Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 05:43   #61
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Dzień dobry w nowym wątku

Mam jeszcze troszkę starego do nadrobienia
Wiecie, że ja nie śpię od 3.30 próbowałam dopóki TŻ nie wstał do pracy, wierciłam się i nic więc od 6.00 już na nogach. Mała też już nie śpi

Udały mi się wreszcie wczoraj zakupy Kupiłam chrześniakowi takie coś http://allegro.wnba.com.pl/tomy_2756_3.jpg do tego też gumowy samochodzik do kąpieli, dwie pary skarpetek antypoślizgowych i duuuużo słodyczy

Nie wiem co tu dzisiaj robić? Póki co mam masę energii, ale po nieprzespanej nocy pewnie ze mnie szybko uleci

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 05:43   #62
aalegna
Wtajemniczenie

dzień doberek melduję sie na nowym wątku
Stary 2011-12-21, 06:06   #63
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

dopiero doczytałam poprzedni wątek... Biedna aaagga Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

Aguśka, tak niestety to mój dziadek - ojciec mamy. Czasami tak mnie wkurza, że po prostu wychodzę z siebie! Są też dni, że jest spoko i nawet można z nim pogadać, ale na ogół to taki zgryźliwiec. Nic mu się w życiu nie udało, babcia się z nim rozwiodła jak moja mama miała 10 lat i się jej nie dziwię.
A Filipek to do "You can dance" się nadaje naprawdę!

MegMakeUp za USG i daj znać jaka płeć! Ja mam jutro 3D - nareszcie

Cytrynka u mnie też praktycznie codziennie dzień bez stanika, bo jest mi bardzo niewygodnie, zakładam tylko jak wychodzę z domu a mam już 85DD... z przeciętego 80C.

agator74 ja na początku chodziłam co 2 tygodnie do gina, a teraz mam tak co 4 tygodnie.

nowaken super wiadomość! Gratuluję będziesz miała teraz parkę i tak jak u Desi synek będzie dumnym starszym bratem tylko niech już mamusi nie choruje, bo w tym roku to chyba już limit wyczerpał

alamig brawo dla synka, że tak pięknie się rozwija

Desia ja też USG 3D robię na przełomie 25/26 tydzień i podobno jest to ok termin

tynka88 Twój mały reaguje na powroty taty z pracy, a moja na budzik TŻ - tylko on zaczyna dzwonić i ona się budzi (o ile nie wstanie jeszcze wcześniej). Śmiesznie Może to zbieg okoliczności, albo ją wkurza

a teraz katujemy z dzidziusiem piosenki Republiki i Obywatela G.C
jeszcze muszę @ nadrobić

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 06:43   #64
desia888
Wtajemniczenie

Dzien dory!
Konia niestety nie bylam w malcie, bylam tam w sobote, moze moj cien jeszcze tam krazy i wybiera
Za to bylam wczoraj w king crossie tak na szybko tylko w spozywczym (no i w paru innych tez, juz sie przyznam)
Co do zdjec to dzieki, adas jak sie urodzil to wygladal jak maly kosmita, doslownie! Byl chudy i dlugi, ale dla mnie byl oczywiscie najpiekniejszy

Evcia, ja juz 3d robilam, w 25 ,26 to bede robila test z glukozy

Pozniej dodam jeszcze kilka zdjec malego adasia, ktore siostra mi zeskanowala , a tak swoja droga to wiecie ze caly czas sie zastanawiamy i nie wiemy gdzie mamy tzn czy przy zmianach komputerow przegrywalismy gdzies stare zdjecia?
Normalnie masakra i teraz jak sobie wyobraze ze bym nie wywolywala i wkladala w albumy to bym teraz nie miala zdjec adasia z niemowlectwa!
Szok!

