|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
kiedyś miałam jedwab, ale mi nie służy. Chyba jak mi się remonty przewalą, kupię po prostu olej kokosowy będę się męczyć...
|
|
|
|
#62 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
to czekamyrozważenia czysto teoretyczne wynikające z obserwacji ostatniej imprezy |
||
|
|
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nie było mnie tylko trzy dni a Wy dałyście czadu!!!
![]() Wróciłam z wyjazdu integracyjnego. Generalnie był to stracony czas i nie warto jechać integrować się z ludźmi z dziećmi, samemu owych nie posiadając bo i tak swój harmonogram trzeba dopasowywać do maluchów. A te drą ryja, ciągle czegoś chcą i muszą na siebie zwrócić uwagę. Nie polecam. Cytat:
![]() Tak, podobało mi się ![]() Cytat:
Cytat:
Rilla, jak tam Pan Prawnik?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|||
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Tadaaam,jestem juz we Wro
![]() W ogole to sie czuje jak w jakims filmie- jestesmy tu calkiem same, we trzy dziewczyny,w siedzibie firmy gdzies chyba na obrzezach miasta Ostatni przystanek,jaki widzialam po drodze tutaj,zwal sie bodajze Tunelowa czy jakos tak![]() Szkolenie zaczyna sie jutro rano. Kochane wroclawianki,zgodnie z ustaleniami bede sie odzywac Do zobaczenia |
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Tunelowa to Brochów odzywaj się koniecznie!
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Alvesto kochana,jak dobrze Cie widziec
![]() Chociaz teraz to juz wiem,gdzie,na Brochowie I jeszcze jakies odglosy z dolu slysze,ale to pewnie moja poschizowana wyobraznia Reszta towarzystwa juz spi,a ja sobie jeszcze do kolacji zasiadlam![]() Odzywac sie bede na sto procent,jak tylko sama sie dowiem czegos wiecej
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziś światowy dzień drzemki w pracy świętujecie?Koty mało mi się nie pozabijają... prawie rok prób zaprzyjaźnienia i poprawy nie widać ;(
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam i o zdrowie pytam, ja wczoraj tradycyjnie niedziela poza domem, jak wyszłam rano, tak wróciłam koło północy. Najpierw było zoo, a później oglądanie zespołu Śląska w coraz dramatyczniejszej formie. Tym razem Korona Kielce nam wklepała
Cytat:
A prawnik całkiem sympatycznie. Spędziłam z nim udane popołudnie. Być może będę to powtarzać, ale fajerwerków tak naprawdę nie było. Cytat:
Co nie zmienia faktu, że to obrzeża
|
||
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Alvesta, Pinki, wiecie co
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1011497/wiesniaki,wy.html (aa, żeby nie było, proszę się adresem w linku nie sugerować )
|
|
|
|
#72 | ||||
|
Lux Mundi
|
Hello
Za oknem szaro, buro i ponuro :/ Gdzie ta Wiosna do cholery ? ![]() @ przyszła, gardło mnie boli, Borys zachorował- apogeum... ![]() Cytat:
Poza tym nie przepadam za karpiem i mega ościstymi rybami, i węgorzem of course ![]() Pył z węgla to istny koszmar- wiem coś o tym- przed remontem mieliśmy centralne w domu, zanim do remontu- obraz nędzy i rozpaczy... Ale skoro motywacja jest, to od razu wszystko lżej idzie ![]() Cytat:
![]() Z Twojej 'mp3' używamy czasem tylko samego refrenuprzy aklamacji, a tak w związku z Wlk Nocą króluje TO Cytat:
![]() I sup Cytat:
A propos spotkań- Psiapsióła zaczęła mnie 'swatać'..... Jakbym miała mało problemów bez tego
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Lux Mundi
|
O tak- najlepszą
Brat Jej Faceta ![]() Młodszy wysoki, całkiem przystojny- taki misiowaty,ale fajny przedstawione jako mało spotykany rys W sumie po tych wszystkich wysłannikach piekieł, których spotykałam na swojej drodze, byłaby to na pewno miła odmiana ![]() Ale niestety- ma na imię Ł. ![]() Poza tym charakterologicznie- moje przeciwieństwo ![]() Spokojny, trochę nieśmiały- pewnie zagadałabym go na śmierć ![]() Zobaczymy, może po Świętach pojadę do nich na imprezę
|
|
#75 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łowca, to brzmi dumnie ano
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czego dzisiaj naf się nauczyła
Naf dawaj znać szybko co i jak ! |
|
|
|
#79 |
|
Lux Mundi
|
Jesteście niemożliwe
![]() Nie mam pojęcia ![]() I powiem szczerze, że jakoś póki co mnie to nie interesuje ![]() Poza tym to pewnie zależy od tego jak bardzo jego pogląd na wiarę jest ortodoksyjny
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Powróciwszy
![]() Wypad suuuper, oderwałam się od wszystkiego co mnie przytłacza tutaj, powygrzewałam się na Tropical Island ![]() Przeliczyłam dzisiaj cały wypad - wyszło około 350 zł! Zatem udało się wyrwać i nie zrujnować stanu konta. Cindy nieco przesadziłaś z moimi umiejętnościami wyrywania ![]() Ale ale...nie do końca.. Ogólnie jechaliśmy w 9 osób, z tego znała 2 osoby. Okazało się, że jeden chłopak ma w tym tyg urodziny i robi w piątek w lokalu - zostałam zaproszona Zatem nie próżnuję
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Lo matko,ledwie zyje
![]() Dopiero mi sie to zakichane szkolenie skonczylo. Dziewczyny wroclawskie,zajrzyjcie do klubu,ok? To tam napisze co nieco odnosnie jutra
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
gdybym tylko wiedziala, to... i tak bym gwozdzia nie przybila, bo nie mialam kiedy ![]() browar for everybody! a tak naprawde to mi wszystko jedno ![]() spojrzmy na to z innej strony- mlody, niezepsuty ![]() Cytat:
naf, jak tam? ![]() mecza Cie bardzo? ![]() jush widze...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-03-12 o 21:45 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Nie, malucha w domu zostawiłam ![]() Jechaliśmy autkiem w 5 os, dieselek, zrzutka na paliwko plus autostrada - po 60 zł.
