![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
czarna jest dokladnie okreslone ale bedac na gorze na pewno sie pali wiecej niz te 200kcal. Z byciem na gorze nie mam najmniejszego problemu, kiedy chce to jestem
![]() feciuch sprawdzalam tylko czy dobrze podlaczylam i czy dobrze przelaczylam w tv wiec to bardziej bylo testowanie i bardziej dla relaksu. ![]() medziu nie ma sprawy. Nutellowy zboczuch nad zboczuchami ![]() ![]() ![]() este tez sie tak czuje choc dzis duzo nie zjadlam, a nawet za malo az mama mnie skrzyczala. Coz poradzic jak wiecej nie dalam rady, a na sile nie bede wpychac i tak czuje, ze pekam Jeszcze maks z pol godzinki i zmykam spac, bo rano trzeba psa brac, ubrac sie, zagrnac kanapki i leciec na autobus. Brechta jest, bo Niunio bedzie siedzial ze mna na wykladach hehe Przynajmniej szybko zleca ![]()
#62 |
Zadomowienie
|
Este! I tak mnie nie przegonisz
![]() ![]()
#63 |
Rozeznanie
|
Czarna, czekam aż się złamiesz
![]() ![]()
#64 |
Raczkowanie
|
MEDZIA JESTEŚ MISZCZEM!!!!!!!!!! nieziemski wstęp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miss już jestem, podczytuję zawsze, ale jak daję dupy z dietą to wstyd mi tu pisać :| A ostatnio daję ostro ![]() Strasznie współczuję sytuacji z kotkiem, sama przeżywałam jak mój pies był chory, nie ma go już parę ładnych lat a dalej mi się łezka w oku kręci jak sobie o tym pomyślę ![]() szczurku bombowa kuchnia! Ja oczywiście jak mnie nie było - żarłam ![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie w końcu zdjęcia z bieliźnie, ale zamiast mnie zmotywować do działania wprowadziły w jeszcze większy dół, więc nie wiem czy to był dobry pomysł. Stwierdziłam, że zajrzę do Was i napiszę i chciałabym obiecać, ze już jutro będę pięknie dietetycznie jeść, ale nie wiem czy jestem w stanie to zrealizować. Wiem, że to bezsensowne użalanie się nad sobą, ale jestem między młotem a kowadłem, bo nie chcę rezygnować z wątku i z odchudzania, bo czuję się tragicznie, a z drugiej strony nie mam na to siły... What to do?????? ![]() ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Miss- Ja bym ryczała za kotem nie mniej niż Ty dlatego doskonale rozumiem.
Silvia- Nie daj się peszyć i dogadaj mu, a co! Niech nie myśli, że mu wolno ![]() Szczurku- Kuchnia cud, miód i orzeszki ![]() Medzia- Widzę, że nie tylko ja dziś na zakupach byłam ![]() Este- Gratki ![]() Darialex- Siedź tu z nami i szukaj motywacji. Innego wyjścia nie ma. Ja dziś wyciągnęłam kolegę na zakupy. Wyobraźcie sobie, że facet szlajał się ze mną po sklepach od 15 do 21, a co najciekawsze był nawet przydatny, a nie jest gejem. Z żadną koleżanką nie łaziło mi się tak fajnie po sklepach jak z nim. Do tego mi siaty nosił. Żyć nie umierać. Kupiłam w końcu sobie kurtkę zimową w mega niskiej cenie, serio. Miałam przeznaczone na ten cel pieniądze i to co zaoszczędziłam oczywiście zainwestowałam w siebie. Poza kurtką nabyłam sweter i bluzkę z Vero Mody i drugą bluzkę z M&S. To był bardzo dobrzy dzień. Dietetycznie lekko dupawo. Nie wiem co się ze mną dzieje, jakoś się ogarnąć nie mogę. Mam teraz taki okres w życiu, że nie mogę siedzieć w domu, bo za dużo wtedy myślę. Muszę wychodzić do ludzi i być ciągle w biegu. Myślę, że ten stan potrwa jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i będzie lepiej. Na razie jednak uniemożliwia mi to normalne funkcjonowanie jedzeniowe. Robię co mogę, ale pierw muszę się psychicznie i życiowo ogarnąć, a na resztę przyjdzie czas potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
hej waże 65 kg i to mnie przeraża ;o
mój cel to ----> 55 ![]() macie jakieś skuteczne metody ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Miss
![]() ![]() ![]() ![]() Medzia ja mam nadzieję, że dożyję dnia gdy zobaczę choćby nawet 7 na wadze, bo widok ten jest już mi całkowicie obcy ![]() ![]() Szczurku piękną masz nowa kuchnie ![]() ![]() Este- Gratulacje ![]() Darialex ![]() ![]() La girafe zupa imbirowa? Co to za wynalazek? ![]() ![]() ![]() Superkas uduszę Cię kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]() Abre skąd ja znam to uczucie przez pisanie mgr zaniedbuje swoje życie towarzyskie ![]() ![]() Soldus co to za kolega? wolny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A'propo właśnie życia towarzyskiego chcę powiedzieć, że jestem żadna imprezy, a nie mogę ze względu na czas sobie na to pozwolić, ale byle do końca pisania mgr... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy ![]() Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-11-09 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
darialex, wszystkie się pozbierałyśmy (odpukać), więc Ty też dasz radę! Nie wmawiaj sobie, że nie potrafisz