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-12-21 o 06:47
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 06:59   #65
joanaros
Zakorzenienie

Doberek
Widzę, że mowy watek więc się melduję
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 07:03   #66
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ja właśnie wcinam pomelo. Dawno tak pysznego owocka nie jadłam

oj też wczoraj wcinałam pomelo

no i ja się melduję ledwo żyję katar kaszel ból głowy a do Urzędu pracy autobusem musze jechac a to prawie godzina w jedną stronę a wsiadam na wczesnym przystanku więc usiąde sobie i nie wstane chocby nie wiem co a na obiadek pstrąg z foli z pieczarkami masełkiem czosnkowym cytryną cebulą i przyprawą do ryb

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 07:13   #67
agnes99
Zakorzenienie

to i ja sie zamelduje na nowym wątku, choc ostanio czasu na udzielanie się mam tyle co nic
Stary 2011-12-21, 07:40   #68
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

U nas zaczął delikatnie śnieg pruszyć dzisiaj to pół biedy jeszcze ciekawe co będzie jutro

Ja nie śpię od 6 a spać poszłam po 1 ;/ wykąpałam się, teraz idę zrobić śniadanko myślę, że bułeczka z parówkami potem suszenie włosków i szykowanko na miasto dziś dzień zakupów prezentowych i nie tylko, a jutro spożywka itp. :P

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 07:51   #69
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

U nas zaczął delikatnie śnieg pruszyć dzisiaj to pół biedy jeszcze ciekawe co będzie jutro

Ja nie śpię od 6 a spać poszłam po 1 ;/ wykąpałam się, teraz idę zrobić śniadanko myślę, że bułeczka z parówkami potem suszenie włosków i szykowanko na miasto dziś dzień zakupów prezentowych i nie tylko, a jutro spożywka itp. :P
U mnie też prószy śnieżek ale niestety ma przyjść ocieplenie za kilka dni i na święta się nie utrzyma, ale i tak miło choć chwile nacieszyć oczy śnieżkiem
Ja dziś wieczorem z mężulkiem na zakupy spożywcze jade, mam nadzieję że większość kas będzie otwarta i nie trzeba będzie czekac w kilkumetrowych kolejkach
Stary 2011-12-21, 07:59   #70
emigra
Zakorzenienie

w nowym watku tytul super

My wczoraj poznow wrocilismy, wiec juz nie wchodzilam, kolecja byla udana Jednak znowu jak troche pochodzilam to brzuch mnie bolesnie ciagnal... dzisiaj dzwonie do gina spytac o co chodzi i czy moglby mnie ''przejrzec'' jeszcze przed swietami.

Aga, wspolczuje kochana

Przyznaje bez bicia ze nie nadrobilam tych 3 stron nowego watku a teraz biore sie za jakies sprzatanie lekkie - tzn powoli i spokojnie. Musze przetrzec szyby w sypialni (tam mamy nie zabudowany balkon i sa juz upindzielone) zmienic posciel, poscierac kurze, poodkurzac i zmyc podlogi. Bylam juz o 7 na malych zakupach, pokupowalam warzywa na salatki na swieta, musze jeszcze tylko kilka dorbiazgow dokupic ale to w sobote rano.

Sniegu u nas juz nie ma wczoraj jak spadlo z 10 cm moze to po poludniu ciagle deszcz padal i temp byly dodatnie wiec juz nie ma sladu po sniegu i tak ma byc tez przez swieta, wiec u nas tez nie bedzie bialych swiat
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 08:29   #71
tynka88
Zadomowienie

ja dzis w nocy walczyłam z jakims dziadostwem, było mi przerazliwie zimno, oblewały mnie poty i bylo mi niedobrze, ale teraz juz jest ok.
Pewnie cos nie tak zjadłam. Maly dzis mnie oszczedził i dal pospać

Ja rybke po grecku co jakis czas robie, ale sama za rybami nie przepadam.

Co do usg 3d-4d to pytałam gina, czy moze ono w czyms pomoc i czy jest potrzeba robienia takiego usg ( w moim przypadku) powiedział ze nie ma, bo wszystko jest ok, takze ja sie wstrzymuje i te 300 zl wydam na szkole rodzenia.

Wyszło słonce wiec czas na spacer.

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 08:37   #72
lena_mi
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamusie

Oj miałam dziś mega ciężką noc.. brzuszek bolał, a jak się przewracałam z boku na bok to aż stękałam, no i budziłam męża;/

Teraz troszkę lepiej - po śniadanku odwiedziłam kibelek i troszkę ulżyło.

