Lubelskie Panny Młode 2013 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 21:16   #61
tajeczka
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode 2013

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Ja o sali już nie myślę, bo umowę podpisaliśmy w zeszłym tygodniu. Jutro orkiestra. Do końca roku zostanie nam tylko fotograf.
Co do sali to Wam nie pomogę, bo My szukaliśmy sali na 300 osób i więcej, więc jak ktoś potrzebuje takiej to mogę podesłać nasze zestawienie. A z Kolejarza to mam bardzo złe wspomnienia. Byliśmy tam 2 lata temu (może przez tyle czasu coś się zmieniło) i cała rodzina mojego Tżta stwierdziła, że było to najgorsze wesele na jakim byli. Rzekomo też było po znajomości, ale takich akcji jak tam to nawet wrogom się nie robi. Ale raczej teściowa nie zrobi z Waszego wesela żenady skoro tam pracuje.
Na targach byliśmy pierwszy raz i w sumie tylko fotografów patrzyliśmy. Ogólnie szkoda było wydawać na bilet.
na 300osob wesele??? nieźle a mogę zapytać co było nie tak z kolejarzem??
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:44   #62
Blanka1302
Przyczajenie

Katarzynka ma złe opinie? ja się nie spotkałam...każdy zachwala ze duzo jedzenia i że smaczne...mowie o tej najwiekszej i najnowszej sali....podobno raz jakies problemy z klimą były jak mega upały sie rozkręciły ale poza tym wszystko ok....no i ta cena ...chyba nigdzie nie ma tak tanio i to za 2 dni

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

A jeszcze wczoraj dwoniłam do zespoły Simon...bo poprostu moi znajomi to są zakochani w tym zespole....ale niestety słabe wieści co do ceny Simon za jeden dzien 4700zl a za dwa 6500zl , (oni mają 3 grupy pod sobą ten głowny zespol simon, sk1 i sk2) Sk 1 4000zl za 1 dzien za 2 dni-5500zl, a sk2 za 1 dzien tez 4000zl a za 2 dni 5800zl także nie wiem co zrobie....szkoda kasy ale z drugiej strony za☠☠☠iści są dzisiaj bedę dzwonic do zespolu agat, convert, jelenie w terenie, salsa band, avangard,galieo band, revelka. zobaczymy jak tam ....ale qrde dalej jestem w szoku 6500zl ja pierdziele to prawie tyle co jakies sławne zespoły...może lepiej jakąs gwiazde zaprosic to tyle samo wezmie hahaha wieczorem napisze relacje jak tam ceny sie przedstawiaja....bo teraz ide spac musze odespac nockę w szpitalu pozdrawiam
Blanka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 10:25   #63
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blanka1302 Pokaż wiadomość
Katarzynka ma złe opinie? ja się nie spotkałam...każdy zachwala ze duzo jedzenia i że smaczne...mowie o tej najwiekszej i najnowszej sali....podobno raz jakies problemy z klimą były jak mega upały sie rozkręciły ale poza tym wszystko ok....no i ta cena ...chyba nigdzie nie ma tak tanio i to za 2 dni

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

A jeszcze wczoraj dwoniłam do zespoły Simon...bo poprostu moi znajomi to są zakochani w tym zespole....ale niestety słabe wieści co do ceny Simon za jeden dzien 4700zl a za dwa 6500zl , (oni mają 3 grupy pod sobą ten głowny zespol simon, sk1 i sk2) Sk 1 4000zl za 1 dzien za 2 dni-5500zl, a sk2 za 1 dzien tez 4000zl a za 2 dni 5800zl także nie wiem co zrobie....szkoda kasy ale z drugiej strony za☠☠☠iści są dzisiaj bedę dzwonic do zespolu agat, convert, jelenie w terenie, salsa band, avangard,galieo band, revelka. zobaczymy jak tam ....ale qrde dalej jestem w szoku 6500zl ja pierdziele to prawie tyle co jakies sławne zespoły...może lepiej jakąs gwiazde zaprosic to tyle samo wezmie hahaha wieczorem napisze relacje jak tam ceny sie przedstawiaja....bo teraz ide spac musze odespac nockę w szpitalu pozdrawiam
ja do Simona też pisałam to tego samego się dowiedziałam.... ciekawa jestem ja te inne zespoły ten co my chcemy tez dobrze ponad 4 kosztuje.... tych chodliwych zespołów to chyba juz taka cena... ja sie zaczęłam za to zastanawiać czy nie zrezygnować z fotografa...
My z M. siedzielismy i gadalismy do 4 rano i nie poszłam na zajęcia na następne muszę iść chociaż niechętnie bo mam referat
Stary 2011-11-29, 21:40   #64
myszonka88
Zakorzenienie