![]() Soldus, dawaj namiary na kolegę! ![]() ![]() Smile, ja zdecydowanie przesadzam z ilością kupowanych kurtek w tym sezonie... Na początku października kupiłam sobie czarną skórę, tydzień temu ten płaszczyk z Mango (zdjęcie wrzucałam), a teraz zielony płaszyczyk (parkę)...no ale, jak mogłam go mieć za 115zł, a nie za 230 to jak mogłam go nie kupić? A podoba mi się bardzo ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Ja i kawusia mowimy hejo
![]() ide z psem i na autobus wiec do wieczora albo poniedzialku, bo nie wiem jak to z czasem u mnie bedzie. Milego weekendu i udanych intensywnych cwiczen wieczorno-nocnych ![]() ![]()
#70 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
dziewczyny potrzebuje pomocy
![]() a właściwie mój kolega ale MEGA zależy mi na tym żeby mu pomóc. wyobraźcie sobie że macie szaleńczo zakochanego chłopaka- co byście chciały dostać na urodziny? dodam że to musi być MEGA romantyczne i generalnie to muszą być ochy i achy ![]() ![]()
#71 |
Wtajemniczenie
|
Tur jak ona tak mówi to ja nie wiem, czy prezent na urodziny coś zmieni. Jak są razem tylko pół roku to raczej odpada jakiś drogi prezent. Raczej coś zaaranżować. Jeśli nie mieszka na stancji z hordą innych chłopów to mógłby jej przygotować kolację z romantycznym klimatem. Ewentualnie jakiś wypad na weekend. Takie opcje z 1 noclegiem z reguły mieszczą się w rozsądnych kwotach. Chodzi bardziej o to by spędzili czas inaczej, wyszli, wyjechali gdzieś. No ja bym się z czegoś takiego cieszyła, natomiast jakby chłopak po pół roku chodzenia wyskoczył mi ze złotymi kolczykami, to bym po prostu nie przyjęła.
Baleronowa ja i moja kawusia też Cię witają ![]() Medzia też kocham zakupy. A jeszcze Magnolia ma się rozbudować ![]() ![]() Darialex postaraj się znaleźć motywację. Nawet jak jej chwilowo nie widzisz, to nas nie zostawiaj. Będziemy się starać Cię natchnąć ![]() ![]() Este, Czarna no nić rywalizacji jest ![]() ![]() U mnie dziś mały spadeczek ![]() ![]()
#72 |
Konto usunięte
|
Smile- Kolega z pracy, wolny, bierz się! Nie dość, że nie narzekał to mi siaty nosił i był przydatny jak miałam dylematy w przymierzalni. Na dodatek nie wnikał dlaczego musiałam iść na zakupy i humor sobie poprawić.
Smutek? Troszeczkę go mam, ale daję radę i ogarniam się ![]() ![]() Kurtka jest brązowa (jak czekolada) z kapturem, w trapezie, ma takie duże eskimoskie guziki i bardzo mi się podoba. Jak znajdę czas to może zdjęcie zrobię. Medzia- Ja też wolę zakupy robić sama. Nienawidzę czekać aż niezdecydowana koleżanka po godzinie wyjdzie z przymierzalni, bo mnie szlag trafia ![]() ![]() Doskonale rozumiem kurtkowy szał. Na jesień kupiłam ramoneskę, kurtkę al'a basebollówka, czarną parkę, trencz beżowy i malinowy płaszcz. Na zimę nie miałam nic. Dostałam kurtkę od kuzynki, ale nie bardzo w moim guście, mama pożyczyła mi swój płaszcz, który jest super, ale jakoś tak źle się w nim czuję i teraz w końcu kupiłam z czego jestem w 100% zadowolona. Zakupów nie planuję teraz aż do stycznia, będę twarda! Cześć Baleronowa i jej kawusio. Pozdrawiamy Was z Gdańska (Aldona + dzban kawy). Turkusie- Kłódka---> wygrawerować na niej inicjały, jakąś datę czy coś--> przyczepić na jakimś moście, a kluczyki wyrzucić do rzeki. Ja miałam taką kłódkę, ale kluczyki zachowaliśmy to chociaż mogłam ją potem zdjąć w cholerę ![]() Co do twojego kolegi to przypilnuj go żeby nie przesadzał, bo zagłaszcze Tą Swoją i ona zwieje. Znam to, tak to jest, niech trochę się opanuje, a ona zacznie się zastanawiać co się dzieje i to ona zacznie za nim latać. Zbieram się do pracy. Wieczorem spotykam się ze znajomymi i będziemy procęcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Staram się jak mogę
![]() Uuu, nowy wątek, postarałyśmy się! ![]() Dziewczyny, jestem zaskoczona! Moja waga drgnęła! Odnotowalam - 2 kg, zobaczymy ile zleci do 1 grudnia ![]()
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() Wpadam szybko oznajmia,że dziś z rana waga moja pokazała 93kg! ![]() Nie wiem co grane,ale leci bardzo ślicznie ![]() ![]()
#75 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Smile, to krem marchewkowo-imbirowy, nigdy jeszcze takiej nie jadłam, ale chcę spróbować
![]() ![]() ![]() Czarna, jak to co jest grane? pięknie trzymasz dietę to i kilogramy lecą, oby tak dalej ![]() Medziu, brawo za spadek! ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-11-10 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!!! Dzisiaj troche lepiej, wstałam bez bólu głowy, właśnie zjadałam owsiankę z dwoma kiwi i popijam teraz kawę. Za niedługo muszę się zabierać niestety spowrotem za robotę.
