![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Grudzień.Świeczki Zapachowe,Perfumy,Kosmety ki
Avon Planet Spa Śródziemnomorski krem z glinka do mycia twarzy marokańska róża(użyty 2 razy)
Avon Planet Spa Odświeżająca mgiełka do twarzy marokańska róza 150 ml (uzyta 3 razy) -Avon Planet Spa Olejek z różanymi płatkami do ciała i kąpieli Marokańska róża150 ml (ubytek widoczny na zdjęciu) INGLOT -Płyn umożliwiający aplikację na mokro sypkich i prasowanych cieni do powiek, podkreślając głębię koloru i przedłużając trwałość makijażu. (nowy) cos u mnie <prosi>?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
tak, jak napisałam w wątku - perfumy wymienię za inne perfumy, bądź coś ściśle z wish
nawet jeśli Twoje świece kosztują po 60zł, to moje perfumy sporo powyżej 200 ![]()
![]() |
#63 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko dzięki.Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Co chciałabyś za Twoją escadę?
To jest odpowiednik escady tak? nie oryginalny zapach? Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2011-12-25 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
INGLOT -Płyn umożliwiający aplikację na mokro sypkich i prasowanych cieni do powiek, podkreślając głębię koloru i przedłużając trwałość makijażu. (nowy) ? ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Interesowałby mnie płyn INGLOTA do makijażu, któryś z kremów do mycia twarzy AVON (jeśli działają na podobnej zasadzie jak żel do mycia twarzy/ potrzebuję do cery wrażliwej, naczynkowej) i świeczki zapachowe.
Nie wiem, że istnieje odmiana markowych perfum Esscade. Te kosztowały ok. 25 zł. Odpisz proszę u mnie.
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Kochana tak na marginesie
![]() ![]() ![]() Odpowiednik:http://www.perfumy.pasaz-handlowy.co...en-p-3161.html Oryginał:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...woman-edp.html Wystarczy wpisać nazwę w Google i wyskakuje multum sklepów internetowych a z tego co wiem w takich sklepach jak pasaz-handlowy są sprzedawane same odpowiedniki znanych i drogich perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zarzucasz mi,że próbuje wcisnąć komuś podróbę ![]() Perfumy kupiłam w marcu tego roku w renomowanej perfumerii na wyspie Fuertawentura (Wyspy Kanaryjskie). Kupiłam je w promocji za około 30 EURO, normalnie kosztowały około 50 Euro. Z tego co widzę perfumy, które są podróbkami występują tylko jako wody toaletowe, ja mam wodę perfumowaną. Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2011-12-27 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
coś za
Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit -Eveline Slim Extreme 3D Peeling Masaż Pod Prysznic 200 ml -Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
Max Mara SILK TOUCH zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up' Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit Eveline Slim Extreme 3D Peeling Masaż Pod Prysznic 200 ml ?
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
W takim razie niestety nic, dziekuję.
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Na razie nic, dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
hej masz moze jakies wieczki: wanilia, miód, karmel, czekolada, kokos? cos bardzo słodkiego?
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
-Żel do włosów mocno skoncentrowany Loreal. VICHY-Hydra Mag C- -Wzmacniający krem nawilżający z magnezem i witaminą C. 5 ml (nowy) REVLON -Paleta rozświetlających pudrów zawiera dwa naturalne odcienie ujednolicające kolor cery, opalizujący na różowo rozświetlacz oraz połyskujący delikatnie bronzer. Można dowolnie je mieszać ,nakładać pojedynczo albo warstwami, za każdym razem zyskując promienny, zdrowy wygląd. Paleta zaopatrzona w szeroki płaski pędzel. skinlighst 14.8 gr,. ( nowa) tylko wypróbowana. BOUJRJOIS -Cień do powiek z lustereczkiem, delikatny połyskujący róż (11 bois de rose) , (nowy) tylko wypróbowany (ma zdarty opis) z wymianki. INGLOT -Cień do powiek kolor ceglany(nowy w kartoniku) INGLOT -profesjonalny cień do powiek, który zapobiega wysuszaniu skóry powiek, przywraca naturalny film lipidowy. Kolor pięknego opalizującego złota (użyty kilka razy) INLOT -Cień opalizujący róż INGLOT -Płyn umożliwiający aplikację na mokro sypkich i prasowanych cieni do powiek, podkreślając głębię koloru i przedłużając trwałość makijażu. (nowy)
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Kurcze wpadł Mi w oko tylko płyn Inglot
![]() Nic obecenie innego nie widzę ----może planujesz dokładki? Pozdrawiam Ania
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.