![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie było mnie ostatnio ,bo jakoś jestem teraz mega zabiegana , gdyby dzień miał 48 godzin to może bym ze wszystkim zdążyła ![]() Ale mamy w końcu neta więc już będę na bieżąco ![]() ![]() Lecę nadrobić bo przegapiłam otwarcie nowego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Dodatkowo z ciekawostek ![]() ![]() http://www.dekoracje-atomowka.pl/galeria/ http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6038.html Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2013-01-16 o 11:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki i ja w nowej części wątku...
![]() Moja data to 01.09 Sypie, zima nam przyszła ![]() A ja mam maraton: w każdy weekendy studia- przez tydzień w pracy i przygotowywanie się na zajęcia... ahh jak ja bym już chciała mieć szkołę za sobą ![]() Przyszedł nam fotoalbum... jesteśmy nim zachywceni ![]() ![]() Tak więc temat ślubny zamknęliśmy... jeszcze tylko chciałabym sprzedać suknię ![]()
#65 |
Rozeznanie
|
Moja suknia wisi w szafie i czeka na wczasy, zabieramy ją i Tżeta koszule i spodnie od garnituru i będziemy sobie sami cykać dodatkową sesje w tropikach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() moja suknia wisi w pokoju....w szafie nie ma miejsca....zastanawiam się czy ją sprzedać....wcześniej chciałam ją wystawić na sprzedaż, ale jak zmarła moja Mama to mam do niej jakiś sentyment....w koncu to Ona mnie ubierała...i jak ogladam zdjęcia, jak mnie przygotowuje....to nie chcę jej sprzedać....chociaż z drugiej strony niepotrzebnie wisi...tak więc sama nie wiem...... ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- super pomysł! szkoda, że my na niego nie wpadlismy jak byliśmy na Cyprze
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Ja ten pomysł w głowie mam od dawna, nawet dokupiłam na tę okazję nowy obiektyw do aparatu. Niestety ze względu na prace męża wyjazd spadł nam ze stycznia na marzec... No i jest jeszcze mała obawa o nasze sylwetki, bo przez święta i ogólnie po ślubie dopadł nas "syndrom poślubny" i oboje się zaokrągliliśmy .... Jest nadzieja że do marca wrócimy do formy .
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wisi i czeka... na moją decyzję ![]()
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pokaż fotoalbum ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super ,że jesteście zadowoleni z fotoalbumu ![]() Co do suknie to ja chciałabym sprzedać bo nie mam na nią miejsca w szafie , i na razie wisi u rodziców ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
My mieliśmy milion pomysłów na tegoroczne wakacje, i kilka już całkiem konkretnych podejść no ale wyszło że znowu lecimy do kenii. Jakoś nie możemy pozbyć się ciągłej tęsknoty za tym krajem..
Edytowane przez gawa Czas edycji: 2013-01-17 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Gawa - z pewnością świetne miejsce, a sesja wyjdzie super w takich klimatach... mogę przy okazji zapytać w jakich cenach mniej więcej się mieścicie i za jakie warunki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Planujemy lecieć 30 marca i wziąć to w "laście", mam kolegę w biurze który mi dogrywa wszelkie wyjazdy w ten sposób. Czasem kupujemy firsty, czasem lasty. On zna rynek dosyć dobrze bo siedzi w tym już kilka dobrych lat. W tym roku na egzotykę nie było dobrych firstów więc zdecydowaliśmy że idziemy na żywioł. Nie dam więcej niż 4 tyś od osoby, A warunki jakie biorę to zawsze minimum 4* i All., oczywiście mówimy o tygodniowym pobycie. Dzisiaj wskoczyło kilka fajnych ofert na 20 stycznia za 3 tyś od osoby, no ale nas trzymają terminy. Jak by nie praca to już bym się pakowała bo to ekstra cena no i nawet znalazł by się hotelik na diani.
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Gawa - dobrze mieć "swojego człowieka" w biurze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Małgoś, rzuciłam w moim wątku link do zdjęć z ostatniego pobytu w keni
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
U nas remont na półmetku. zostaje nam parkiet do pomalowania, ściany, tapeta do przyklejenia w przedpokoju, skręcenie mebli o drobna wykończeniówka typu malowanie drzwi, bo nie zamierzamy ich na razie wymieniać. Chociaż jak widzę ten bałagan i kurz to wydaje mi się że tam jest masa rzeczy do zrobienia. Dziś po pracy jadę tam trochę ogarnąć. ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- W sumie ja to nie Malgos, ale pozwolę sobie pobiec i obejrzeć ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Gawa - zdjęcia cudne! mam słabość do takich plaż
![]() Justyna - współczuję remontów choć z drugiej strony to pewnie bardzo cieszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
wilgotności nie było dużej bo my byliśmy w styczniu więc w szczycie pory suchej. Więc bardzo przyjemnie, wiadomo że spacery im dalej od oceanu nie należały do komfortowych jednak nie były nieprzyjemne na tyle by z nich rezygnować. Na safari mieliśmy nad głowami daszek więc chronił nas przed słońcem, a pęd jazdy odpowiednio chłodził. Jak dla mnie Kenia to jest to wymarzone miejsce do którego bardzo chcieliśmy jechać i jako jedyne do tej pory które przerosło nasze oczekiwania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
To jest zupełnie inny świat, więc pewnie dlatego.... wydaje mi się, że wszystko co mniej dostępne jest bardziej fascynujące...
