![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń- Minerały Biochemia Zapachy Pielęgnacja i Kolorówka
z zapachow mam to co w watku czyli praktycznie nowe rare pearls z avonu, slodkawy zapach, dlugo sie utrzymuje ale wole swiezaki i jakies kwiatowe zapachy.
z odlewek mam jesus del pozo, in white w atomku 10 ml bez kilku psikow. moglabym odlac outspoken by fergie, odpowiednik amor amor, pachnie identycznie nawet dluzej sie utrzymuje od oryginalu. i avon little red dress. z probek mam 4 ml w atomkach burberry, body i 4 ml w tych samplach ze "szpilkami" hugo boss, pure purple poza watkiem z takich bardziej wartosciowych rzeczy mam krem na noc guerlain, prawie caly ale to chcialabym oddac za cos super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
podoba mi się u Ciebie więcej rzeczy ale niestety nie mam nic więcej z Twojej Wish.
![]() PS: Z podkładów mineralnych mogłabym oddać: EDM Golden Fair, Fair Neutral, Fairly Light Neutral Opakowanie: Oryginalny słoiczek o pojemności początkowej 1g Kazdy został przeze mnie raz uzyty, zeby zobaczyc czy kolor mi pasuje. (okazało się, że pasują mi tak średnio :/ ) Golden fair jest żółtawy a dwa pozostałe producent opisuje jako neutralne beże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
MACa mam z wymiany, z końca roku, z listopada lub grudnia. Nie widzę na opakowaniu daty. Kulki Deborah dostałam w grudniu jako prezent do innych zakupów w drogerii. Nie maja terminu, są nowe, nieotwierane i maja informację że można je używać 24 m od otwarcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
chetnie oddam cale versace... a co do escady to z mniejsza checia, ale zalezy od ilosci
![]() podobaja mi sie u ciebie tylko te perfumki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Hey, oj ciezko bylo sie zdecydowac
![]() Podoba mi sie Avon Planet Spa Maska do włosów z masłem Shea Uzyta raz oraz klej Duo i kepki rzes. Poza watkiem mam tez dwa pedzelki do korektora z Eccotools-nieuzywane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za puste buteleczki-mianiatura i probki ok
![]() diesel jest damski i moge go oddac za davidoffa balerinki wolne ckin2u - mozliwa tylko odlewka mysle ze balerinki moglabym oddac za botki-musislabym zobaczyc fotki uszkodzenia moge zrobic odlewke ck inu i dkny red delicious- interesuja mnie flakoniki 2szt z atomizerkiem po 30ml Avon NOWY Zestaw męski Perfect Strength, Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced ,
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Collection 200 Rozświetlacz maźnięty pędzlem 3 razy
Collistar Rozświetracz Zużycie też niewielkie Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced Każdy użyty tylko raz coś za? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Pasuje: )Jeszcze tylko podsumuję
Ty: peeling do ciała z mydlarni masło avon minerały jakieś tam płyn ziaja olej lniany 20 ml hydrolat trochę na spróbowanie Cetaphil do mycia Ja pedzel EDM odlewke zapachu burberry kulki brązujące paint pot |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Pisałam w Twoim wątku że mam odlewki Britney. Nie wiem czy jesteś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wiesz co narazie jestem tylko zdecydowana oddac probki i miniaturke i jakis dorbiazg za puste flaszki + 2 puste atomki 30ml
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś za rozświetlacz collection lub essence? Mam u siebie mgiełkę z Jantara i odlewkę jakiegoś oleju chętnie zrobię
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Do Mucia18
w sensie, że jakis drobiazg za 2 atomizery? Dałam za każdy po 16zł, wiec nie są to takie drobiazgi ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Seduction Można prosic o link do Twojego wątku? Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2012-01-22 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
16zł? to strasznie duzo
![]() ![]() a ew co bys chciala za atomki?
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1326900129 ?
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
hm za te 2 lakiery kiko (sa nowe) moglabym przygarnac https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326900292 1,2,4 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1326900292 1.
za kenzo burberry i hugo moze coco mademoiselle i ta beyonce? a za tusz bym wziela Poza wątkiem mam również caały wór małych mydełek, żeli, szamponów i balsamów. nie mowie tu o wszystkich tylko moglabys cyknac fotke albo mniej wiecej opisac co tam masz? ewentualnie za niego moge przygarnac rozswietlacz essence i cos jeszcze w watku z wyzszej polki mam tez miniaturke fluidu rozswietlajacego clinique nowy moze cie zainteresuje? a moze zele pod prysznic diora i paris bys przygarnela? ![]() Edytowane przez wypad Czas edycji: 2012-01-23 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587555 zaraz wkleję link do swojego podpisu
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Balsam z escady jest znowu dostępny do wymiany, bo do poprzedniej wymianki jednak nie doszło :/ PS: Czy z Mrs. Potters Interesują Cię również inne odrzywki czy tylko ta jdna konkretna i czy interesują Cię szampony z tej serii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Britney Spears - Believe mam w dwóch atomkach: jeden - 2,5ml perfum, a w drugim 5ml w atomizerku mieszczącym10ml.
Może napisz mi co Cię jeszcze interesuje, abym wiedziała, co mogę wziąć pod uwagę. Wstępnie zaopiekowałabym się: * pastami do zębów: Elmex NOWA, Blend-a- med Raz Użyta. Poprosiłabym o podanie dat ważności tych past dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.