|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smakołyki z górnej półki :) grudzień
Ja po bombkę
![]() Poza wątkiem mam sporo 5 Diora prawie nowych lub z minimalnym ubytkiem. Napisz które Cię ewentualnie interesują ![]() Odpisz proszę u mnie |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
coś za korektor Sephory?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś u mnie za:-Dior 5 Couleurs 609 Earth Reflection, pełnowymiarowe opakowanie 6 g. Zużyte jest około 15% złotego cienia, reszta ma ubytek znikomy. -Avon Anew Clinical Krem "Laser" na popęknane naczynka na nogach SPF 100 ml. NOWE, w folii. -John Frieda Frizz-Ease Straight Ahead kuracja wygładzająca, zestaw w saszetkach : szampon (8 ml), odżywka (8 ml), serum (5 ml)l. -Mary Kay Mineralny Cień odcień Sweet Cream (bardzo jasny beż, mat) pełnowymiarowe opakowanie 1,4g, zostało około 2/3. -Guerlain Meteorites Kuleczki w odcieniu 03 Beige Chic, odsypka połowy opakowania -Sephora Touch Highlighter Korektor w pędzelku, odcień nr 3 (jasny), użyty ledwie kilka razy. -Eveline Volumix Fiberlast maskara ultrawydłużająca |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie flowerbomb, posiadam Max Marę 20ml EDP , byłabyś zainteresowana? różnicę cenową mogłabym uzupełnić np. peelingami do ciała, które posiadam poza wątkiem i może dobrałabyś coś z mojego wątku?
peelingi jakie posiadam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cia-ciala.html http://www.e-piotripawel.pl/zakupyby...l-apple/241998
ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749017 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649646 Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2012-01-04 o 21:17 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że za FB nic nie znajdziesz? Szkoda
![]() Z Twojej listy ewentualnie przydałby mi się krem Skinergetic (piszę ewwntualnie bo mam sama jeden otwarty) i Lipikar do ciała. Poza wątkiem mam jeszcze jeden kolor OPI Axxium you don't know Jacques http://www.amazon.com/OPI-AXXIUM-LAC.../dp/B002TD0K2O taki brąz typu "taupe" ale też waham się z oddaniem za coś super, więc gdybyś jednak wybrała coś za perfumy ....
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie mac honey light
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tylko musze troche zmienic liste- bo mi sie pozmienialo przez te kilka dni/zreszta troche zmienialam juz od tamtej poprzedniej wersji/
interesuje mnie Eveline Retinol Prestige Płyn Micelarny do skóry wrażliwej 200 ml, NOWY. Eveline Spa! Professional Kwiat Lotosu Nawilżająco-ujędrniający balsam dla skóry suchej i bardzo duchej 500 ml, NOWY. Eveline Advance Volumiere Eyelash Activator odżywka do rzęs 3w1 : baza pod tusz, odbudowujące serum, aktywator wzrostu rzęs, 10 ml, NOWA. Garnier Skin Naturals Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron dla skóry normalnej i mieszanej 200 ml, NOWE. Garnier Skin Naturals krem do rąk z ekstraktem z miodu 75 ml, NOWY. Garnier Aloe Vera Odżywka Witalność i Blask wszystkie rodzaje włosów, 200 ml, NOWA Eveline Art Scenic Silikonowa Baza pod makijaż 30 ml, 50% gratis, NOWA. Eveline Art Scenic Korektor 2w1 kryjąco-rozświetlający, odc. 06 Toffi, 7 ml, NOWY. -*Eveline Volumix Fiberlast maskara pogrubiająca, rozdzielająca, unosząca rzęsy, z elastyczną szczoteczką, kol. Czarny, NOWA. *Eveline Big Volume Lash maskara kol. Czarny, NOWA. Eveline Volume Celebrities maskara, kol. Czarny, NOWA. Eveline Colour Show kol. 654 (czerwień), bez drobinek, NOWY. Eveline Colour Show kol. 652 (fiolet), bez drobinek, NOWY. Eveline Colour Show kol. 651 (ciemny turkus), bez drobinek, NOWY. Eveline Milion Calories maskara ekspresowy efekt sztucznych rzęs, kol. Czarny Eveline 3D Glam Effect błyszczyk kol. 349 (bezbarwny). NOWY., NOWA +Sephora Touch Highlighter Korektor w pędzelku, odcień nr 3 (jasny), użyty ledwie kilka razy.
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-01-05 o 17:49 |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Biotherm Skin Ergetic Serum 50 ml, ubytek około 10-15% KWC! cos u mnie?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Solciu
z kosmetyków nic nie widzę , bo mam zapas po uszy wszystkiego Ciuszki- nie mój rozmiar ale za to jestem fanką Twojej biżu co do clarinsa to mam tez clarinsowe toniki tak btw ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- tylko guerlain meteorki wypatrzyłam po drugim przejrzeniu wątku
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Dior 5 Couleurs 609 Earth Reflection
))
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jesli dorzucisz probki perfum moge sie wymienic
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Gdybyś jednak chciała coś ode mnie poszperałam poza wątkiem i mam jeszcze odżywkę i szampon Wella Lifetex Enrich - odżywkę próbowałam ale raz (na krótkie włosy więc praktycznie nie ma ubytku), szamponu nie tknęłam. Zestaw dostałam a jestem uczulona na większość mazideł fryzjerskich. No i żele OPI AXXIUM mam na zbyciu, zwłaszcza pomarańczowy, użyty raz albo dwa nie pamiętam oraz Ypu don't know Jacques użyty raz. W niedzielę wyjeżdżam na tydzień, ale może jednak uda się coś zmontować? Pozdrowienia |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ten maczek nada sie do modelowania twarzy jako bronzer?? jaki daje efekt??
za 5 diora szukam raczej czegoś z wish ![]() może szminka i pędzel? szminka otwarta jakieś 3 miesiące temu, kod to MEI07 lub ME107 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, ale w związku z tym, że na razie Biderma jest na etapie negocjacji, to się wstrzymam z propozycjami.... :[
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Opi axxium jest w słoiczku ale nie jest żelem - nie uzupełnia się go tylko ściąga tak samo jak Shellac. Różnica jest taka że nakłada się pędzelkiem, a reszta tak samo - lampa ta sama, ściąga się tak samo itp.
Shellac też mam ale dwa kolory których stale używam, także na razie nie upłynniam ![]() Tak czy inaczej na razie wyjeżdżam, gdyby coś wpadło Ci do głowy polecam się na przyszłość. |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
niestety maczka w tym kolorze już mam
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Oj przepraszam za brak odpowiedzi.
Więc chciałabym Eveline Volumix Fiberlast Lolita Lempicka edp zostało około 20 z 50ml flakonu. Givenchy Ange ou Demon Le Secret edp markowa miniaturka 4 ml, nowa. |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eveline Ogród Natury Oliwka + Koenzym Q10 Przeciwzmarszczkowy krem na noc dla cery normalnej, suchej i wrażliwej 50 ml, NOWY. Eveline Extra Soft Bio-Oliwkowy Luksusowy Krem Silnie regenerujący receptura szwajcarska, dobry na zimę, do twarzy i ciała 200 ml, NOWY. Garnier Essentials Tonik Witaminowy z ekstraktem z winogron dla skóry normalnej i mieszanej 200 ml, NOWY. Garnier Skin Naturals Maseczka Nawilżająca z ekstraktem z winogron 2x6 ml, NOWA. i to mogę oddać za lush i edm ,pozdrawiam ![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-01-07 o 19:11 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.