![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od marca ciągniemy, może do jesieni tłuszczu się pozbędziemy!
o jak milo ze ktos sie odezwal
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
hej dupeczki
![]() ![]() nie nadrobie was...nie ma szans ![]() oto i jestem ![]() nowa część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie ważyłam się i nie zamierzam-do piątku... powiedzmy że zaczynam od zera... czyli: litr wody dziennie (conajmniej) pół godziny ćwiczeń dziennie (conajmniej ![]() połowa na talerzu na obiad lekkie wczesne kolacje powrót do białka ograniczenie słodyczy nie mixowanie żarcia i nie rzucanie się na lodówkę jak sęp ![]() a moim katem dla mojego dobra mianuje leine ![]() ![]() start od jutra...dziś była pizza na szybko po powrocie ![]() muszę się wziąć za siebie... dziś jestem wykończona po podróży i po nocy bo całą noc imprezowali jacyś goście ![]() jutro więcej coś napiszę ![]() ![]()
#63 |
Raczkowanie
|
no to ja tez startuje od jutra ale przymierzam sie do diety 1500 kalorii i ta chodakowska mnie zainteresowala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Oki deserek za mną idę na meczyk patrzeć oby dziś wygrali, bo mnie serce boli, że 3 mecze pod rząd przegrali
![]() ![]() Deserek: 20 g orzechów bez soli, suche biszkopty(od operacji ósemki mam na nie fazę - wcześniej chyba nigdy nie jadłam biszkoptów ![]() ![]() ![]() mistaken witamy wśród nas ![]() Agafisia musisz nam wszystko opowiedzieć ![]() ![]()
Miłość to pułapka ... Edytowane przez yennefer88 Czas edycji: 2013-06-23 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
No pięknie chwile mnie nie było a tu kolejna strona
![]() ![]() Ja dzisiaj robię muffinki, ale nie dużo 8-10 szt, z przepisu co linka Leine podała, tylko trochę zmodyfikuję. Muszę do wyjazdy wszystko powykańczać, a mam śmietanke kremówke jedną małą (200ml). To akurat będzie na pare muffinek, ja nie zjem żadnej lub najwyżej skuszę się na jedną, a co mi tam i tak cud że przy mojej @ nie pochłonęłam jakiejś czekolady czy jeszcze czegoś. Jak narazie zaskpokiłam się jedną bułeczką z dżemikiem, na więcej mi dżemiku nie starczyło, Tż mi reszte zjadł ![]() Agafisia witamy wśród żywych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
mistaken cześć
![]() ![]() Diety? My tu diet nie preferujemy ![]() Mniej Żreć-Więcej Ruchu ![]() Agafisia no w końcu wróciłaś, bo wiesz.. watek zamierał ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() my się rozkoszujemy kopcem, jutro po kawałeczku i nie będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
karolinka madzia leine-nawet nie wiecie jak mi miło że tęskniłyście....
swoją drogą ciekawe co z sandrą się dzieje.... leine-ty jesteś ostra żyleta ![]() ![]() od jutra się pilnuję ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Leine tiaaa ciąża, co jeszcze wymyślisz
![]() ![]() Agafisia ja też ci mogę dać baty, przytulić czy ochrzanić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Leine w sumie to pisze z Uk ale z Polski to jestem z okolic Poznania od kiedy tutaj przyjechalam tj 2 lata temu to po prostu wstyd sie przyznac zapuscilam sie hehe i ciaza w kt w sumie to schudlam bo mialam specjalna diete na cukrz
yce ciazowa takze jak przez wieksza czesc ciazy zero slodyczy tak po porodzie wrecz sie na nie rzucilam no i te makarony ktore moglabym pochlaniac codzienniea no i chleb duuuzo chleba do wszystkiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
madzia-pozwalam
![]()
#71 |
Rozeznanie
|
no i już po 1. secie :/ drugi musi być lepszy!
Fisia!! ![]() ![]() ![]() mistaken dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zabardzo przeżywam mecze i właśnie moje cierpienie sięga zenitu ... 4 mecz i z tego 3 przegrane i ten set ![]()
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
ja zawsze sobie obiecuję, że więcej oglądać nie będę i guzik z tego
Anastasi dobrze powiedział, że to nie jest ten sam zespół co w tamtym roku. Żeby tylko dzisiaj wygrać, trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich i kazdego z osobna
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
mistaken ja znowu w ciąży jadłam dużo, a przed ciążą byłam niejadkiem, chociaż jakbym nawet dużo jadła to nie groziło mi przytycie, miałam dobre spalanie, a teaz wszystko się zmieniło. Po I i II ciąży kiepsko ze schudnięciem.
