![]() |
#61 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?
Cytat:
A pozatym te jego docinki do mnie "ze nie jestes taka pieka jakas miss"... . prosze cie ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
normalnie materiał na "operę mydlaną", czekam na dalsze odcinki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jego docinki, ok, nie są miłe. Ale sama powiedziałaś, że też jesteś dla niego nie miła, olewasz go. To on ma cały czas się przed Tobą płaszczyć? Po za tym to moim zdaniem Ty traktujesz go jak jakieś poniewieradło, zachce Ci sie jego obecności - przyleci, on chce sie spotkać, nie chce Ci się - to masz go gdzieś.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty naprawdę uwierzyłas w to,że nikt inny nie może byc dla ciebie i tylko wy jesteście do siebie stworzeni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-11 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie Cię nie rozumiem autorko. Zdajesz się nie czytać pewnych postów więc bezcelowe dalej tu pisać chyba.
A to co wy wyczyniacie to jakaś parodia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty go zlewasz, on w sumie też nie pozostaje ci dłużny i stosuje jakieś marne zagrywki, w stylu "patrz, jaką .... przeleciałem"... Co to ma być? Jesteście w związku? To relacja czysto oparta na seksie, czy też może zwykła znajomość?? Bo nie rozumiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Ma-sa-kra
![]() koleś dno autorka głupiutka co byśmy nie powiedziały to nie ma sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
A cos ty sie tak uparla autorko rozkminiac te odzywke o tej miss??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Autorka lubi tę zabawę. Jest adorowana, kotek goni myszkę. Ciekawe co by się stało, jakby nagle o chłopak o autorce zapomniał...
Edytowane przez shansa Czas edycji: 2012-01-11 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie nie o to mi chodzi,prosze dziewczyny zebyscie mnie nie obrazly ze glupia itp... wy tez nie jestescie idealami ,kazdy popelnia bledy ,postanowilam cos po prostu zmienie nr tel i wtedy bedzie spokoj
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Akurat bardzo sie mylisz ...chyba nie wiesz co to znaczy terror..bo to juz byl terror ,przez niego sie stresowalam ,balam..bylam niespokojna Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-11 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
No więc właśnie. Teraz tym bardziej mam pewność, że koleś się w Tobie po prostu zabujał.
Trzeba było mu od razu powiedzieć, że chodzi Ci tylko o seks. O nic więcej. A widząc, że kolesiowi zaczyna na Tobie zależeć, po prostu powiedzieć mu, że musicie to zakończyć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
może on po prostu chce czegoś więcej? np. związku? nieudolnie, bo nieudolnie, ale stara się wzbudzić w Tobie zazdrość, zapytaj go, czy chce czegoś więcej, bo na to mi wygląda. Pytanie brzmi, czy ewentualnie Ty również chciałabyś czegoś więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale trzeba było mu zakomunikować to i nie wodzić go za nos. POROZMAWIAĆ do choinki jasnej! Winisz kolesia, bo terror, bo coś tam, a zastanów się jaka Ty byłaś w stosunku do Niego. Wielce teraz koleś ma tylko winnym być bo pewnie liczył na coś więcej, zakochał się, a panienka wielce przeżywa, bo powiedział, że nie jest najpiękniejsza :/
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2012-01-11 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko rozumiem... tzn. rozumiałabym, gdyby nie fakt, że pisze to wszystko osoba 28-letnia o facecie 31-letnim!!! To nie mieści mi się w głowie...
Sorry, ale naprawdę jak można być aż tak głupim - w obie strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
YYY a ty myślisz ze jak facet śpi z dziewczyna to odrazu sie w niej buja?? ![]() Ja mysle że to jakiś manipulant, chce Cie zawsze miec na zawołanie, wie że za którymś jego telefonem zmiekniesz(bo zawsze tak robisz) ...ulegniesz mu..., a on znowu Cie wykorzysta.... Sama dajesz sie w to wciągać, to jest głupie, nie dojrzałe! Jak widzisz w nim tyle złych cech, wyśmiewasz sie tu z niego publicznie to dlaczego do jasnej anielki!nie zmienisz numeru tel?! Nie zakończysz tej farsy... to jakiś infantylny człowiek! Czy ty nie widzisz tego że on Cie po prostu wykorzystuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy sie zakochal ,a moze udaje...tylko dla sexu ...nie wiem sama juz co o tym sadzic ,sama sie wrecilam ..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
A w ogole to jak może koleś który "chce czegoś wiecej" "zakochał sie w niej"
mówić jej rzeczy typu "piękna to ty nie jesteś" :/ no sorry... To albo ma nierówno pod sufitem, albo ją po prostu "friends with benefits" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Polski Bursztyn piszesz o tym, że Cię terroryzował, pytasz o to, jak zareagować, na "głupie" uwagi, ale do wiadomosci kilka postów wcześniej nie przyjmujesz, że najlepiej go olać. Nie wiesz czego chcesz. Tak, nie każdy jest idealny, a z Twoich postów bije pewna niedojrzałość, jak i ze stylu pisania.
I na nic nie musisz się godzić. A robisz to cały czas. Widocznie chcesz go, a Twoje "nie" to, jakaś zasada, którą łamiesz, widocznie nie jesteś do siebie przekonana. Edytowane przez shansa Czas edycji: 2012-01-11 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zmienie nr telefonu,nie bedzie mial zadnego dostepu do mnie ,tylko jak go spotkam gdzies przypadkiem,pewnie pusci mi niezla wiazanke.. Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-11 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
No dobra typ jest jaki jest, tak? Spotykasz się z nim, tak? Sypiasz z nim, tak? Więc co Ci daje w tym momencie analizowanie jego zachowania? Skoro i tak nic z tym nie zrobisz, nie olejesz go? Bo samotność, bo coś tam.
![]() Załóż sobie bloga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro chcesz go olać to zro zrób, ale Ty nie chcesz, bo ciągle wracasz. Odchodzisz tak, żeby móc wrócić póki co. A co do teorii, że gość autorkę kocha - sorry, ale jaki normalny kochający facet mówi kobiecie że nie jest ładna i chwali się seksem z prostytutką, do tego porównując ją do "ukochanej"? No jaki? Aaaa no tak, on nie jest normalny, tak to się zgadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Zmienie numer telefonu wtedy nie bedzie mial dostepu do mnie ,sadze ze tak bedzie najlepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Skoro twierdzi ,ze nie jestem ladna -"nie jestes jakas tam piekna miss"
To po co tyle czasu juz lata i nie daje mi spokoju?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Bo ma seks za free
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.