|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piechotą do lata będę szła :)
tydzień bez słodyczy i owszem, ale... z przerwą na świąteczne smakołyki
oczywiście w granicach rozsądku - bo ja straszny łasuch jestem
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
no tak bo taeraz swieta beda...ja tam i w swieta nie tkne-w lutym na tlusty czwartek nawet nie ugryzlam paczka
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż na Ewę też przyjdzie pora, ale i tak chyba wolę sporty na powietrzu(rower,rolki,łyż wy, bieganie...)a jeździ któraś na rolkach, jako dziecko jezdziłam, ale wtedy nie zwracałam uwagi na to czy chudnę albo czy skóra staje się bardziej jędrna. I zastanawiam się nad kupnem rolek i potrzebuję opinii i może nazwę jakieś konkretnej firmy(dobrej).
|
|
|
#64 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety zawsze cos tam się dostaje, plus jedno mycie na basenie, suszenie, potem drugie mycie w domu (a suszarki staram się nie używać), więc raz w tygodniu spoko...ale jak kiedyś chodziłam co drugi dzień na basen, to po miesiącu stan moich włosów był opłakany Czekam na wiosnę i będę biegać ![]() Cytat:
Obawiam sie ze drugi etap bedzie dla mnie bardzo ciezki, wiec moze sobie zrobie Shreda pomiedzy etapami jeszcze nie wiem
|
||
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeździłam na rolkach :P I uważam, że skóra jest naprawdę jędrniejsza i nóżki są smuklejsze ;-) Dajcie wreszcie ciepło błagam!
chce na rolki ![]() Dzis 40min z Ewa, żadnych słodyczy, zdrowe jedzonko ;d |
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
no gdzie ta wiosna??
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt Dziewczynyy!
Wiosny jak nie było tak nie ma, a siostrzenica jest. Wszystko nie tak :P Ulegacie pysznościom świątecznym? Ja zdecydowanie, atmosfera rodzinna sprzyja mojemu apetytowi, ale robię to kompletnie bez wyrzutów sumienia :P |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ja również, chociaż nie jest tak źle jak myslałam
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
święta, święta i po świętach! "Bające" ulepione, śnieżki w lany poniedziałek zaliczone, narty ciągle w pogotowiu - sezon jeszcze otwarty
![]() a jak tam u Was trzymanie diety? u mnie przez święta luzowanie pasa -- ale pamiętam o postanowieniach i zamierzam się ich trzymać.
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Ooo kochane wątek coś podupadł. U mnie przez święta było pozwalanie sobie na wszystko, natomiast po świętach nie mam za bardzo czasu nawet na jedzenie, więc w większości jem jakieś owoce z braku czasu na przygotowanie sobie czegoś. W dalszym ciągu czekam na wiosnę, wczoraj wyposażyłam się w nowe buty do biegania (a właściwie w pierwsze typowo do biegania, wcześniej biegałam w zwykłych adidasach). Jestem nimi oczarowana baardzo, więc jeśli śniegnie stopnieje do poniedziałku to lecę na bieżnię, bo muszę wypróbować je
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

oczywiście w granicach rozsądku - bo ja straszny łasuch jestem

a poza ćwiczeniami z trenerami polecam skakankę i hula-hop.
niestety zawsze cos tam się dostaje, plus jedno mycie na basenie, suszenie, potem drugie mycie w domu (a suszarki staram się nie używać), więc raz w tygodniu spoko...ale jak kiedyś chodziłam co drugi dzień na basen, to po miesiącu stan moich włosów był opłakany
jeszcze nie wiem
13.12.13