Ograrnę się i lecę do H&M - może jeszcze wszystkiego nie wykupli

Ah! Desia, Jolka, tikki super foteczki

Desia moim zdaniem wyglądałaś uroczo - widac że mega szczęśliwa! A ile zrzuciłaś i w jakim czasie?

Jolka dzidzia rzeczywiście zgięta ale tak się układają dzieciaczki - sama kiedyś byłam zdziwiona jak patrzyłam na zdjęcia w necie jakie akrobacje poczyniają

tikki ślicznie wyglądasz, no i ta choineczka tak jak już pisałam - strasznie mi się podoba!

aaa! śnieg dziś w nocy u nas padał - teraz tylko troszkę zostało, ale zawsze coś

A dziś zaczynamy 23 tydzień!!!

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-21 o 08:39
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 08:42   #73
Mała!
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dziś byłam na wynikach...za godzinę lecę jeszcze na cukier...
Jutro odbiorę i w piątek na wizytę

Średnio się czuję...

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
oj też wczoraj wcinałam pomelo

no i ja się melduję ledwo żyję katar kaszel ból głowy a do Urzędu pracy autobusem musze jechac a to prawie godzina w jedną stronę a wsiadam na wczesnym przystanku więc usiąde sobie i nie wstane chocby nie wiem co a na obiadek pstrąg z foli z pieczarkami masełkiem czosnkowym cytryną cebulą i przyprawą do ryb
No właśnie... mnie chyba też coś bierze...obudziłam się z Katarem i bólem gardła! i czuję, że to jakieś przeziębienie...więc postaram się odpocząć dzisiaj! zwłaszcza, że i tak chodzenie sprawia mi ból

A Ty kochana odpocznij... żeby przeszło do Świąt

Cytat:

U nas też prószy delikatnie... na razie cały czas zobaczymy ile napada?
Ja na śniadanko miałam bułkę (taką z ciasta jak rogal) połowę z serkiem wiejskim i połowę z szynką, serem i ogórkiem Na deser: kilka suszonych śliwek i garść żurawiny

idę po nospę...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-12-21 o 08:44
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:00   #74
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie

Oj miałam dziś mega ciężką noc.. brzuszek bolał, a jak się przewracałam z boku na bok to aż stękałam, no i budziłam męża;/

Desia moim zdaniem wyglądałaś uroczo - widac że mega szczęśliwa! A ile zrzuciłaś i w jakim czasie?

Jolka dzidzia rzeczywiście zgięta ale tak się układają dzieciaczki - sama kiedyś byłam zdziwiona jak patrzyłam na zdjęcia w necie jakie akrobacje poczyniają

tikki ślicznie wyglądasz, no i ta choineczka tak jak już pisałam - strasznie mi się podoba!

aaa! śnieg dziś w nocy u nas padał - teraz tylko troszkę zostało, ale zawsze coś

Dziękuję a no dzidzia zgięta ponoć tam sobie rowerek robiła itp.

ja też zaraz zmykam na zakupy

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-21, 09:05   #75
agabi
Rozeznanie

dzień dobry kochane mamuśkiwitam na nowym wątku

u mnie dzisiaj chyba dzień lenia będzie.nic mi się nie chce...

ciekawe co u agi...mam nadzieję , że już lepiej.echhh biedactwo...nawet nie chcę myśleć, jak to strasznie musi boleć...

zdjęcia na mailu przesłodkie

karpia niecierpię i u moich rodziców nigdy tej ryby na wigilię nie ma. za to u teściów karp występuje w kilku wersjach ...bleeee

aguśka- ale masz tancerza cudownego
Stary 2011-12-21, 09:12   #76
ivonka7
Rozeznanie

My wczoraj wieczorkiem wyszliśmy ze znajomymi do kawiarni na ploteczki, oczywiście w zimowym menu kusiło mnie wszystko co było z % np. herbatka z wódką malinową, gorąca czekolada z wódką orzechową, biała czekolada na gorąco z likierem ehhh
Pozostałam przy standardowej gorącej i gęęęęstej czekoladzie

Na dobranoc wypiłam sobie pyszną herbatkę melisa z pomarańczą - a tutaj niespodzianka, o 3 w nocy dzidzia postanowiła zrobić sobie więcej miejsca w brzuchu i prawie mi go rozerwała szalała godzinę i dopiero mogłam pomyśleć o kontynuowania snu. Ehhh... jak ja przeżyje karmienie co 3 godziny

No nic, mam nadzieje że brzuszek będzie dzisiaj grzeczny i miękki-bo chciałabym zrobić wreszcie świąteczne ogarnięcie naszego mieszkanka. A w czwartek wyjeżdżamy na święta Ale ten czas leci.
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:12   #77
gosia261282
Gang Iren

Witam!
O juz nowy watek,ale poszlyscie.Tytul super

Dostalam dostep do maila i was poogladalam.Jestescie piekne kobietki z slicznymi brzuszkami

Tez wrzucilam sie i moja corke jeszcze.Co by nie bylo ze nie chce sie ujawnic

Dzisiaj wstalam wczesnie(bo z popoludniowek wracam przed polnoca),bo czekam na wizytacje z councila.Moze niebawem dostane domek,trzymajcie kciuki!

I zadzwonili wlasnie z pracy,ze mam przyjsc na 11.I byc 12 godz w pracy.A ja mowie,ze czekam na wizytacje,to on ze zawsze mozna przelozyc.To mowie ze transportu nie mam,to on ze zalatwi mi.I przypomnialo mi sie ( ),ze jestem w ciazy i mowie,ale to 6 m-c i ciezko mi bedzie stac 12 godz.To on na to: "zapomnialem,to nie przychodz grubasie"

Edytowane przez gosia261282
Czas edycji: 2011-12-21 o 09:15
gosia261282 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:15   #78
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

wczoraj tak się cieszyłam na myśl o dzisiejszych zakupach, a teraz tak mi się nie chce raz, że śnieg dwa że chyba lenia mam
poza tym napiłam się herbaty i czekam, aż mi się siusiu zachcę żeby potem nie było bo najpierw idę na miasto a dopiero później do CH - tam to już jest toaleta

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-21, 09:17   #79
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

dzien dobry
ja ostatnio w nocy spie jak zabita w ciagu dnia troche pospie a tż sie co nie zadzwoni lub nie przyjdzie do domu to ciagle smieje sie za ja spie
u nas snieg troche sypnal ale widzialam ze swieta maja byc na plusie wiec nici z sniegu
Stary 2011-12-21, 09:18   #80
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

gosia261282 ślicznie wyglądasz i piękną masz córkę

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-21, 09:19   #81
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Witam!
O juz nowy watek,ale poszlyscie.Tytul super

Dostalam dostep do maila i was poogladalam.Jestescie piekne kobietki z slicznymi brzuszkami

Tez wrzucilam sie i moja corke jeszcze.Co by nie bylo ze nie chce sie ujawnic

Dzisiaj wstalam wczesnie(bo z popoludniowek wracam przed polnoca),bo czekam na wizytacje z councila.Moze niebawem dostane domek,trzymajcie kciuki!

I zadzwonili wlasnie z pracy,ze mam przyjsc na 11.I byc 12 godz w pracy.A ja mowie,ze czekam na wizytacje,to on ze zawsze mozna przelozyc.To mowie ze transportu nie mam,to on ze zalatwi mi.I przypomnialo mi sie ( ),ze jestem w ciazy i mowie,ale to 6 m-c i ciezko mi bedzie stac 12 godz.To on na to: "zapomnialem,to nie przychodz grubasie"

Widziałam fotki śliczna mamusia z Ciebie i zgrabny brzuszek...córcię masz już dużą będzie Ci pomagać przy maluszku fajowo

Fajnie, że nie musisz iść na 12h do pracy! ale za grubasa ( choć wiem, że to w żartach)

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:30   #82
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry Mamusie

