![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń: LRP, Avene, Eucerin, TBS i wiele innych
Mnie interesuje farba tub maselko TBS ,mam baze w zelu z Douglas pod cienie sypie ,brokatowe ,prasowane ,uzyta 5 razy ,ja nie uzywam cieni wogole tylko 3 razy w roku okazjonalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
A cobra on my left...
|
Przepraszam, że tak Cię dręczę z tym filtrem, ale czy to na pewno jest 40 ml?
Wydaje mi się, że emulsje z serii dermo-pediatrics Anthelios zawsze miały po 100 ml... To jest w tubce czy takim kanciastym flakonie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam zdjęcie
![]()
![]() |
#66 |
A cobra on my left...
|
aha, to daj znać, czy jesteś zainteresowana wymianką, a jesli tak, to którą paletkę wybierasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
tipsy mogę wymienić na tonik effaclar
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Oddam Tołpę za Eubos. Reszta w wiadomości prywatnej
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
oops mała pomyłka miałam napisac tipsy i biała perła
![]()
![]() |
#72 |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Hej. Sorry, że dopiero teraz, ale nie zaglądałam do tamtego wątku
![]() Biomedic LHA cleansing gel (nowy, w butelce, 200 ml, data ważności 10/13) x2 Biomedic LHA pre-peel solution (nowy, w kartiniku, 200 ml, data ważności 9/13) Biomedic LHA serum (nowy, w kartoniku, 30 ml, data ważności 12/13) bo już się gubię ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-01-13 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Kody są umieszczane zazwyczaj z brzegu etykiety, tylko czasami trudno je odczytać bo są niewyraźne, kod powinien wyglądac np. tak XH3045M. Rozumiem że zgodziłabyś się wysłac pierwsza, po otrzymaniu paczki od Ciebie wysłałabym swoją.
![]() |
#74 |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm.. Te dwa same byłyby dobrym zestawem?:
Biomedic LHA pre-peel solution (nowy, w kartiniku, 200 ml, data ważności 9/13) Biomedic LHA serum (nowy, w kartoniku, 30 ml, data ważności 12/13) +anthelios dermo kids 50+ ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Ok no to mi też pasuje wymianka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
A czy Ty znalazlabys cos u mnie za scrub i zel?
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Widze, ze masz tez balsam do ust ![]() Wymienie rzeczy z obu watkow ![]()
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2012-01-13 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
hej,
![]() oto, co mi się spodobało ![]() Anthelios W żel SPF 30 (nowy, w kartoniku, 100 ml, data ważności 01/14) HELIOCARE Very high protection gel spf 50 Complete repair lotion 5% Urea + aquaporin technology (nowy, w kartoniku, 250 ml, kod 13431576) Lipikar Baume AP Avene Sérénage Nutri-redensifying Night Cream Antirougeurs calm, redness-relief soothing repair mask (nowe, próbki-miniaturki w kartonikach, 2x 5ml, data ważności 04/14) Biomedic LHA-peel 5% LHA ok, daj znać co myślisz ![]() Edytowane przez malene Czas edycji: 2012-01-14 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej!
tylko tonik z tołpy Cię zainteresował? bo mi u Ciebie podoba się trochę kosmetyków, głównie LRP i Avene, musiałabym się zastanowić co najbardziej by mi się przydało ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
To ja proponuję:
Skinfood peach & sake toner ok 1/3 z 135ml, może trochę mniej; Skinfood Peach sake powder, ok 5g; Tony moly tomatox ok 10ml; Bio essence with ATP: 2x Gel i 2x Cream; The face shop oil free ok 10ml; Baviphat tea tree ok 3ml; Holika holika essential petit ok 3ml; iFiona color change cc cream ok 3ml; za: Masterpiece high definition mascara(czarny, użyty 2x) Antirougeurs calm, redness-relief soothing repair mask - 2 próbki Sérénage Nutri-redensifying Night Cream Effaclar tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu (200 ml, zużycie ok.7%, data ważności 07/14) <-- ale tylko malutką odlewkę na spróbowanie, hm? ![]() Effaclar deep cleansing foaming cream (w tubce, 125 ml, zużycie ok 5%, data ważności 03/13) Toleriane Riche próbka próbka rosaliac UV richie Mogę od siebie dorzucić jeszcze parę próbek z azji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Nie używam Avon, także nie, dziękuję
![]() Mogłam ja źle popatrzeć ![]() Już nie pamiętam co chciałam a co chciałaś Ty bo długo się nie odzywałaś, takze muszę poaptrzeć jakby wyglądała ta nasza wymianka ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Niestety te dwie miniaturki za to co wybrałaś u mnie to za mało ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-01-14 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hm, zajrzyj proszę do wątku "kupujemy bb creamy" i zobacz jakie są ceny tych produktów ; ) Coś mi się wydaje, że 3ml odlewka bb creamu jest raczej więcej warta niż próbka lrp , którą dostaje się gratis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale za Euphorię szukam tylko czegoś co mi się bardzo przyda....
mi u Ciebie najbardziej podobają się: - Anthelios W żel SPF 30 - odżywka gliss kur - toleriane ultra tylko zastanawiam się czy jest sens wymieniać się tylko za 1 rzecz, raczej wolę większe wymiany....
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Nie no ok, ja nie namawiam i tak już myślałam że zrezygnowałaś z tej wymianki.
Nie znam wszystkich cen ani Twoich kosmetyków ani moich ale te dwie miniaturki to dla mnie za mało ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Za to co wybrałaś mogłabym chcieć Lipikar Baume AP balsam do ciała (nowy, w kartoniku, 200 ml, data ważności 10/13) ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Palgantong-One Touch BB Cream-z wymianki nie wiem ile zostało - odlewka czy normalne opakowanie? Mogłabyś tak mniej więcej chociaż określić ile go jest? Palgantong- Theatrical Powder-Peal Beige- ilość mniej więcej? Mam jeszcze pytanie co do świeżości próbek, dawno były robione? Palgantong-One Touch BB Cream - w tubce, nie jestem w stanie określić ile go jest bo jest nie przeźroczyste. Palgantong- Theatrical Powder-Peal Beige-popatrzę ile jest jak będę w domu(jestem w pracy) Próbki mogły mogły być robione ponad pół roku temu - pochodzą z zakupów rozbiórkowych więc nie pamietam.
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
coś za Biomedic LHA-peel 5% LHA (peeling kwasowy, w opakowaniu: buteleczka 5,5 ml, 1 odtłuszczająca chusteczka, 2 aplikatory) x3
?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Gdybyś mogla jakis czas przechować to bym byl wdzięczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
W takim razie oddam wszystkie rzeczy które wypisałaś za:
Masterpiece high definition mascara(czarny, użyty 2x) Antirougeurs calm, redness-relief soothing repair mask - 2 próbki Effaclar deep cleansing foaming cream (w tubce, 125 ml, zużycie ok 5%, data ważności 03/13)- odlewkę Toleriane Riche próbka próbka rosaliac UV richie Aquaporin Active Rich Moisturising cream Mineral cream SPF 50+ (miniatura 5 ml, data ważności 11/12) mydełko sebamed Teraz chyba będzie sprawiedliwie zważywszy na to, że większość tych rzeczy to próbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Nie mogę znaleźć tych kodów, mimo że byłam dzisiaj w sklepie żeby wiedzieć czego szukać. Jeśli jesteś zainteresowana wymianą to oczywiście wysyłam pierwsza. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale mam młyn w pracy i nie wyrabiam.
Nie popatrzyłam bo muszę go poszukać ale jak tylko to zrobię to się odezwę ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dwa mydełka poproszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.