Tajeczka z Kolejarzem nie tak było wsystko, począwszy od jedzenia którego było strasznie mało i jak się coś skończyło to trudno. Rodzice młodych na własną rękę kupowali w niedziele jedzenie. Obsługa i kucharki zostały przyłapane na wynoszeniu jedzenia i ciasta zamawianego przez rodziców do swoich aut, maieli przy tym niezłe wytłumaczenia... Ogólnie w umowie i menu było dużo dań i przystawek, a na stołach niektórych potraw nawet nie było. Mam nadzieję, że już te czasy minęły w Kolejarzu. Aha i nie chce robić antyreklamy , bo byłam tam na jednym weselu i drugą opinie znam od mojej kuzynki.
O Katarzynce się nie wypowiem, bo nie znam żadnej opinii i nigdy tam nie byłam. Chociaż za taką cenę bałabym się powierzyć lokalowi organizację mojego wesela.

A teraz najważniejsze dla mnie. Mamy podpisaną umowe z zespołem i salą. Nasz termin to 8 czerwiec!

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 11:41   #65
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Tajeczka z Kolejarzem nie tak było wsystko, począwszy od jedzenia którego było strasznie mało i jak się coś skończyło to trudno. Rodzice młodych na własną rękę kupowali w niedziele jedzenie. Obsługa i kucharki zostały przyłapane na wynoszeniu jedzenia i ciasta zamawianego przez rodziców do swoich aut, maieli przy tym niezłe wytłumaczenia... Ogólnie w umowie i menu było dużo dań i przystawek, a na stołach niektórych potraw nawet nie było. Mam nadzieję, że już te czasy minęły w Kolejarzu. Aha i nie chce robić antyreklamy , bo byłam tam na jednym weselu i drugą opinie znam od mojej kuzynki.
O Katarzynce się nie wypowiem, bo nie znam żadnej opinii i nigdy tam nie byłam. Chociaż za taką cenę bałabym się powierzyć lokalowi organizację mojego wesela.

A teraz najważniejsze dla mnie. Mamy podpisaną umowe z zespołem i salą. Nasz termin to 8 czerwiec!
a no to faktycznie nie za ciekawa sytuacja :/ ale już tak nie ma.. wtedy jeszcze inni ludzie pracowali... teraz jest o niebo lepiej ja nie miałam pracując tam żadnej takiej sytuacji,... a ja sobie w ogóle wymyśliłam, że 2 dzień wesela zrobimy na podwórku jak będzie ładna pogoda jakiś namiot i jest impreza dla najbliższej rodziny i znajomych
Lemand mamy 500 dni do ślubu
Myszonka piona za ustalenie daty

Edytowane przez tajeczka
Czas edycji: 2011-11-30 o 11:42 Powód: dop
Stary 2011-11-30, 22:24   #66
Blanka1302
Przyczajenie

witam...mialam juz pare dni temu napisac jakie sa ceny zespolow ale spalila mi sie ladowarka do laptopa...i dlatego pisze z telefonu mam nadzieje ze dojdzie... Zespol convert za 1 dzien 3700 za dwa dni 5000-5200 . Zespol avangard 1 dzien 3000 2 dni 4000, zespol salsa band 1 dzien 3500 2 dni 4500, zespol voice band 1 dzien 3000 2 dni 4000zl, zespol sto lat ma zajete wszystkie soboty od czerwca do sierpnia, zespol agat ma rowniez zajete wszystkie soboty od czerwca do sierpnia...
Stary 2011-12-01, 08:33   #67
myszonka88
Zakorzenienie

Co do zespołów, jak My szukaliśmy to żaden nie zszedł za 2 dni poniżej 5000zł. Może to wynikało z tego, że strasznie wybrzydzaliśmy i szukaliśmy najlepszego dla nas. Ja trafiłam na takie zespoły Amigo Band 6000zł (2 dni), zespół AVIS 8000zł, zespół IVIS 6000zł, zespół IRYS 6000zł, zespół MIX-BAND 6000zł, zespół HEAVEN 6500zł, Fiesta 3500zł za 1 dzień + 250zł za godzinę grania na poprawinach, Adio band 3500zł + 1500zł za 6 godzin poprawin (każda kolejna 250zł). Zdecydowaliśmy się na Agat i widze, że w ostatniej chwili, bo nie mają już terminów w miesiące letnie.

Dziewczyny a Wy macie już coś pozałatwiane? My już teraz szukamy tylko fotografa. Może macie jakiegoś dobrego?

Stary 2011-12-01, 09:22   #68
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Co do zespołów, jak My szukaliśmy to żaden nie zszedł za 2 dni poniżej 5000zł. Może to wynikało z tego, że strasznie wybrzydzaliśmy i szukaliśmy najlepszego dla nas. Ja trafiłam na takie zespoły Amigo Band 6000zł (2 dni), zespół AVIS 8000zł, zespół IVIS 6000zł, zespół IRYS 6000zł, zespół MIX-BAND 6000zł, zespół HEAVEN 6500zł, Fiesta 3500zł za 1 dzień + 250zł za godzinę grania na poprawinach, Adio band 3500zł + 1500zł za 6 godzin poprawin (każda kolejna 250zł). Zdecydowaliśmy się na Agat i widze, że w ostatniej chwili, bo nie mają już terminów w miesiące letnie.

Dziewczyny a Wy macie już coś pozałatwiane? My już teraz szukamy tylko fotografa. Może macie jakiegoś dobrego?
piona za zespół co do fotografa to nie pomogę, bo nie będziemy takowego mieli
Stary 2011-12-01, 18:31   #69
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Lemand mamy 500 dni do ślubu

Jejciu! Nie liczyłam nawet Zajęłam się szukaniem sali i tak mi jakoś uciekały dni.

A co wiecie dziewczyny na temat DJ-ów? Bo jakoś tak myślałam, żeby zastąpić zespół Dj-em.
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:51   #70
Blanka1302
Przyczajenie

Jak dogadac sie z TŻ-em w sprawie zespolu.......ja szukam wysylam proponuje chce zeby wybral cos co jemu sie spodoba.....a on mi mowi ze jeszcze duzo czasu....niby jest 1,5 roku ale....jak dzwonie po zespolach to juz czesc z nich ma pozajmowane terminy i nie chce zeby zostal mi jakis badziewny zespol....pozniej mowi ze za drogie....ale pokazuje mu zespoly w roznych cenach...pozniej mowie mu zeby sam cos znalazl co mu odpowiada cenowo i podoba mu sie jak śpiewaja...to ten juz ma wielki problem i chcialby miec podane wszystko na tacy....jak ja podejme ostateczna decyzje to bedzie mial pretensje....i weź tu sie dogadaj....nie sądziłam ze planowanie wesela takie trudne bedzie.....help!!!!!!!!!! !!
Stary 2011-12-01, 22:10   #71
myszonka88
Zakorzenienie

Blanka nie martw się , My zaczeliśmy ogarniac wesele 4 miesiące po zaręczynach. W miesiąc prawie wszystko załatwione. Najlepszym wyjściem, moim zdaniem byłoby słuchanie we dwoje zespołów i od razu dzwonienie do nich i pytanie o terminy. My dla zespołu zmieniliśmy date i mam nadzieję, że nie będziemy żałować. To zawsze jakies wyjście, jeśli jest taka opcja.

Blanka widze, że ślubujemy tego samego dnia

Edytowane przez myszonka88
Czas edycji: 2011-12-01 o 22:14
Stary 2011-12-01, 22:30   #72
Blanka1302
Przyczajenie

Cytat:
Blanka nie martw się , My zaczeliśmy ogarniac wesele 4 miesiące po zaręczynach. W miesiąc prawie wszystko załatwione. Najlepszym wyjściem, moim zdaniem byłoby słuchanie we dwoje zespołów i od razu dzwonienie do nich i pytanie o terminy. My dla zespołu zmieniliśmy date i mam nadzieję, że nie będziemy żałować. To zawsze jakies wyjście, jeśli jest taka opcja.

