|  2013-05-05, 15:56 | #61 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z nią?

Oj tak, połączone z mega wymaganiami. Mam taką koleżankę. Wybrałam się z nią kiedyś na gorącą czekoladę. Zaproponowałam lokal, o którym słyszałam że mają dobrą. Koleżanka ledwo spróbowała, zaczęła narzekać, że taka, że siaka, a na koniec powiedziała że to była najgorsza gorąca czekolada, jaką piła. Dodam, że ja też piłam i była normalna, tzn. nie jakieś świństwo, bo to bym mogła zrozumieć. Ale po pierwsze, umawiam się żeby pogadać, czekolada, piwo czy co tam jest tylko dodatkiem, więc nie ekscytuję się przez 2 godziny jakie było niedobre, a po drugie wyjątkowo nieprzyjemnie to zabrzmiało, jako że to ja zaproponowałam lokal    | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 16:16 | #62 | |
| histoire abracadabrante Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Dot.: Odp: Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z

Cytat: 
  Kiedyś była na mieście z koleżanką i spotkaliśmy się z nią przypadkiem. Wtedy się dołączyły. Zazwyczaj bawimy się w jednym klubie, do którego ona też chodzi. Zawsze mówi, że umówiła się ze znajomymi, ale trzyma się z nami i jej znajomych do tej pory nie widziałam. Wątpię w jej umiejętności jasnowidzące, w dobie wydarzeń na FB to żadna sztuka     | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 16:23 | #63 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Odp: Dot.: Odp: Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomo

Cytat: 
 Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 17:23 | #64 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: XXX 
				 | 

Dot.: Odp: Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z

Cytat: 
 wcale się nie dziwię, wstyd jej może się przyznać, że nie ma znajomych ja nikomu o tym nie opowiadam natomiast powiem wam, że osoba otwarta, którą wszyscy lubią, jest zabawna itd, często okazuje się, że ma podły, mój były taki był, a kręcił i kogo się da okradał nawet swoich własnych znajomych a na koniec okradł także i mnie a te opowieści z których wszyscy się śmieli którymi zabawiał towarzystwo to jego mitomańskie wizje ja mam z kolei podobno nieprzyjemny wygląd, albo jak ktoś mi powiedział - wredne oczy - i co z tego jak to nie odzwierciedla mojego charakteru 
				__________________ "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014  3  Anne Rice - Pandora  włosomaniaczka 11.2009 nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych  | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 17:31 | #65 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Odp: Dot.: Odp: Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomo

Cytat: 
 Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 17:46 | #66 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Na pierwszym miejscu nawet przed zaniedbaniami higienicznymi jest piskliwy głos. Coś czego zdzierżyć nie mogę, uszy bolą i puchną straszne. Po za tym "lepka"osobowość czyli pogadam 5 minut a sie za mną wlecze cały rok i spławić nie można. Oraz naruszanie mojej intymnej strefy, mnie sie nie dotyka nie dotyka włosów, ubrań, nie głaszcze ciążowego brzucha , nie całuje, nie przytula. Nie i już. | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 19:22 | #67 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

O, osoby o podobnym statusie materialnym to jest to. Obie sytuacje: gdy idziesz z koleżanką do lokalu, ona zamawia fikuśne drinki za 30 zł, a ja te za 15 przez cały wieczór   . Lub gdy idę na piwo z kimś kto sączy jedno przez cały wieczór i wychodząc na papierosa co chwilę o jakiegoś prosi. | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 21:31 | #68 | 
| Zadomowienie | 

Mnie odpycha u kobiet pretensjonalnosc i paplanie bez opamietania o wszystkim i do wszystkich. Jesli znam kogos 15 min niekoniecznie chce od razu sluchac o jej pozyciu seksulanym czy hemoroidach. Zbytnia szczerosc i krytykanctwo mnie odpycha. Szczegolnie krytykanctwo dot wygladu innych, co zazwyczaj nie jest czyims wyborem, i twierdzenie, ze przeciez samej wyglada sie sto razy lepiej (cos w stylu: "widzialas jakie ona mam odstajace lewe ucho? gdybm takie miala, na pewno zrobilabym sobie operacje..." - z pewnoscia  ). Poza tym infantylne kokietki. No i od razu rzucajaca sie w oczy teskonota za rozumem, wulgarnosc w kazdej sytuacji i agresja, nienawidze agresywnych slownie, zachowawczo i zyciowo kobiet. Niektore kobiety maja tez problem z tym, ze ktos wyglada od nich lepiej i nie sa w stanie poradzic sobie z kompleksem chocby dziewczyna byla idealem wobec innych w swym zachowaniu. Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-05-05 o 21:36 | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 21:37 | #69 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  No i ci ładni czy piękni nie wydają mi się ciekawsi czy milsi, wcale nie..może ci mniej atrakcyjni nawet często są milsi i ciekawsi bo nadrabiają innymi cechami braki w ogólnym kanonie urody..nie od dziś wiadomo, że piękne osoby mają łatwiej w życiu (np niektóre prace dostaną łatwiej, te, gdzie jest kontakt z klientem). Choć ci piękni prawdopodobnie powiedzą, że to oni właśnie muszą udowadniać otoczeniu, że są czymś więcej niż tylko swoją atrakcyjną powłoką  ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat: 
 Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-05-05 o 21:35 | ||
|     |   | 
|  2013-05-05, 21:37 | #70 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 21:40 | #71 | 
				 | 

Pewnie też dlatego mają łatwiej w tych zawodach, o których wspomniałam. Jednak moja psychika tak nie działa chyba jednak. Zresztą z założenia byłoby to krzywdzące ponieważ nie na wszystko w związku ze swoim wyglądem człowiek ma wpływ. Przecież o tym wszyscy wiemy.

| 
|     |   | 
|  2013-05-05, 21:54 | #72 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

1. Nienawidzę osób wiecznie narzekających na wszystko 2. Nie znoszę hipokrytów 3. Unikam wścibskich ludzi i typowych plotkar 4. Mniej do gustu przypadają mi ludzie bez pasji, zainteresowań, żyjących w hermetycznym świecie o nijakiej dla mnie wartości 5. Mimo wszystko chętniej utrzymuję kontakt z ludźmi o zainteresowaniach podobnych do mnie, np. kultura czy podróże | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 22:16 | #73 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Pisze o agresywnych kobietach, bo autorka posta piła wlasnie do tematu kobiet... a poza tym pewne meskie cechy rażą u kobiet... np. agresja, choc rzeczywiscie i facetow mnie przeraza agresja. | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 22:35 | #74 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  Nie cierpię też jak dziewczyny mają takie napady śmiechu publicznie że nie potrafią tego zupełne kontrolować.Raz,dwa to ok,nawet zabawnie,ale już wcale mnie nie śmieszy takie 'zapowietrzanie się' i rżenie jak świnia kilka razy w tygodniu. Nienawidzę kurewstwa.Dla mnie osoba która zdradza jest zupełnie skreślona.A zdradą jest też dla mnie przytulanie,całowanie,zau roczenie.Oczywiście o ile związek nie jest 'otwarty'.Wiem,że to sprawy osobiste każdego człowieka,ale po to mam mózg by to ocenić ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) I nie potrafię takiej osoby szanować,jeśli się o tym dowiem.Już nie wspominając o puszczaniu się z byle kim.I to działa całkowicie w przypadku obu płci. Ogólnie nie lubię też hipokryzji i głupoty.Nienawidzę ludzi którzy szczycą się swoim nieoczytaniem. A najbardziej w świecie odpycha mnie od kogokolwiek brak honoru i godności. | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 22:53 | #75 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Mnie przy pierwszym kontakcie odpycha: piksliwy głos, maniera mówienia "na pańcię", przekonanie o tym, że własne poglądy to prawdy objawione, uporczywe podkreślanie, że "się nie jest jak inne kobiety" i "dogaduje się tylko z facetami", opcjonalnie "wszystkie baby to głupie histeryczki" z nieodłacznym: "tylko ja taka fajniusia i racjonalna", banalne poczucie humoru. 
				__________________ I'm feelin' posh so address me with an accent. | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 23:07 | #76 | |
| histoire abracadabrante Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Cytat: 
 Z drugiej strony, serio, podziwiam ją za tą mega, mega otwartość. Bo ja tak nie potrafię, nie zagaduję do obcych, w większym gronie ludzi czuję się zagubiona, jestem małomówna. Często na imprezach to mnie pytają, czy wszystko ok, czy coś się stało. I to właśnie pewnie niektóre osoby denerwuje, bo w większym gronie osób mnie po prostu nie ma, nie wiem co ze sobą zrobić. A laska wciska się między ludzi, upatrzy sobie kogoś, albo rozmawia z każdym po trochu i pozostaje zapamiętana. Za to ja jestem chyba uważana za osobę mało lubianą. Raz znajomy po pijaku przyznał się mi, że boi się mnie, bo jestem hejterką, mimo że rozmawialiśmy ze sobą dotychczas kilka razy i tyle z naszej znajomości. No i mój wyraz twarzy - wiecznie niezadowolona, obrażona na cały świat podła suka  Do momentu, gdy się nie uśmiechnę, lepiej nie podchodzić. | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 23:09 | #77 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 23:46 | #78 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Odpychaja mnie osoby uzaleznione od alkoholu i narkotykow oraz osoby, ktore caly czas gadaja, nie pozwalajac innym dojsc do slowa. Denerwuja mnie tez osoby, ktore chca sie pochwalic swoja wiedza opowiadajac przy tym totalne bzdury.

| 
|     |   | 
|  2013-05-06, 00:33 | #79 | 
				 | 

Rozumiem. Agresja u żadnej płci także nie jest dla mnie do zaakceptowania. Może u kobiet bardziej rzuca się w oczy..

| 
|     |   | 
|  2013-05-06, 00:39 | #80 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

mnie odpychają osoby po prostu głupie, tępe.  nie lubię też osób siedzących na tyłku w domu i czekających aż im wszystko z nieba spadnie, bez ambicji.   
				__________________ Baby I can feel your halo Pray it won't fade away | 
|     |   | 
|  2013-05-06, 07:41 | #81 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Mnie odpychają kobiety, które nie obejrzą programu w telewizji nawet, bo muszą skrytykować wygląd pojawiającej się na ekrnaie osoby  ) tak jakby same były miss świata  ) | 
|     |   | 
|  2013-05-06, 10:02 | #82 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 

__________________ Wciąż nie rozumiem, już nigdy nie zrozumiem czemu nie umiem odnaleźć się  w ludzi tłumie. | |
|     |   | 
|  2013-05-06, 10:46 | #83 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

Mnie chyba najbardziej odpycha jak ktoś ma zbyt duże ego. Wszędzie jest najlepszy, jeszcze czegoś nie zacznie a już to zrobił najlepiej. Często tego nie widać na pierwszy rzut oka, ale są i tacy którzy ledwo pojawią się w nowym towarzystwie, a w jedną chwilę potrafią tym zrazić do siebie wszystkich. Drugą rzeczą jest niedbalstwo w wyglądzie, tak zwracam na to uwagę :P jeżeli ktoś ma jakieś mankamenty to powinien je tuszować, a nie jeszcze bardziej uwidaczniać.

| 
|     |   | 
|  2013-05-06, 10:48 | #84 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Pogardliwy stosunek do innych ludzi.  Nachalne wciskanie swoich pogladow. Bycie chamskim i prostackim i tlumaczenie ze to ^szczerosc^ | 
|     |   | 
|  2013-05-06, 11:15 | #85 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

+ drażnią mnie osoby złośliwe, które niby 'tak po prostu' powiedzą zawsze coś, żeby zranić.  osoby, które zawsze chcą być najlepsze, zawsze ich musi być na wierzchu, opowiadają jakieś historie o sobie nie mające pokrycia w życiu do tego cenię niezależność, wśród moich bliskich koleżanek nie ma dziewczyn, których całym życiem jest relacja z facetem a dzień bez odwiedzin u misiaczka jest dniem straconym, które zawsze i wszędzie muszą iść ze swoim chłopakiem, nawet po majtki do sklepu. spędzanie każdej wolnej chwili z facetem świadczy dla mnie o braku zdrowych relacji koleżeńskich z innymi dziewczynami = coś jest z taką osobą nie tak. może generalizuję i jestem niesprawiedliwa ale tak uważam. nie lubię też dziewczyn, które latają za swoim facetem, są zawsze gotowe żeby się z nim spotkać, jechać do niego, iść z nim gdzieś. cenię stare zasady przekazane jeszcze przez wszelkie babki i ciotki - facet musi trochę poczekać, nie można być na każde zawołanie. taka postawa mnie nieustająco zadziwia i nie staram się mieć kontakt z takimi dziewczynami. 
				__________________ Baby I can feel your halo Pray it won't fade away | 
|     |   | 
|  2013-05-06, 12:09 | #86 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Keczupowo 
				 | 

-narzekanie -kłamanie - mega wyluzowanie i ogólny zlew na wszystko - zwracanie na siebie uwagi,popisywanie się jaki to ja jestem kozak -cwaniactwo,kombinatorstwo -obrabiane tyłków dla 'sportu' -wypowaiadanie się dosłownie na każdy temat (jestem alfą i omegą w każdej dziedzinie) -niechciane,nieproszone doradztwo (wujek/ciocia Dobra Rada w każdej chwili każdemu,na wszystkie tematy 'doradzi') - pogarda dla osób,starszych,niedołeżny ch,niepełnosprawnych -brak szacunku i jakichkolwiek uczuć pozytywnych wobec zwierząt -wysmiewanie kogo/czegokolwiek -arogancki tryb życia -poniżanie innych -narzucanie się - nie trawie u ludzi sztucznego namnażania sobie problemów,umartwiania się nimi i molestowania nimi innych osób -chamstwa-prostactwa-agresji | 
|     |   | 
|  2013-05-06, 12:13 | #87 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: XXX 
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat: 
 Moje koleżanki - już byłe niestety albo stety, były biedniejsze, są z domu dziecka itd, nie mają mieszkania, samochodu ledwo im starcza na życie, natomiast traktowalam je równo zawsze, bo sama kiedyś miałam nieciekawie i wiem jak to jest, odwróciły się ode mnie, nie wiem czemu z dnia na dzień...nie bylyśmy sobie jakoś szczególnie bliskie, ale ostatnie kilka miesiecy razem imprezowałyśmy a tu nagle taka zmiana 
				__________________ "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014  3  Anne Rice - Pandora  włosomaniaczka 11.2009 nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych  Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2013-05-06 o 12:19 | ||
|     |   | 
|  2013-05-06, 12:33 | #88 | |
| sissy that walk Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Nie przepadam za ludźmi... niekumatymi? Takimi, którym brakuje taktu. Nie potrafią wyłapać takiego momentu, gdy jakiś temat uznaje się za zakończony, gdy ktoś pokazuje że nie chce już o czymś tam rozmawiać, gdy można samemu domyślić się, że takie i takie pytanie nie powinno paść. Sama jestem dość ciekawska i często dopytuję o szczegóły jakiejś sytuacji, ale niektórzy w rozmowie o tym, że komuś nie wiem, np. zmarł brat potrafią spytać w ciągu 5 minut o to, na co był chory, czy może to był wypadek, ile leżał w szpitalu, czy miał dziewczynę, jakie miał plany na przyszłość, kto odprawiał mszę na pogrzebie, kto na nim płakał a kto nie, i co było do jedzenia na stypie. Po prostu nie ogarniają, że temat zaszedł za daleko i że pewnych pytań się nie zadaje. Odpychają mnie też ludzie, którzy bardzo podkreślają swój status materialny, ale nie chodzi tylko o tych którzy przechwalają się, że mają, ale i o takich, którzy wszystkich wkoło informują, że są biedni i nie mają. Zarówno tekst "po co kupujesz goowno za 50 zł, przecież są lepsze, ja kupiłam to za 500 i jest super, kup to co ja", jak i "ty to masz kasę żeby wyrzucać w błoto, ja nie mam i muszę kupować takie za 5 zł, a ty kupiłaś za 50, olaboga, powodzi się, chciałabym tak" doprowadza mnie do szału. 
				__________________ Cytat: 
 Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-06 o 12:34 | |
|     |   | 
|  2013-05-06, 19:07 | #89 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Cytat: 
  widze ze bysmy sie dogadaly mamy podobne poglady   | |
|     |   | 
|  2013-05-06, 19:24 | #90 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.