|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wykorzystana przez znanego dziennikarza,oszusta z sympatii
No oczywiście, że tak. Moja wina, zbyt skrótowo się wyraziłam, choć myślałam o wszystkich przesłankach gwałtu. Po prostu z wcześniejszych wypowiedzi wynika, że żadna z nich nie zaszła (a w każdym razie nie wynika, że którakolwiek zaszła), a Twoje prośby o skonkretyzowanie wypowiedzi jakoś trafiają w próżnię.
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trafiają w próżnię, bo lepiej i dramatyczniej brzmią niedomówienia, jakieś półsłówka, niż naga, brzydka prawda.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam ten temat i nie dowierzam.
Dramatyczny opis, ale według mnie treści żadnej. Po pierwsze nie ogarniam jak można pójść z obcym facetem do jego mieszkania (ja w takiej sytuacji czekałabym na ulicy, pod klatką, cokolwiek - na pewno nie weszłabym do mieszkania z kimś kogo dobrze nie znam ). Po drugie, w głowie mi się nie mieści, że można bezwolnie podporządkować się komuś, bo oczy zrobiły mu się jak u seryjnego mordercy.Dla mnie facet, o którym tu mowa, najzwyczajniej w świecie lubi zarywać laski, co przestępstwem nie jest. Jak trafi się naiwna i bez instynktu samozachowawczego (przepraszam, ale inaczej tego się nie da nazwać), to korzysta. Koniec historii. Zgadzam się całkowicie z Doris i Igneą.
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Dziwny zbieg okolicznosci, bo dzisiaj na stronie glownej onetu jest fotoreportaz na temat tego pana, ktory przeciez nie nalezy do najpopularniejszych gwiazdorow.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem. Facet je siłą zaciągał do łózka (gwałt) czy same się pchały, bo pomachał im kasą przed oczyma tudzież zaimponował stanowiskiem?
A to, że postawił sobie za życiowy cel przelecieć niezobowiązująco kilka tysięcy kobiet - cóż, seks też dla ludzi. Jest taki typ lasek, co to bezmyślnie rozkladają nogi bez wiekszych refleksji, więc są faceci co z tego korzystają. Nie bardzo wiem, jak mozna zmanipulować kobietę, by wbrew sobie zgodziła się na seks? Jak ktoś nie ma zasad i robi z siebie materac na pierwszym spotkaniu, bez poznania partnera to chyba nie jest wina faceta? Niezobowiązujący seks jest tylko seksem a nie związkiem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Doris i Ignea.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny zbieg okoliczności z wątkiem, akurat dzisiaj na głównej stronie GW jest wywiad z nim, że wraca do TV
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2012-10-17 o 13:18 Powód: naruszenie dóbr osobistych |
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Twoje zaznania są dowodem, może ktoś wcześniej to zgłosił i pomożesz komuś w ten sposób, a kogoś zeznania pomogą Tobie. Pomyśl, że on będzie tak działał wciąż, nie warto kogoś uratować ?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Doris chciałam Ci tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz bo albo się pomyliłaś albo nie doczytałaś. Założycielka wątku i osoba z którą polemizowałaś stronę wcześniej to dwie różne użytkowniczki, chyba tego nie zauważyłaś. Założycielka piszę o gwałcie, faktycznie trochę pokrętnie ale jednak, osoba która pisała,że to jednak nie gwałt ( do czego się odnosisz i którą pytasz czemu w tytule użyła słów oszust itp) to dwie różne dziewczyny.
Ot takie małe sprostowanie
|
|
|
#70 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Nie chcę tu zdradzać szczegółów ,bo się boję." - cytat z autorki wątku. Nagle nie chce się zdradzać szczegółów, gdzie się już założyło wątek na publicznym forum, podało multum innych szczegółów, napisało ileś tam setek znaków. Dla mnie się to kupy i d... nie trzyma. Szczególnie, że wszystko to w cieniu tego, że ten facet ma gdzieś kontrakt podpisany, czy coś w ten deseń. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2012-10-11 o 14:44 |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Krótka piłka: był gwałt czy go nie było?
