![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec 2012-wymiana! naturalna pielęgnacja :)
Hej, niestety niewiele tego i nic nie wybrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
niestety nic, pozdrawiam
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Coś za mleczko Ma Provence?
![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się olejek organiczny, paleta MAC i ewentualnie filtr - ale to za dużo, jak na ten żel, może dobierzesz coś jeszcze?
![]()
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2012-08-28 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
jak tam z naszą wymianą? chciałaś ode mnie żel Korres
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() najmocniej przepraszam- umknął mi Twój post ![]() Jestem chętna na wymiankę, tyle, że chcę zapytać ile ma ml ów żel ( czy rzeczywiście jest go 20( mini opakowanie? ), czy też 200ml, bo jedynie o takiej pojemności kosmetyk wyszukałam w internecie), jaka jest jego data ważności i kiedy był otwierany ![]() Problem w tym, że w weekend wyjeżdżam na bliżej nieznany mi okres za granicę, i chcę zamknąć do soboty wątek wymiankowy, toteż prosiłabym Cię o szybką decyzję-bo ja jestem chętna ![]() Niestety musiałam wycofać olejek pomarańczowy- kot wskoczył mi na półkę i strącił na podłogę buteleczkę, która wiadomo, co zrobiła... ![]() Także pozostaje na placu boju filtr mineralny w sprayu od Avene, paletka MAC i mleczko do ciała Ma Provence. Daj proszę znać co i jak ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Zapraszam! ![]() Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-08-30 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.