czarna, medzia_gratulacje spadków!!! ![]() Jutro ważenie, a ja nie czuję się wcale mniejsza. Chyba przy tej wadze już ciężko się cokolwiek zrzuca. No, ale nic, zobaczymy, może to tylko moja wyobraźnia płata mi figle.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Medzia-super spadek
![]() No dziewczyny,ale od poniedziałku już zleciało 1.8kg to super szybko!CIESZĘ SIĘ OKROPNIE! ![]() ![]()
#79 |
Wtajemniczenie
|
darialex trzymaj się i nie uciekaj stąd
![]() ![]() soldus fajne zakupy ![]() podziwiam dziewczyny, że lubicie zakupy, ja nie cierpię ![]() Martuszka, hello, brawo za spadek, super ![]() Smile widzę, że też nie masz czasu dla innych. ale jeszcze trochę, napiszesz mgr i nadrobisz ![]() Ja dziś chciałam pojechać do stajni, popracować z młodym, ale mam tyle nauki(i posprzątać by się w końcu przydało), że się nie wyrobię. Powiedziałam TŻtowi, żeby się tym zajął, ale on nie lubi beze mnie, a poza tym chyba mu się przykro zrobiło, bo nakrzyczałam za obudzenie mnie... no ale kurcze, codziennie wstaje o 5, mówiłam, że chcę pospać do oporu, ale nieee, wszyscy raptem mają mi coś do powiedzenia:/ ale oj tam, może jutro sobie pośpię ![]() miłego dnia piękne ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- medzia, czarna również gratuluję spadków ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Czarna stanowczo za szybko leci
![]() ![]() ![]()
#81 |
Zadomowienie
|
W ogóle dziękuję wam za gratulacje dziewczynki moje kochane
![]() Jak dobrze pójdzie to będę miałam ponad 2kg spadku ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Este-spokojnie niebawem ruszy i będzie spadała ![]() ![]() ![]()
#82 |
Raczkowanie
|
To i ja mówię dzień dobry z kubkiem herbaty żurawinowej
![]() La girafe Tulę ![]() ![]() ![]() Soldus jejku to tacy faceci jeszcze istnieją ![]() ![]() Medzia jeślii tylko możesz sobie pozwolić na taką ilość kurtek to czemu nie ![]() ![]() ![]() CzarnaDama, Hello, Medzia, Martuszka ![]() ![]() Miłej soboty ![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluję spadków
![]() ![]() Este spokojnie, Twój organizm musi się dopiero rozpędzić, a też każdy chudnie inaczej. Nawet 0,1 dziennie robi 0,7 tygodniowo. Po pół roku to jest aż 18 kilo ![]() Aha, zapomniałam napisać - naleśniki pełnoziarniste bez jajka są pyszne. Do tego twarożek 0% ze słodzikiem ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-10 o 10:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Czarna, Mistrzynio, na pewno będą ponad dwa kilo na minusie po tygodniu!!!
