![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Luty - wietrzenie magazynów :D ::..
zainteresował mnie zestaw YSL i tusz HR... co byś za to chciała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
A cobra on my left...
|
jedynie paletkę NYX mogłabym przygarnąć, ale to raczej za dużo za rzeczy, które Ty znalazłaś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Dobra, niech będzie za kredkę do brwi i Orly Happily Ever After - Klorane x2, płyny x2. Pasuje Ci? Widzę, że szukasz odżywek do włosów. Nie wiem, czy by Cię zainteresowały, ale mam 7 nowych odżywek z farb L'oreal Preference. A, i za tusz HR mogę Ci zaproponować szminkę Dior Rouge 298 Beige indecise, raz testowaną.
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Hej
wypatrzysz cos u mnie za zestaw YSL lub tusz HR? Buzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za szminkę dzięki - ostatnio stosuję tylko błyszczyki ![]() Ale kredka do brwi + lakier za klorane x2 i płyny x2 jest OK, czekam na PW ![]() Za zestaw niestety nic, ale tusz mogłabym oddać za TBS imbirowe masło+scrub (tylko nie wiem, jak wyceniasz?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Kochana ja nie "wyceniam" swoich rzeczy, tylko cenię mniej lub bardziej, w zależności od tego jak bardzo je lubię bądź nie ;-) Te akurat dosyć lubię, ale jeśli tusz jest nowy i jak rozumiem pełnowymiarowy, to chętnie się wymienię, bo już kilkakrotnie słyszałam, że to geniusz jest ;-)
Jest tylko jeden problem - nie wiem, czy Ci to będzie odpowiadać - wysyłkę mogłabym zorganizować dopiero pod koniec marca, kiedy będę w Polsce, bo tam zostawiłam oba Body Shopy. I w dodatku, ponieważ będę tylko cztery dni w Polsce poprosiłabym Cię, żebyś wysłała tusz trochę wcześniej, żebym mogła go zabrać wracając a nie czekać do następnego pobytu w domu, jak by było przy jednoczesnej wysyłce ;-) Gdyby to nie był problem dla Ciebie to ja bym była zainteresowana taką wymianą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wobec tego poszukam cen tych kosmetyków i zobaczę, czy mi się opłaca, bo ja z kolei niektóre rzeczy faktycznie oddam taniej czy za coś, czego bardzo chcę, ale niektóre chciałabym wymienić na coś o podobnej wartości, bo jak nie wymienię, to po prostu zużyję, co spokojnie mogę zrobić z tym tuszem HR. Co do wysyłki, to z mojej strony nie byłoby żadnego problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Niestety nic.
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
a co byś chciała za ten olejek i to różowe pudełko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1359804638 ?
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- PS. może oddasz te obie rzeczy za deo i odżywkę ? mnie dużo ta przesyłka wyniesie bo ta odżywka sporo waży strasznie gęsta jest, jeżeli się zdecydujesz to chętnie się wymienie chyba że wolisz np dwie inne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- okej to może innym razem się zgadamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Hej
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
OK. Nic na sile! Czekam na wiesci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* płyn do demakijażu oczu Maybelline, użyty raz. * masło do ciała dla wielbicielek zapachu kokosowego (takie: http://www.superdrug.com/body/superd...l/invt/364185/). LINK NIE CHODZI paletka inglot - czy pasuje do cieni Kobo - nie wiesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.superdrug.com/body/superd...l/invt/364185/ tu link do masełka, dziękuję za zwrócenie uwagi.
Cienie Kobo na pewno pasują do Inglotowej paletki. Jeśli chcesz to zrobię dokładne zdjęcia jej stanu. Za te rzeczy, które wybrałam, chętnie jeszcze coś bym Ci dorzuciła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się dwie pierwsze pozycje, ale to dla Ciebie nieopłacalne..a nie masz miniaturki daisy na wymiankę z GB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;39581940]Coś u mnie za Lash Queen?[/QUOTE] Niestety nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Witchdoctor
|
Nie, tylko to wpadło mi w oko
![]() Ten zestaw kosztował przed świętami 269 zł więc uznałam, że z serum Clinique to równowartościowa wymiana ![]() oczywiście jeśli coś sobie wybierzesz na dokładkę to chętnie dorzucę ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Za paletkę niestety nic.
A nie znalazłabyś czegoś za oba euceriny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
może wypatrzysz coś u mnie? Agent Provocateur Maitresse np?
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Wymieniłabym:
- serum ANR Estee Lauder miniatura 15 ml z zakraplaczem NOWA, na: - HR Lash Queen tusz, nowy. Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680068 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
moze bys chciała za paletke Bobbi nowy,zafoliowany krem LANCOME HYDRA ZEN 50 ml+jeszcze cos z watku?
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę myśleć. Na pewno wolałabym coś stricte przeciwzmarszczkowego, ale niewykluczone, że może się skuszę, jak jeszcze coś znajdę u Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.