![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - Revlon, John Frieda, Nanobase, Aussie i inne
za peeling podziękuję a reszta aktualna? plastry i maseczki za pędzel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
To ja na razie podziękuję za wymiankę, bo portfele raczej nie w moim stylu.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej
Z tym kodem jestem bardzo zdziwiona bo zażyczyłam ją sobie na urodziny dokładnie we wrześniu 2010, co oznaczałoby, że została kupiona w Sephorze już przeterminowana??? Miniaturę pleasures z zestawu już puściłam w świat przedwczoraj. Sprawa wygląda tak, że rzeczy od Ciebie są mi potrzebne na tzw. zapas i wolałabym je upłynnić za coś co wiem, że nigdy i totalnie mi się nie przyda, a róż i maska do takich nie należą, bo maskę wystawiłam też na sprzedaż ![]() Zostaje kredka ale ona też nie jest w jakimś super stanie, jest sporo stemperowana, więc obawiam się, że skoro nie chcesz szminki, z kredki też nie będziesz zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ok, mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Krem fitomedu mogę oddać i może znajdziesz sobie coś jeszcze, bo podkład bourjois głównie za 2 przeterminowane peelingi to trochę za dużo
![]() 2x Montagne Jeunesse- very berry -Nanobase, odżywka przeznaczona do suchej skóry- ok 30% 04/2015 -2 peelingi St. Ives – nowe; przeterminowane- zbyt długo leżały w moich zapasach. mają ok. 5 lat, nie pachną źle, nieużywane, oddam je za drobiazg-po prostu nie chce wyrzucać. -Maseczka mleczna Kaloss- zrobię odlewkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
-Odżywka do włosów Aussie Miracle Moist, ok. 40% produktu ; kupiona w grudniu 2012r. 2x Montagne Jeunesse- very berry -SŁODYCZE - zostały tylko aero ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
wedlug mnie zostalo go duzo jest delikatne wglębienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Kuźnia inspiracji
|
widzę, że Aloe Pura jest znowu na czarno, może zerknij do mnie raz jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Pędzel sephora za które z tych rzeczy które mi u Ciebie wpadły w oko
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Czyli: - 2x Montagne Jeunesse- very berry - Nanobase, odżywka przeznaczona do suchej skóry- ok 30% 04/2015 - 2 peelingi St. Ives – nowe; przeterminowane- zbyt długo leżały w moich zapasach. mają ok. 5 lat, nie pachną źle, nieużywane, oddam je za drobiazg-po prostu nie chce wyrzucać. - Maseczka mleczna Kaloss- zrobię odlewkę za: - pędzel sephora ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Nie mam pojęcia, kupowałam go 2 lata temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za odżywke Aussie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
moze byc, a mogłabys mi jeszcze coś o John Frieda Frizz Ease Secret agent –flawless finishing creme
co to dokładnie jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ale z cieniami jest wszystko ok ?
dorzuciłabys mi myjkę ? ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- aa powiedz mi jeszcze czy colorstay ivory jest jasniejszy od 150 buff? ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- aaa jest sprawdziłam w google, jesli cienie nie są pokruszone to jestem chetna na wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze nie odzywałam się, ale zupełnie wypadło mi to z głowy
![]() Aktualne jeszcze? Jeśli tak to byłabym zainteresowana peelingiem z St.Ives tylko chciałabym wiedzieć ile czasu jest już przeterminowany? I ewentualnie maseczki very berry ![]() Daty ważności na wodzie różanej nie ma, ale niedawno kupiłam ją więc jeszcze przez spory kawał czasu powinna być zdatna do użycia ![]() A ile ml chciałabyś tej spiruliny? Bo mam taką malutką łyżeczkę miarową to odmierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Hmmm jedyne co mam to buteleczka rossmanowska 100 ml, bardzo gęsta jest ta maska? Szkoda, że nie odpisałaś wcześniej, wczoraj wyrzuciłam idealny plastikowy słoiczek po maseczce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
on jest pomarańczowy, ale mogę dać , a myjkę poproszę różową. A znalazłabyś cos może za odlewke kallosa? Może byśmy zrobiły większą wymianę
Perfecta Spa- maseczka do stóp to mi się jeszcze spodobało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
to mogę oddac ta maskę za odlewkę kallosa. Zapraszam na prv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
-Revlon - ColorStay- z wymianki, raz użyty przeze mnie - niestety zbyt jasny dla mnie; odcień Ivory; ok 2/3
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
-Revlon - ColorStay- z wymianki, raz użyty przeze mnie - niestety zbyt jasny dla mnie; odcień Ivory; ok 2/3 -Odżywka do włosów Aussie Miracle Moist, ok. 40% produktu ; kupiona w grudniu 2012r. niebieska myjka do ciała
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
to ja proponuję:
Ty mi dasz paletkę, myjkę różowa, odlewke 100ml kallosa, maskę do stop A ja Tobie: Maskę brahmi, lakier pomarańczowy, zsk peeling wulkaniczny , pedzel essence, kredkę mua i dorzucę róż essence |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
spodnie mogłabym oddać za:
perfumy ELIZABETH ARDEN - RED DOOR - ubytek kilku psików, jest kartonik, poj. wyjściowa 25ml + Odżywka do włosów Aussie Miracle Moist, ok. 40% produktu ; kupiona w grudniu
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Podkład Anabelle ma formułę kryjącą, pojemnosc wyjściowa to 4g, korektor Aromaleigh 5g
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ok, a zrobiłabys jakas mini próbkę tego pudru jadwigi na spróbowanie/
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- to zapraszam na pw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.