|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowo-wymiankowo :)
Bardzo podobaja mi sie czarne koturny
Mogę oddac za nie spodnie i cos jeszcze;p
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza sie, sweter kilka razy na sobie mialam ale nie ma zadnych wad. Rozumiem, ze Twoj tez nie ma wad?
wysylamy listem poleconym ekonomicznym, sweterki powinny byc zabezpieczone wiec najlepiej w kopercie babelkowej (albo zawiniete w folie i w kopercie zwyklej). Paczke do Ciebie wysle po otrzymaniu Twojej, zarraz wyslee adres na pw.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
dokładeczka
1- welurowe ogrodniczki HM- nowe, rozmiar 40, regulowane szelki, 2 kieszenie- z bólem wymieniam, ale za duże na mnie ![]() 2- spodenki szorty koralowe, przecierane- rozmiar S/M, cienki dżins- fabrycznie przecierane i rozjaśniane. Stan oceniam na bdb- maja z tyłu małą plamkę, wygląda jak z kurzu ale nie próbowałam ich prać. Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:17 |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
i coś jeszcze
![]() 1-cekinowe bolerko Atmosphere, rozmiar z metki M, ale na S i L też pasuje. Stan oceniam na bdb- nałożyłam je kilka razy. Cekinów nie brakuje, podszewka w kolorze morskim. 2- sukienka mgiełka Atmosphere, rozmiar 38. Zielona w kwiatową łączkę, z boku zamek, rękaw 3/4. W kilku miejscach zaciągnięta, ale absolutnie nie widać- stan ogólny bdb- nie ma podszewki. Super do grubych rajstop i zakolanówek. Wymienię na inną sukienkę bądź spódnicę tulipan. 3-bluzka bombka na grubych ramiączkach, rozmiar z metki 44. Luźny fason, nigdzie nie opina,materiał lejący, stan idealny- jest bez wad. Nosiłam ją w zaawansowanej ciąży, chętnie wymienię na jakiś oversize. Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:18 |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
kolejna dokładka
1- Super kamizelka z Reportera w rozmiarze M. Kolor na zdjeciu czerwony, w rzeczywistości jest troszkę ciemniejsza. Stan bdb- noszona kilka razy. Z przodu 2 kieszenie na zamek, na dole wykończona ściągaczem który się ładnie dopasowuje do figury. Zapinana na zamek. W środku ma polarek, jest gruba i ciepła. Wymiary: - od pachy do pachy- ok.45 cm - dł.całk.od ramienia- 56 cm 2- Kurteczka/katana militarna, rozmiar z metki XS, na S też powinien być dobry. Zapinana na guziki, z przodu kieszenie. Z tyłu delikatny haft i złote zipy. Stan bdb, była noszona, ale nie jest sprana. 3- słomkowe koturny- nowe, zmierzone w domu, na mnie za szerokie wkładka 25 cm, rozmiar 36, zapinane wokół kostki za inne buty najchętniej... Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:18 |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze marynarka
1- Ciemnoszara marynarka w pudrowe prążki- Dorothy Perkins Rozmiar z metki 8- 36, małe 38 też będzie ok. Zapinana na guziki, rękawy wykończone 3 guzikami, imitacje kieszonek- są zaszyte fabrycznie, podszewka czarna. Stan bdb- bez wad. Najchętniej na inną marynarkę, ale niekoniecznie Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:19 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
i coś na teraz
![]() 1- płaszczyk grzybek z Atmosphere, rozmiar S/M, świetny krój, idealny do grubego swetra, kolor czarny, w bdb stanie, rękaw do łokcia, super się układa wymienię za poncho lub inny płaszczyk w tym stylu Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:19 |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie dorzuce bo moje legginsy sa nowe
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
dokładam paski
![]() wszystkie S/M na talię- wymienię najlepiej za paski do spodni 1- skórzany czarny pasek, wzór wężowy, złota klamra, lakierowany- stan bdb 2- cienki wężowy paseczek- stan bdb 3- intensywny neonowy różowy- kolor bardziej taki jak na 2 zdjęciu, jest jakby plastikowy- bez wad 4- pleciony czarny pasek z łańcuszkiem- stan bdb Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:19 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1354443577
dopiero teraz go dopatrzyłam, wiec moze sweterek za sweterek? Ale jak chcesz, nie nalegam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
kolejna dokładka
1- czekoladowe pończochy samonośne- nowe, bez opakowania, miały być dla mnie, ale w końcu założyłam inne- kolor jak na 2 zdjęciu bardzo dobrze trzymają się uda dzięki silikonowej gumie, niezwykle seksowne 40 DEN, rozmiar 3/4- czyli S/M, na minimum 170 cm wymienię na nowe rajstopy w kropki lub serduszka 2- fioletowa satynowa koszulka z koronką- cieniutka, stan bdb, do spania, rozmiar 36/38, bardziej 38 Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:20 |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
następna dokładka
![]() 1- biała koszula, rozmiar M, na zatrzaski, przy dekolcie falbana/żabot, rękawy wąskie- stan bdb 2- musztardowy sweterek Atmosphere- rozmiar 36 S, stan bdb, rekawy 3/4 zakończone ściągaczami- stan bdb- za inny sweterek 3- tunika z 'ogonami' w paski, tył jak bokserka, ma kieszonki z kokardkami, rozmiar 36,ale to oversize- stan bez zarzutu Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:20 |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
dokładka cd
1- tunika pasiak biało-zielony, Atmosphere, rozmiar 42, kieszonki, na grubych ramiączkach- bez wad 2- bokserka niebieska House- rozmiar S, bawełna, nałożona raz i raz wyprana- stan idealny, bez wad- najchetniej za czarną bokserkę również w idealnym stanie 3- tuniko-sukienka niebieska w kwiaty- jest piękna ,na podszewce, można jako sukienkę nosić, ozdobiona na ramionach dżetami chyba, kwiaty żółte z brokatowymi paskami- rozmiar M, stan bdb 4- tunika beżowa/nude Vero Moda- rozmiar S/M, góra dekolt woda, cieniutka i prześwitująca, dół pudrowy jakby ze ściągaczem, stan bdb, idealna do legginsow Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:21 |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
dokładeczka
1- mgiełka nude w maki wiązana- rozmiar z metki 12, ale na mniejsze jako oversize, stan bdb, jest cudna i pasuje do wszystkiego- za inną mgiełkę, będę wybredna 2- spodenki floral łączka Atmosphere, rozmiar 38, na L też będą ok, bo mają gumę w pasie- stan bdb Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:21 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
halooo
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- up ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- zapraszam |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
dokładka
1- czarne militarne botki, zapinane na zamek z boku, w środku ocieplane- stan byłby idealny gdyby nie rysa na obcasie- nie widać przy noszeniu rozmiar 39, wkładka 25 cm wymienię na inne buty, najchętniej bikery z ćwiekami ![]() 2- biała bluza Reporter XS/S, stan bez wad, na zdjęciu wygnieciona bo wyjęta z szafy ![]() na mnie za mała- przybrało mi się trochę ![]() zapinana na zamek, ma kaptur, dekolt falbana/żabot, 2 kieszenie, na łokciach łaty- kolor biały stan bez wad |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Mogę oddac za nie spodnie i cos jeszcze;p

wysylamy listem poleconym ekonomicznym, sweterki powinny byc zabezpieczone wiec najlepiej w kopercie babelkowej (albo zawiniete w folie i w kopercie zwyklej). Paczke do Ciebie wysle po otrzymaniu Twojej, zarraz wyslee adres na pw.