|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
nie chodzi o wyjścia tylko o częstotliwość i w moim przypadku z kim ja wychodzę ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- a poza tym właśnie, uciekaj do łóżka ![]() mój bardzo romantyczny dziś Tż już dawno chrapie.. ale jak będzie trzeba to go obudze, a co!
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obu wszystko się wyjaśniło
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
klauduska wiadomo,że bez , ale np. ja czasem lubię tak się 'przebrać '
![]() ojjjjjjj chrapanie, jak ja to dobrze znam! jak załączy trrrrrraktorrrrrrrr i zaśnie przede mną to ... kaplica
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no, żartuję ![]() Z tego właśnie względu nie chodzę do gina w moim mieście, tylko w Opolu. Potrzebuję pomocy przy wejściu na fotel do badania (jeżdżę na wózku) i nie wyobrażam sobie iść z kimś innym, niż z TŻ-tem. A moja mama jest taka wrażliwa na plotki, że masakra ile by było gadania ![]() Najlepsze, że mam 23 lata, a się przejmuję jak małolata ![]() No to miłego wieczoru i dobranoc
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że postanowilas. znów pisać z nami ![]() Często Cię widziałam na wątku ale nic nie pisałas
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem tutaj totalnie nowa, ale mam swojego TŻ 5 lat już
i od ponad roku mieszkamy razem- najpierw wynajmowaliśmy mieszkanie na pół z inną parą, a teraz już całkowicie sami kawalerkę
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#68 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hmmm... Chyba tak jak myślę, wynika to z tego, że ostatnio w mym życiu niewiele się dzieje... Wydaje mi się, że niewiele ciekawego mam do napisania ![]() Cytat:
![]() A w jakim mieście mieszkacie? |
||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Sunflower, u mnie się niby dzieje dużo ciekawego, a i tak ile czasu i miejsca poświęcam na pisanie o głupotach ;p Nie przejmuj się tylko pisz!
Witajcie nowe dziewczyny, nie nadążam za Wami! Co za zainteresowanie tematem, ile spamu naprodukowane w tak krótkim czasie ;D Tż dzis wspomniał, że dawno nie robiłam shoarmy, wiec może jutro zaszaleję i przygotuję mu z ryżem, żeby było bardziej lekkostrawne niż wersja z frytkami.
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Sunflower skąd jesteś? bo wydaje mi się,że to moje rejony
|
#71 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że będziecie na swoim i życzliwie ZAZDRASZCZAM ![]() Cytat:
![]() Ja dziś przygotowałam swoją pierwszą cukinię faszerowaną. Dla mnie było przepyszne, tylko następnym razem nie dałabym sobie na wierzch sera żółtego, a TŻ-towi smakowało, ale powiedział, że nie przepada za cukinią na tyle, by jeść ją jako "główne danie" ![]() No i lipa. -------- A w ogóle jak przeczytałam, że mówiłyście o tej książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", to sobie postanowiłam ściągnąć i z nadmiaru czasu poczytać. I wiecie co? Żałuję, że na początku związku naszego nie miałam jej w rękach... Bo oczywiście, niektóre... ba, nawet większość sytuacji tam opisanych należy traktować z przymrużeniem oka, ale przeczytałam o kilku sprawach, gdzie nieświadomie popełniłam duuuuży błąd i to w zasadzie nie do naprawienia. TŻ zachowuje się i myśli dokładnie tak, jak opisany jest efekt w książce przez autorkę ![]() No, to czytam dalej (TŻ pracuje, więc muszę się sobą zająć sama )---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Od 4 lat Opole, a dom rodzinny mam blisko granicy z Czechami, Góry Opawskie i te sprawy Także do domku jakieś 40 minut drogi autkiem
|
||
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() JA tej książki nie czytałam, ale moj Tż to by mnie na rękach nosił gdyby nie moja waga;P Serio, jest tak zapatrzony we mnie... Nie wiem co we mnie widzi;P Bo często jestem dla niego po prostu niedobra. ;/ A on i tak mówi, ze jestem cudowna... Cukinię to ja jadam jako danie główne, ale jako kotlety mmmmmm! Ja to w ogóle to za bardzo lubie jeść
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kocham cukinię w każdej postaci
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się!
![]() Jejjjjj ile naprodukowałyście! ![]() Witam nowe koleżanki ![]() Ja już po przeprowadzce Dziś c.d. rozpakowywania kartonów
|
#75 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to Ty młodziutka jesteś, jak jeszcze szkoła średnia...Zazdraszaczam Daleko będzie Twój luby na studiach? Może Wam się uda spędzić razem jakiś weekendzik Co do gotowania - grunt, że coś umiesz zrobić. Ja w Lieum, to tylko herbatę gotowałam i jajko![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Witamy, powiedz nam coś o sobie Oprócz tego, że śmigasz na motorze, bo to widzę, z opisu Sama jeździsz?---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
co to jest ZNO? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
ja Ci odpisałam na poprzednim wątku ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
hej! wszystkiego najlepeszego!!! wczoraj było "Kingi" ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
GRATULUJĘ ROBOTY!! i kursu, super! ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
luz z redds'em, ja wczoraj zjadłam połowę chałki z dżemorem o 23 ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- wypisałam się stamtąd, bo jakoś mi ten wątek nie pasował ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#76 | |||||||
|
Konto usunięte
|
pewnie! i zaraz imieniny ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
sun, jak Cie dawno nie widzialam!! witaj, witaj---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- przeczytalam "pobrykac" ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
bedzie zwarty i gotowy ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
a co na codzien robicie? dobra zonka jestes i robisz obiadki?![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
ja mam to samo:/ nie wiem, co mój we mnie widzi... ale z drugiej strony, chwilami sie zastanawiam, co ja widze w nim ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499162]
noooo, to parapetowa! [/QUOTE]Zapraszam JAkoś się pomieścimy na naszych 27m2 ![]() Jak tam studia?Zdecydowałaś się?
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cFaniaczek.. ![]() Cytat:
![]() Faajnie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Witam nowe koleżanki
|
||
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
małe, ale własne ![]() właśnie kurcze, chyba mają wakacje, bo nikt nie odp na maile, ani nie odbiera telefonow:/ zła jestem!!! ale chyba się wybiorę, tylko muszę poznać koniecznie terminy zjazdów czy nie kolidują z moją pracą, bo na nich trzeba być
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35500457]małe, ale własne
[/quote]O tak! Jak wyniesiemy kartony i worki to w ogóle zrobi się ładnie Wczoraj wszystkiego nie rozpakowaliśmy ale zdążyłam porozkładać na półkach swoje pierdółki ![]() Cytat:
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój TŻ wiem, że mnie kocha i te moje wady też, ale ostatnio ma taką manierę, że często (i z wzajemnością, choć mi się to szybciej przestało podobać i skończyłam z tym...) odpowiada na moje słowa, kiedy żartujemy (i nie tylko ;/) nazywając mnie "mendą"... ![]() Już mnie to męczy. Ostatnio mu o tym powiedział, a on na to, że ja też do niego tak mówiłam i że nie mam poczucia humoru... Tak samo chcę zrezygnować z przekleństwami... Takim zbyt potocznym językiem na co dzień. A z tym trudno, bo TŻ złapał nawyk... Cytat:
![]() Ale fajnie, ja pamiętam, że ostatnią przeprowadzką się stresowałam jak nie wiem, ale potem poczułam niesamowitą ulgę i choć nie jestem na swoim, poczułam się jakbym była, bo to ogromna przepaść w porównaniu do akademika U mnie też kwiatki, świeczki i takie tam to pierwsza sprawa ![]() A TŻ się śmiał, że nie rozpakowałam jeszcze ubrań i innych, a świeczki poukładane ----- Aaaale sobie dziś pofolgowałam ![]() Pospałam do 10.00, zjadłam na śniadanie bułeczkę w jajeczku na oliwie (zwykle bardziej zdrowo) i zaraz po tym kawusia z deserem budyniowym z bitą śmietaną Zotta (no dobra, nie byłam w stanie zjeść całego A teraz czeka pranie, sprzątanie, obiadek i ogarnięcie siebie - co by TŻ nie widział mnie po powrocie z pracy w stanie takiego artystycznego nieładu
|
||
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#84 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mendy..to mój TŻ usyszał to ode mnie wczoraj chyba naście razy Tak marudził przy pakowaniu,że wytrzymać się nie dało ![]() Cytat:
Dokładnie - ubrania leżą w worach ale półeczki ozdobione moimi kuferkami itp ![]() Cytat:
I jaki pyszny deserek mmmm ![]() A ten nieład to TŻtowi na pewno nie będzie przeszkadzać
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś na obiad tortille zrobię chyba. Dam dużo warzywek do środka - niech będzie zdrowa
|
|
|
|
|
#86 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35502878]bo to on lepiej z rana wygląda
[/QUOTE]Żebyś wiedziała ![]() Trochę jestem ostatnio zazdrosna. Ja zostaję w domu, podczas gdy mój TŻ idzie do pracy pachnący perfumami ode mnie, dobrze ubrany i w ogóle. Jak dla mnie jest mega pociągający wtedy A ja jak szara myszka zostaję w domu, śpię dłużej, chodzę w dresie i takie tam Więc ostatnio postanowiłam trochę bardziej dbać o swój wygląd, dopóki nie znajdę pracy - gdy jestem zmobilizowana, by wyjść na co dzień do ludzi, to codziennie muszę być i czuć się zadbana... Problem sam się rozwiąże.Cytat:
![]() A już myślałam, że tylko my do siebie tak uroczo się zwracamy ![]() Cytat:
A w jakiej cenie się zamkniecie miesięcznie za czynsz i rachunki, jeśli można wiedzieć? Bo kawalerka tycia z tego co pamiętam ![]() Ech, jestem masochistką... już od dawna marzę o tym, by nie mieć czasu na takie wyspanie, nie mieć czasu zjeść porządnego śniadania, mieć o czym opowiadać TŻ-towi pod wieczór i czuć się spełniona. Tak było na dziennych... ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Mój też, szczególnie po wspólnie spędzonych chwilach ![]() Cytat:
Ja mam jeszcze dużo fasolki szparagowej od moich rodziców, także chyba sobie zaserwuję jako główne danie, a TŻ-towi jako sałatkę, do tego ugotuję kilka ziemniaków i odgrzeję mu mięcho
|
|||
|
|
|
#87 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój, od kiedy stał się posiadaczem motoru, wali mi teksty "wiesz kochanie, ile to kobiet leci na takich motocyklistów. może mnie jakaś będzie podrywać.." aha, jasne, uważaj, żebyś się wysoko nie poderwał, bo spadniesz ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
u mnie to samo. jak sobie nie przeklnę w domu, to jestem chora... to norma![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ale tortillą nie pogardzę |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503881]hihi
mój, od kiedy stał się posiadaczem motoru, wali mi teksty "wiesz kochanie, ile to kobiet leci na takich motocyklistów. może mnie jakaś będzie podrywać.." aha, jasne, uważaj, żebyś się wysoko nie poderwał, bo spadniesz ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- u mnie to samo. jak sobie nie przeklnę w domu, to jestem chora... to norma![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- u mnie wczorajsze placki po węgiersku ![]() ale tortillą nie pogardzę A choć, poczęstuję Cię
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- |
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem też wyzywamy się od wieśniaków Cytat:
Czynsz plus opłata dla właściciela to 940zł. Do tego prąd, gaz wg zużycia i net. TV chyba nie weźmiemy. Za pokój 2os płaciliśmy 800zł plus prąd i gaz. Ja też ostatnio postanowiłam,że o siebie bardziej zadbam. I wymieniam powoli garderobę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

nie chodzi o wyjścia tylko o częstotliwość i w moim przypadku z kim ja wychodzę 

)

pewnie! i zaraz imieniny
to norma