![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
a może być zamiast oriental gold próbka filtra innisfree?
słoiczek Scandala jest pęknięty, taki już dostałam, ale jakoś go zabezpieczę, tylko wolę uprzedzić ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
na kawałek mydła byłabym chętna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() z MEOW posiadam na zbyciu: Charteux 2 FF, 2 Pampered Manx 1 Purrrfect, Korat 3 Pampered Mau 2 Pampered To sa probki ![]() Z Lily Lolo mam : in the buff, popcorn, porcelain, china doll, blondie Mam tez Blusche ale z tonacji cieplych glownie w formule Original Matte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
najbardziej mnie jednak oleje interesowały.. a z tego co wypisałaś to podoba mi się jedynie peeling enzymatyczny i glinka różowa, ale to niestety za mało za rzeczy,które Ci się podobają, szczególnie że za krem bb szukam olei albo czegoś typowo włosowego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
odpowiedź wysłałam wczoraj o 9:16 w Twoim wątku (post 48).
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypominam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy te kremy też mają różne odcienie czy może są dostępne tylko w jednym kolorze?
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
To fajnie bo ja mam raczej jasna skórę. Tylko czy red bean nie będzie dla mnie też za ciemny? Minerały używam zwykle na poziomie light lub medium light. Jak myslisz?
Jakiej wielkości odsypki Cię interesują u mnie?
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam: Soma ekstrakt z lukrecji Soma maseczka z acerolą i witaminą c Mazidła olej z amarantura Mazidła ekstrakt z ananasa Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z papaji Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Napisane przez mirrera ![]() No to super ![]() a powiedz mi jeszcze taki szczegół - czy mozliwa jest wymiana osobista? Jak tak patrzę to mieszkamy pewnie bliziutko siebie ![]() A pewnie ![]() Może jeszcze sobie coś dobierzesz, bo nie ma to jak obmacać towar ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() Też wezmę swój sklep, jak masz jakies pojemniczki i woreczki strunowe, to też zabierz ze sobą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Czy wysłałaś już do mnie paczkę?
Ja jutro wysyłam - dołożyłam Ci sporo fajnych próbek + zapach...
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za to, że dolożyłaś mi prezenciki już się doczekać nie mogę!!! ![]() ja ze swojej strony też paczuszkę dla Ciebie nieco "powiększyłam" - mam nadzieję, że będziesz zadowolona! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
własnie bb jeszcze żadnego nie próbowałam, w takim razie chętnie przyjmę te które wymieniłaś- muszę od czegoś zacząć
![]()
![]() |
#75 |
Kici kici miau miau
|
Raczej podziekuje za odlewke bo takowŕ posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
To super
![]() Nie powiem Ci, co dołozyłam, żeby była niespodzianka.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
A z perfum byś czegoś nie chciała? Jakieś odleweczki czy cuś?
![]() ![]() -6 odlewek bb creamów (holika, mizon, tony moly, brtc, skin79, missha, tfs) -mgiełka -uguisu + kurcze nie wiem co, bo za dużo wybrałam od Ciebie ![]() za: Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Perfectionist CP+ 1,5ml Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Alepia Huile Admirable (olej wspaniały)- ale tylko małą odlewkę na spróbowanie, z 10ml ![]() Innisfree canola honey serum 1ml SkinFood Royal Honey Hydro Cream próbka od producenta Missha Night Revolution próbka od producenta Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) - odlewka z 5ml ![]() odlewka innisfree eco natural cover- z 5ml Lumiere podkład Veena Velvet Fair Beige sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Warm sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Neutral sample Lucy Minerals podkład Original Cream sample Lucy Minerals podkład Original Snow white sample Jopa podkład Full coverage Lightest #1 sample Lili Lolo podkład Butterscotch sample Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml Mazidła olej z nasion czarnej porzeczki 5ml Czego jeszcze poszukujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
od 3 lat używam tylko minerałów a wcześniej nie za bardzo sie malowałam,więc się nie orientuję w klasycznej kolorówce :P
Skórę mam jasną (ale nie zupełnie bladą) w odcieniach żółto pomarańczowych. Co byś mi poleciła ? ![]()
![]() |
#79 |
Kici kici miau miau
|
Na razie podziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hej!
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post33653813 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
50 ml za 3 sample to za mało... który róż byś chciała?
ta próbka jest nowa? -> Lili Lolo podkład Butterscotch sample to struna czy słoiczek? ile jest proszku? Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 A to jest jeszcze wolne? jaką odlewką dysponujesz olejku z wiesiołka?
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lili Lolo podkład Butterscotch sample w strunie Calvin Klein Beauty 1,2ml Kenzo L’eau per Kenzo 1ml jeśli chodzi o olejek z wiesiołka mogłabym odlać z 10 ml[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Nie ma sprawy ![]() Do następnego razu pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Raczej i tak bym wziela wszystkie 3 probki bo mam to do siebie, ze zanim sie zdecyduje, w ktorym odcieniu najlepiej wygladam, troche czasu mija ;D chetnie przygarnelabym jeszcze keratyne hydrolizowana i olej z wiesiolka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
a które dokładnie sample lucy?
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u mnie: Meow'y: Korat1, ( oryginalny sampel) Korat2 ( jaką ilośc byś chciała? ) Equilibrium Balancing Powder (mogę oddać cały tzn tyle ile widać na zdjęciu. może wkleję jeszcze dokładniejsze zdjecie.)
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
kurcze, przepraszam za ciszę, byłam pewna, że odpisałam i czekałam ostro na odpowiedź od Ciebie
![]() a to nie, to nie sępię dużego opakowania, miałaś napisane po prostu przy kilku bb kremach, że odlewka z pełnego wymiaru stąd moja propozycja ![]() ![]() a tak swoją drogą, to zapomniałam, że mam tak min. 50% korektora ze SkinFood jakbyś była chętna ![]()
![]() |
#88 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to sprawa indywidualna - inne dziewczyny sobie chwalą, więc może tylko ja miałam takiego pecha... Sporą część dałam siostrze (dlatego nie mam pełnego tylko jakąś resztkę ewentualnie do kilku odlewek) - ona używa i jest zachwycona. Ja jak patrze na jej twarz, to aż mnie cholerka bierze! ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() Pozdrawiam w takim razie i do następnego razu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Tak jak pisałam na początku: " zainteresowana byłabym podkładem Luśki Pale Olive oraz pudrem wykańczającym i różem. Do tego interesowałby mnie ten "woreczek po" mai tai" róż już nie jest aktualny (dostałam od innej wizażanki), ale pale olive, odsypka wykańczajacego z EDM oraz mai tai wciąż mnie kuszą ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() deal? ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie z EDM, tylko z Lucy Minerals, chyba, tak? Bo z EDM nie mam nic w wątku z finisherów. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.