![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe kosmetyki Estee Lauder
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Chyba oszaleje, w poniedzialek jade na wakacje do Szwajcarii i Wloch i na lotnisko chyba musimy przyjechac z co najmniej 2-godzinnym wyprzedzeniem, bo bede szalec na duty free!!!
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
![]()
Wątek dla poszukiwaczy skarbów w perfumeriach . Nie podobają mi się one shoty tej jesieni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam na co wydać pieniędzy w perfumerii - chyba po raz pierwszy w życiu ![]() Dziewczyny , czy któraś testowała może te jadalne pudry do ciała Urban Decay ? ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja testowałam
![]()
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, napaliwszy się na puder rozświetlający EL i wydawszy 180 zl, wydaję wyrok: nie bardzo warto: na poliki faktycznie niezbyt trwały, polecam mieszać z różem-tak napisali w instrukcji i to chyba najlepsza opcja. Ja głównie używam ich jako cień-może być.... jako Wielka Fanka Rózowawych Cieni jestem rozczarowana, kolorki są nienaturalne... . podsumowując: stosunek ceny do wagi produktu (porównując z bricksami BB) niekorzystny, trwałośc nie za 180 zł. I tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis tez macalam to cudo EL . KISZKA!!!! Jakies takie sztuczne te koorki i tandetnie zrobione. Podobnie te Diory. Tak sie blyszcza ze jak ktos chce byc sledziem to prosze bardzo.
A YSL to jest ufff....Cudo wizualne, jakosciowe i wogole... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ale ta kredka do oczu w kolorze Opalescence z nowego makijażu jest przepiękna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Dzięki wielkie
![]() ![]() Anahstasio - z tych recenzji wynika , że te puderki mają różne kolory drobinek ? Svenja pisze , że Marshmallow ma srebrno-różowe . A jakie Ty miałaś smaki ? Szukam czegoś różowawego właśnie . Są wydajne tak samo jak zwykłe pudry sypkie ? Niestety w mojej Sephorze nie ma testerów tych pudrów ![]() O, znalazłam link - faktycznie muszą mieć różne drobinki http://www.sephora.com/browse/sectio...tegoryId=C9002
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2005-09-08 o 09:52 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Miałam Marshmallow, właśnie ten z różowawo-srebrnymi drobinkami, a także Cocoa, który połyskiwał już cieplej, ni to beżowo, ni to złotawo. Pierwszego używałam wówczas kiedy nie byłam opalona i na mnie, zimie o porcelanowej niemal skórze, wyglądał świetnie. Później kiedy się opaliłam, zastąpiłam go czekoladką
![]() Pudry są wydajne, drobno zmielone. W zasadzie niewiele ich potrzeba, żeby rozświetliły ciało. No chyba, że ktoś lubi photoshopowy połysk to może nakładać więcej ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
![]()
Oj rany , jesteś niesmowita . Bardzo Ci dziękuje , ogromne buziaki przesyłam ----> uwaga ---->
![]() To ja się zastanowię nad Cherry Lemonade - połączyłabym go z pudrem Lancoma Starlette i może trochę będzie dobry na policzki , i nad Marshmallow . Kusi mnie jeszcze mięta - też ma słodki różyk , ale zapach mięty jesienią za bardzo mnie nie pociąga . Najśmiejszniejsze jest to , że te pudry mają różne pojemności a cena ich wszystkich jest taka sama . Dopiero teraz to zauważyłam , myślałam , że wielkość pudełek to bajer a zawartość wszędzie taka sama . Dzisiaj po południu pędzę do Sephory po któryś z tych puderków ![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Udanych zakupów! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Po wielu próbach makijażowych z nową paletką rozświetlającą Estee Lauder pragnę podzielić się z Wami moimi odczuciami
![]() Stosuję ją na powieki i na policzki. Na oczach da się nią uzyskać nawet makijaż dość konstruktywny, ponieważ paletka tak naprawdę składa się z trzech kolorów: jasnego i trochę ciemniejszego opalizującego różu i subtelnej rozróżowionej miedzi, dzielącej po przekątnej te róże ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.