Rety, dzieki, ale nie wiem jak mozna mnie tam urocza nazwac, chyba ze uroczym grubasem
Jednak dziekuje Ci bardzo!
No ale zrzucilam, na poczatku waga leciala w dol jak szalona, ale karmilam do 4 m-ca, wprawdzie caly czas praktycznie musialam dokarmiac bo adas sie nie najadal, ale do pol roku zgubilam z 25 kg!
A potem juz wolniej jeszcze pare kg poszlo w odstawke.
Ale to cwiczylam na rowerku stacjonarnym jak spal, plus chodzilismy z wozkiem czasami po kilka godz dziennie! No i karmienie, wiec dalam rade, zaparlam sie i wiem ze teraz tez dam rade
A przytylam bo jadlam duzo i czesto, no ale przeciez nie moglam glodna chodzic! Do tego mialam jeszcze okropne bole jak mi sie spojenie lonowe rozchodzilo wiec o zadnym ruchu nie bylo mowy!

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-12-21 o 09:37
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:30   #83
ona10101
Raczkowanie

Hej.
Nadrobić Wasze posty- graniczy to z cudem zwłaszcza jak 2 dni nie czytałam forum (robilismy malowanie w domu). Tak więc mój synuś Adaś ma juz gotowy kolorystycznie pokój - piękny fiolet Może juz przychodzić na swiat hehe, zartuje. Niech poczeka około 10 tygodni. 3/4 drogi za nami. Nie moge uwierzyć że jestem juz w 30 tc!!

Pytanie do Was- mecza mnie skurcze w lydkach (straszne!)- biore 2x dziennie magnez, powinnam przyjmowac jeszcze potas czy co, zeby uniknac tego bólu? Wizyta po swietach dopiero, 27 grudnia.
Adaś ur. 25.02.2012r.
ona10101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:37   #84
tikki85
Zakorzenienie

gosia261282 Ale Ty młodziutko wyglądasz! Super brzuszek i śliczna córka!

U mnie śniegu nie ma i mam nadzieję, że nie będzie , ale jest zzzzimno.

Ja na wizytę idę jutro, ale na taką z położną bez USG. Ciekawe co powie na moje wyskakujące i znikające swędzące krostki

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Desia za kilogramy! Podziwiam Twoją siłę woli!
Stary 2011-12-21, 09:38   #85
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Nie moge uwierzyć że jestem juz w 30 tc!!
jak ten czas szybko leci
Stary 2011-12-21, 09:39   #86
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Pytanie do Was- mecza mnie skurcze w lydkach (straszne!)- biore 2x dziennie magnez, powinnam przyjmowac jeszcze potas czy co, zeby uniknac tego bólu? Wizyta po swietach dopiero, 27 grudnia.
też łykam magnez
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:44   #87
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Witam w dniu dzisiejszym,

wczoraj cieszyłam sie że snieg nie pada a tu się biało zrobiło i musiałam skrobać samochód no ale zobaczymy kiedy stopnieje

Cytat:
Melduję się

nowaken gratuluje Córci!!! masz już imię? czy dopiero zaczniecie myślec nad tym?

alamig gratuluję udanej wizyty!!!
Mamy już imię będzie Ania

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:44   #88
koniakonia
Zakorzenienie

Hej hej, nie nadrobię Was, bo idę sprzątać nienawidzę tego

Ale mam dobry dzień , bo koleżanka Ania ( od Patrycji) urodziła Synka w nad ranem , 3520 , 55cm, duży Chłopczyk, Ania ma 155 cm

W końcu jakieś radosne wieści do Niej
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:44   #89
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Wiecie, że ja nie śpię od 3.30 próbowałam dopóki TŻ nie wstał do pracy, wierciłam się i nic więc od 6.00 już na nogach. Mała też już nie śpi

Udały mi się wreszcie wczoraj zakupy Kupiłam chrześniakowi takie coś http://allegro.wnba.com.pl/tomy_2756_3.jpg do tego też gumowy samochodzik do kąpieli, dwie pary skarpetek antypoślizgowych i duuuużo słodyczy

