|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: 100 dni z ewą chodakowską! :)
Teraz nie jestem w domu sama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis zjadlam w sumie 3 kromeczki razowca z jajkiem i pomidorem, pierś kurczaka w ziołach z brazowym ryzem i warzywami i tego muffina xD mało, ale lodowka pusta, jutro pojde na jakies zakupy. dawno juz nie jadlam owsianki, musze do niej wrocic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Narc Czas edycji: 2013-02-13 o 19:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona
![]() Od kilku dni przymierzalam sie do Ewy na yt, myslalam "boze, jakie banalne te cwiczenia" i zachodzilam w glowe jakim cudem ktos ma prawo miec zadyszke po takich pajacykach, sklonach i przysiadach ![]() Gdy jednak dzis zrobilam po raz 1 w zyciu skalpel myslalam ze wypluje pluca ![]() ![]() Jezdze calkiem sporo na rowerku i wydawalo mi sie ze mimo nadprogramowych kg kondycje mam calkiem niezla, a tu dupa ![]() Skalpel "zaliczylam" po 3 przerwach przy tetnie okolo 1000000000000 uderzen na sekunde ![]() Pocieszcie mnie ze nastepnym razem bedzie lepiej, prosze ![]() W kazdym razie latwo sie nie poddam, i zamierza meczyc ten skalpel, dopoki nie zrobie go bez ani jednej przerwy i bez zadyszki. Ewa wlazla mi na ambicje, i dam temu rade chociazbym miala wyzionac ducha na tej macie, o ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Z przerwami, ale jak najczesciej. ;p ja doliczam do tych stu dni te, kiedy cwicze ;]
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Moja dieta to na sniadanie owsianka z bakaliami lub ostatnimi czasy jakas slodkosc- typu drozdzowka (jestem uzalezniona od slodyczy, i nie potrafi z nich zrezygnowac, a jedzac je rano zdaze spalic je w ciagu dnia - tzn taka mam nadzieje
![]() Obiad glownie warzywa na patelnie na lyzce oliwy z kasza gryczana, ciemnym ryzem bez miesa (ktorego prawie nie jem, bo nie lubie). Kolacja platki ryzowe, owoce, mleko.... Staram sie zamykac w 1000-1500kcal. teraz musze pomoc sobie jakimis cwiczeniami, padlo na ewe ale czuje sie teraz tak, jakby korpus mial mi sie zlamac na wysokosci pepka ![]() A nogi mam jak z waty, odczuwam trudnosc w chodzeniu po schodach ![]() Kurde, kondycja do bani, jak u starej baby ![]() Zamierzam robic skalpel co drugi dzien na przemian z cardio mel b + jej cwiczenia na ramiona- dobry pomysl? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do przerw- powinno się ćwiczyć 6/7, podobno jeden dzień przerwy jest wskazany ![]() Jeszcze co do diety- u mnie dieta zawsze konczy sie fiaskiem, wiec stwierdzilam,ze teraz bede jadla to co lubie, ale mniej i zdrowiej czyli owsianka na sniadanie, obiady roznie, a kolacja mniejsza , z białkiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
10000 kcal dziennie przy cwiczeniach to BARDZO mało, 15000 to minimum. Co do pomyslu na trening- dobry, ja tez chce przeplarac cardio ze skalpelem, ale wole cardio Ewy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewa mowi o tym, by cwiczyc co najmniej 3 razy w tyg; myslisz ze efektywniej bedzie kazdego dnia z przerwa 1 dzien? Bez Mel B, czy doaczyc ja do skalpela? Na mnie dziala tylko jedna dieta- kapusciana, ale gdy sie juz tydzien na niej oczyszcze- to potem nic nei chudne, wiec tez olalam diete, jem co lubie- staram sie panowac nad iloscia. Ale do czysto bialkowych kolacji sie nie przekonam, no way ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Groch, fasola - jadam, nadrabiam bialko duzo iloscia mleka, uwielbiam mleko. Jaj nie jem w ogole, miesa prawie tez.............. wiem- masakra, ale nic nie poradze. Nie umiem tego zmienic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie jem czysto białkowych kolacji. Nie mogę. Muszę mieć kromkę chleba, albo jakieś płatki ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Też nie potrafie wytrzymać na dietach odchudzających. Zdrowa dieta i już.
![]() ![]()
#70 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Losos jest przepyszny, ale tylko z piekarnika. Taki "na surowo" wydaje mi sie potwronie tlusty (dla mnie nawet kurczzak jest tlusty, wiec bez komentarza ![]() Zaraz zabieram sie za rower. I skoro polecasz cwiczyc codziennie to skalpel bedzie 6/7 dni i ten jeden przeznacze na kardio. Rozeznam kardio Ewy skoro polecacie ![]() Chociaz Mel B ma w sobie taaaaka energie, przyciaga mnie ona bardzo ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Wiem z wlasnego doswiadczenia ![]() Wiec teraz mam ochote na malage i kakao- zatem zjadam ja zapijajc. Zaraz wiadam na rower i odpalam film. mam nadzieje, ze bedziemy si etu trzymac razem i nie odpadniemy po tygodniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]Moje zdanie jest takie: jesli bedac na diecie odmawiasz sobie calkowicie czegos (np slodyczy czy makaronu) to po zakonczeniu diety maszna to taki apetyt, ze rzucisz sie na to jak dzikuska, i naddrobisz.
Wiem z wlasnego doswiadczenia ![]() Wiec teraz mam ochote na malage i kakao- zatem zjadam ja zapijajc. Zaraz wiadam na rower i odpalam film. mam nadzieje, ze bedziemy si etu trzymac razem i nie odpadniemy po tygodniu ![]() A co jak cały czas miałoby sie na cos ochote? ![]() ![]()
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale zeby jesc ich 3 porcje dziennie, ooooo- to nie :P wtedy cwicze silna wole!!! Tzn staram sie ![]() Jedzac slodycze w miejszych porcjach kosztem zmniejszenia kalorycznosci posilkow zasadniczych schudlam juz 7 kg przez ostatnie pol roku. Bez cwiczen i diety. Wolno, ale mam nadzieje na zawsze ![]() Mobilizujmy sie nawzajem, jak odpadniemy to jestesmy cieniasy i tyle !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
coccinelle_88 , pierś z kurczaka praktycznie nie ma tłuszczu
![]() ![]() ![]() ![]() zgłodniałam przez to pisanie o jedzeniu ![]() ![]() i nie mogę się doczekać jutrzejszego killera!!!! ![]() Edytowane przez Narc Czas edycji: 2013-02-13 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Bilans dnia dzisiejszego:
1x skalpel 30 minut rowerek Grzechy: zbyt duzo slodyczy za malo wody (teraz mam nadzieje wleje w siebie co najmniej 1l) Do jutra, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczynam ćwiczyć pojutrze, ponieważ będę miała wtedy film i trochę czasu. Dzisiaj się omierzyłam i mam nadzieję, że w maju będziemy wszystkie mogły się pochwalić kilkoma zgubionymi cm ![]()
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak z ciekawości... Ile macie lat? Ja w czerwcu kończę 25. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Ja w lipcu 22.
Ależ będę wtedy piękna... ![]()
#81 |
Wtajemniczenie
|
no , dlatego ja mam teraz motywację bo na serio chcę w czerwcu zrobić sobie prezent w postaci napisanej magisterki i nowego ciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Kochane pokażcie link do tych tiffoczek na talię
![]() Ja planuje ćwiczyć 6xtyg, chyba że dobry tydzień to może i 7 się udać. Poza boczkami i talią zależy mi na pośladkach, nigdy nie miałam ładnego tyłka ![]() Mi wczoraj dieta źle poszła bo tż zrobił mi do łóżka w ramach poprawy nastroju pysznego tosta z serem więc go zjadłam, ale uprzedziłam że więcej takich akcji nie akceptuje ![]() Same robiei owsianki czy kupujecie gotowe jakieś? Ja mam mały uraz bo osatatnio kupiłam płatki kupiec i jak je otworzyłam całe się ruszały, było w nich milion moli spożywczych i ich larw ![]() ![]()
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak to mowia- dieta to nie ograniczony czasowo okres wyrzeczen, a sposob zwienia na zycie (boże, jakie to madre ![]() Nie jestem w stanie wyobrazic sobie osoby, ktora do konca zycia bedzie w stanie zrezygnowac z wysokokalorycznych produktow, i bedzie na diecie nieskokalorycznej. Do slepa uliczka. Dlatego jedzmy wszystko to, co lubimy (nawet chipsy), ale starajmy sie panowac nad iloscia. Czasem zdarza mi sie zeżreć cala tabliczke czekolady na raz, ale wtedy kolacji obcinam kcl i staram sie dolozyc jakies cwiczenia na noc, by z 500 kcal z czekolady organizmie zostalo nie wiecej niz 200 ![]() Co do Ewy Ch. - myslalam, ze przez noc nogi mi 'odpoczna', a tu zonk ![]() Bola jak cholera, i teraz nie wiem czy dzis nie odpuscic skalpela, by nie "zjarac" maszyny i zrobic tylko aeroby mel b. Co myslicie? Skoncze w wakacje 25 lat, i mam nadzieje ze wyrzebie sie ladnie do poczatku lata, i potem na ukoronowanie bede w stanie zrobic 6 weidera, by na urodziny kieliszki z szampanem staly na brzuchu jak na idealnei plaskiej tacy ![]() Trzymamy sie dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Talia 65-66 cm Brzuch na wys. pepka :75-76 cm Biodra: 86 cm udo 50-49 cm. najbardziej mi przeszkadza ten wymiar w pępku Nie wiem jaka różnica w centymetrach byłaby najlepsza żeby to wyglądało proporcjonalnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie możesz mieć wyrzutów sumienia, że zjadłaś jednego tosta, przestań ! ![]() Tak, sama robię owsiankę, te gotowe to syf.. Boże, robale w jedzeniu?!?! Powinnaś to gdzieś zgłosić ! Słabo mi się zrobiło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z Cytat:
Właśnie czekam, aż zostanę sama w domu i zmierzę się z Killerem.. czuję się troszkę słabo,ale będę walczyć ! ![]() Spędzacie jakoś szczególnie Walentynki ? ![]() Edytowane przez Narc Czas edycji: 2013-02-14 o 12:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- 22 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Ja stosuje jedną dietę MŻ
![]() ![]() ![]() Oprócz tego zrezygnowałam z windy i ze spiętym brzuchem biegam po schodach ![]() Aha mam 24 lata i kilka kilogramów do zrzucenia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Dokonałam tego ! Pierwszy KILLER za mną! Włosy miałam cale mokre na koniec, że o plecach nie wspomnę
![]() ![]() ![]() Na obiadek razowe penne z pomidorami, tuńczykiem i czosnkiem <3 Pozdrawiam Walentynkowo, miłego dnia ! ![]() Edytowane przez Narc Czas edycji: 2013-02-14 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Camelieu naprawdę jesteś szczupła
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.