![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!
Cytat:
Cześć ![]() Też znam ten peeling i go uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Wzrost: 168 Wiek: Waga wstępna: 62 kg Waga do osiągnięcia (cel) 52 kg Sposób: dużo ruchu (przynajmniej 30 min. ćwiczeń, w miarę możliwości jazda na rowerze), więcej picia, bilans (1000 kcal) bez spożywania słodyczy i innych wysokokalorycznych produktów. W prawdzie odchudzam się od 13 dni, ale wiem że we wrześniu będzie ciężko. Szczególnie ze spożyciem słodyczy, które pomagają w czasie nauki ale damy radę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
To dobrze, że się zgadzamy w tych kwestiach
![]() Będzie nam łatwiej się motywować i wybaczać sobie pomniejsze grzeszki ![]() A wody dużo pijecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Ja staram się jak najwięcej ale zazwyczaj dochodzę do 6, 7 szklanek.. Już po kilku latam do łazienki co 5 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
MWasilewska - mogę prosić o uzupełnienie?
Nick: ColorowaGyal Wzrost: 175cm Wiek: kilkanaście Waga wstępna: 69kg Waga do osiągnięcia (cel) : 63kg Sposób: zdrowsze odżywianie, stopniowa eliminacja słodyczy, próba przekonania się do sportu czyli: zwiększona aktywność na zajęciach wychowania fizycznego, bieganie, ćwiczenia na stepie ![]() Edytowane przez ColorowaGyal Czas edycji: 2012-08-25 o 18:19 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
co do wody, to ja nie piję dużo, niestety nie lubię
![]() ale polubiłam wodę z cytryną, więc tak chociaż 2 szklanki między posiłkami staram się ![]() + zielone herbaty tak ze 2 dziennie (uwielbiam) i rano kawusia z mleczkiem musi być ![]()
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Też piję zieloną herbatę, czasem też białą. Kiedyś piłam czerwoną, bo ponoć dobra na odchudzanie, ale pamiętam, że trochę mi przeszkadzało, że śmierdziała bagnem
![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Ja codziennie pije 2-3 pollitrowe kubki zielonej lisciastej. Tak sie przyzwyczailam,ze nie smakuje mi juz owocowa lub czarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
A może spróbujcie konkretną wodę ja np. piję Dobrowiankę jest o wiele delikatniejsza od zwykłych wód. Też nie lubiłam, ale ta idzie mi szybko!
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie zieloną kocham! czerwona śmierdzi
![]()
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Chciałabym do was dołączyć. Nie zaczynam diety ponieważ juz na niej jestem . Schudłam prawie 5 kg od połowy lipca. No i chciałabym sie wreszcie pozbyć tej cholernej 6 z przodu. Zadowolę się jak bedzie nawet 59.99 do połowy września
![]() Wzrost: 164 Wiek: 17 Waga wstępna: 63 kg Cel :55 kg Sposób: Ruch- ćwiczenia z Ewą Ch. Mel B. skakanka (ok 1000 skoków dziennie) ostatnio Fitappy ![]() Zmaina nawyków . 5 małych posiłków dzienie o regularnych porach, duzo wody (conajmniej 1,5 l ) ![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Biała jest specyficzna, trudno okreslić smak.
Moja ulubiona woda to Staropolanka 2000, jedyna woda która tak naprawdę mi smakuje i mogłabym ją pić bez ograniczeń. Za to zupełnie nie smakuje mi Cisowianka - jest jakaś nie wiem, słona? I takie bezsmakowce typu Żywiec czy Nałęczowianka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
A ja zwykłą z kranu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
No właśnie mi to się wydaje, że Cisowianka to zlewki tego co zostanie z Nałęczowianki :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny!
![]() Ja wodę piję litrami, serio. Dziennie pije przynajmniej 3l wody niegazowanej, zdarza się, że nawet 5 jeśli jest tak gorąco i dodatkowo, gdy ćwiczę, plus oczywiście zieloną, czerwoną herbatę. W ogóle uwielbiam wszystkie herbatki, kolorowe ziółka itd. No i dziennie jeszcze 1 albo 2 kawy. Weszło mi to w nawyk i wodę w butelce, dużej albo małej, nosze wszędzie ze sobą. Tak samo nauczyłam się pić kawę bez cukru i mleka, żadnych herbat nie słodzę, nawet colę zazwyczaj mieszam z wodą, bo wydaje mi się nienaturalnie słodka. No, ale cóż, słodycze jak na złość wielbię ponad wszystko ![]() Widzę, że wiele dziewczyn ćwiczy z Chodakowską? Też się przymierzam, ćwiczy któraś od dłuższego czasu, aby mogła nam coś o efektach powiedzieć? ![]()
P ![]() 05.09.15 Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2012-08-25 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Herbatę też mogę pić gorzką, za to kawa bez cukru i odrobiny mleka nie przejdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dasz radę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
o kurde ale mamy wodowe smaki
![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sikam co 5 minut przez cały dzień ![]() ![]() Cally05 czyli ładnie, skoro widać efekty po niedługim czasie. chyba muszę zacząć myśleć tym treningu poważniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczynki
![]() Po pierwsze- jejka czemu Wy jesteście takie młode ![]() Po drugie odchudzam się od jakiś 4 tygodni, ale nie wiem nawet ile schudłam- jestem na bagażach i tak przez całe Niemcy no i ciężko o wagę ![]() ![]() Dołączyła już do jakiegoś wątku, no ale już tam tyle odpowiedzi, taki bałagan że się zgubiłam- niedoświadczona wizażystka ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() BrillanteAstro5 no tak wspólnie przestajemy palić/ wspólnie się odchudzamy ![]() No dobra a teraz o mnie.... Przytyłam, bo piłam ![]() ![]() A że czasem człek myśli- kurcze z biegiem czasu to i wątroba nie ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OBECNA WAGA: 62 (ważyłam się ok tydzień temu) WZROST: 152 (gdzie te kilogramy są to ja sama nie wiem?!) WIEK: 26 WAGA DOCELOWA: 55 na dobry początek(czyli ok 2 miesiące) PLAN DZIAŁANIA: dieta niełączenia zdrowie na talerzu eksperymenty z produktami bieganie Słabości- kawa z mega dużą ilością mleka- głupi, bardzo głupi nawyk ![]() gorzka czekolada z chilii, awokado w każdych ilościach oraz piwo zwłaszcza latem ![]() Pije- jak cysterna- ok 2 l wody; 4 kawy; pokrzywa; skrzyp; drożdże (trochę zastępuje mi piwo ![]() Słuchajcie- bo ja jeszcze z takim czymś się nie spotkałam- czy wogóle jest taka możliwość- dodawanie swoich zdjęć jak się teraz wygląda, no a później za np miesiąc- zdjęcia (te z okropnymi kilogramami) motywują; no a jak chudniemy to widać namacalne efekty.... mnie akurat takie zdjęcie bardzo zmotywowało ![]() A i jeszcze jedno- nie chce ćwiczyć np brzuszków, bo naczytałam się tutaj że jak wprowadzę ćwiczenia siłowe, to mi mięśnie będą rosły pod stertą smalczyska więc chyba sobie daruje- jak myślicie?
![]() Dziękuje Wszystkim co współtworzą te forum i miło mi jest to Was dołączyć ![]() Wizaż jako alternatywa dla papierosów ![]() Edytowane przez sencja Czas edycji: 2012-08-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Witaj Sencja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
sencja haha w takim razie będziemy się wspólnie wspierać w obu kwestiach!
![]() W ogóle myślę, że z tymi zdjęciami to całkiem fajna sprawa, żebyśmy wszystkie np. co miesiąc dodawały porównanie. Myślę, ze nieźle by nas to zmobilizowało. Bardziej byśmy się starały wiedząc, że musimy się pokazać dziewczynom na wizażu ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czemu kawa z mlekiem jest zła? Od alkoholu puchnę. Tydzień picia i + 3 kg.
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
U Was też tak lało w nocy? Mnie burza ciągle budziła i mam zero chęci do czegokolwiek :ziewa:
Co macie na śniadanie? Ja chyba zrobię jajecznicę z jalapeno, bo w lodówce przeciąg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
witaj sencja, ja też rzucam palenie ![]() ![]() a na śniadanie hmmm 2 kromeczki razowe ze słonecznikiem z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą, ziołami prowansalskimi + kawusia z mlekiem ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja na śniadanko miałam 2/3 opakowania serka wiejskiego z pomidorkiem i papryką, a do tego jajko na twardo ze szczypiorkiem. Ja staram się pić wody jak najwięcej, ale różnie mi to wychodzi... ![]() Za to uwielbiam przeróżne zielone, białe i owocowe herbatki. Zioła też. Zamiast normalnej kawy, wolę zdecydowanie kawę zbożową (2 łyżeczki kawy + pół na pół woda (gorąca) z zimnym mlekiem) ![]() Witam nowe dziewczyny ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
![]()
katiennn- witamy nową koleżankę, cieszymy się ,że jesteś z nami . Pięknie chudniesz kochana, czy masz na to jakiś ukryty sposób ?
![]() marakesza- zapraszamy do Nas! szczególnie podoba mi się twój sposób na odchudzanie (więcej picia) ![]() Cally05- Witaj wśród Nas i gratulujemy efektów! sencja- dzień dobry koleżanko, zapraszamy ![]() Ja tez bym chciała rzucić fajki przed zimą, bo nie wyobrażam sobie w czasie przerw chodzić na mrozie na fajka na dwór ![]() ![]() Ja również dziewczyny uważam ,że nie warto iść na łatwiznę szybkimi dietami tylko powolutku małymi kroczkami ale nie męcząc się… ja na osiągniecie mojego celu wyznaczyłam 10 miesięcy i chudnąc po około 2kg miesięcznie wiec myślę ,że to rozsądnie i zdrowo! ![]() Ja już od 3 lat piję wodę w dużych ilościach ok 3l dziennie ![]() ![]() Co do herbatek ja uwielbiam tak jak wodę, w każdej ilości i czerwoną i zieloną i zwykłą J ale najbardziej zieloną z pigwą z fusami ! Właśnie ja chciałam się dowiedzieć co to są te ćwiczenia z Chodakowską? ![]() Może dziewczyny macie rację z tymi zdjęciami ![]() ![]() U mnie na Lubelszczyźnie nie padało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.