![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wasze rodzeństwo
Ja mam brata o rok starszego, ale aktualnie jestem "słomianą jedynaczką"
![]() ![]() Dogadujemy się świetnie, do tego bardzo lubi moich "narzeczonych", do mojego Ukochanego zwraca się "szwagier", czasem robią sobie męskie eskapady (2 w ciągu 2 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz Go nie ma... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może zamiast ciągle jej dokuczać, naucz ją jak ma się bronić... może w ten sposób znajdziecie wspólną płaszczyznę ![]() ja z moim bratem jestem bardzo zżyta i przykro mi jest słuchać, że w innych rodzinach jest inaczej,a niestety jest... a przecież rodzeństwo jest najbliższą rodziną |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
wiecie dziewvczyny...
![]() bardzo sie cieszę , ze odkopałam ten wątek ![]() mam nadzieję,ze przez to poprawią się "układy" w niektórych rodzinkach ![]() ![]() ![]() i ,że nasza Warszawianka, też się odnajdzie, trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam przyrodnią siostrzyczkę Marzenkę, starszą o 15 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Mam 2 braci- starszy Andrzej- 22 lata- taki aktorzyna- hehehe- i śpiewak heavy metalu- czy coś w tym stylu- i Sebastian- 4 lata młodszy- strojniś i pedancik a przy okazji koszykarz- heheheh
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
A ja mam siostrę starszą ode mnie o 13 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
![]()
Mam starszego o 2 lata brata. I chociaż jak w każdym rodzeństwie zdarzają nam się mniejsze i większe kłótnie, to jednak nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mamy zupełnie różne charaktery, a jednak jesteśmy bardzo podobni... Takie troszke to dziwne, ale tak jest naprawdę, tylko ciężko "ubrać" to w słowa
![]() Pamiętam, że od małego weszło nam w nawyk "krycie" przed rodzicami. Nigdy na niego nie poskarżyłam (ani on na mnie). Chorinimy się po dzień dziesiejszy ![]() Kiedy mieliśmy we dwójkę wypadek samochodowy to pierwsze o co zapytał będąc w wielkim szoku, czy nic mi się nie stało... ![]() W życiu nie zamieniłabym go na kogoś innego ![]()
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Usmiechnelam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ja mam siorę młodszą o 4 lata. jesteśmy zupełnymi przeciwieństwami! ani z wyglądu, ani z charakteru siebie nie przypominamy
a tak w ogóle to z mojej siory prawdziwa diablica. czasem jak mnie wkurzy, to w domu iskrzy ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Ja mam dwie siostry ze sporą różnicą wieku. Agnieszka jest starsza o 10 lat, Ela o 7.
Kiedy byłam młodsza, lepszy kontakt miałam z Elą, Mimo, że biłyśmy się i wyzywałyśmy się praktycznie codziennie. Do ok. 12 roku życia, kiedy byłam jeszcze co tu dużo mówić gówniarą, siostry trzymały się razem. Byłam na nie zła z tego powodu, bo czułam się trochę odrzucona. Jednak później zaczęło się to zmieniać. Dorastałam, okazało się, że jestem do najstarszej siostry podobna nie tylko zewnętrznie, ale i wewnętrznie, mamy podobne charaktery i gusta. Nasze stosunki bardzo się ociepliły, często zwierzałyśmy się sobie, stała się moją wyrocznią w sprawie ubioru ![]() ![]() ![]() A co z drugą siostrą? Nadal jest dość dziecinna, trochę nieporadna życiowo i często mnie denerwuje, przeważnie nie mam ochoty z nią gadać... Ale co zrobić, tylko ona mi została ![]() A tak wogóle to kocham je obie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Warszawianko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a ja mam najlepszą siorkę na świecie
![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla siorki maciorki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-26 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem szczesliwa posiadaczka dwoch mlodszych siostr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pare lat temu jeszcze w Polsce nasza mama zajmowala sie naszymi kuzynami - przez ponad 3 lata mieszkalismy razem. Bylo nas wtedy szostka dzieciakow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę się pochwalić moim bratem
![]() Jest 9 lat starszy ode mnie i ma oczywiście już swoją własną rodzinę. Jako dzieci były między nami oczywiście kłótnie czy bójki, ale wszystko miało charatker zabawy. Częściej brat się mną jako małą dziewczynką opiekował. Dobry był zawsze dla mnie, nie mogę narzekać ![]() Wymyślał zabawy itp., pocieszał. Gdy podrośliśmy doszło do tego to, że zobaczyłam w nim jeszcze bardziej to, że jest moim zaufanym przyjacielem. Wiem, że mogę się mu zawsze zwierzyć i liczyć na wsparcie. Zresztą on martwi się o swoją "małą siostrzyczkę" i dba o mnie do tej pory ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja mam o 7 lat starszą siostrę, która ma już męża i nie za bardzo się dogadujemy. Nasze kontakty są połowiczne! Nie mogę wogóle na niej polegać, a pozatym odkąd wyszła za mąż to widzi tylko swojego męża a od nas zupełnie się odwróciła, ubolewam czasem nad tym, że tak wyglądaja nasze relacje ale co zrobić, już tyle razy mnie zawiodła, że wogóle jej nie ufam!
Mam również młodszego o 4 lata brata, z którym kiedyś tylko się kłóciłam ale od jakis dwóch lat nasze relecje są super! Niestety teraz wyjechał do Londynu i bardzo za nim tęsknię tak strasznie pusto jest w tym domku! Czasem to z tą tęsknotą poradzić sobie nie mogę. A wszystko przez to że w tej naszej "cudownej Polsce" młodzi żadnych perspektyw nie mają. Mój brat miał tylko na chwilę tam zarobić wyjechać a najprawdopodobniej tam zostanie i będzie studiować i tak strasznie smutno mi z tego powodu. Wiem, że to dla niego lepiej ale jak ja bez mojego młodszego braciszka mam sobie poradzić?!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Najstarszy 21letni brat studiuje i pracuje w Poznaniu, wiec widze go raz na miesiac, kiedy przyjedzie do nas w odwiedziny, ale i tak nasze stosunki nie sa dobre,poniewaz on jest typem buntownika,choleryka i z tego powodu sie roznimy i nie mamy tematow do rozmowy. Młodsza 16letnia siostra i 13letni braciszek, z nimi mam dobry kontakt, bo przebywamy ze soba codziennie i ogólnie jesteśmy jak bracia i siostry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
a ja mam brata bliźniaka i dobrze mi z tym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
nie powinnaś, przecież to nie Twoja wina ![]() odpisałam na PM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja Siostra jest młodsza ode mnie o 2 lata. Obecnie rzadko się widujemy (raz w miesiącu, kiedy odwiedzam Rodziców), ponieważ ja po studiach zostałam tu, gdzie studiowałam, a Ona studiuje w zupełnie innym mieście. Dzieli nas od siebie jakieś 200 km
![]() ![]() Kiedyś marzyłam o starszym bracie... ale mam młodszą Siostrę i bardzo się z tego cieszę ![]() Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-01-25 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
a ja mam siostre mlodsza o 3 lata
![]() ![]()
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeżeli w jakikolwiek sposób Cię uraziłam to przepraszam. po prostu mam alergię na facetów podnoszących rękę na kobiety nawet gdyby nie wiem jak zawiniły...
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam brata o 4 lata młodszego,ma na imie Piotrek i jest straszny,bo cały czas do mnie mówi "spadaj".Ale zrobił postępy odkąd ma dziewczynę...I zaczął się częściej mówić(nawet kilka razy w ciągu dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Hej! A mam 3 braci...w wieku 25,19,18 lat...hmmm..starszy już z nami nie mieszka...ale i tak przychodzi na pożyczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajni..chociaż zawsze marzylam o siostrze ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
a to moja "przeokropna" siostrzyczka
![]()
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
wydaje się
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.