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem o czym myślisz i co czujesz. Ciężko rozstać się z rzeczami które nam coś przypominają ale tak jak Dziewczynki mówią- to nie pomaga ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
no mojego męża też ciągnie do Kenii.... sama nie wiem też bym pojechała. Tylko ze mną taki problem, że ja uwielbiam zwiedzać- wszelkie zabytki, budowle, ruiny itp a tam chyba nie za wiele tego jest... ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
uwielbiam Londyn- szalone, ciasne i piękne miasto ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
no to sprzątanie potem najgorsze jest, ale pomyśl jak będzie slicznie potem ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, witam się z Wami w nowym wątku, wybaczcie, że tak zaniedbałam, trochę Was podczytywałam, ale tak na szybko
![]() ![]() ![]() gawa widziałam zdjęcia ![]() ![]() ![]() JJJustynAAA sprzątanie wykańcza... tak więc rozumiem, że się odechciewa, ale jak będziecie siedzieć w ślicznym, urządzonym mieszkanku to będziesz miała poczucie, że warto było się tak namęczyć ![]() katie99kasia ja już kilka razy wystawiałam na allegro, ale w okresie npaździernik-listopad, a to ślubny okres raczej nie jest i chyba dlatego nie poszła, ale postanowiłam zadzwonić do paru komisów i popytać... mnie też się właśnie zaczyna sesja no i też nowa praca, ale na szczęście kierownik pozwala mi się uczyć w czasie wolnym od pracy, ale wiadomo co to za nauka... od letniego semestru piszę pracę magisterską po licencjacie i jeszcze nam powiedzieli, że mamy okazję też wcześniej obronić inżyniera... tak więc pisanie dwóch pracy jednocześnie mnie czeka, ale co tam, trzeba coś w życiu osiągnąć i zdobywać nowe cele ![]() jojla fajny kolorek ![]() ![]()
#83 |
Zakorzenienie
|
Hej Wloszka, dawno cię tu nie było!
Nie trzeba obawiać się chorób tropikalnych, w razie czego na większość można się zaszczepić. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kenię to nie ma żadnych wymaganych szczepień, zalecana jest przeciwko wzw, no i żółtej febrze. Ja wzw mam a febrę olałam. Jeśli chodzi o malarie, kupiliśmy w zeszłym roku leki antymalaryczne jednak w porze suchej komara nie widziałam, w hotelu i w jego okolicy nic nie fruwało w powietrzu, a na safari wysmarowaliśmy się specjalnym środkiem odstraszającym komary , ale też żadne tego typu stworzonko nie rzuciło mi się w oczy. Środka przeciwmalarycznego w końcu nie łykaliśmy i żyjemy. Z resztą w porze suchej nie warto było przeciążać wątroby. Teraz jak pojedziemy z końcem marca tam zaczyna się pora deszczowa więc będę miała więcej info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jadę dziś do Zakpanego ![]() ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypoczywaj i naładujcie akumulatory do dalszych remontów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Wpadam do Was na chwilkę, bo mam od wczoraj sporo wolnego czasu, ale na razie niewiele sił na siedzenie przed kompem. Jestem na zwolnieniu lekarskim, bo wczoraj obudziłam się bez głosu... Pierwszy raz w życiu przydarzyło mi się coś takiego. Byłam u lekarki - osłuchowo jest wszystko OK, nie gorączkuję, więc to raczej nie grypa. Mam leżeć i przyjmować dużo witaminy C. Do pracy wracam dopiero 28.01. i trochę mnie stresuje tak długie zwolnienie... Jojla przyjemnego wypoczynku w Zakopanem - bawcie się dobrze i naładujcie bateryjki na dalsze szaleństwa remontowe ![]() Widziałam temat sprzedaży sukni - moja leży na szafie zapakowana w wielkie pudło po TV, pudło szczelnie owinięte folią i tak chyba będzie czekać na ślub mojej córci ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Viollet - zaraz obczaję klub
![]() Jojla - odpoczywajcie i wracaj do nas szybko ![]() Kasioonya - u mnie to tak zawsze zaczyna się przeziębienie, taki mój urok, że zawsze tracę głos, chyba mam wrażliwą krtań... dobrze, że nic więcej cię nie boli. Gawa- my też nie stosowaliśmy nic na malarię, nawet nic nie kupowaliśmy, poza tym na niektóre leki antymalaryczne może różnie organizm reagować... ale w Tajlandii poleca się przyjmować leki kiedy się jest bliżej granicy (głównie na północy) - my w sumie byliśmy 60 km od Langkawi (malezyjska wyspa) i moskity cięły najbardziej w tym miejscu jedynie wieczorem, oczywiście niezastąpiony jest wtedy Deet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś zaczęłam czytać książkę "Sto dni po ślubie" i jest wyjątkowo wciągająca i mogę Wam z czystym sumieniem ją polecić
![]() Mam nadzieję, że żadna z Was nie była, ani nie jest w takiej sytuacji poślubnej jak bohaterka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.