Blanka widze, że ślubujemy tego samego dnia
Dzięki za pocieszenie.....mam nadzieje że jakos dotrwamy do ślubu :/....jak tak dalej pojdzie to szczerze wątpie.....najbardziej mnie boli to że moj TŻ uważa ze dla mnie najwazniejsze jest wesele a nie sam ślub a to nie jest prawda....przeciez kazda dziewczyna chce zeby jej slub i wesele bylo super....i to ze sie angazuje w ogranizacje wesela nie znaczy że od razu ma w dupie calą reszte.....aaaaaaaaa!!!!! !!!!!!!!! mam ochote nic nie robic i poczekac az sam zacznie sie interesowac planowaniem.....tylko tez boje sie tak ryzykowac bo mze byc za pozno i trzeba bedzie znow przekladac slub na kolejny rok.....juz w 2012 mialo sie odbyc ale jak juz wczesniej pisalam przyszly szwagier nas uprzedził.....
Stary 2011-12-02, 08:40   #73
myszonka88
Zakorzenienie

Blanka może porozmawiajcie szczerze, w końcu chcecie być ze sobą na dobre i złe.
Jednego nie rozumiem u Twojego Tżta. Z kąd taki wniosek, że ważniejsze dla Ciebie jest wesele niż cała ceremonia i przysięga? Przecież do Księdza nie będziecie już lecieć i ustalać szczegółów, robić nauk przedmałżeńskich, itp. Nasz ksiądz kazał nam przyjść pół roku przed ślubem. A wesele, jak się takowe chce trzeba wcześniej zorganizować. To nie te czasy, gdzie 2 miesiące po zaręczynach był ślub.

Stary 2011-12-02, 08:52   #74
tajeczka
Zadomowienie

zgadzam się z Myszonka w Kościele musisz tylko termin zalatwic i gotowe w sumie jeśli chodzi o sam dzień ślubu.... a wesele trzeba wcześniej zorganizować.... rozmowa tutaj chyba będzie najlepszym rozwiązaniem...
Stary 2011-12-02, 09:26   #75
kicia__
Raczkowanie

Dziewczyny troche mnie nie było,ale już Was nadgoniłam. Faceci chyba mają to do siebie, że zwlekają, bo im się wydaje,że jeszcze dużo czasu. Z moim Tżtem było tak samo, ale poczytałam mu fora o zajętych terminach to się trochę ogarnął i sam zaczął dzwonić
Niestety my dalej jesteśmy w tym samym miejscu. Wszyscy zalatani i zajęci i niby ja na sale jestem już zdecydowana, mają tam wolny termin, ale chciałabym aby rodzice i teściowie też ją zaakceptowli, bo sami powiedzieli, że chcą zapłacić za wesele i jakoś tak czuje, że powinni w takim razie być zaangażowani w to wszystko. Zespoły dzisiaj przesłuchamy jeszcze raz, te które wytypowaliśmy i też będziemy dzwonić. Jakoś myślałam,że na zespół rok wystarczy, a tu widzę,że z terminami wcale nie tak łatwo.
kicia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:30   #76
tajeczka
Zadomowienie

my będziemy wszystko po Nowym Roku rezerwować, bo teściowa chce się najpierw z moja matką spotkać, bo nie chce nic bez niej ustalać... chociaz widziała zdjęcia i się zgadza ale teściowa jest nieugięta... ja dzisiaj mam szał sprzątania, bo dziadkowie wracają i muszę posprzątać ich mieszkanie i się wynieść do teściów
Stary 2011-12-02, 09:40   #77
myszonka88
Zakorzenienie

My wszystko chcemy mieć ogarnięte do świąt. Został nam tylko fotograf i na jakiś rok wesele z głowy. Kicia jak my miesiąc temu szukaliśmy zespołu, to większość miała wolny 6 lipca. Choć ten termin nas kompletnie nie interesował, to o nim często nam mówiono.
Ja też nie sądziłam, że te terminy są takie zajęte. Sami zmienialiśmy date.
A może macie jakiegoś fotografa?

