![]() |
#61 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy !! Spartaczony tatuaż !!
Cytat:
Secundo. Nie żyję tatuażami non stop i nie mam obowiązku znać całego środowiska. Tertio. Nie zgodzę się, że wina leży po mojej stronie, ponieważ nie robiłam tego nietrzeźwa u kumpla w piwnicy i nie mogę ja brać odpowiedzialności za to, że oddałam się w czyjeś ręce, które podawały się za profesjonalne studio i to te ręce wzięły odpowiedzialność za swoje czyny i moje ciało. Nie wiem też czy wiesz do końca co to jest odpowiedzialność właśnie -za rodzaj wykonywanej pracy i czy jeśli lekarz przepisze Ci lek, który na Ciebie nie zadziała to też jest to po części Twoja wina, lub jeśli zdecydujesz sie na zabieg np.powiększania piersi i Ci nie wyjdą, to też idąc Twoim tokiem rozumowania jest to Twoja wina.... Miłego dnia. Dzięki dziewczyny raz jeszcze za obiektywne opinie co do wykonania ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Zapłaciła przyjaciółka, która ze mną była, ja nie byłam w stanie, nie wiedziałam co się dzieje...do teraz tak mam, jakiejś depresji dostałam... Może mogłybyście mi podać namiary na jakieś studia... Bardzo Wam dziękuję ,że chociaż coś piszecie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzeniona
|
Ale powiedz, czy spytano Cię, co myślisz? Czy Ci się podoba? Czy powiedziałaś im, że nie? Trzeba było nie płacić... Ile zapłaciłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Generalnie miałam wrażenie, że się zdenerwował tym, że jakieś dwie paniusie zwracają mu uwagę :/ Oczywiście, że powiedziałam jak i napisałam potem w mail'u. Nie chcę pisać ile płaciłam- wybacz. To już nieważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sorry jeśli piszemy za dosadnie - ale może po przeczytaniu tego wątku chociaż jedna osoba przemyśli wybór studia... Szanujący się tatuażysta mówi wprost jeśli nie umie/nie chce podjąć się czegoś - z różnych powodów czasami to po prostu nie jego klimat, a czasem wie, że nie da rady. Napisz skąd jesteś, to łatwiej będzie podac namiary na studia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
w ogóle tatuażysta powinien najpierw jej to na papierze rozrysować żeby zobaczyła jak on sobie z tym poradził, a później przekładać to na skórę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie spoczko, przykro mi tylko to czytać bo przecież nie zrobiłam nic złego. Chciałam tylko miec pomocnika na plecach. Nie opiłam się, nie poszłam z marszu i nie oddałam się pierwszemu lepszemu ![]() ![]() Własnie trafiłaś w samo sedno, o nic więcej mi nie chodzi, mam choler*nie duży smutek i żal, że nie powiedział, że nie da rady ![]() Ja jestem wizażystką- może mało podobny zawód, bo nie zostawia trwałych śladów, ale wierzcie mi, mam jakieś sumienie i jak kobieta przy makijażu ślubnym upiera mi się na czerń, liner, kamyki + czerwoną szminkę, to odmawiam i może zmierzyłam faceta własną miarą - sądziłam, ze jak powiedział,że zrobi- to zrobi...bo jakby nie umiał to by odmówił...no i się pomyliłam ![]() Teraz pozostaje mi tylko ryczeć wieczorami w poduszkę ![]() Jestem z Kielc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dziaram się u tatuażystów którzy w ogóle nie pracuja na papierze - robia projekty w programach graficznych, potem wydruk, na skórze odbijają tylko zarys (nawet nie kontury) a potem jada z ręki patrząc na monitor i wychodzi genialnie ![]() Raz miałam tylko tatuaz robiony ze szkicu ręcznego - jak zobaczyłam taki bazgroł, to gdybym nie wiedziała jak dziara ten facet i że to prawdziwy Mistrz to bym uciekła. Także nie ma reguły. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- tak jak napisałam - skonsultuj się z dobrymi tatuażystami. Art-line z Rybnika mają laser - może porozmawiaj o opcji rozjaśnienia i poprawienia/przerobienia tego wzoru. Nie wiem czy interesuje Cię opcja całkowitego zakrycia tego tatuażu - czyli zakrycia go na blachę/przerobienia na coś innego i wkomponowania w większą kompozycję. Nie wiem jak Ci tatuażyści siedzą w coverach (bo nie wszyscy się w to bawią) ale spróbuj tutaj: -Art-line Rybnik (ze względu na laser) -9th circle Kraków -Azazel Milanówek -możesz spróbować w Kulcie w Krakowie, ale oni raczej bardziej w traditionalu siedzą -juniorink Warszawa - mają doświadczenie -Nekroskop Zielona Góra -Viking tez Zielona Góra -Rock tattoo Opole to tak na szybko kto mi przychodzi do głowy - może dziewczyny jeszcze kogoś podpowiedzą (jest wątek o tatuażu na podforum moda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
ja już doradziłam co miałam, ale ponawiam pytanie KTO? Dlaczego nie chcesz tego napisać? może to jednak jakiś Twój znajomy którego kryjesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
to tak na szybko kto mi przychodzi do głowy - może dziewczyny jeszcze kogoś podpowiedzą (jest wątek o tatuażu na podforum moda
![]() Dzięki wielkie, teraz to nie mam nic w głowie co chcę z tym zrobić, teraz muszę się dowiedzieć co DA się z tym zrobić ![]() Zawsze podobały mi się całe plecy i widocznie teraz sama będę musiała je mieć ![]() ![]() Raz jeszcze dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- rousse jesteś wielka ![]() gratuluję oka ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() Ja nie wiem czy tak można podawać dane publicznie. Na pewno są też ludzie, którzy są zadowoleni z pracy tego Pana. Z jednej strony chciałabym innych ostrzec, a z drugiej tak jak wspomniałam - nie wiem czy tak można postępować zgodnie z prawem. Może po wykonaniu mojego tatuażu Pan sam zacznie w końcu myśleć i nie skrzywdzi innych osób. A znajomego czemu miałabym kryć? ![]() Napisałabym, że zrobił mi to znajomy i szukam pomocy- tak jak założycielka postu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W dodatku czyta Wizaz, zobaczy ten wątek i pomyśli "ojejku, ale spartaczyłem robotę, nigdy więcej nie tknę maszynki" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#73 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie będę szkalowała kogoś na forach- to nie w moim stylu. Zresztą...jakbyś czytała ze zrozumieniem, to byś doczytała gdzie. Co do ostrzegania- może jestem pierwszą niezadowoloną osobą i nie mam takiego prawa aby wypowiadać się za innych- tak jak wspomniałam- może innym się ich tatuaże podobają i są zadowoleni. Nie chodzi też o to, że czyta wizaż i nigdy nie tknie maszynki- widział co zrobił, usłyszał wprost, potem przeczytał ma mail'u. Może w małych rysunkach, komiksach jest ok i po prostu odpuści duże realistyczne projekty... I przede wszystkim nie po to wzięłam udział, wypowiadając się na tym forum, aby skupiać się na tym co było, kto, po co , za ile...Na pewno tego tak nie zostawię, pomogłyście mi podjąć jakieś mądre decyzje, thx ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Tak krzywo i nie w tym rozmiarze? ![]() Ale jeśli chodzi o lustrzane odbicie, to tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym wszystkie realistyczne i pseudorelistyczne tatuaże w galerii to buraki, natomiast napisy, cartoony, proste wzorki po jakie przychodzi 80% klientów są przyzwoite (widzialam dużo gorsze) Tym bardziej, że dziewczyna napisała, że załatwiła z facetem sprawę mailowo, więc nie widzę powodów do publicznej egzekucji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
oczywiście, że wyrażenie swojej opinii to nie żadne szkalowanie ani oszczerstwo - usługa jest wykonana beznadziejnie i masz prawo ją skrytykować. ja po czymś takim wszystkim bym doniosła jak się sprawy mają, a nie cieszyła, że ktoś inny też moze mieć zniszczone ciało brzydkim tatuażem.
gdyby coś takiego było prawnie zabronione nie byłoby stron gdzie ocenia się np lekarzy czy nauczycieli. poza tym, dlaczego niby chwalenie kogoś miałoby być legalne, a krytykowanie (zgodne z prawdą) nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
ja pierdziele - przeciez jest na wątku napisane w którym studiu jest zrobiony ten tatuaż. o co jeszcze chodzi??? BTW: kilka, jeśli nie kilkanaście równie s☠☠☠☠☠☠☠onych tatuaży (choć mniejszych) było z dumą pokazywane na wątku tatuażowym - i tam nikt do krucjaty nie nawoływał. Dziewczyna ma i tak prze☠☠☠ane z czymś takim na plecach i nie widze powodu, żeby jej za to dowalać - utwierdziła się w swojej ocenie, dostała kilka rad, tatuażysta tez został zidentyfikowany. Jak ktoś szuka sensacji niech zacznie Fakt prenumerować. Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-11 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Prawe przedramie strasznie chude, lewe przerysowane w obwodzie różnica prawie 2 razy, prawe przedramie chyba po złamaniu? bo widac jak się krzywo zrosło, lewa dłoń niedorozwinieta, mięśnie naramienne maa dziwne połączenie z piersiowymi, mięśnie brzucha rysowane przez kogos kto umięśnionego brzucha nigdy nie widział, pióra narysowane byle jak, za długa talia. Tyle widzi moje niewprawne oko. Od oryginału rózni sie bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moje właśnie również ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem spokojna, piszę na temat na wolnym forum co mi się podoba, jak komuś moje posty nie pasują to niech ich nie czyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
dziękuję - wystarczy mi samozachwyt wywołany moimi wspaniałymi tatuażami
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
daj se siana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja już się zastanowiłam i raczej jesteś ostatnią osobą, która mi pomogła na tym forum. Proste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Odswiezam...
Kochana co zrobilas z tym tatuazem na plecach? Ja mam pytanko kolezanka cztery dni temu robila tatuaz.. Wyszedl ladnie ale.. Tatuazysta przekonal ja ze jak robic tatoo to wiekszy ze lepszy efekt itp. Chciala bez wypelnienia.. Niestety on zrozumial ze z wypelnieniem nie dogali sie. Pytam w jej imieniu czy NOwy tatuaz mozna w miare szybko usunac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Hejka, na razie nic. Czekałam aż zjaśnieje odrobinę chociaż.
Za radą dziewczyn poszukałam, popisałam maile, podzwoniłam, pojeździłam do podpowiedzianych przez nie salonów i nic. Usunąć ciężko, zakryć również. Nikt bardzo podjąć się nie chce. Poradzili bym zaczekała aż odrobinę zblednie, rozjaśniła laserem i próbowała zrobic coś na tym. Co jakiś czas gdzieś podjeżdżam, pokazuje, konsultuję. Jeden gość obejrzał mnie i nawet konsylium zebrał innych tauażystów i tak mnie oglądali w pięć osób i niedowierzali, myśleli, dyskutowali- powiedział ,że pomyśli i być może spróbuje coś z tym zrobić. Załamka. Czekam i zbieram pieniążki bo to droga impreza będzie ![]() Co do Twojej koleżanki to nie mam pojęcia- nie chcę nic radzić, ale być może podobnie jak u mnie- bedzie musiała zaczekać aż się zagoi i kolor wejdzie pod skórę i stanie się jaśniejszy i to będzie ostateczny wygląd tatuażu i wtedy dopiero będzie można coś myslec- no czy jakoś tak mi tłumaczyli ![]() Chyba,że po naturalnym wyblaknieciu zacznie się jej podobać ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.