|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W listopadzie PERFUMY oraz m.in. Guerlain, Dior, Clinique, NYX, Sephora i inne
Widziałam że ekoampuła jest właśnie w twoim wish, no szkoda.. to w takim razie co proponujesz?
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W listopadzie PERFUMY oraz m.in. Guerlain, Dior, Clinique, NYX, Sephora i inne
A czy ja dobrze pamiętam, że miałaś jeszcze pustą flaszkę Coco Mademoiselle? Masz ją jeszcze?
Mogę oddać cienie i korektor
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2012-12-02 o 11:37 |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
ale nadal nie wiem co proponujesz
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jednak nie zdecyduję się na wymianę LPRN za Signorinę. Oczywiście jestem otwarta na rzomowę o mojej poprzedniej propozycji czyli wkład Mademoiselle EDP, jest nowy 20ml, to nie odlewka
![]() nogę dorzucić próbki:Alien Essence - fabryczna, zostało ok. 0,7ml i Angel Cuir też fabryczna ok. 1,2ml. Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2012-12-03 o 12:36 |
|
|
|
#68 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Coś u mnie? za:
Lady Gaga Fame 30ml nowe zafoliowane
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, to owszem uważam, że mogą być więcej warte, ponieważ takie miniaturki, które ja głównie u Ciebie chcę, są zawsze dodawane do zakupów jako gratis
A perfumy chciałabym wymienić tylko na inne perfumy, ale jak chcesz mogę Ci zrobić odlewkę
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
no ja cały czas czekam aż mi cos zaproponujesz.. a jaką ekoampułę kupiłaś ? moja jest niedostępna w regularnej sprzedaży z tego co wiem. Jeast z lini profesjonalnej.
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2012-12-03 o 20:16 |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Chance kocham klasyczne a te dwie wersje musze przetestować
jak tylko sprawdzę to dam Ci znaka a jakie są ich pojemności? Mi bardzo zależy na pędzlach, nic za nie nie znajdziesz? najbardziej interesują mnie te do cieni, płaski do podkładu i hakuro |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam obecnie tych perfum :
Givenchy Play edt. Chloe Rose edp. Cartier Baiser Vole edp Balenciaga Florabotanica |
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam najmocniej, ze tak pozno dodaje fotki ale wczesniej nie moglam. Przypominam, ze interesuje mnie Lady Gaga Fame
![]() Do prostownicy nie znalazlam kartonika ale gdzies na pewno jest upchniety, w razie co Tz bedzie szukal. Prostownica ma troche rys ale nie ma zadnych pekniec, uszkodzen. Uzylam ja ze 3razy. Prostownica ma regulacje temperatury i swiatelko informujace czy juz sie nagrzala. Nagrzewa sie bardzo szybko, przed chwila ja wlaczylam zeby sprawdzic czy wszystko z nia OK. |
|
|
|
#77 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
No to chcesz Bobbika?
![]() Niestety nie mam żadnego z zapachów z Twojej wish
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam meteorki pearly white ok 1/3 opakowania, korektor HR Magic Concealer ponad 1/2 tubki
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
LPRN jednak już wymienione. Moja propozycja z Mładłazellą aktualna Daj znać proszę
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
To skoro nie chcesz cieni Guerlain to w zamian za nie mogę zaproponować Elie Saab + korektor za ten zestaw, który ja u Ciebie wypatrzyłam
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ale pędzle mac moge sobie odpuscic, najbardziej mi zleży na hakuro, płaski do podkładu i ten do cieni
napisałam ci powyzej co mam poza watkiem---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ile masz tych chance ?? Glównie zainteresował mnie eau fraiche
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Dla kobiet
![]() Givenchy Phenomen'eyes mascara - 0,7gr - NOWA nieotwierana Lancome Hypnose mascara - 2ml - NOWA nieotwierana Clinique, High Impact Mascara, 3,5ml, czarna NOWA, nieotwierana Sephora, kostka do kąpieli NOWA LUSH, Aqua Mirabilis (Kostka peelingująca) - pozostało ok 80% |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, myślałam nad naszą wymianką, i może znalazłam jakiś kompromis
Jakbyś jednak chciała cienie, to mogłabym oddać Ci je, korektor oraz nową miniaturkę 7 ml Elie Saab
|
|
|
|
#85 |
|
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos u mnie za czarne mydlo i pedzle MAC?
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Givenchy Phenomen'eyes mascara - 0,7gr - NOWA nieotwierana
Lancome Hypnose mascara - 2ml - NOWA nieotwierana Clinique, High Impact Mascara, 3,5ml, czarna NOWA, nieotwierana Sephora, kostka do kąpieli NOWA LUSH, Aqua Mirabilis (Kostka peelingująca) - pozostało ok 80% LUSH, Trichomania (Szampon w kostce do włosów suchych i kręconych) - pozostało ok 75% Za to mogę oddać wszystkie ampułki i balsam korres
|
|
|
|
#88 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Hej
![]() Jasne, już podaję: A32 Wiesz, że nie wiem dokładnie, ale możesz śmiało wysłać listem priorytetowym bez podpisu. Moja mama zawsze tak wysyła od 6 lat i nigdy nic nie zaginęło a to zawsze parę zł mniej.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

A perfumy chciałabym wymienić tylko na inne perfumy, ale jak chcesz mogę Ci zrobić odlewkę