![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Yankee Candles
jest na pewno, tylko nie pamiętam teraz, w jakim... jakiś "ogrodowy" z groszkiem pachnącym -tam chyba była. Jak sobie przypomnę, to napiszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś miała te urządzenia YC, które się włącza do kontaktu i wydziela się zapach?Albo może ktoś miał jakiś dyfuzor YC?Noszę się z zamiarem zakupu,ale to już ciut droższy biznes i się waham,a czaję się konkretnie na zapach Clean Cotton i może Baby Powder lub Fluffy Towels
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
http://www.swiatzapachow.pl/pl/p/WOS...-SWEET-PEA/103 tu jest frezja; nie pamiętam, czy jeszcze gdzieś
(ostatnio zamawiałam sobie zestaw 20 wosków i przeglądałam je wszystkie - stad niektóre mi sie zapamiętały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a w Poznaniu w sklepie stacjonarnym można je gdzieś dostać (poza podawanym tu TKM)? bo szukam u wujka google ale coś mało pomocny jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam ochotę na lekko pudrowe, kobiece zapachy, więc kupiłam dziś wspomniany już wosk Beach Walk i Snow in love. Do tego kominek taki, jak ma Lele, tylko wersję niebieską- zależało mi na tym, żeby część na wosk była wyciągana, bo łatwiej będzie czyścić(chyba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do wątku
![]() ![]() W tym roku zdobyłam się na 4: Bermuda Beach, Christmas Treats, Sugared Vanilla i Autumn Pumpkin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd masz te woski? Jakaś inna szata graficzna, i takie niespotykane w Polsce zapachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kominek się spisuje rewelacyjnie Jestem ciekawa tych pogrubionych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Dołączam do grona fanek YC
![]() - Bahama Breeze, - Soft Blanket - Blissful Autumn - Honey & Spice Najbardziej podoba mi się Soft blanket, cudownie miękki zapach, taki "puszysty", kojarzy mi się z pokojem dziecięcym, wiem dziwne skojarzenie ![]() Woski kupuję w warszawskiej Promenadzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mają inne opakowania bo to jest (chyba) produkt YC dla Simple Home ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ewwwo, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Palę Beach walk i jestem oczarowana
![]() ![]() Moja lista wosków do zakupu systematycznie się powiększa. Jak tak dalej pójdzie, w następnym tygodniu zostawię w sklepie prawie 100 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie w Promenadzie można znaleźć YC? I po ile są woski? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
A gdzie w Promenadzie można znaleźć YC? I po ile są woski?
![]() Na parterze naprzeciwko sklepu River Island jest stoisko z YC, a woski kosztują 6 złotych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Czy woski w Krakowie dostane tylko w sklepie stacjonarnym na Miodowej czy jeszcze w innych miejscach? I mniej więcej ile kosztuje jeden wosk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
po prostu Em :)
|
6 zł
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
To całkiem fajna cena. Chyba w poniedziałek będę musiała się tam wybrac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam Wasz wątek i 24 listopada zamówiłam w candle room 6 wosków, wzięłam wysyłkę za 3,80 zł - myślałam, że jest to wysyłka listem poleconym, bo nic więcej nie było dopisane, tylko że waga do 350 g (jako kupująca nie muszę znać cen przesyłek
![]() Wosków nie mam i nie będę miała, bo pewnie ktoś z poczty je zwinął to jedno, a druga sprawa, że trochę nie w porządku się zachowuje się firma, jak dopisuje takie rzeczy po moim mailu. Wiem, wiem, że mogłam napisać mail, co to za przesyłka, ale po prostu miałam nadzieję, że tym razem może jednak nie zostanę oszukana. Jestem zniesmaczona całym zajściem oraz tym, że nie odpisują na wiadomości.
![]() |
#84 |
po prostu Em :)
|
Nie zaproponowali Ci żadnej rekomepnsaty?
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekaj 2 tyg i zglos do sklepu, ze nie otrzymalas przesylki, powinni Ci zwrocic pieniadze lub wyslac raz jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałam wczoraj wieczorem o ten nr listu - też brak odpowiedzi. Zamówiłam same jesienne/świąteczne zapachy i myślałam, że będę się rozkoszować cynamonem i migdałami a tu ![]() Dopisali, że nie ponoszą winy jak paczka nie dojdzie, więc raczej nie mogę się spodziewać zwrotu pieniędzy czy ponownej wysyłki. W każdym razie jeżeli się sprawa nie wyjaśni, to już ostatni raz zamówiłam coś bez upewnienia się o rodzaj przesyłki. Wczoraj, z okazji darmowej dostawy, w mydlarni Hebe zamówiłam 6 wosków - jeżeli te też nie dojdą, to jakiekolwiek zakupy będę robić na allegro.
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zadzwon do nich lepiej, skoro maile pozostaja bez odpowiedzi... w hebe chyba poleconym wysylaja (tez czekam na przesylke od nich) ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie zastanawia, że lepiej napisać na stronie coś po fakcie niż wyjaśniać mailowo. Inaczej bym patrzyła na to jakby odpisali mi na mail. A tak to mogą mi powiedzieć, że nie czytałam regulaminu, nie widziałam, jestem ślepa i głucha ![]() Regulamin czytałam x razy, bo po wielu wpadkach tego jestem nauczona i mąż też czytał i nic nie było na temat listu zwykłego nierejestrowanego. Przecież gdyby było napisane, że to zwykły list to bym wzięła polecony rejestrowany. Mam nadzieję, że chociaż Hebe mnie nie zawiedzie. Tylko ewentualnie tych wosków mi żal i jak myślę, że jakiś złodziej właśnie sobie odpala moje woski to mnie nosi ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
O 20 Pani mi odpisała, że ostatnio prawie wszystkie przesyłki za 3,80 zł zaginęły na poczcie i wstrzymują tą formę wysyłki ze względu bezpieczeństwa i dostępny jest kurier i list polecony. Na ich koszt wysłali również powtórnie paczkę tym razem poleconym.
I to mi się podoba. Na 90% miałam pewność, że to nie ich wina, że paczka nie jest dostarczona, tylko poczta zawiniła. Nie zmienia jednak to faktu, że złodziejowi bym łapska przy samym dupsku oberwała - przepraszam za wyrażenie ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.