|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W KWIETNIU m.in.: Flowerbomb,Meteory Guerlaina,MAC,Estee Lauder,Sleek i wiele i
Pryzmy już na wylocie, a liner w negocjacjach, ale to się jeszcze okaże
Mogłabym jeszcze zrobić odlewkę Gucci Guilty intense Mi podobają się : EL Night repair- naj naj bardziej *Guerlain Super Aqua Serum duża miniatura z pompką 10mlw kartoniku,nowy,nieotwarty , *Guerlain Orchidee Imperiale Rich Cream - z molekularnym ekstraktem z orchidei, 3ml w kartoniku,nowy,nieotwarty Mogę za to oddać obie biodermy i odlewkę gutka Bardzo chętnie przygarnęłabym też pszczółki - oddałabyś je za pryzmy i liner? Edit: Pryzmy już dogadane, także niestety wycofuję propozycję z nimi : ) Ipoda może czasem nie chcesz? Albo conversów różowych 40? Zajrzyj jeszcze do mojego ciuszkowego, proszę, bo u Ciebie podoba mi się oczywiście więcej rzeczy : ) Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2012-04-18 o 14:36 |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W KWIETNIU m.in.: Flowerbomb,Meteory Guerlaina,MAC,Estee Lauder,Sleek i wiele i
Coś u mnie za to mazidełko EL lub Guerlain?
Poza wątkiem mam jeszcze brązer w kremie CHANEL https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33610809
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie z tych wymienionyc przeze mnie to piękne waniliowe zapachy. Ale rozumiem że Jimmy Choo chcesz za wisha. Czy w takim razie nie znalazłabyś nic za Fragile, w moim wątku jest mnóstwo innych perfum.
|
|
|
|
|
#64 | ||||||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpisane u Was |
||||||
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ch 212 chcialabym puscic jakos calosc (bo ladnie wyglada hihi), nic na sile
![]()
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisane
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam
A co do ciuszków- to za bardzo mi się podobają Twoje kosmetyczne zbiory, żeby jeszcze kusić się ciuszkami : ) Przemyśl propozycję EL, bo bardzo mi zależy Mogę coś dorzucić, tylko nie wiem co
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki
ch sexy
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Elizo,
Poza watkiem mam jeszcze rozswietlacze dior dentelle limitowka (patrz fotot ) sypkie pryzmy givenchy delicate beige, pedzelki mac 187se & 252se. Oprocz daisy (ktora juz wiem ze nie dostane) podobaja mi sie kulki guerlain, probaski guerlain oraz el korektor rozswietlajacy. Moze wygrzebiesz cos fajnego odemnie Edytowane przez thelila Czas edycji: 2012-04-18 o 18:19 |
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Całej nie oddam, bo sama na bieżąco używam :P
a Lush już niestety wymieniony ![]() ale mam kilka nowych rzeczy. Może znajdziesz coś jeszcze? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#71 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpisalam u Was Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-04-18 o 22:13 |
|||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. jesli szukasz fajnego rozswietlacza to moze lepiej shimmerek ktory mam w watku Dior Poudre Shimmer 001 rose diamond (ocenilam go w KWC, oddaje tylko gdyz mam zapas ). Oprocz tego dior night to piekne cacko
rowniez pieknie przysluzy Ci do kosci policzkowych.. w kazdym badz razie jesli me kuszenia sie udaly to czekam na msg Ach, no i oczywiscie mam chloe edp ale zostalo tylko 20/30ml... szkoda ze Twa daisy taka duza
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
To przemyśl moją propozycję wcześniejszą
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
ch sexy bardzo wiosenny zapach, no niestety dla mnie za delikatny
jak sie zdecydujesz to daj znac, i napisz co bys ewentualnie mogla dolozyc do wyrownania pojemnosci ok
|
|
|
#75 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Cosik za?
![]() *Givenchy Be EDT mini 7ml *Cacharel Noa EDT mini 7ml *Marc Jacobs Daisy EDT mini 4ml Zaznaczone na czerwono najbardziej mi zależy ![]() Pozdrawiam
|
|
#77 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpisane u Was |
||||
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Za rozświetlacz EL zainteresowały mnie perfumy Paco Rabanne Lady Million,natomiast za tusz szukam czegoś z mojej wish.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dzięki, to teraz musisz się jakoś określić, czy coś u mnie widzisz za te pędzle??? Do wymiany mam to, co w wątku + ewentualnie coś z zasobów z albumu KLIK
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy serum Estee Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex mogłabyś oddać za rozświetlacz EL?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
moze jednak znalazlabys cos za Daisy,dolozylam kilka zapachow
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety podoba mi się Flowerbomb tylko
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za Jimmy Choo i Lady Million? Poza wątkiem mam Gucci - Flora eau Fraiche 50 ml oraz refill Thierry Mugler Innocent 25 ml.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Kochana - wypatrzyłam, ze dołożyłaś próbkę L'Eau Chloe - a ja tego tak szukam!!!
Poza tym jeszcze mi się parę rzeczy podoba, ale to potem - na razie błagam o tę Chloe, przepatrz moje wątki plis
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda : ( A podkładów szukasz stricte podkładów czy np. coś takiego by Cię zainteresowało również? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ee-spf-15.html
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
No z twojej wish to mam tylko slonia,Chloe nie posiadam,jakos nie lubie tych zapachow
,za kilka dni bede miala Guilty 75ml z wymianki ,ale nie wiem czy bede chciala oddac a poza watkiem moge jeszcze zaproponowac JUicy Couture Couture Couture 45/50ml Ed Hardy Love & Luck 40ml/50ml Givenchy Eau Demoiselle 55/100ml Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-04-20 o 20:38 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie- wiem, też wolałabym większą wymiankę, u Ciebie podoba mi się jeszcze serum Abeille Guerlain'a mini i olejek kokosowy do włosów. Dlatego prosiłam, zebyś przejrzała moje rzeczy, moze coś sobie znajdziesz.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko,
Chloe jesli juz mialabym wydawac to wolalabym za jakis zapach a czy masz ochote na cos odemnie z kolorowki ? |
|
|
|
|
#89 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Rozumiem, że interesuje Cię tylko Lucidity?
Pozostałe sypkie u mnie to różorozświetlacze albo mineralne....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Mogłabym jeszcze zrobić odlewkę Gucci Guilty intense
Zajrzyj jeszcze do mojego ciuszkowego, proszę, bo u Ciebie podoba mi się oczywiście więcej rzeczy : ) 

Taka wymianka na flaszki byłaby ok gdybyśmy wymieniały perfumy na perfumy, ale w takim razie z perfum rezygnuję 

,za kilka dni bede miala Guilty 75ml z wymianki ,ale nie wiem czy bede chciala oddac