![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjmę smoczki uspokajajace rozm. od 0+
Cytat:
![]() ![]() no jasne ma pomóc..ale chyba forma pomocy moze odbyc sie w inny sposób , nie chodzi o sam fakt łapania piersi tylko o forme itd ![]() choc tak czy siak nie kazda mama zyczy sobie taka pomoc bo po prostu i zwyczajnie nie chce karmic piersią! co tez powinno zostac uszanowane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aa2 ja nikogo nie tłumaczę, bo obsada na moim oddziale pielęgniarek noworodkowych jest bardzo wyrozumiała, nie nachalna i jest po to by mamom pomagać ... nikt bez pytania nie duzi za cycki żeby wycisnąć mleko.. i też mnie przeraża to co piszą dziewczyny o podejściu do mam w innych szpitalach, a swoją drogą ciekawe jakie to szpitale.. ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takiej sytuacji bym babe zjechala od gory do dolu ale jak kobiety nie reaguja, to sobie niektore fladry pozwalaja. Bo zdarza sie, ze trafi sie na wredne babsko, ktorego nikt nigdy do pionu nie postawil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo ze ja na opiekę w szpitalu narzekać nei moge (chyba tylko dlatego ze moim lekarzem prowadzacym był prezes szpitala), to jednak to co widziałam mnie przerażało, niektóre kobiety na prawde były nie fajnie traktowane, czesto olewane itd stad tez pewnei tyle negatywnych opini Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2012-12-30 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dwa o reakcje na to jak nas samych sei traktuje, dopóki bedziemy wszytko przyjmowac z pokora i płakac po katach to takie traktowanie bedzie i nic sie nei zmieni i to jest przykre |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mi się nie zdarzyło, choć moje piersi dotykały, bo to one ją zawsze przystawiały do piersi ![]() Cytat:
Ale z drugiej strony to przynajmniej nie musiała tyłka ruszać z łóżka żeby ją przewinąć itp
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.