Stary 2011-12-02, 10:17   #78
kicia__
Raczkowanie

No u nas rodzice poznają się dopiero 6 stycznia, myśalam, że wcześniej uda nam się już zarezerwować salę,ale pewnie wyjdzie na to,że nie.
Z kilkoma fotografami rozmawiałam na targach,ale musze na spokojnie siąść i popatrzeć ich stronki i oferty w necie, także ewentualnie jeśli wieczorem to ogarne to mogę adresy przesłać.
Stary 2011-12-02, 11:47   #79
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Nasi rodzice też jeszcze się nie spotkali w tej sprawie. Oficjalnie nie jesteśmy nawet zaręczeni Ale chcemy najważniejsze rzeczy ogarnąć do końca roku. Wysłałam parę maili do domów weselnych i czekam aż mi podadzą ceny. Szukam takiej na ok. 100 osób i najlepiej w rozsądnej cenie. I w tej sprawie też się czasem sprzeczam z moim lubym bo on by bardzo chciał zjechać z ceny bo jego rodziców nie bardzo stać (mają malutkie gospodarstwo na wsi) a moich rodziców stać na to, żeby zapłacić i po 180zł jeśli znajdziemy coś naprawdę super. Innym problemem jest to, że ja mam małą rodzinę i jestem pewna, że z mojej strony przyjedzie może ze 30 osób a reszta ok 80 będzie z jego strony. Ciężko to pogodzić. Chyba zwariuję!
Niech mnie ktoś przytuli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 12:46   #80
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iemand Pokaż wiadomość
Nasi rodzice też jeszcze się nie spotkali w tej sprawie. Oficjalnie nie jesteśmy nawet zaręczeni Ale chcemy najważniejsze rzeczy ogarnąć do końca roku. Wysłałam parę maili do domów weselnych i czekam aż mi podadzą ceny. Szukam takiej na ok. 100 osób i najlepiej w rozsądnej cenie. I w tej sprawie też się czasem sprzeczam z moim lubym bo on by bardzo chciał zjechać z ceny bo jego rodziców nie bardzo stać (mają malutkie gospodarstwo na wsi) a moich rodziców stać na to, żeby zapłacić i po 180zł jeśli znajdziemy coś naprawdę super. Innym problemem jest to, że ja mam małą rodzinę i jestem pewna, że z mojej strony przyjedzie może ze 30 osób a reszta ok 80 będzie z jego strony. Ciężko to pogodzić. Chyba zwariuję!
Niech mnie ktoś przytuli

Edytowane przez tajeczka
Czas edycji: 2011-12-02 o 12:46 Powód: zmiana
Stary 2011-12-02, 13:45   #81
kicia__
Raczkowanie

Iemand u nas jest podobnie, bo moi rodzice też są bardziej zasobni finansowo i ode mnie jest dużo mniej osób, ale rodzice Tżta 2 lata temu wydawali za mąż jego siostrę i powiedzieli do A. tylko aby zaczekał przynajmniej z rok to i jemu zafundują wesele. Nie wiem czy biorą kredyt czy odkładają, ale jak liczyliśmy gości i ograniczaliśmy listę to jego mama powiedziała, aby się nie przejmował ilością. Zarabia tylko teść i to nie jakieś super kwoty. Jeszcze sporo czasu, więc skoro już Twoi teściowie wiedzą to może uda im się coś wykminić. A Wy nie pracujecie?
Stary 2011-12-02, 14:01   #82
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Jesteście kochane

Nie pracujemy bo studiujemy dziennie. W wakacje są za to wyjazdy do pracy za granicę. Ale chcielibyśmy też zostawić coś z tego na wspólne życie zanim znajdziemy normalną pracę.
Zobaczymy. W sumie i tak mój TŻ sam decyduje. Jego rodzice dali mu swego rodzaju wolną rękę. W przyszłą sobotę planujemy zwiedzać domy weselne i może coś fajnego znajdziemy.

(W sumie moja mamuśka szepnęła mi dziś, że jak będzie trzeba do dorzuci trochę nawet za gości przyszłego pana młodego )
Jak już się zdecydujemy to się wam pochwalę jak wyszło. Na razie życzcie mi powodzenia.
Stary 2011-12-02, 14:14   #83
kicia__
Raczkowanie

No oczywiście, że życzymy Ci powodzenia
Widzę,że robicie tak jak my, każdy płaci za swoich gości. A co zresztą? Wódka też każdy za swoich? bo ja myślałam aby wódka, zespół, fotograf, kamerzysta no i kościół oczywiście już po połowie. Obrączki kupimy sobie sami,a kasę zaczynamy odkładać od stycznia, bo teraz jeszcze spłacamy samochód i ją też chcemy przeznaczyć na wspólne życie po ślubie i na podróż poślubną
Stary 2011-12-02, 14:36   #84
myszonka88
Zakorzenienie

U nas za gości płaci każdy za swoich, za wódkę też. Reszta jeszcze do obgadania, ale raczej na pół.

Fotografowie z targów w większości nas nie zachwycili, ceny owszem są bardzo korzystne, ale jakość pozostawia wiele do życzenia. A dla nas zdjęcia są najważniejszą materialną pamiątką i warto wydać więcej pieniążków na to. Oczywiście to nasze zdanie.