Nie wiem co tu dzisiaj robić? Póki co mam masę energii, ale po nieprzespanej nocy pewnie ze mnie szybko uleci
Z tymi skarpetkami antypoślizgowymi podsunęłaś mi pomysł na dodatek do prezentu dla siostrzenicy męża.
Ale Nie mam pomysłu co małej kupić na prezent urodzinowo-świąteczny (2 latka). Grających zabawek jej nie dają, bo chodzą potem wszyscy poirytowani nawet delikatnym hałasem. Generalnie to ma bawić się pluszakami albo oglądac książeczki a jak tylko trochę głośniej zaczyna się bawić to koniec świata (ja akurat lubię bawić się z dziećmi tak, aby było słychać te dzieci ).
Dziś z mężem ruszamy na łowy, myślałam nad czymś edukacyjnym... ale tyle tego już od nas dostała i wszystko stoi w kącie i zbiera kurz.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:47   #90
Nikii89
Zakorzenienie

Melduję się w nowym wątku
Dziś zaczynamy 24 tydzień
Zostało jeszcze 118 dni lub 108

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Konia... dziś w tesco u mnie była taka kolejka do tych karpi, że szok! Szlak mnie trafiał jak widziałam jak wyciągają żywe z wody a oddają ogłuszone w torbie foliowej!!! masakra jakaś!
Ja karpia nie jadam, jakoś mi nie podchodzi. Więc kupiłam pangę, ale z TŻ postanowiliśmy symbolicznie 1karpia kupić (on by zjadł), ale na szczęście nie musieliśmy stać w kolejce bo teściowie kupili Nam rybkę

Cytat:
a ja bym chciała urodzić po 21marca bo wtedy mam urodzinki, a nie chciałabym urodzić w urodziny najlepiej między 25marca a 2kwietnia - choć termin mam właśnie na 2kwietnia nie chciałabym również leżeć w Wielkanoc w szpitalu, ale co będzie to będzie
Ja mam 2 terminy jeden na 20.04 (wszyscy twierdzą że pewnie urodzi się 22.04 bo wtedy tata TŻ ma urodziny), a drugi 10.04 i śmiejemy się że pewnie okaże się że w Wielkanoc będzie chciał przyjść na świat

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
No to ja tez sie melduje Tytul jak zawsze wymiata

A zaczelam nadrabiac 3 str tamtego watku i wqrzam sie i denerwuje niepotrzebnie bo sobie cytowac nie moglam i myslalam ze mi sie znow cos popsiulo a tu juz watek zamkniety hehe
Miałam tak samo W końcu patrzę a tu już ponad 5000 postów więc myślę "pewnie musi być już nowy wątek" no i jest

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Mnie o 2.30 obudziła potrzeba skorzystania z WC a potem tak kaszel męczył że udało mi się zasnąć po 4, no ale o 5 budzik TŻ dzwonił. Więc wstałam zrobić mu śniadania i pomyślałam sobie że pewnie jak zwykle już nie zasnę a tu o dziwo zasnęłam od razu

Pamiętacie wczoraj pisałam Wam o tym że przez teściową nie mogłam sprzątać zaplanowanej łazienki. Po obiedzie pojechaliśmy z TŻ na zakupy świąteczne. Swoją drogą faktycznie przy kasach uprzywilejowanych taka kolejka że szok. Mój mówi "wypchnij brzuch może ktoś Nas puści" wtedy ludzie na niego spojrzeli spod łba. Ja do niego "myślisz że ktoś się przejmie że ja w 6 miesiącu ciąży i źle mi się stoi 40 minut w kolejce?? Chyba musiałabym tu zemdleć może wtedy ludzie by nauczyli się czytać że kasa uprzywilejowana jest dla osób niepełnosprawnych i kobiet w ciąży" No i oczywiście musieliśmy stać te 40 minut w kolejce. No ale co do łazienki przyjeżdżamy do domu widzę, że teściowa na dole nasz przedpokój sprząta, a że była godzina po 20 więc mówię za łazienkę wezmę się jutro, a ona z uśmiechem "ja już ją posprzątałam, nie musisz się męczyć "

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości