|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
maj: zapachy, lakiery, pędzle, The Balm, Armani Code, Sleek
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka tylko poleconym lub paczką - ekonomiczny/priorytet - Ty wybierasz - nie wymieniam się na siłę, mam mnóstwo zapasów i nie potrzebuję wszystkiego - proszę uszanuj to - odmieniam się tylko jeśli wina leży po którejś ze stron - 'odwidziało mi się'/'jednak nie będzie mi potrzebne' - to nie jest argument uzasadniający odmianę - jeśli wybrałam sobie za dużo rzeczy lub za mało to pisz śmiało, nie jestem szpiegiem i nie znam dokładnej wartości każdego przedmiotu ![]() - zdjęcia, linki, opisy - wszystko mi jedno, byle nie 'coś u mnie' - proszę o konkretne sprecyzowanie co Ci się podoba - rezygnacja po wymianie adresów = negatyw - oklejam każdy przedmiot 3warstwami folii i taśmą + wysyłam w kopercie bąbelkowej. Jeśli nie życzysz sobie taśmy na opakowaniach lub dużych ilości folii - pisz. Moja wish: - pasty biała perła lub żele (bez aplikatorów) - duża paletka magnetyczna, może być bez lusterka, koniecznie większa niż 12x10cm - paletki sleek: au naturel, oh so special - jajo cosmopolitan lub beauty blender lub inne gąbeczki jajowate - biotherma matricium - joico hydrator - joico rekonstruktor - puste atomizery - kosmetyki phenome - serum z granatru z BU - podkłady: revlon colorstay 110 lub inne bardzo jasne - flakony: Szpilkówna (fille en aiguilles), Shalimar Parfum Initial, L'eau d'Issey Issey Miyake, Coolwater/coolwater frozen - odlewki i próbki: można kusić, bardziej konkretnie szukam: Lutki: borneo, miel de bois, five o'clock, arabie, feminite du bois Jil Sander Sun dune Estée Lauder Sensuous Noir DKNY pure a drop od rose Clean Clean rain CdG: Avignon, peppermint, Donna Karan Chaos Lalique perły min. 3ml Masaki Mintea Wazamba PR Arso Omnia Green Jade Jaipur Boucheron Feerie Van Cleef & Arpels Aquolina chocolovers Queen Latifah Queen Mandragore Annick Goutal Rebelle Rihanna Manifesto Mediterranean EA - dużo pereł, sznury, luźne, jakiekolwiek !!! - gotową, PORZĄDNĄ biżuterię - nie w stylu koralik na druciku. - półfabrykaty ze srebra - łańcuszki (do dalszej obróbki, bez zapięć, w formie półfabrykatu) - łańcuszek srebrny 4o-50cm - kamyczki swarovskiego - paczkę bigli ze srebra - gotowe ozdoby decoupage, np. pudełeczko, miseczka, hustecznik, - rzeczy z kocim motywem - kamyki (minerały?) Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-07-24 o 17:13 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: maj: zapachy, lakiery, pędzle, The Balm, Armani Code, Sleek
PĘDZLE
EcoTools z limitowanej edycji, baby kabuki, idealny do nakladania korektora pod oczy, podkładu w trudne dostępne miejsca (nie skmuży!) i innych rzeczy. FYB składany do pudru/różu. Od lewej: Kabuki do pudru, niestety wyrzuciłam kartonik i nie znam firmy, ale jest bardzo dobry jakościowo, nie gubi włosia, nie traci kształtu, zapłaciłam za niego 10$. Sephora 42 do różu/rozświetlacza, świetne recenzje na KWC Sephora 40 skośny. |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
