![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak starszy facet patrzy na dziewczyne o tyle od niego mlodszą?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostre wasabi, napisałaś, że skoro jesteś młoda, to będziesz dłużej atrakcyjna dla partnera. To co, gdyby Twój partner związałby się z 30 latką to już krócej byłaby atrakcyjna? Bzdura ![]() Oczywiście, nie piję teraz do trwałosci takich związków, bo jak mówię, pewnie mogą się udac. Sama na taki bym się nie zdecydowała, nie wyobrażam sobie związku z 30 latkiem, ale każdy ma prawo zyć jak chce. Bardzo możliwe, że Wasz związek jest harmonijny i udany. No, ale wiadomo, że tacy idioci, którzy będą szukać wiele młodszej, by ją "ułożyć" tez się znajdą. Ja znałam taki dość hmm ekstremalny przypadek, że 25 latek uganiał się za 15-16 latkami. Jednak jest to jeszcze większa przepaść niż w przypadku 20kilka lat i 30kilka. Podobno tłumaczył to tym, że młodsze dziewczyny są czulsze, wyrozumialsze i nie wymagają tak wiele. No niestety, to był jeden z tych idiotów, który po prostu polował na naiwność młodych dziewczyn. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-04-23 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wybieram celowo młodszych partnerów sugerujac się jakimiś teoriami o mlodości ciała i duszy i o ile jestem w stanie zrozumiec przypadkowe związki ludzi z dużą różnicą wieku,tak nie ogarniam celowych kryteriów związanych z młodością Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-04-23 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na forum to wiadomo, też łatwiej o niezrozumienie, bo jednak jest to słowo pisane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
tego nie neguję,śmieszyło mnie tylko jej podejscie do młodości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Wiem, ze jestem mloda i naiwna ale co mam z tym zrobic. Moze jak dostane nastepnego kopa od zycia to sie czegos naucze ....
Możliwe ale mi naprawde na nim zalezy. Czuje sie okropnie bo mam tyle lat ile mam a nigdy nie mialam faceta, nie wiem jak to jest, nie calowalam sie nigdy itd. Nie wiem co jest ze mna nie tak, ze zaden mnie nie chce ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Więc jak starszy facet patrzy na młodszą dziewczynę zależy od tego jakim on jest człowiekiem oraz na jaką dziewczynę patrzy ![]() Proste i banalne. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-04-24 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wyluzuj, miłość przyjdzie sama.
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dlaczego koniecznie chcesz dostać tego kopa? Zastanów się, czy zależy Ci na nim tylko dlatego, że zwrócił na Ciebie uwagę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
A ja z kolei nie rozumiem, jak można powiedzieć, że takie związki nie mają przyszłości, jak z góry można założyć, że to nie wyjdzie z tak błahego powodu jak wiek?
Pomiędzy moją mamą i ojcem było 12 lat różnicy i nie było to problemem by stworzyć udany związek ![]() ![]() ![]() Wiek moim zdaniem ma niewiele wspólnego z prawdziwą miłością, tu pierwszą rolę grają uczucia, zaangażowanie i poczucie, że jest się z właściwą osobą a czy będzie ona miała 24 czy 36 lat - nie ma znaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Najlepiej zapytaj go w prost czy traktuje Cie poważnie. Mój tż jest o 15 lat starszy ode mnie, wiem że nie jestem mu potrzebna tlyko do sexu. Zapewniam Cie, że jeśli tylko to by go interesowało znalazłby sobie jakąś napaloną, łatwą 15 latke. Jeżeli spotyka się z Tobą długo, mówi że mu zależyu itp to na pewno nie robi tego tlyko po to by Cię 'przelecieć', nie traciłby tyle czasu na Ciebie gdyby chodziło tlyko o to. takie jest moje zdanie. a wracajać do Twojego pytania uważam, że TAK
![]() ![]() A to że nie ma żony... ja nie widze w tym nic dziwnego. Może nie poznał odpowiedniej kobiety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A jezeli, przypuszczalnie bym wpadla mu w oko to jak pokazac (powiedziec) zeby tez o tym wiedzial? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.