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
miss, bardzo mi przykro
![]() Silvia, no to niezły ten Twój adorator ;P Szczurku: pięknie teraz wygląda Twoja kuchnia ![]() Medzia, no to niezle zakupy ![]() ![]() Brawo za spadek! feciuch: ja też kiedyś grałam w nogę ![]() ![]() Czarna, brawo za spadek! hello, brawo za spadek ![]() darialex, nie poddawaj się! walcząc nic nie tracisz, a spójrz mozesz zyskać ![]() Martuszka, Tur: można jakos wywalic mnie z kalendarza? ![]() dziewczyny, melduje że z mojej strony wczorajszy wypad był bez alkoholu. Wypilam pół szklanki soku porzeczkowego (resztę mi wylali) i szklankę wody niegazowanej. Mimo to po 3h zaczęły się jazdy z brzuchem... pół godz później wyszłam, bo juz nie mialsm sily dluzej siedziec i nie bylo sensu - ludzie ciągle pytali dlaczego jestem smutna, co sie nagle stalo. Prawie ryczalam. Wrocilam i znowu zaliczylam kibel z krwią :/ Będą mnie klasc do szpitala, zrobia też kolonoskopie i biopsje. czekam na termin a na razie nie wiem co robić ![]()
#86 |
Wtajemniczenie
|
o mamo Bottega biedaku...
![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
abre,
![]() boję się jak cholera tych badań ![]() do tego wczoraj poklocilam się z Ł. Zachowuje się jak P.:/ Heh bo to chyba nie jest normalne że facet mówi: "zabije Cię jak mnie rzucisz" i powtarza z 10 razy. Robi mi sceny jak K. stoi 2m ode mnie, albo że w ogole on do mnie mówi
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-10 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Baleronowa, no ja to sobie poćwiczę w nocy, że hoho. W pracy będę
![]() Tur, zgadzam się z Martuszką. Taki wyjazd mógłby być świetnym rozwiązaniem. Nie musi to być od razu Hotel Gołębiewski, ale na grouponie, gruperze i tym podobnych stronach jest wiele świetnych ofert dla dwojga. I przede wszystkim - tanich! ![]() Martuszka, no popatrz, ja mieszkam we Wrocławiu, a o Magnolii nie wiem tego, że ma się rozbudować ![]() ![]() Soldus, ja chyba też muszę sobie postanowić coś takiego, bo jak tak dlaej pójdzie to nici z moich planów na przyszły rok. Gubią mnie promocje/wyprzedaże/kupony rabatowe. No idę do sklepu i coś kosztuje 250zł, a mam kupon zniżkowy. No jeszcze się nie zdarzyło, żebym go nie wykorzystała. Swojego czasu znajomi mówili na mnie "hunter" ![]() ![]() Czarna, gratuluję spadku! Ty to mnie teraz gonisz w zastraszającym tempie ![]() Żyrafko, myślisz, że ten imbir będzie dobrze smakował? No chyba, że jesteś fanką imbiru to wtedy na pewno! ![]() miss, super, że lepiej się czujesz. Sen zdziałał cuda. Miłej i spokojnej pracy ;* abre, nie dziwię się zupełnie. Mnie dzisiaj obudziła sąsiadka. Nie dość, że dzwoniła, jak nawiedzona to jeszcze stukać i pukać do drzwi zaczęła. A jak się okazało co to za błahostka to myślałam, że padnę. Wyśpij się jutro koniecznie! ![]() este, Martuszka dobrze Ci wyliczyła! Każdy mikrospadek w ogólnym rozrachunku zmienia się w fajny spadek tygodniowy ![]() Smile, czy mogę sobie pozwolić? No to jest właśnie pytanie kluczowe, bo wręcz przeciwnie - powinnam oszczędzać ![]() Bottega, widziałam! W h&m właśnie taki rozpinany, klasyczny, kolor - burgund/wiśnia, generalnie taki bordowy ![]() ![]() ![]() U mnie na śniadanie dzisiaj była owsianka z bananem i cynamonem ![]() Niezłego mi kopa dała ta ilość węgli. Nie mam pojęcia na resztę, bo póki co jestem na etapie wyjadania lodówki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Bottega mam nadzieję, że uda się znaleźć jakiś sposób żeby zmniejszyć te wszystkie dolegliwości.
moja ciocia reaguje na prawie każdy posiłek migrenami/wymiotami/puchnięciem nóg itd. na szczęście udaje jej się ustalić co może jeść żeby czuć się ok.(chociaż oczywiście wiem, że u Ciebie to coś zupełnie innego niż u niej) a Ł nie powiedział tego w żartach? nigdy nie zrozumiem takich emocjonalnych zagrywek:/
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Bottega ja na pewno nie mam takiej opcji, bo masz założone prywatne konto. Chyba ze Tur może jako założycielka tabelki.
Faktycznie nie ma sensu żebyś się teraz restrykcyjnie odchudzała, trzeba myśleć w pierwszej kolejności o zdrowiu. Może jak zdiagnozują w szpitalu co Ci jest, to wtedy leczenie przyniesie znaczną poprawę i wrócisz do dietki. Oby Cię przyjęli jak najszybciej, bo takie czekanie bywa wykańczające. Chociaż ja bym poszła szybko zrobić prywatnie i nie czekała. Medzia nie wiem dokładnie ale ma być minimum 60 sklepów więcej ![]() ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-10 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.