Karolinka, Bożenka dlatego ja meczy nie oglądam żadnych, nie na moje nerwy ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- mistaken mi idzie najlepiej, raz w tył waga (spadek) a za chwile z uciechy pochłonę sporo słodkiego i znowu do przodu i tak w kółko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze mi sie uda jakos tak mnie nakrecilo to forum butterfly ja z kolei apetyt w ciazy mialam ogromny ale dieta byla wazna dla zdrowia dzidziusia takze wytrwalam kurde szkoda ze nic tak (oprocz ciazy tzn zdrowia dzidzi )nie chce mnie zmotywowac teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
mistaken no ja właśnie w ciąży też miałam wilczy apetyt, a to troche przez teściową, pchała we mnie non stop, zjedz, bo ty mało jesz, no i pij dużo mleka, no i jeszcze to zjedz i tamto
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Zjadłam 1 muffinka, ale był planowany, chyba to nie grzech?? Był mały, musiałam spróbować czy mi dobre wyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Dostane zawału przez nich kiedyś przysięgam :/ ja mecz już 14 rok oglądam reprezentacji a prócz tego pluslige już 3 rok i inne sporty prócz nogi - nogę od tego roku trochę górnika zabrze, a tak to nie :P. Ale siate przeżywam od zawsze - kiedyś nawet płakałam po przegranych meczach jakich było w tamtych czasach dużo - teraz tylko jak odpali z igrzysk olimpijskim to łykałam łzy
![]()
#79 |
Raczkowanie
|
ehhhh moja waga idealna bylaby 58 tak zebym miala jeszcze 2kg w zapasie do 60 hhaha przezorny zawsze ubezpieczony
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
mistaken mój już dawno nie raczkuje (2,5 roku) ale ile ja się za nim nabiegam po placu zabaw, zamiast siedzieć i bawić się jak inne dzieci, to mi po róznych górkach, pagórkach chodzi i się wspina, a ja muszę za nim, żeby nie spadł alb mi nie uciekł na ulicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Jak oni grają i czemu mi to robią
![]() Ja na kolację będę miała to co na śniadanko : chleb pano 3 sztuki, musztarda/ketchup, 1,5 parówki z szynki i ogórka, bo chce to podojadać.
#82 |
Rozeznanie
|
ja nie mogę, co my robimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
a no tak to racja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Jednak parówki dostał tata i brat a ja będę miała 4 kromki chrupkiego pieczywa z serem mierzwionym pomidorkiem i ogórkiem - wolę unikać parówek a już na bank w dużej ilości. Załamie mnie ten mecz
![]()
#85 |
Rozeznanie
|
relacja mi się zacięła!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Mi też
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Oki ja mam na jutro już plan zywieniowy: 6:00 danonek 9:00 sałatka z piersi z kurczaka, kukurydzy i ogórka zielonego i 2 kromki chrupkiego ala wasa 11:00 tutti 0% jabłkowe i płatki just fit 30 g dalej nie wiem póki co
#87 |
Zakorzenienie
|
mistaken-opowiadaj coś o sobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madzia to ja z tobą zostanę napewno do lata 2014:P ![]() karolinka bożenka-ja sobie zawsze obiecuję że meczów piłki nożnej nie będę oglądać jak reprezentacja gra-i zawszw po prostu szkoda oczu-ale człowiek jak głupi zawsze ogląda z nadzieją... jak było na wakacjach....leniwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś 1 noc w moim kochanym łóziu ![]() ![]() ide spać bo ledwo żyje ![]() ale pomijając wszystko jestem mega odprężona psychicznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kurza dupa, relacja na żywo z czego?
![]() Mistaken ja bym Ci poleciła: zmiana chleba z białego na ciemny- ziarnisty; jedz go 2 kawałki dziennie. Taki chlebek mnie samej wystarcza na tydzień- resztę mrożę. Makaron? Zamień na pełnoziarnisty, ogranicz. Ja makaron/ryż jem raz w tygodniu bądź wcale. Najczęściej ziemniaki górują ![]() ![]() hou ab! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Agafisia no ja mam nadzieję, że nawet jak wszystkie schdniemy to dalej będziemy ze sobą pisać
![]() ![]() Ok ja uciekam już spać, dobrej nocki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Kasia jestem 25 lat 70kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.