![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki, bieliznę, biżuterię, kosmetyki... na kosmetyki:) Lipcowy MEGAWĄTEK :)
najbardziej mi zależy na szczotce do masażu, tym waniliowym mleczku, dwa lakiery z h&m - miętowy i koralowy (mogę prosić zdjęcie?
![]() ![]() szczerze mówiąc spódnicę wolałabym wymienić na inną, bo nie mam w czym chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki, bieliznę, biżuterię, kosmetyki... na kosmetyki:) Lipcowy MEGAWĄTEK :)
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
-Encyklopedia do makijażu ELF (bez pędzelka i kredki), mam z wymiany, zużycie jest bardzo małe (zdjęcie), neutralne kolorki
to mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- spoko, tylko że teraz przeczytałam recenzje tej paletki i chyba z niej zrezygnuję. ona jest mocno brokatowa, tak jak piszą w recenzjach?? ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- hmmm a wymieniłabyś się za paletkę+ wodę brzoskwiniową YR? oczywiście jeśli wymiary by pasowały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się encyklopedia Elf'a i Loreal (Tester) kolor 235 (też taki fajny nude) 2,5 cm
Za Incandessence Lumiere bo LWD na razie zaklepane wstępnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
niestety nic, może masz coś z mojej wish poza wątkiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
- Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50%
- Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 30-40 % (chętnie dorzucę do większej wymiany) -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) -Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1% -balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy -Lip Smacker Strawberry Kiwi- Truskawka i Kiwi- zużycie minimalne -Lip Smacker- Vanilla Sugar Cookie- zużycie minimalne -Rimmel 070 Airy Fairy, 2 cm - Lirene balsam brązujący Body Arabica, Cafe Latte (do jasnej karnacji), pozostało okolo 90% - Be Beauty Hydro Effect - odświeżająco nawilżający żel do mycia twarzy do skóry normalnej i mieszanej, z drobinkami masującymi i ekstraktem z lotosu, 150 ml - pozostało jakieś 80% , ważny do 07.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1342116400 -Lip Smacker Strawberry Kiwi- Truskawka i Kiwi- zużycie minimalne -Lip Smacker- Vanilla Sugar Cookie- zużycie minimalne Oriflame, Wonder Lash Mascara, Lirene balsam brązujący Body Arabica
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
podrzucę Ci wymiary na dniach bo nie mogę znalesc miarki;/ przypomnij się ok?
![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, na razie nic dla siebie nie znalzałam.
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
kochana, tak myślałam nad tą naszą wymianą i jednak chciałabym zostawić tę spódnicę mohito i bluzkę z ny dla siebie... Ale mogę oddać tę bokserkę Mohito. Podobają mi się najbardziej te rzeczy:
glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% - maseczka len + czekolada Estien – 90% -Yves Rocher, Mleczko do ciała o zapachu wanilii, 400 ml -okrągła szczotka do masażu pod prysznicem z Rossmana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję, przepraszam że dopiero teraz odpisuję, zupełnie zapomniałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% -Schwarzkopf, Got2b Sparkling, Shine Styling Spray (Nabłyszczający spray do stylizacji), pojemność 200 ml, pozostało około 85%. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że czekałaś długo na odpowiedź, ale jakoś nie ogarniam ostatnio wszystkiego co mam do zrobienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ssorki, że jeszcze nie podrzuciłam wymiarów ale nie mam w ogóle czasu wpadam tu wieczorem lub w nocy żeby poodpisywać. Jutro na pewno je pomierzę i napisze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mogłabym wyszukać coś w słoiczku, co Cię interesuje - ale mnie spośród Twojej biżuterii interesuje tak naprawdę tylko bransoletka z delfinami. Czy chciałabyś wymienić tylko ją (pytam, bo napisałaś, że biżuterię wymienisz tylko jako całość)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
W zasadzie to się zastanawiałam ale jednak nic już nie znajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() kochana, pamiętam o Tobie cały czas, ale ciągle się zastanawiam.. Bo nie chciałabym wymieniać tej katany na kosmetyki, ona była droga i wolałabym ją wymienić za jakąś jedną rzecz, inną marynarkę czy coś.. ale mogę jakieś bluzki wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]() Essence 52, In the nude 2,3 cm -Catrice, 010 Gentle Nude (pomadka już niedostępna w sklepach) 2,4 cm -Loreal (Tester) kolor 235 (też taki fajny nude) 2,5 cm Wszystkie 3 albo chociaż 1
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.