|
|
#84 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ktoś podkręcił klimę i wskazywała raptem 27Cja tam bym wola zepsutego, przynajmniej wie, co z czym i dlaczego
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
BRY
Znów mnie tutaj nie było tyleee czasu...wpadłam w jakąś strczą depresje :// Nie chce mi się nic, chociaż tyle, że mam powera i wysyłam CV-ki, co jakiś czas ktoś się odzywa, co chwile coś przygotowywać robić, pisać a na ostatnim etapie albo przeodostatnim odpadam ehhh..stad też depresja się chyba bierze, że mam chwilowe załamki. Nie mogę znlaeźć roboty nie jestm wystrczająco dobra itd. Tak w ogole gratuluje NAFIKU!!! Chociaż Ty pojedziesz do Wawy, bo z mojej Wawy wszła narazie qpa A depresja strcza chyba też się wzięła po urodzinach, granica 30nieubłagalnie się zbliża w koło pary śluby, a ja ani chłopa ani własnego m nie mam i chyba to mnie najbardziej przeraża ...no i ta nieszczęsna praca. Pewnie do zamiatania ulic też teraz trzeba skończyć doktorat?? A pro po kształcenia ze studiów podyplomowych za 4,5 tysia zrezygnowałam. W sumie byłam na 75%zdecydowana ale krucho ostatnio u mnie z flo a pozatym wkurzyłam się na uczelnie mieli wyświetlić kadrę na stronie kto będzie uczył i nie zrobili tego. Dlatego się wkurzyłam i podziękowałam. Później miałam pomysła zapisać się na szkolenie dofinansowane z UE z marketingu w sieci ale tyle tego wszystkiego trzeba było wypełnić i pojawił się kupon na gruponie wiec zaszalałam wydałam 250zeta na kursy wtorzenia www i grafiki komputerowej. Stwierdziłam taki piniądz mnie nie zbawi a jak poznam podstawy na kursie to postem łatwiej się bedzie edukować samemu- bo takto ciężko mi się zebrać jak nic nie umiem Może choć to mi poprawi trochę humor a pozniej moja cv-ka bedzie ciekawsza??Obiecuję teraz już na bank będę codziennie z wami gaworzyć.
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2012-03-13 o 12:45 |
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiej pracy szukasz? Co umiesz (nie mylić ze skończoną szkołą)? Nie dawaj się dziewczyno...wiem, że jak człowiek wpadnie w czarną dziurę, to ciężko myśleć pozytywnie...Ale - pomyśl, że mogłabyś w takiej samej sytuacji mieć na głowie dwójkę dzieci np
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Mal, Milka dobrze Ci prawi. W sumie, jeśli ja sama miałabym popadać w depresję, to powód zawsze się znajdzie, trzydziestka za niewiele ponad 2 miesiące, stałego związku również niet, praca - wprawdzie jest, ale np. stałej pensji brak.
A tymczasem można na to spojrzeć z zupełnie innej perspektywy - trzydziestka to świetny wiek - człowiek jest wciąż młody, a już ma pewną niezależność i zdecydowanie bardziej poukładane pod kopułą niż takie dwudziestki. Jeśli jesteś singielką, masz tak naprawdę nieograniczone możliwości, w każdej chwili możesz się spakować i wyjechać, choćby i na wolontariat do Afryki, jeśli najdzie Cię ochota. Masz dużo czasu dla siebie i na własny samorozwój, bo nie musisz gonić, żeby pociechy z przedszkola odebrać. Wg. mnie to najlepszy czas. |
|
|
|
#89 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
święta racja.Cytat:
![]() a do tego libido wzrasta o 100% |
||
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
ciocia Milka rulez
odwala mi - niech się już to sprzątanie (bo remontem nie nazwę) skończy, bo jestem zaje...na jak kobyła po westernie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Ahoj, przygodo powiem za niecałe 2 h
to czekamy

Nawet ktoś, w ramach żałoby, wieniec położył u jej wrót.

Tylko łososia w marynacie miodowo-sojowej lubię, więc się takim raczymy. 
święta racja.