotyczny, taki daje czerwony blask.
Podoba mi się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Ząb mądrości to zmora! Mi też właśnie wychodzi i drażni mnie jak nie wiem!
Ale to fajnie, że też jesteś na Dukanie - jakoś raźniej jest razem!
Cały dzień jadłam łososia 

)... Ale obiecuję poprawę. Wybacz pytanie, ale co to znaczy "wyjść z cieniowaniem daleko poza motyw"?
W sensie, że cieniować też miejsca, gdzie motywu nie ma? Tak "przybrudzać"?
a robiłaś test na oficjalnej stronie? i przeczytałaś ksiazke??
Ale najpierw "naprawię" patyną brzegi "listownika" i pocieniuję trochę różyczki na doniczce. Spróbuję to zrobić jeszcze dzisiaj i od razu wstawić zdjęcia. Obecnie jestem w trakcie kończenia kolejnego chustecznika, który przyprawia mnie o bóle głowy już...
Mam nadzieję, że będzie się podobał mimo swojej prostoty

klask i:

).