|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STYCZEŃ - Platek zaprasza :):):):):):) Kosmetyki i książki:D:D:D
Niestety nic.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
jeżeli z Halle nie wyjdzie to podoba mi się jeszcze serum do biustu z Avonu
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- zdjęcia cienia są u mnie w wątku tyle że niewyraźne.. tu podaje inny link - trochę lepiej widać http://www.beautycycle.pl/catalog?ca...2&product=2004 ![]() aa i jeszcze kusi mnie u Ciebie balsam Halle jakby dało radę to jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- ale obszerna odpowiedź ostatecznie interesuje mnie: - żel do biustu avon - balsam halle - i jakby dało radę to maleńka próbka Fancy ale koniecznie sobie coś dobierz bo za same cienie to za mało ! jutro będę na poczcie więc może jeszcze dziś zdążymy się dogadać?
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-01-23 o 19:13 |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam dla siebie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
poza tymi, co w watku, to;
avon- advance techniques - balsam dyscyplinujacy wlosy dr brandt - pores no more la roche posay unifiance- ealastyczny ultranawilzajacy podklad odcien 03 eucerin- krem przeciw zaczerwieieniom eucerin hyaluron filler - bodytherm odchudzajace algi do masazu lub kapieli clarins - ultranawilzajacy balsa do ciala w malej tubeczce sense of nature- mydelko i malutki szampon do wlosow cleanic- mleczna emulsja do higieny intymnej Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2012-01-23 o 23:53 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
niestety żadnych próbek nie posiadam
ale mam jeszcze cienie beautycycle Sandstone takie beżo-pomarańczowe? i mogę zrobić odlewkę podkładu beztłuszczowego beauty SPF 15 - kolory: light 10 (to jest prawie biały podkład),20 (tonacja różowa jasna),40 (tonacja żółta średnia), medium 10 (żółty średni) mocno kryją, trzymają się cały dzień i są meeega wydajne mam jeszcze light 30 ale cały czas go używam i jest na wykończeniu ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ok no to umawiamy się na 2 cienie w zamian za balsam, serum i próbkę zapachu aa te sandstone są bardzo delikatne - idealne jako kolor bazowy na powiekę zużycie niewielkie ![]() czekam na PW!
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-01-24 o 18:54 |
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
BINGO GEL ZIELONY NA ŻYLAKI, KRUCHE NACZYNKA, CIĘŻKIE NOGI - saszetka 10ml
Bingo Gel Zielony do masażu i wcierania na: * ciężkie nogi, * żylaki, * kruche naczynka Żel zawiera ekstrakt z kasztanowca, olejek miętowy, aloes oraz kamforę. Ekstrakt z kasztanowca likwiduje obrzęki powstałe na skutek stłuczeń, zwichnięć lub stanów zapalnych, jak również w zapaleniach żył. Olejek miętowy - działa przeciwbólowo przy dolegliwościach reumatycznych, kojąco i przeciwświądowo. Aloes - działa przeciwzapalnie oraz odbudowująco na tkanki. Kamfora - działa bakteriobójczo, zwęża rozszerzone naczynia włosowate, natomiast rozkurcza zwężone naczynia skórne, wywołuje subiektywne odczucie zmniejszenia bólu. Sposób użycia: ok. 10 ml żelu wcierać w wybrane miejsce przez 2 - 3 min. Do masażu - niewielkie ilości żelu nakładać na skórę, masować przez ok. 10 min. 7)BINGO SPA KOLAGEN D0 CIAŁA - saszetka 10ml Kolagen jest podstawowym budulcem włóknistej tkanki łącznej. Wpływa na utrzymanie właściwego stopnia wilgotności skóry, chroniąc ją przed utratą wody. Dzięki temu powstrzymuje objawy starzenia się skóry oraz odgrywa znaczącą rolę w procesie ziarninowania i gojenia się ran. Ubytek rozpuszczalnego kolagenu jest, więc zjawiskiem naturalnym, ale nadzwyczaj niepożądanym! Należy więc koniecznie uzupełniać jego niedobór poprzez stosowanie preparatów kosmetycznych zawierających kolagen rozpuszczalny, który spełnia rolę naturalnego czynnika nawilżającego skórę. Dzięki silnym właściwościom błonotwórczym rozpuszczalnego kolagenu na powierzchni skóry (włosów) tworzy się cieniutkiego filmu ochronnego, który zwiększa zatrzymanie wilgoci i chroni skórę (włosy) przed wnikaniem szkodliwych substancji z otoczenia. Ogólne działanie kolagenu i preparatów z kolagenem:
83% naturalnych lipidów. Bez dodatku parafiny, parabenów i sztucznych barwników takie jakbys jeszcze ktore chciala,daj znac. A tymczasem zapraszam na prv
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
płatek wysłaąlm Ci prv, az mi głupio;/ przesyłkę nadam jutro. Dostałam od Ciebei już pszesyłkę, tak czekalam 1,5tyg na 3przesyłki a twoja rach ciach i u mnie z tamtymi przybłędami z wizazu i allegro;p szczegoly na prv
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hej platek ja jak zwykle do ciebie bo ty masz tu fajnie tak :P
Avon Little White Dress (50 ml) - nowe,zafoliowane Sephora baza - zużycie widoczne na zdjęciu. Smashbox baza (30ml) - została ponad połowa Sephora wanilia i paczula (100ml) - zużycie widoczne na zdjęciu Pantene Pro-V serum wzmacniające do włosów - nowe pliss za cokolwiek coś ? ![]()
|
|
#70 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No niestety, nic za bardzo nie widzę - z minerałów szukam tylko Lumiere i meow a z mazideł ew. gotowych zestawów...
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Oriflame cienie Smokey Brown - nowe Avon kremowy żel do mycia twarzy Mleko i Miód 125 ml - nowe Sephora baza - zużycie widoczne na zdjęciu.
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
widzę u Ciebie zdjęcie Celine Dion Chic i chętnie bym się na coś wymieniła,ale nie ma ich w opisie i nie wiem czy masz je na wymiankę czy nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.