LAKIERY
Wszystkie swatche pochodzą z googli. Lakiery pupa holographic, PRAWDZIWE HOLO, nie brokat, tylko testowane na wzorniku, świeże, cena w drogerii to 30zł za sztukę. Kolory: srebro (silver), błękitny (emerald) i granat (denim blue). Oddam pojedynczo. Ostatnie zdjęcie nie jest moje, TUTAJ można zobaczyć jaki piękny efekt dają. Od lewej: Lovely Magnetic wiśnia z połyskiem i niebieski drobionkowy swatch, mam magnes do nich Flormar 392 swatch Flormar 422 fluo róż swatch Golden Rose Jolly Jewels 106 swatche Max Factor Max Effect 44 swatch Golden Rose metaliczny, brudny róż Coral śliwkowo-bordowy metaliczny Manhattan 21G swatch Miss Sporty Metal Flip 2282 swatch Golder Rose 173 koral Baza essence peel off, ściągasz lakier bez zmywacza, świetna do brokatów. Odżywka eveline, widać na zdjęciu ile zostało. Revlon 211 charming - pastelowa lawenda swatch Rimmel jasny róż z drobinkami DOKŁADKA: Top Essie no chips ahead, nowy w pudełeczku. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-10 o 19:35 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA
Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie). Puder sypki ArtDeco, ubytek widoczny na zdjęciu, wyciągnęłam sitko ale wysyłam razem z. Kolor średni, na poziomie CS 200. Sephora, bronzer MATOWY bez żadnych drobinek, kolor przeznaczony dla jasnych karnacji. Nie wpada w pomarańcz. Rimmel szminka czerwona bez drobinek, kolor 170 alarm. Rimmel szminka nude? Kultowa Airy Fairy numer 070. Essence rozświetlacz w pędzelku, zużycie ~20%. Róż The Balm down boy, oryginalny na 100% kupiony w Marionnaud - za coś z wish! Szminki Revlon NOWE - kolory 613 (just enough buff) i 205 (champagne on ice) - świetne opinie na KWC 613 to nudziak, 205 nudziak z malutką domieszką brązu, coś jak airy fair Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-08 o 20:49 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
CIENIE
Sleek storm, stan jak na zdjęciu, chętnie za inną paletkę sleek matową. Dwa niebieskie cienie, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany, na pewno została ponad połowa obu. Cienie wkłady Inglot: 256 double sp. brązik z drobinkami 120 shine perłowa czysta biel 368 matte jasna brzoswkinia całkowicie matowa 129 shine rdzawy pomarańcz z poświatą Brokato-cienie sypkie no name, złoty i srebrny, chyba z jakiegoś zestawu. Jakościowo są dobre. Pigment Essence ubytek praktycznie żaden, kolor 15 - pure love, piękny błyszczący. Avon paletka purple haze kwadratowa: 1 jasny, dwa fiolety i czarny/grafitowy Avon paletka vintage violet owalna: 1 jasny perłowy beżyk, 3 fiolety: jasny, średni i ciemny. |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku.
