![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
To malutka kruszynka też bym chciała taka urodzić a nie ponad 4 kg.
#62 |
Zakorzenienie
|
Położna na SR mówiła, że mamy używać tego samego płynu do higieny intymnej co przez porodem, bo w czasie połogu nie ma co eksperymentować z nowościami.
U mnie wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja też się zawsze wierci o tej porze i potrafi tak do północy albo i jeszcze dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Oj złociutkie
![]() co Wy mi dacie do czytaniaa... kurka, tylko Was przeleciałam, byłam w pracy, TŻ zrobił kolację i teraz leniuchuję. W ogóle brzuch znowu nas uratował od mandatu ![]() lecę się kąpać, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Widzialam zapasy Hosenki na blogu i sa naprawde imponujace
![]() Deli, mam to samo ![]() ![]() Poza tym jak mam isc z malym na basen to mam malo czasu na schudniecie hehe ![]() Szajka, nie chodzi nawet o ogrom pracy, kazdy sport wyczynowy jej wymaga, ja po prostu nie cierpie tej sztucznosci, makijazu u takich maluchow, takiej.......zarozumialos ci, bleh, moja siostra tanczyla i byla wiecznie tak niezdrowa rywalizacja na sali, przesciganie sie w strojach butach kto bral wiecej lekcji prywatnych ten stawal na pudlach niieeee.....
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Pstryczku: się pytałaś w poprzedniej części jakie miałam wyniki z tego cukru. Na czczo ok, po wypiciu : 8.38 a norma była 7.8. Więc trochę. Ale mnie dzisiaj kręgosłup na dole boli, auć. Poza tym dzień całkiem niezły, lubię weekendy z Tżcikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() My planujemy, zeby TZ tuz po narodzinach wzial urlop ojcowski. Niby pracodawca ma obowiazek go udzielic, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
O kurcze
![]() ![]() ![]() Wróciliśmy właśnie z urodzin Najaaaaaaadłam się zaraz pęknę chyba. Nadrobie Was-trochę tego jest -4 str. I idę się kąpać. Padnięta już jestem.
#70 |
Zakorzenienie
|
a mi się wątki popitoliły
![]() ![]()
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A kto wygrał? Byliśmy na urodzinach i nie widziałam.
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie tż wkurzył ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, co on znowu taki niedobry?
Podoba mi sie, w koncu w trojce nie bylo zadnego szescioletniego wyjca ![]() Stawialam na Anie ale z nia kiedys trenowalam na jednej sali; poza tym super, ze tylu akrobatow bylo w finale ![]()
#75 |
Zakorzenienie
|
Bokeh: co zmalował Tżcik?
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37797550]
A wiesz co, ja to bym przemyślała ![]() [/QUOTE] Sytuacja wygląda tak: mieszkamy z teściową i Mama miała by do nas przyjechać-oczywiście bardzo bym chciała, bardziej jest problem z kasą na przyjazd. TŻ pracuje do wieczora, weźmie tylko te 2 tyg tatowego no a poźniej wracają do pracy on i teściowa i cały dzień do popołudna byłabym sama. Ale jak zaczęła teściowa argumentować, że być może będę leżeć i nic nie będę w stanie zrobić albo będę przerażona itd. Po co od razu takie czarne myśli.... Ja wiem, że muszę dać sobie radę i, że dzieciątko jest teraz ode mnie uzależnione i kropka nie ma innej opcji, nie mogę się bać ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Dziewczyny ![]() Tez ogladalam Mam Talent, ale jakos Ci akrobaci srednio mi podeszli.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Delfina i Bartek, para akrobatow
![]() bokeh, co z nim znowu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Ale pędzicie dziewczyny. Ja mam gości teraz oni piją a ja siedzę i patrzę. Bokeh co tam TŻ zmajstrował? Z tymi ciuchami to mam tak samo. Czuję się jak wieloryb choć wcale dużo nie przytyłam.
#81 |
Zadomowienie
|
No i jestem w kolejnej części
![]() Nina jak tam te KTG? A te ciśnienie to już dawno masz podwyższone czy to taki jednorazowy wyskok? Mam nadzieję, że wszystko ok ![]() Dziękuję ![]() Późno dziś z wizyty wróciłam bo duże opóźnienie było. Mała sobie grzecznie spała na usg, a wcześniej w poczekalni szalała. Waży teraz prawie 1,5kg i pani doktor nawet nam pokazała jakie ma grubiutkie fałdki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]() Nie nadrobiłam Was bo ledwo żyje po szkole, 10 godzin tam siedziałam. Poza tym chyba mam poważne załamanie nerwowe, nie daje rady już ![]() Malutka kopie, jest aktywna ,nie mogę się doczekać kiedy wylizie , mam cichą nadzieję że jednak będzie trochę wcześniej niż 20 stycznia , moje znajome już porodziły dzieci , codzień jakiś nowy maluch wychodzi i ja już nie mogę się doczekać ![]() Ale żebra mam poobijane aż mnie pieką, chyba mi tam wali nogami co sił... dobrej nocki zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w kolejnej części wątku
![]() Byliśmy na imieninach, fajnie było i pyszne jedzonko ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku.
KTG wyszło OK, mała dostała dawkę cukru to się odpowiednio ruszała. Chcieli mnie zostawić, bo zmierzyli mi ciśnienie i znów miałam za wysokie. Jest to swego rodzaju fenomen, bo w domu mierzę jest idealne, na oddziale jak byłam w szpitalu mierzyli też było idealne. Po prostu jak tam jadę i mam wizję, że minie zatrzymają to dostaję białej gorączki. Znając sytuację z niedzieli odmówiłam przyjęcia na oddział. Wróciłam do domu po 30 min miałam jeszcze lekko podwyższone a jak mierzyłam o 22 to miałam znów ok. Najlepsze jest to, że jak na porodówkę do porodu przyjadę i ze stresu i nerwów będę miała takie ciśnienie to mnie od ręki pod nóż wezmą. Położna mi tak mówiła. Boję się tego strasznie, bo wolę rodzić SN. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() Ja spadam na uczelnię zaraz (dzisiaj na szczęście tylko do 15:15, uff)... Zanim jednak pójdę, chciałabym życzyć wszystkim tutejszym Katarzynom (w tym sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- oczywiście że można, tylko szew trzeba przemywać zwykłym mydłem , no i polecam Tantum Rosa ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() a dla dzidzi miałąm Bambino w szpitalu ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
ja nie pozwolałam nikomu po za mężem pomagać sobi eprzy WOjtusiu tak na wogóle to hej ja dziś nie wyspana bo synek w nocy, z niczego bo w dzień czuł się dobrze, dostał 39 st gorączki ![]() Teraz ma 37 :/
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis masterchef ![]() Cytat:
![]() ![]() co do urlopu to jeszcze nie rozmawilaismy, na pewno te 2 dni (chyba to sa 2) a dluzzy urlop to nie wiem czy od razu czy blizej wakacji... szkoda ze nie mozna go rozbic na poł ![]() Ja tez sie przylaczam do imieninowych zyczen dla Katarzynek!!! Kochane-wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, szczęścia no i oczywiscie ślicznych, zdrowych dzieciątek oraz szybkiego i lekkiego porodu! ![]() Lece na sniadanko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Melduję sie na nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Już mu tłumaczyłam, że to z wrażenia na jego widok ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to i ja sie witam w nowej częsci ![]() ![]() Katarnki wszystkiego wymarzonego- zdrówka, rumianych dzieciątek i lekkiego porodu życze ![]() Tą czesc juz nadrobiłam przy sniadanku, wczoraj mnie nie było bo umyslelilsmy sobie po południu jechac do moich rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe jak dzieciątko beda opijac jak oni tacy niewynosni ![]() uciekam sie ogarniac bo niedziela a ja w betach do tej pory ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.