|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w Kwietniu
A miałabyś ochotę wymienić podkład Bourjois za bronzer TBS?
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Z anabelle byłabym chętna na wszystko
za dwufazę z yr podziękuję. Czym byłabyś zainteresowana z joico? Mam szampon, odżywkę i serum, a nie sprecyzowałaś - widziałaś ubytki na zdjęciu w starym wątku - są dość spore?
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za Yves Rocher Płyn micelarny nowy Yves Rocher Żel pod prysznic Pomarańcza z Florydy nowy 200ml - 3szt Vichy Dermablend Podkład w kolorze Opal, końcówka na przetestowanie
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
To podziękuję
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
z dwufazy YR zrezygnuję, ale dorzuciłabyś mi bawełniany żel pod prysznic?
Czyli: Yves Rocher Płyn micelarny nowy Yves Rocher Mleczko do ciała Moment de Bonheur 200 ml nowe Yves Rocher Żel pod prysznic Pomarańcza z Florydy nowy 200ml Bourjois Flower Perfection podkład nr. 51 została połowa opakowania Vichy Dermablend Podkład w kolorze Opal, końcówka na przetestowanie YR bawełna żel pod prysznic anabelle minerals: podkład kryjący beige light 3/4 testera, podkład matujący beige light 3/4 testera, podkład rozświetlający natural light i beige light oba nieużywane testery, korektor w kolorze light 3/4 testera za Joico K-PAK Reconstructor - szampon, odżywka i serum (ubytki widoczne na zdjęciu w starym wątku) Kallos Cream al Latte Mleczna odżywka kremowa do włosów odlewka 200 ml Inglot - Kasetka na 20 okrągłych cieni, nowa OPI mini buble bath Aromaleigh Korektor mineralny w kremie light beige ubytek ok. 20% Jeśli Tobie pasuje - zapraszam na pw
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Yves Rocher błyszczyk jaskrawy róż nowy w folii Yves Rocher Dezodorant w kulce Wicokrzew nowy? |
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu, ale nie mam buteleczki - podesłałabyś jakąś?
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Eau Paradis został mi tylko 1 atomek lub 2.
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wyszukalam
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
nie droga Kasiu, nic niestety
a szkoda bo wymianki z Tobą to czysta przyjemnosc
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
cos za puste opakowanie mac i ew. wyciag z aloesu (do kiedy wazne?)
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
no z kolorówki to nic nie widzę ale powiedz co można fajnego zrobić z koncenmtratem z aloesu, kwasem hialur. i gliceryną bardzo mnie ciekawi na co to pomaga?
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam .. pozdrawiam ;*
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Yves Rocher Żel pod prysznic Gardenia z Polinezji Yves Rocher błyszczyk jaskrawy róż nowy w folii Yves Rocher Dezodorant w kulce Wicokrzew nowy ? |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Annabelle minerals by mnie interesowało a nie znalazłabyś nic innego za ten podkład? Bo janssen jest trochę droższy
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- No to niestety nic bo janssen już wymieniony. |
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj ponownie,
nadal interesują mnie sera do biustu plus klika drobiazgów typu balsam do ciała z YR i kulka antyperspirant bawełana itp. Zajrzyj ponownie na moje wątki. Może spodoba Ci sie biżu jakaś? Bardzo chętnie Się tak wymienię i będę hojna. Ewentualnie napisz czego szukasz. Może akurat mam po za watkiem
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Napiszę to jeszcze raz
. - napisz prosze w takim razie czego szukasz. Mam bardzo dużo kosmetyków i może znajde coś czego potrzebujesz.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

za dwufazę z yr podziękuję. Czym byłabyś zainteresowana z joico? Mam szampon, odżywkę i serum, a nie sprecyzowałaś - widziałaś ubytki na zdjęciu w starym wątku - są dość spore?