|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: On będzie mieszkał z koleżanką...
Ja nie rozumiem jednej rzeczy ... facet SAM Ci powiedział,że
"Poza tym, jak niecałe 2 tyg temu powiedziałam mu o propozycji mojego najlepszego przyjaciela dot. tego, że mogłabym z nim zamieszkać (obaj się znają i wiedzą, że traktujemy się jak rodznstwo), usłyszałam, że TŻ się na to nie zgadza, bo on wie że w takiej sytuacji któś w 200 proc. się na siebie nakręci. " to dlaczego nie postawiłaś sprawy dokładnie tak samo? Powiedz mu,że się nie zgadzasz i tyle,koniec kropka. Sam Ci też przeciez powiedział,że ona NIE PRZEPUSCI nikomu...jasny sygnał,że bedzie do niego zarywać. Poza tym czemu nie możesz mu pożyczć kasy tak by tej starej babie zapłacił za ten i kolejny miesiac,żeby się nie bała że nie opłaci pokoju? Nie wierze,że nie da się z nią dogadać. Jeszcze zrozumiałabym gdyby koleżanka miała osobny pokoj,ale kawalerka? Dla mnie to początek końca związku skoro on bierze to pod uwage,bo to znaczy,że związek nie do końca mu odpowiada.
|
|
#62 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam na rozmowę twarzą w twarz. Po 22 się widzimy.
Chociaż nie ukrywam, że już się kilka razy z tego powodu rozryczałam.
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że musiałam w lutym przejść operację, żeby móc w ogóle Ale do rzeczy autorka nie ufa tż, tż nei ufa jej to po cholerę pytam, po cholerę?
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
W 8 miesięcy trudno chyba kogoś obdarzyć kompletnym zaufaniem, czy nie?
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chłopiec mógłby pomieszkać z koleżanką, bo mam do niego srylion % zaufania i wiem, że nie jest głupi. Na Castle Party też jeździ beze mnie i jego znajomi nie mogą się nadziwić, że na to pozwalam (a ja wiem, że ma swój mózg i tyle).
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Bo? Tego zdania nie rozumiem.
Edytowane przez kr0pka Czas edycji: 2013-04-24 o 20:02 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
piszesz, że chce zamieszkać z koleżanką, ale jakbys Ty miała z kolegą to ni-chu-chu
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
jakby Cię znał, to spoko
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2013-04-24 o 20:03 |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwoliłabyś swojemu chłopakowi, żeby mieszkał z koleżanką, z którą kiedyś pomieszkiwał na studiach i ilekroć, w momencie, kiedy kładli się razem przytuleni, to Twój TŻ miał wzwód? (bo taką historię mi mój opowiedział kiedyś odnośnie tej dziewczyny)
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a że się nie znamy - nie problem, możemy poznać. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
masakra. Nie pojmuję po co takie szczegóły z byłego życia intymnego opowiadać własnej dziewczynie. Im więcej o nim piszesz, tym gorzej ten facet wygląda.
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Gorzej, pomyśl, że kolejnej będzie tak opowiadał o obecnej!
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, to nie było opowiadanie ze szczegółami ![]() Po prostu kiedys zapytałam jak ta ich relacja wyglądała, czy właśnie np. spali w jednym łózku.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Faceci może nie są kukłami, ale mają też uczucia, a zawsze jakieś wspólne problemy i wieczory zbliżają ludzi. Uważam, że taka relacja mogłaby się niekorzystnie odbić na związku. |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Nie każdy idzie z facetem po kilku randkach do łóżka, mój czekał dłużej i żyje
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
faceci ... Pewnie nie widzi w tym nic złego :/ ja bym nie wytrzymała , nawet jakby nic ich nie łączyło to w głowie miałabym nie jedno
Porozmawiaj z nim i tyle
|
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Mimo że mam dość racjonalne podejście do kwestii zaufania i wolności w związku, to w tej sytuacji cała sprawa nie opiera się na tym, a bardziej na komforcie psychicznym. Dziewczyny już to wszystko wyżej opisały, nie trzeba nic dodawać.
Autorko, absolutnie straszne jest to, co piszesz. Jak on może Ci mówić, że chce mieszkać z kimś, z kim kręcił i kto podobał mu się do tego stopnia, że leżąc z nią w jednym łóżku miał wzwód?! NIE MIEŚCI MI SIĘ TO W GŁOWIE. I jemu też nie powinno. A skoro mu się mieści, to może po prostu tego chce? Może traktuje to jako odskocznię, jako możliwość przeżycia czegoś fajnego, podnoszącego adrenalinę, nowego, innego. Myślę, że wiesz o co mi chodzi i że wcale nie musi być w tym seksu, żeby było to beznadziejnie w stosunku do Waszego związku. Kiedyś, kiedyś, gdy jeszcze nie znałam TŻ mieszkałam z koleżanką i jej kolegą. Kilka lat starszym facetem, bardzo przystojnym, charyzmatycznym i ...zajętym. Na początku związku z nam mieszkał, potem się oczywiście do niej wyprowadził, ale... Było napięcie, były niedopowiedzenia. Były żarty na kanapie kończące się łaskotkami i turlaniem po podłodze. Było jego chodzenie bez koszulki, było duuużo wspólnych momentów, które są zazwyczaj zarezerwowane dla par, nie dla współlokatorów. A weź pod uwagę, że my wcześniej nie kręciliśmy ze sobą. To się tak rozwijało w miarę tygodni spędzanych razem w mieszkaniu. To było "niby nic, a jednak...".
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszą z nich przezyłam osobiście mieszkał u mnie przyjaciel (mam 2 pokoje i 2 łóżka), który totalnie nie jest w moim typie, była to 1 noc w tygodniu przez 1,5 miesiąca, kupował wtedy jedzenie, robił obiad i mył gary , za nocleg kasy nie brałam. wiedział o tym mój facet i jego dziewczyna, ale my się wszyscy znalismy juz wcześniej przez parę lat.Sytuacja, że któreś z nas u któregoś ze swoich byłych, nie wchodziłąby w grę. Na Twoim miejscu nie zgodziłabym się. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Życzcie mi powodzenia i cierpliwości. Idę się zbierać.
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Chyba by mnie krew zalała, jakby mi facet wyjechał z takim pomysłem.
Poza tym - mieszkanie za darmo? może w zamian za "towarzystwo: |
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zarówno ten współlokator jak i chłopak Autorki widocznie nie są stworzeni do bycia tylko współlokatorami bez podtekstów. Ale ogólnie mieszane towarzystwo na stancji nie od razu musi znaczyć wiszące w powietrzu napięcie
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm ... Dla mnie to byłby pierwszy i ostatni powód, dla którego nie myślałabym już nigdy więcej o tym facecie poważnie
A niech se idzie w cholerę.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
3mam kciuki za Ciebie dziewczyno, i na wszystkie swietosci nie zgadzaj sie na ten układ!
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój ówczesny współlokator tego nie mówił swojej dziewczynie. Zresztą między nami nic nie było. Nic oczywistego. Ale było dużo tego, co opisałam wyżej i zapewne zostanie to do końca między nami. On się z tą dziewczyną ożenił, ma malutkie dzieci, ja mam od kilku lat TŻ, a to już tylko przeszłość. I ja też miałam bardzo dobry kontakt z tą jego dziewczyną. Ale jednak nadchodził moment, że za nią zamykały się drzwi i zostawaliśmy sami.
|
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeszcze wracając do tej laski to niestety, ale ja obstawiam, że Twój szczery TŻ opowiadając o wzwodzie nie skończył swojej opowieści... Tak sobie myślę...laska wolna (była wolna rozumiem?), on wolny, ona "nikomu nie przepuści", podobają się sobie nawzajem, "kręcą ze sobą", pomieszkują razem, przytulają się w łóżeczku, wzwody nie wzwody i co? STOOOOP idziemy spać? no może...Ale chyba bym tak łatwo w to nie wierzyła... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
przy okazji mam ochote kopnac w dupe mojego TŻ, bo opisałam mu sytuacje autorki, a ten jeszcze mi tu broni tego kolesia :| no chyba nie :/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Nie każdy idzie z facetem po kilku randkach do łóżka, mój czekał dłużej i żyje
Porozmawiaj z nim i tyle 
mieszkał u mnie przyjaciel (mam 2 pokoje i 2 łóżka), który totalnie nie jest w moim typie, była to 1 noc w tygodniu przez 1,5 miesiąca, kupował wtedy jedzenie, robił obiad i mył gary
może w zamian za "towarzystwo: