![]() |
#61 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 538
|
Dot.: S³ysze g³osy...
Cytat:
A przy 39 stopniach temp. po¶ciel zyskiwa³a jak±¶ przepiêkn±, nierealn± fakturê, nie umiem teraz tego opisaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 181
|
Cytat:
witaj w klubie. Co¶ strasznego..nie ¿yczê nikomu, na szczê¶cie nie miewam tego czêsto, ale jak ju¿ nadejdzie i ja wiem co mnie czeka to jest najgorsze uczucie jakiego do¶wiadczy³am w ¿yciu;/
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 729
|
Cytat:
![]() No i jeszcze no¿e na ¶cianach ![]() Cytat:
![]() Mam bujn± wyobra¼niê i ju¿ w g³owie scenariusz horroru. Kilka razy zdarzy³o mi siê za to ¶niæ ¶wiadomie. Co¶ niesamowitego, kiedy jeste¶ we ¶nie i wiesz, ¿e to jest sen a w dodatku mo¿esz przywo³aæ do snu co tylko zechcesz i w pe³ni to kontrolujesz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 538
|
Zdarzy³o mi siê kilka razy w ¿yciu s³yszeæ swoje imiê lub inne s³owa jakby szeptane mi wprost do ucha. Jednak najbardziej pamiêtam halucynacje z os±. Przysnê³o mi siê w trakcie ogl±dania filmu u tz. Nagle "przy¶ni³o mi siê", ¿e siê obudzi³am
![]() ![]() On widzia³ tylko jak parê razy w czasie snu bezw³adnie machnê³am rêkami przed twarz± po czym zerwa³am siê z krzykiem na równe nogi i zaczê³am uciekaæ ![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2012-10-06 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 542
|
Cytat:
Kiedy zaczê³am siê baæ (w tym ¶nie, bo zmienia³ siê on w koszmar), pomy¶la³am "kurczê, przecie¿ to tylko sen, muszê siê obudziæ" i obudzi³am siê. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I by³y czasy, ¿e miewa³am to co noc, miewa³am takie noce, ¿e co chwilê mnie ³apa³o, mia³am wra¿enie, jakbym pó³ nocy by³a w takim parali¿u. A czemu by³y? Bo ju¿ tego nie mam. Wiêc nie martw siê, niektórym "na staro¶æ" przechodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 354
|
Wiedzia³am, ¿e tak bêdzie: z ka¿dym Waszym postem odczuwa³am coraz wiêkszy lêk, ¿e znowu bêdê mieæ jakie¶ dziwne wizje w nocy - i co? Oczywi¶cie tak siê nakrêci³am, ¿e rzeczywi¶cie tak siê sta³o
![]() ![]() Co do ¶wiadomych snów, to ja czasami orientowa³am siê, ¿e wydarzenia ze snu nie s± prawdziwe i jak sen mi siê nie podoba³, to postanawia³am siê wybudziæ... skacz±c z du¿ej wysoko¶ci ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
ale miewacie fajowe haluny ja tez bym takie chciala .... buuu
![]() Ja miewam czesto LD czyli swiadome sny ,jako dziecko czy nastolatka miewalam je znacznie czesciej ,im bardziej jestem stara ![]() Uczucie spadania tez mam dosc czesto ,kilka razy zdarzylo mi sie "slyszec" jak ktos mi szepcze do ucha ,krzyczy ... Raz uslyszalam przez sen czy taz w momencie ,w ktorym dopiero zasypialam ,krzyk "Kto tu jest !" ,uslyszalam jakis hasal i nie wiem dlaczego ,ale w mojej glowie uroilam sobie ![]() jak do siebie doszlam zrozumialam,ze to nie mozliwe ,ale wrazenie bylo nieprzyjemne .... ok. miesiaca temu ,do mieszkania wlamali mi sie zlodzieje ,obudzilam sie doslownie na chwile przed ich wejscim do pokoju wspollokatora ,snilo mi sie ,ze jeden z nim stal za moim oknem na parapecie i cos mowil ,widzialam za zaluzja taka wysoka ciemna postac ,zerwalam sie ze snu ,lezalam tak chwile ,serce walilo mi jak mlotem ,a po chwili uslyszalam krzyk wspollokatorow... dziwne to bylo. raz obudzilam sie powtarzajac trzy krotnie "Ksiaze z bajki ...ksiaze z bajki ....." ale gadanie przez sen to juz inna rzecz. ![]() z bardziej "ekstremalnych" rzeczy ,ktos mnie nozem cial ,a ja autentyczne czulam bol ![]() kilka razy obudzilam sie podrapana po podobnych snach ,pewnie sama sie podrapalam ,ale uczucie nie mile. raz mialam OOBE geniale ,a zarazem przerazajace uczucie.
![]() |
#69 |
astro-loszka
Wiadomo¶ci: 7 511
|
O rety
![]() ![]() Ale by³o to tak autentyczne, ¿e obudzi³am T¯ i kaza³am mu sprawdziæ, czy na dole nie ma ¿adnego zwierzaka (zdarza³o siê ju¿ kiedy¶, ¿e kot s±siadów wszed³ do nas przez taras i zosta³ przez pomy³kê zamkniêty). Oczywi¶cie ¿adnego futrzaka nie by³o...Umys³ czasem p³ata figle ![]()
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 251
|
Cytat:
Dopiero po chwili zorientowa³am siê, ¿e to tylko sen. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Od¶wie¿am w±tek.
Dzisiaj rano znowu ta sytuacja mia³a miejsce. S³ysza³am dziwny pisk i zaraz po tym widzia³am moj± babcie która sta³a nademn± i mn± potrz±sa³a. Mówi³a ró¿ne rzeczy...¿ebym nie p³aka³a i "wstawaj, bo dziadek ju¿ nie ¶pi...'' a mój dziadek ju¿ od kilku lat nie ¿yje... po¼niej czu³am jakby wbija³a mi paznokcie a¿ do krwi... no masakra po prostu. ![]() ![]() Nie wiem czy jest co¶ ze mn± nie tak, bo ostatnio za czêsto takie rzeczy maj± miejsce. Edytowane przez UzaK Czas edycji: 2012-10-15 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 523
|
Ja raz mia³am tak ¿e obudzi³am siê i widzia³am jak±¶ kobietê pisz±c± co¶ przy mojej ³awie siedzia³a na fotelu a innym razem widzia³am fruwaj±cy ciuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 535
|
Ale ¿a³ujê, ¿e wesz³am na ten w±tek. Jestem sama w mieszkaniu i po tych opowie¶ciach o widzianych postaciach mam teraz takiego cykora, ¿e szok.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.