Krem oriflame pure nature cytrynowy, bez ubytku ale zdjęłam folię zabezpieczającą. Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5% Nowa, rozpakowana ale nie używana SD HC 8GB. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-12 o 21:03 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY
Armani Code 25/30ml? Około, na zdjęciu widać ubytek. TYLKO ZA INNY ZAPACH (najchętniej z wish), nie proponuj mi nic innego bo się na pewno nie skuszę. Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete około 80/100ml Elizabeth Arden Green Tea Tropical około 80/100ml ISO E - zrobię odlewkę do 5ml, z czego wychodzi nawet 50ml bo jest to olejek do rozcieńczania. Marc O'Polo, ubytek 5%. Bruno Banani made for women nowy. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-13 o 07:15 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY odlewki, próbki
Brak na zdjęciu: gris clair lutens ok. 4ml w szklanym atomku 15ml escada moon sparkle - wrzucę zdjęcia na życzenie 1. baiser vole cartier 2. chergui lutens 3. courtesan worth 4. shiro masaki 5. beyond love killian dorzucę, bo zostało na pół psika 6. be delicious dkny 7. masaki/masaki 8. rochas 9. mi fa les notes gourmandes 10. notte pur femme bvlgari 11. maroussia zaitsev 12. CdG sequoia 13. CdG garage 14. aa gentiana 15. zirh ikon 16. nuit pour femme boss 17. saharienne ysl 18. GAP 1969 Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-13 o 07:15 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY - zrobię odlewki ze swoich flakonów:
- Kenzo Elephant słonik do 4ml - YR kokos i ananas limitowanka letnia do 20ml - YR kokos do 20ml - DKNY Delicious Night do 4ml - YR Naturelle do 20ml - YR So Elixir Purple do 10ml - YR Moment de Bonheur (bliźniak Chloe) do 5ml - Tesori d'Orient Jasmin di Giava czyli brat bliźniak Angela TM bez trupiej nutki - Escada Island Kiss 2011 do 10ml - Escada Moon Sparkle 15ml - GAP Close do 5ml - YR Tendre Jasmin do 4ml - YR Vanille Noire do 4ml - Benetton Energy do 20ml - Acqua di Gioia satinee do 5ml - Pani Walewska - piękne aldehydowe do 10ml - avon sensuelle do 10ml Za coś super super z wish: kenzo tygrys, Molvizar pure white gold do 2ml |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Yes to Blueberries Smoothing Daily Cleanser, mleczko do mycia twarzy, ubytek mniejszy niż 5%.
Mleczko perfumowane Yves Rocher Vanille Noire, ubytek 5%. Ava EcoGarden certyfikowane organiczne serum energetyzujące z pomidorem i ogórkiem, fajny skład! Ubytek 5%. Noni Care krem do twarzy na dzień, ubytek 50%, za jakiś drobiazg. Kryolan fixer sprawy, ubytek około 1/3, ciężko ocenić. Capivit Sun System nowy, pełne opakowanie. Biovax maseczka intensywnie regenerująca do włosów suchych i zniszczonych - nowa, nieotwierana, zabezpieczona. 4 nowe miniatury Yves rocher po 50ml: 2x żel po prysznic róża 1x żel pod prysznic jeżyna 1x balsam jeżyna Naturalny olejek eteryczny cedr, nowy. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-12 o 21:04 |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za colorstay, YR kokos i ananas, be delicious dkny?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Code?
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za code?
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
zerknij proszę czy coś Ci się u mnie podoba
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi ale Chanel właśnie poszło
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
W sumie mogę sobie odpuścić tą odlewkę z YR
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz u mnie coś za następujące rzeczy?:
lakier holo srebrny PUPA, baby kabuki Eco Tools paleta Sleek Storm żele i szampon miniaturowe YR
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
hej! bylabys zainteresowana wymiana colorstay na colorstay 110 do suchej ? poza tym podoba mi sie lakier pupy i fixer
*WYMIANA KOSMETYCZNA* Edytowane przez Electric Czas edycji: 2013-05-06 o 02:27 |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Sephora, bronzer MATOWY bez żadnych drobinek, kolor przeznaczony dla jasnych karnacji. Róż The Balm down boy, oryginalny na 100% kupiony w Marionnaud - za coś z wish!
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za serum z eveline i maskę biovax?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
- Kenzo Elephant słonik do 4ml
- YR kokos i ananas limitowanka letnia do 20ml - YR kokos do 20ml - DKNY Delicious Night do 4ml - Escada Island Kiss 2011 do 10ml - Escada Moon Sparkle 15ml - YR Vanille Noire do 4ml - avon sensuelle do 10ml Róż The Balm down boy, oryginalny na 100% kupiony w Marionnaud - za coś z wish! Bruno Banani made for women nowy. coś u mnie? |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
heja. coś u mnie za eveline, the balm, i puder sephory?
odpisz u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej coś u mnie za pędzel sephora 42?
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie się wymienie za Code, może znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.