Stary 2011-12-02, 14:40   #85
tajeczka
Zadomowienie

u nas kazdy z swoich gości płaci, za wódkę i jakieś tam inne rzeczy pół na pół, a i Tż kupuje obrączki ja się zastanawiam jak się od dziadków dzisiaj wyrwać nie chce mi się tu siedzieć, tym bardziej, że rano przyjeżdża nam do Tżta nowe łóżko i trzeba je jakoś wpasować do pokoju więc wolałabym tam być
Stary 2011-12-02, 16:01   #86
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Raczej będziemy resztę dzielić już na pół. Nad obrączkami się nie zastanawiałam, ale słyszałam, że to narzeczony powinien kupić. W sumie nie wiem czemu tak.

tajeczka Ja też bym wolała zająć się nowym łóżkiem Lubię nowe meble. Sama będę musiała się też i tym zainteresować, żebyśmy po ślubie mieli na czym spać
Stary 2011-12-02, 17:11   #87
slodkadziecinka
Raczkowanie

Blanka1302, jakbym czytała o moim TŻ Uważa, że zdążymy wszystko zorganizować, jeśli zaczniemy się rozglądać za salą, zespołem, kamerzystą itd. na rok przed ślubem. Zgodnie z jego życiową dewizą "jakoś to będzie" czy też "oj, bo z ciebie taka pesymistka". Wkurzam się okropnie, zwłaszcza że kiedy tylko pojedziemy do TŻ pada pytanie "to kiedy ten ślub? ustaliliście już coś?", na które TŻ odpowiada, że ja jestem ekspertem w tej dziedzinie i każe mi zbywać jakoś rodziców. Nie nalegam, żebyśmy już teraz wszystko załatwili, wystarczyłoby gdyby tylko wykazywał większe zainteresowanie tematem.

Ale mam już sposób na rozwiązanie tego problemu, napiszę o co chodzi, jak już wprowadzę go w życie
slodkadziecinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 18:51   #88
kicia__
Raczkowanie

No tak tak, obrączki u nas też Tż, napisałam,że my, bo tą decyzję już podejmiemy całkiem sami, nie będziemy potrzebowali akceptacji, razem wybieramy, ale Tż sponsoruje

Tajeczka proponuje kolacyjkę z dziadkami na perzyitanie, a potem delikatnie się zmyć
Stary 2011-12-02, 21:12   #89
Blanka1302
Przyczajenie

Nadrobiłam wszystkie wątki ....szczerze to coraz bardziej się rozkręcacie!!!! Dzisiaj siadłam z TŻ-em i puszczałam mu demo różnych zespołow i spis zespołow na kartce a było ich chyba z 20 z cenami itd......jak np. był zespol za 3500zl/za dzien i zespol za 4300zl/dzien to on juz byl zainteresowany i prawie zdecydowany na ten za 3500zl ale jak mu podliczylam ze ten zespol za 3,5tys za poprawiny bierze 400zl za 1h grania a ten niby droższy 200zl/h i że to wychodzi cenowo podobnie albo nawet taniej to juz mu głupio było.... wiec udało mi sie po długich negocjacjach przekonac go do zespołu SK-2 !!!!!!!!hehe mam to co chcialam....powiedzial ze własciwie mam racje ze jak to wychodzi cenowo podobnie to lepiej wziac jakis sprawdzony zespol mimo ze "drogi" (ale naprawde gdzie nie dzwonilam to ceny są koło 5000zl -5500zl za 2 dni)........8go grudnia jedziemy podpisac umowe juz sie umowilam z menagerem I dzwonilam dzisiaj jeszcze do roznych zespolow...Fiesta 3500zl/1 dzien +250zl/1h w poprawiny, Grupa Modem-4300zl 1 dzien i 400zl za 1h w poprawiny, megido band 4500zl za dzien i nie grają w niedziele, zespol savan 4000zl 1 dzien i 5500 za 2 dni(6h w poprawiny).....Fotografa narazie nie bede szukac mysle ze az takich terminow zajetych nie maja jak zespoly i sale weselne.... Ale na oku mam studenta fotografii ktory 700zl bral bez wywoływania zdjęc tylko na płytce daje.....ale piękne zdjęcia robi....
Stary 2011-12-02, 23:06   #90
tajeczka
Zadomowienie

zjadłam obiado-kolacje i bez lipy siedzę u M. a teraz spać spadam 4 piwa w sobie i pobudka rano milego poranka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości