|
|
#61 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: maj: zapachy, lakiery, pędzle, The Balm, Armani Code, Sleek
no to tak:
1. zdj. zbiorowe 2. broszka, dość stara (po babci), ale na 99% nie jest srebrna 3. broszka, autentyczny liść czegośtam , pokryty srebrem, prezent z Australii ponoć, tyle że to wyrób miejscowego artysty-rzemieślnika i na to że pokryta srebrem, masz tylko moje słowo, jak i jak takowe otrzymałam4. wisiorek - jakby nie było widać, to koń , jest próba5. wisiorek, jakby nie było widać, kwiatek, wielkość około 2 gr, próby nie dostrzegam 6. bransoletka, próby nie widzę, aczkolwiek może być to przyczyna zabrudzenia 7. bransoletka, niestety też b.zabrudzona, typu płaski łańcuszek 8, 9, 10 łańcuszki - wężyk, zwyklak z kulkami, zwyklak bez niczego Myślałam, ze mam więcej, ale biorąc pod uwagę moje przeprowadzki w ostatnim roku, to pewnie było, tylko już nie ma i raczej nie znajdę (są dość egzotyczne na ogół i raczej mało powtarzalne, też mam szczególny gust )jako, że nie jestem pewna prób i takich tam, ile Ci się rzeczy spodobają na pierwsze rzut, jestem skłonna przesłać Ci pierwszej, a potem w razie niezadowolenia z Twojej strony, pokryć koszt odesłania - to są lekkie rzeczy, więc żaden problem. Nie czyściłam tych drobiażdżków, a leżały latami w pudełeczki, ale jak chcesz to mogę to zrobić
|
|
#62 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Pewnie, że oddam
, to odsyłanie, było w razie że srebro nie jest srebrem, bo ja się nie znamBTW: wiem, że cudo, tylko ja akurat broszek nie naszam ale ... wysyłka w przyszły wtorek, ale dlaczego, to wolałabym na PW, więc jeśli Ci to nie wadzi, to deal robimy
|
|
#63 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
A nie chciałabyś się pozbyć Słonika lub Vanille Noire?
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Szkoda, odlewek nie chcę ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe.
Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5% Coś u mnie?
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Coś za:
Biovax maseczka intensywnie regenerująca do włosów suchych i zniszczonych - nowa, nieotwierana, zabezpieczona. L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku. Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5% |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nic nie widze niestety
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
zostajemy przy wymiance:
żel opalescence i ming shu za biovaxa, kartę, długopis i Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5%
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za któryś z pędzli Sephora albo brązer Sephora i cienie Inglota?
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Mam davidoffa;-)
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Bruno Banani made for women nowy. - YR Naturelle do 20ml ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694239 |
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam zapachu na lato, najlepiej świeżaka w podobnej pojemności
![]() EA green tea tropical raczej nie jestem zainteresowana a masz moze coś po za wątkiem?
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-05-31 o 09:05 |
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
coś za pędzel Sephora 42 do różu/rozświetlacza i Revlon 211 charming - pastelowa lawenda ?
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
hej czy Elizabeth Arden Green Tea Tropical około 80/100ml jest nadal dostepne?
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się serum Ava Eco Garden, może znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
Sephora 42 do różu/rozświetlacza, świetne recenzje na KWC Top Essie no chips ahead, nowy w pudełeczku. Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete około 80/100ml ? |
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ck jest okolo 65 ml, nie mialabys moze jakies odzywki do wlosow?
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może znajdziesz coś u mnie w zamian?
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie widzę co już niedostępne, więc zapytam
![]() Coś u mnie za: 1. Max Factor Max Effect 44 swatch 2. Rimmel szminka nude? Kultowa Airy Fairy numer 070 3. 4 nowe miniatury Yves rocher po 50ml: 2x żel po prysznic róża 1x żel pod prysznic jeżyna 1x balsam jeżyna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704346
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Revlon NOWE - kolor 613 Puder sypki ArtDeco, ubytek widoczny na zdjęciu, wyciągnęłam sitko ale wysyłam razem z. Kolor średni, na poziomie CS 200. 6. be delicious dkny DKNY Delicious Night do 4ml - YR Vanille Noire do 4ml
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Revlon 211 charming - pastelowa lawenda swatch - Rimmel jasny róż z drobinkami - L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku. - Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. - Escada Island Kiss 2011 do 10ml - Escada Moon Sparkle 15ml - Kenzo Elephant słonik do 4ml - 4 nowe miniatury Yves rocher po 50ml: 2x żel po prysznic róża 1x żel pod prysznic jeżyna 1x balsam jeżyna - naturalny olejek eteryczny cedr, nowy. Z Twojej wish poza wątkami mam perły (sztuczne ), biżuterię srebrną (nie w stylu koralik na druciku), rzeczy z kocim motywem, kamyki (minerały?)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49817472 Edytowane przez VenetianGlass Czas edycji: 2013-07-23 o 09:59 |
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi ale nic dla siebie nie widzę
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mam EDM, Flat Top Brush...
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Pędzelek masz u mnie na 100%Mi najbardziej zależy na: - Revlon 211 charming - pastelowa lawenda swatch - L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku. - Escada Island Kiss 2011 do 10ml - Escada Moon Sparkle 15ml - Kenzo Elephant słonik do 4ml - 3 nowe miniatury Yves rocher po 50ml: 1 x żel po prysznic róża 1 x żel pod prysznic jeżyna 1 x balsam jeżyna - naturalny olejek eteryczny cedr, nowy. Koty niestety nieaktualne, przepraszam (został mi tylko drewniany pojemnik na wizytówki, pomarańczowy) Biju srebrna aktualna. Nie mam wiele, ale może coś Cię zainteresuje (łańcuszek, łańcuszkowa bransoletka, klipsy, pierścionek z agatem (?), zawieszka bocianek z tobołkiem w dziobie, kolczyki, jakaś broszka). Jeśli coś Cię interesuje wstawię zdjęcia.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

, pokryty srebrem, prezent z Australii ponoć, tyle że to wyrób miejscowego artysty-rzemieślnika i na to że pokryta srebrem, masz tylko moje słowo, jak i jak takowe otrzymałam
(są dość egzotyczne na ogół i raczej mało powtarzalne, też mam szczególny gust

, to odsyłanie, było w razie że srebro nie jest srebrem, bo ja się nie znam