Wypisujesz długie posty, z których nie wynika nic. Kompletnie nic. Jak krzywda dzieje się komuś, kto się zgadza na seks, a potem sobie przypomina, że w sumie, to się mógł nie zgadzać? Jakie przestępstwo popełnia ktoś, kto szuka osób gotowych na jednorazowy numerek? Chyba, że ten gwałt był. Ale niech ktoś to w końcu, do ciężkiej zarazy, napisze wprost. PS. Nawet nie musisz się silić na odpowiedź, właściwie to piszę sobie a muzom, bo wiem, że otrzymam odpowiedź pełną "och, ach, cóż to za potwór", z którego nie dowiem się, co właściwie ten potwór komukolwiek zrobił. |
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
A nie pomyślałyście, że osoby które rzeczywiście doznały szkody boją się oskarżać wprost. Pan na pewno ma koneksje tu i tam, obraca się w towarzystwie...U nas wiele osób jest skorumpowanych, wiec nie wiadomo czy taka sprawa nie zwróciła by się przeciwko powódce, bo Pan ma zapewne znajomości i środki aby siebie wybielić. W kraju który na przekręcie stoi wszystko jest możliwe. Dziękuję tym dziewczynom, które rozumieją sytuacje. Dalej nie chce mi się polemizować z Doris i Ignea, bo to nie ma sensu.
Nie sądzicie, że dziennikarz powinien mieć morale? Edytowane przez barnaba123 Czas edycji: 2012-10-14 o 15:01 |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam nie wiem, trudno ocenić wiarygodność tych postów, ale ciekawy jest jeden z wyników w google jak się wpisze nazwisko tego pana i 'manipulacja'. Prowadzi szkolenia z technik wywierania wpływu. To niczego nie dowodzi, ale jedną cechę ('manipulant') niewątpliwie potwierdza.
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Też go poznałam na sympatii...Nie mogę uwierzyć w to co czytam. Kulturalny, inteligentny facet, który może podobać się kobietom. Spotykaliśmy się długo. Faktycznie wydawało mi się na początku, że coś ukrywa. Ale jak zaczęłam wypytywać o nazwisko powiedział mi prawdę.
Nie wiedziałam, że jest dziennikarzem. Nie rozpoznałam go na pierwszej randce. Wiem czemu miał opory z nazwiskiem. Czuł, że mogę zacząć czegoś szukać na jego temat. A w necie tyle bzdur, że każda ucieknie jak to przeczyta. Bardzo go polubiłam więc stwierdziłam, że to tylko plotki i spotykaliśmy się dalej. Szok!!! Facet, który przyjeżdżał pod mój dom, zawsze mnie odwoził, trzymał za rękę i przytulał w miejscach publicznych i nawet na swój specyficzny sposób troszczył się o mnie ma być gwałcicielem??? Kurcze mój Piotr G. ? Do tej pory jak go wspominam uśmiecham się od ucha do ucha. Jego poczucie humoru sprawiło, że moje życie stało się szczęśliwsze. A tu się okazuje, że jakieś dziewczyny płaczą...Ech To wszystko psuje moje wspomnienia...---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Nie wiedzieć czemu wypowiedź ignea nasunęła mi dziwne podejrzenie, że to pisze sam Piotruś . Hahaha! Dziewczyny przecież on śledzi te fora więc piszcie szczerze to osobiście Wam wyjaśni czy to był gwałt czy nie.
Edytowane przez eryka88 Czas edycji: 2015-03-11 o 17:49 Powód: zjadłam słówko ;) to pewnie z powodu niedożywienia ;) |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyż nie?
|
|
|
#76 | |
|
plum plum
|
Cytat:
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam tytuł i się aż zdzwiłam,że ktoś założył wątek o jakims dziennikarzu - a wiadomo, teraz się tyle gada o Durczoku..
A póżniej przeczytałam P.G i se myslę- wtff? jaki P.G? A póżniej zobaczyłam datę... no i się kapnęłam, o co kaman. Nadal nie rozumiem Autorki, jedynie jej współczuje, może naiwna była, może głupia,może uroda Pana ją otumaniła...nie wiem, zdarzenie przykre, jesli takie było i powinna to zgłosić na policję. Nick Autorki i Eryka88...podejrzanie podobne
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dziwny wątek
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się wątek strasznie dziwny. Szczególnie z perspektywy kogoś kto poznał Pana dziennikarza osobiście.
![]() Swoją drogą ciekawe czy ma jeszcze konto na sympatii... PS. Nikt się pode mnie nie podszywał. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

). Po drugie, w głowie mi się nie mieści, że można bezwolnie podporządkować się komuś, bo oczy zrobiły mu się jak u seryjnego mordercy.
] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M

Hahaha!
Czyż nie?