![]() |
#62 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: MAJ - Tigi, natura, Kerium, w³osy prof., Hugo Boss, mazid³a
juz zaraz dorzucam ale glownie beda to probki mineralow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Oczywi¶cie, nadal jestem zainteresowana Kerium DS i ew. pianka L'Oreal. Kusz±ca jest te¿ Coco M.
Zapraszam , czy poza kremem do loków Fekkai jeszcze co¶ ci wpad³o w oko ![]()
![]() |
#64 |
Kici kici miau miau
|
jestem chetna. niestety bede mogla wyslac dopiero za ok. tydzien bo jtro wyjezdzam
![]() przepraszam zapomnialam wczesniej napisac. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Flawless:3-naughty Abyssinian,Korat chodzi o te probki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Chanel Coco Mademoiselle EDP
Hugo Boss - Woman ¿el do cery tr±dzikowej Acne-mineral, Dr Duda - 200 g, zosta³o 90% bia³y b. iskrz±cy cieñ sypki APC nr 5 90 % wysuszacze lakieru i nab³yszczacze - w zasadzie wszystkie po 95%. 3 szt. z firmy Sally Hansen (Dry and Go), Rimmel (Superwear), Schlecker Basic. a co bys mogla mi z tych rzeczy oddac ? ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
a kiedy bedziesz cos dodawac? jak chcesz to mozemy sie wymienic to co wymienilas za sukienke
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic , pozdrawiam
![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Co¶ u mnie za Chanel Coco Mademoiselle lub serum Auriga Flavo-C z wit. C 8 %?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Hej interesuje mnie Chanel Coco Mademoiselle EDP
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610792 ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Hmm to mo¿e te 3 rzeczy za kiecke ? ![]() La Roche Posay - Kerium DS Auriga Flavo-C z wit. C 8 % Antipsor - olejek dla skóry tr±dzikowej, z ³uszczyc± od ojców Bonifratrów albo sama co¶ zaproponuj ![]() ![]() WYMIANKA!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610792 ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- W takim razie nic wiecej nie widze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Co¶ za:
maseczka do twarzy Soraya Kolagen i Elastyna, nawil¿aj±ca z wit. A, C, E - z 75 ml 85 % serum do uk³adania w³osów TIGI Catwalk Curl Collection - wyg³adza, podkre¶la loki. 90 ml - 80 %. Serum b. wydajne. od¿ywka do w³osów krêconych bez sp³ukiwania, krem do stylizacji Tigi Curlesque 215 ml, zosta³o ok 80-90 % krem do stylizacji na ciep³o Matrix Biolage Fortifying Heat Styler 150 ml zosta³o ok 80-90 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Suknie chyba ani razu nie by³a za³o¿ona, mo¿e raz ale nie ma ¿adnego znaku u¿ytkowania. Z boku posiada suwak, ¿eby ³atwo by³o wej¶æ, ale jest tak wszyty jak przy sukienkach, ¿e nie widoczny. Biuscie jest uniwersalna, z ty³u posiada gumeczk± a z przodu jest tak wykrojona, ¿e siê dopasowuje. Dlatego bêdzie le¿eæ dobrze na malym jak i na duzym. Dokladniejszych wymiarow nie moge na razie podac bo gdzies zawieruszylam centymetr
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 277
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Co¶ u mnie za Hugo Boss - Woman - 50 ml orgina³, zosta³o ok 50 %, z Supher-pharm sklepu - korekta to 75 ml, z tego zosta³a po³owa!?
¯ycie jest po to aby walczyæ. Gdy upadniemy trzeba powstaæ z honorem i nie poddawaæ siê,chocia¿ zabrak³oby si³ na dalsz± walkê. Zawsze istnieje inne rozwi±zanie, nadzieja która trwa zawsze. Domi¶-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzieñ Anio³ek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Co¶ za ¿el z aloesem, ¿ywokostem i alantoin± Pantenol, Gorvita, glinka z Alepi Beloun ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanowilam, czy moglabys mi dolozyc cos z tych rzeczy:
serum do uk³adania w³osów TIGI Catwalk Curl Collection - wyg³adza, podkre¶la loki. 90 ml - 80 %. Serum b. wydajne. Lottabody Setting lotion 236 ml na tych do wlosow najbardziej mi zalezy blok do polerowana paznokci, no name, gruboziarnisty do¶æ (raz u¿yty) krem Lirene Selected from nature - lekki krem bioaktywnie nawil¿aj±cy - nowy 50 ml husteczki Soft & Crem od Nivea Baby, wilgotne - opakowanie otwarte, ale zabezpieczone, wykorzysta³am 2-3 husteczki z 63 szt., mo¿e kto¶ ma ma³e dziecko wiêc wykorzysta ca³o¶æ (a mo¿e kto¶ wykorzysta do demakija¿u ) tonik Herba Studio Best - zosta³o jakie¶ pó³ opakowania (160 g wyj¶ciowo) i zapraszam juz na prv
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
A mog³aby¶ mi napisaæ ile czego by by³o?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Zabrzmia³o jakbym co najmniej "cos mog³a dostaæ" z ³aski, a nie na wymianê.
![]() Podajê wymiary spodenek: pas - 43 d³ugo¶æ mierzona z boku nogawki - 29 wys. stanu - 22/23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Chêtnie bym te¿ przygarnê³a jakie¶ próbki Pixie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 293
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej, sporo mi siê u Ciebie spodoba³o...a Ty znajdziesz co¶ u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nie próbowa³am jeszcze ¿adnych, wiêc warunkiem jest tylko kolor, nie chcê bardzo jasnego
![]() A ile masz glinki? Puder bambusowy chêtnie przygarnê, ale maskê algow± w³a¶nie niedawno czekam, wiêc a¿ tak mnie ona nie kusi, zale¿y te¿ od ilo¶ci ![]() Jak mo¿esz to napisz mi dok³adnie ile czego masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Przypominam siê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ty proponujesz odsypkê glinki z Alepi Beloun i zielonej, 2 ³y¿ki pudru, maska algowa i próbki Pixie za TREsemme?
Ja jestem chêtna na wymianê, ale chcia³abym to cenowo oszacowaæ, dlatego pytam o ilo¶æ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
krem z La Roche Posay - Kerium DS - nowa wersja, z 40 ml 90 %. Krem do cery ³ojotokowej
serum Auriga Flavo-C z wit. C 8 % Antipsor - olejek dla skóry tr±dzikowej, z ³uszczyc± od ojców Bonifratrów - 100 ml, zosta³o 70 % mnie zainteresowa³y te rzeczy, ale spódnicy za to nie oddam, bo chcia³am j± na inn± wymieniæ ![]() czy znajdziesz co¶ innego za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
hmmm, szkoda, ¿e pozby³a¶ siê ró¿y, bo na nich najbardziej mi zale¿a³o...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() "...EDM bêdê mia³a chyba tylko 1 bo reszta idzie do kogo¶. MEowa nie mam ró¿y ju¿. " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale je¶li jest ich ma³o to dla mnie jest to ¶rednio u¿yteczne, je¶li tylko ich spróbujê i bêdê musia³a kupiæ nowe, wiêc wola³abym wiedzieæ wcze¶niej jaka jest ilo¶æ czego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Nadal jestem zainteresowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WYMIANKA!!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610792 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
niestety ju¿ jej nie ma
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
wymiana jak najbardziej nadal aktualna (bêdê mia³a Flavo c na zapas
![]() Muszê tylko pogrzebac co jeszcze masz ciekawego z minera³ków ![]() - przepraszam za opó¼nienia w odpisywaniu - ale jestem przed bardzo wa¿nym egzaminem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.