![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe kosmetyki Estee Lauder
Do kosmetycznej oferty tej firmy dołączyły nowe produkty. Pierwszym z nich jest Individualist Natural Finish Makeup, podkład o bogatej palecie kolorów w trzech tonacjach C(old), N(eutral), W(arm). Podkład, który dopasowuje się do odcienia skóry, tak, aby stworzyć jak najbardziej naturalny look. W swoich właściwościach przypomina średniopółkowy True Match L'Oreala. EL jest beztłuszczowy, niekomodogenny, przebadany i dermatologicznie, i okulistycznie.
Do podkładu Estee dorzuca korektor. Ten kosmetyk dostępny jest w czterech odcieniach: Soft pink, Light, Medium i Deep. Jest to korektor z gatunku rozświetlających. Przypominać ma Touch Eclat YSL, czy Skinlights Revlonu. Wzbogacony o technologię Photo Optic rozprasza światło, rozświetlając cerę, a usuwając tym samym wszelkie zmarszczki, zarówno te głębsze, jak i mimiczne, a także niedoskonałości cery. Pierwszy odcień - Soft Pink - przeznaczony jest dla wszystkich karnacji. Jego podstawowym zadaniem jest rozświetlenie twarzy. Ostatni produkt to tusz Lash XL Maximum Length Mascara. Według producenta ekstremalnie wydłuża rzęsy, nawet do 50%. Pomóc ma w tym specjalna formuła ElongEX, która posiada rozciągliwe jedwabne mikro-fibry, które działają jak maluteńkie przedłużenia rzęs. Mascara dostępna jest w czterech odcieniach: Black, Brown, Charcoal, Blue. więcej: www.esteelauder.co.uk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki Estee Lauder
Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Madziarrko
![]() - Individualist Natural Finish Makeup; 21 funtów; 160 zł. - Ideal Light Brush-on Illuminator; 20 funtów; 130 zł. - Lash XL Maximum Length Mascara; 17 funtów; 115 zł. Czy ceny będą takie rzeczywiście? Zobaczymy ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za info
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ależ proszę
![]() Ja już zdradzę, że jesienna kolekcja Estee Lauder, bogata o prześliczny puder rozświetlający, również jest godna 'wymacywania' ![]() ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W takim razie czekam z niecierpliwością
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ah i gratuluje awansu - Pani Moderator
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Widziałam makijaż jesienny Estee Lauder i jestem pod wrażeniem palety rozświetlającej w odcieniu lekkiego różu. Naprawdę cudo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko pieknie tylko czy to bedzei cos warte? Ja sie zawiodlam na letnich paletkach cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tanzanit
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale na Individualist Natural Finish Makeup juz sobie ostrze pazurki bo true match uwielbiam,jest dla mnie idealny (na stanie 3 rozne odcienie w celu mieszania ![]() a kolorowka EL(podklady glownie )jest dla mnie bardzo-bardzo wiec i ten pewnie nabęde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiec prosze slicznie cos wiecej na ten temat ![]() moze masz juz jakies fotki w zanadrzu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy dobrze zrozumialam-oferta na polski rynek jest z niej okrojona? ![]() gdzie ja macalas? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta kolekcja nazywa się Pure Illuminations. Stanowi ją gra kolorów i światła. Info mam z niemieckiej strony Estee Lauder, a jako że mój niemiecki ubogi, nie przetłumacze rzetelnie i pełnie treści opisów. Niemniej jednak... Nowy Look Estee Lauder to lśniąca paletka pastelowych odcieni przeznaczonych do oczu, ust i policzków. Odcienie są bardzo naturalne i dzięki temu jest się w stanie nimi osiągnąć makijaż nader kobiecy. Kosmetyki: - Pure Pops Creme EyeShadow, świetlisty cień do powiek w kremie - ColorStones, puder rozświetlający - Artist's Eye Pencil, konturówka do powiek - Pure Color Crystal Lipstick/Pure Color Nail Lacquer/Pure Color Gloss, nowe odcienie - Pure Pops Brush-on-Color, błyszczyk do ust w formie pędzelka - wspomniana wyżej Lash XL Maximum Length Mascara więcej: www.esteelauder.de |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Madziarra i Lolik dokladnie te grrrr.....na szczescie kupilam na ebay za pol ceny, no ale i tak mnie to wkurza....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Za ta kosteczke juz daje sie kroic....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() akurat cień do powiek w kremie sobie odpuszcze bo nie dla mnie ta forma ale ten puder ![]() ![]() ![]() ciekawe czy jest albo kiedy w PL bedzie ..ja ostatnio zacofana bo w domu musze siedziec z zalecenia gina (bobas mi sie "kroi" ![]() ![]() w kazdym razie-mam Cie kochasiu na oku ![]() Tanzanit,tez mam nadzieje,ze to produkt jakosci ten cudnej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mnie tym pudrem kilka dni temu zaraziła hybris, i teraz na nią choruję
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
O, to gratuluję dzidziusia!
![]() Co zaś się tyczy palety... w Twoim stanie jak najbardziej powinnaś się rozpieszczać ![]() ![]() ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
AHA,Ano,jesze prywata,to moje nowe konto ,jam na wizazu od dawien dawna
![]() i chcialam Ci powiedziec ze mam do Ciebie niesamowity sentyment ![]() ![]() ![]() ps.awansu gratuluje bo zasluzony okrutnie ![]() ps2 dziekuje za przypomnienie mi (fotkowo) paryskiej sephory ktora odwiedzam przez 5 lat z rzedu co wakacje (w tym roku z kanikul nici byly ![]() ![]() szczerze zazdroscze tej France ktora kocham i za ktora tesknie..jam romanistka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ano, paletka jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() madziarro,a nie wiesz czy w Douglasie jest? jesli macalas-napisz prosze jaka jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Lolik Paleta rozświetlająca ColorStone na szczęście weszła do Polski i powinna już być we wszystkich Perfumeriach w naszym pięknym kraju. Jest o tyle wspaniała, że zbliża się pora roku, kiedy nasze buzie będą wyglądać na szare i przemęczone a ona ma w sobie dużo różowych połyskujących satynowo drobinek, które temu efektowi będą przeciwdziałać. Tylko jak ktoś ma buzię skłonną do zaczerwienień powinien ją sobie podarować. Puder można nakładać na oczy, kości policzkowe i omieść nim dekolt. Acha i ponieważ wcześniej wypowiedziałam się dość niejasno, dodaję, że to co wymieniłam jest do kupienia w Polsce. Pozdrawiam gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na szczescie naczynek nie posiadam wiec sie nada ![]() pieknie wyglada na fotce ![]() Lola-maniaczka wszystkiego co sie swieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję również za gratulacje. Szczęśliwie się złożyło, że Szefowstwu spodobała się moja kandydatura ![]() ![]() Francja... Chętnie zostałabym tam jeszcze przez parę dni. Ille de France pobieżnie (acz zawsze ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę znajomości francuskiego ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco Ciebie i maleństwo ![]() Btw Zdradzisz czy szykuje nam się Wizażanka, czy Wizażanek? ![]() Buziaki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Droga Lolik ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, moja Wish List osiągnęła takie rozmiary, że bez 1000 zł. do Sephory nie mam po co się ruszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.