![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Dzień dobry w nowym wątku
![]() Mam jeszcze troszkę starego do nadrobienia ![]() Wiecie, że ja nie śpię od 3.30 ![]() ![]() ![]() Udały mi się wreszcie wczoraj zakupy ![]() ![]() Nie wiem co tu dzisiaj robić? Póki co mam masę energii, ale po nieprzespanej nocy pewnie ze mnie szybko uleci ![]()
#62 |
Wtajemniczenie
|
dzień doberek
![]() ![]()
#63 |
Wtajemniczenie
|
dopiero doczytałam poprzedni wątek... Biedna aaagga
![]() Aguśka, tak niestety to mój dziadek - ojciec mamy. Czasami tak mnie wkurza, że po prostu wychodzę z siebie! Są też dni, że jest spoko i nawet można z nim pogadać, ale na ogół to taki zgryźliwiec. Nic mu się w życiu nie udało, babcia się z nim rozwiodła jak moja mama miała 10 lat i się jej nie dziwię. A Filipek to do "You can dance" się nadaje naprawdę! ![]() MegMakeUp ![]() ![]() ![]() Cytrynka u mnie też praktycznie codziennie dzień bez stanika, bo jest mi bardzo niewygodnie, zakładam tylko jak wychodzę z domu ![]() agator74 ja na początku chodziłam co 2 tygodnie do gina, a teraz mam tak co 4 tygodnie. nowaken super wiadomość! Gratuluję ![]() ![]() ![]() alamig brawo dla synka, że tak pięknie się rozwija ![]() Desia ja też USG 3D robię na przełomie 25/26 tydzień i podobno jest to ok termin ![]() tynka88 Twój mały reaguje na powroty taty z pracy, a moja na budzik TŻ - tylko on zaczyna dzwonić i ona się budzi (o ile nie wstanie jeszcze wcześniej). Śmiesznie ![]() ![]() a teraz katujemy z dzidziusiem piosenki Republiki i Obywatela G.C ![]() jeszcze muszę @ nadrobić ![]()
#64 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dory!
Konia niestety nie bylam w malcie, bylam tam w sobote, moze moj cien jeszcze tam krazy i wybiera ![]() Za to bylam wczoraj w king crossie tak na szybko tylko w spozywczym (no i w paru innych tez, juz sie przyznam ![]() Co do zdjec to dzieki, adas jak sie urodzil to wygladal jak maly kosmita, doslownie! Byl chudy i dlugi, ale dla mnie byl oczywiscie najpiekniejszy ![]() Evcia, ja juz 3d robilam, w 25 ,26 to bede robila test z glukozy ![]() Pozniej dodam jeszcze kilka zdjec malego adasia, ktore siostra mi zeskanowala , a tak swoja droga to wiecie ze caly czas sie zastanawiamy i nie wiemy gdzie mamy tzn czy przy zmianach komputerow przegrywalismy gdzies stare zdjecia? Normalnie masakra i teraz jak sobie wyobraze ze bym nie wywolywala i wkladala w albumy to bym teraz nie miala zdjec adasia z niemowlectwa! Szok! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2011-12-21 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Widzę, że mowy watek więc się melduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
oj też wczoraj wcinałam pomelo ![]() no i ja się melduję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie zamelduje na nowym wątku, choc ostanio czasu na udzielanie się mam tyle co nic
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas zaczął delikatnie śnieg pruszyć ![]() ![]() Ja nie śpię od 6 a spać poszłam po 1 ;/ wykąpałam się, teraz idę zrobić śniadanko myślę, że bułeczka z parówkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś wieczorem z mężulkiem na zakupy spożywcze jade, mam nadzieję że większość kas będzie otwarta i nie trzeba będzie czekac w kilkumetrowych kolejkach ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() My wczoraj poznow wrocilismy, wiec juz nie wchodzilam, kolecja byla udana ![]() Aga, wspolczuje kochana ![]() Przyznaje bez bicia ze nie nadrobilam tych 3 stron nowego watku ![]() Sniegu u nas juz nie ma ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
![]() ja dzis w nocy walczyłam z jakims dziadostwem, było mi przerazliwie zimno, oblewały mnie poty i bylo mi niedobrze, ale teraz juz jest ok. Pewnie cos nie tak zjadłam. Maly dzis mnie oszczedził i dal pospać ![]() Ja rybke po grecku co jakis czas robie, ale sama za rybami nie przepadam. Co do usg 3d-4d to pytałam gina, czy moze ono w czyms pomoc i czy jest potrzeba robienia takiego usg ( w moim przypadku) powiedział ze nie ma, bo wszystko jest ok, takze ja sie wstrzymuje i te 300 zl wydam na szkole rodzenia. Wyszło słonce wiec czas na spacer.
#72 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Oj miałam dziś mega ciężką noc.. brzuszek bolał, a jak się przewracałam z boku na bok to aż stękałam, no i budziłam męża;/ Teraz troszkę lepiej - po śniadanku odwiedziłam kibelek i troszkę ulżyło. Ograrnę się i lecę do H&M - może jeszcze wszystkiego nie wykupli ![]() Ah! Desia, Jolka, tikki super foteczki ![]() Desia moim zdaniem wyglądałaś uroczo - widac że mega szczęśliwa! A ile zrzuciłaś i w jakim czasie? Jolka dzidzia rzeczywiście zgięta ![]() ![]() tikki ślicznie wyglądasz, no i ta choineczka tak jak już pisałam - strasznie mi się podoba! ![]() aaa! śnieg dziś w nocy u nas padał - teraz tylko troszkę zostało, ale zawsze coś ![]() A dziś zaczynamy 23 tydzień!!! Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-12-21 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś byłam na wynikach...za godzinę lecę jeszcze na cukier... Jutro odbiorę i w piątek na wizytę ![]() Średnio się czuję... Cytat:
![]() A Ty kochana odpocznij... żeby przeszło do Świąt ![]() Cytat:
Ja na śniadanko miałam bułkę (taką z ciasta jak rogal) połowę z serkiem wiejskim i połowę z szynką, serem i ogórkiem ![]() ![]() idę po nospę...
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2011-12-21 o 08:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też zaraz zmykam na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
dzień dobry kochane mamuśki
![]() ![]() u mnie dzisiaj chyba dzień lenia będzie.nic mi się nie chce... ciekawe co u agi...mam nadzieję , że już lepiej.echhh biedactwo...nawet nie chcę myśleć, jak to strasznie musi boleć... zdjęcia na mailu przesłodkie ![]() karpia niecierpię i u moich rodziców nigdy tej ryby na wigilię nie ma. za to u teściów karp występuje w kilku wersjach ...bleeee aguśka- ale masz tancerza cudownego ![]()
#76 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry w nowym wątku
![]() My wczoraj wieczorkiem wyszliśmy ze znajomymi do kawiarni na ploteczki, oczywiście w zimowym menu kusiło mnie wszystko co było z % ![]() ![]() Pozostałam przy standardowej gorącej i gęęęęstej czekoladzie ![]() Na dobranoc wypiłam sobie pyszną herbatkę melisa z pomarańczą - a tutaj niespodzianka, o 3 w nocy dzidzia postanowiła zrobić sobie więcej miejsca w brzuchu i prawie mi go rozerwała ![]() ![]() No nic, mam nadzieje że brzuszek będzie dzisiaj grzeczny i miękki-bo chciałabym zrobić wreszcie świąteczne ogarnięcie naszego mieszkanka. A w czwartek wyjeżdżamy na święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Gang Iren
|
Witam!
O juz nowy watek,ale poszlyscie.Tytul super ![]() Dostalam dostep do maila i was poogladalam.Jestescie piekne kobietki z slicznymi brzuszkami ![]() Tez wrzucilam sie i moja corke jeszcze.Co by nie bylo ze nie chce sie ujawnic ![]() Dzisiaj wstalam wczesnie(bo z popoludniowek wracam przed polnoca),bo czekam na wizytacje z councila.Moze niebawem dostane domek,trzymajcie kciuki! I zadzwonili wlasnie z pracy,ze mam przyjsc na 11.I byc 12 godz w pracy.A ja mowie,ze czekam na wizytacje,to on ze zawsze mozna przelozyc.To mowie ze transportu nie mam,to on ze zalatwi mi.I przypomnialo mi sie ( ![]() ![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2011-12-21 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wczoraj tak się cieszyłam na myśl o dzisiejszych zakupach, a teraz tak mi się nie chce raz, że śnieg dwa że chyba lenia mam
![]() poza tym napiłam się herbaty i czekam, aż mi się siusiu zachcę żeby potem nie było bo najpierw idę na miasto a dopiero później do CH - tam to już jest toaleta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja ostatnio w nocy spie jak zabita ![]() ![]() u nas snieg troche sypnal ale widzialam ze swieta maja byc na plusie wiec nici z sniegu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
gosia261282 ślicznie wyglądasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam fotki ![]() ![]() ![]() Fajnie, że nie musisz iść na 12h do pracy! ale za grubasa ![]()
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rety, dzieki, ale nie wiem jak mozna mnie tam urocza nazwac, chyba ze uroczym grubasem ![]() Jednak dziekuje Ci bardzo! No ale zrzucilam, na poczatku waga leciala w dol jak szalona, ale karmilam do 4 m-ca, wprawdzie caly czas praktycznie musialam dokarmiac bo adas sie nie najadal, ale do pol roku zgubilam z 25 kg! A potem juz wolniej jeszcze pare kg poszlo w odstawke. Ale to cwiczylam na rowerku stacjonarnym jak spal, plus chodzilismy z wozkiem czasami po kilka godz dziennie! No i karmienie, wiec dalam rade, zaparlam sie i wiem ze teraz tez dam rade ![]() A przytylam bo jadlam duzo i czesto, no ale przeciez nie moglam glodna chodzic! Do tego mialam jeszcze okropne bole jak mi sie spojenie lonowe rozchodzilo wiec o zadnym ruchu nie bylo mowy!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2011-12-21 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Hej.
Nadrobić Wasze posty- graniczy to z cudem zwłaszcza jak 2 dni nie czytałam forum (robilismy malowanie w domu). Tak więc mój synuś Adaś ma juz gotowy kolorystycznie pokój - piękny fiolet ![]() ![]() Pytanie do Was- mecza mnie skurcze w lydkach (straszne!)- biore 2x dziennie magnez, powinnam przyjmowac jeszcze potas czy co, zeby uniknac tego bólu? Wizyta po swietach dopiero, 27 grudnia.
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
gosia261282 Ale Ty młodziutko wyglądasz! Super brzuszek i śliczna córka!
U mnie śniegu nie ma i mam nadzieję, że nie będzie ![]() Ja na wizytę idę jutro, ale na taką z położną bez USG. Ciekawe co powie na moje wyskakujące i znikające swędzące krostki ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Desia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Witam w dniu dzisiejszym,
wczoraj cieszyłam sie że snieg nie pada a tu się biało zrobiło i musiałam skrobać samochód ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, nie nadrobię Was, bo idę sprzątać
![]() ![]() ![]() Ale mam dobry dzień , bo koleżanka Ania ( od Patrycji) urodziła Synka w nad ranem , 3520 , 55cm, duży Chłopczyk, Ania ma 155 cm ![]() W końcu jakieś radosne wieści do Niej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Nie mam pomysłu co małej kupić na prezent urodzinowo-świąteczny (2 latka). Grających zabawek jej nie dają, bo chodzą potem wszyscy poirytowani nawet delikatnym hałasem. Generalnie to ma bawić się pluszakami albo oglądac książeczki a jak tylko trochę głośniej zaczyna się bawić to koniec świata (ja akurat lubię bawić się z dziećmi tak, aby było słychać te dzieci ![]() Dziś z mężem ruszamy na łowy, myślałam nad czymś edukacyjnym... ale tyle tego już od nas dostała i wszystko stoi w kącie i zbiera kurz.
![]() |
#90 | ||||
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Dziś zaczynamy 24 tydzień ![]() Zostało jeszcze 118 dni lub 108 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pamiętacie wczoraj pisałam Wam o tym że przez teściową nie mogłam sprzątać zaplanowanej łazienki. Po obiedzie pojechaliśmy z TŻ na zakupy świąteczne. Swoją drogą faktycznie przy kasach uprzywilejowanych taka kolejka że szok. Mój mówi "wypchnij brzuch może ktoś Nas puści" wtedy ludzie na niego spojrzeli spod łba. Ja do niego "myślisz że ktoś się przejmie że ja w 6 miesiącu ciąży i źle mi się stoi 40 minut w kolejce?? Chyba musiałabym tu zemdleć może wtedy ludzie by nauczyli się czytać że kasa uprzywilejowana jest dla osób niepełnosprawnych i kobiet w ciąży" No i oczywiście musieliśmy stać te 40 minut w kolejce. No ale co do łazienki przyjeżdżamy do domu widzę, że teściowa na dole nasz przedpokój sprząta, a że była godzina po 20 więc mówię za łazienkę wezmę się jutro, a ona z uśmiechem "ja już ją posprzątałam, nie musisz się męczyć " ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.