![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwani współlokatorzy - Łódź.
Jeszcze coś takiego znalazłam
http://tablica.pl/oferta/wynajme-mie...tml#113767e8a1 Jestem ciekawa czy ta skórzana kanapa się rozkłada, bo jeśli tak i założymy, że w każdym pokoju jest łóżko to mamy 5 miejsc spania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Kuźnia inspiracji
|
Wróciłam niedawno z Łodzi, więc dopiero teraz przejrzałam. Podoba mi się to mieszkanie na Motylowej, sprawdzałam też to, które też miało ofertę osobnych pokoi i to już mniej mi się podoba, bo chciałabym spróbować zmieścić się w stypendium, a 600zł niestety nie wchodzi tam już.
Jeśli chodzi o mnie, to Bałuty mogą być. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Chyba każdemu podoba się mieszkanie na motylowej
![]() A to na widzewie jak ci się podoba? Widzew trochę nie pasuję, ale cena jest dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ale co Motylowa, to Motylowa!
![]() ![]() Znając moje szczęście - zadzwonię i okaże się, że "godzinkę wcześniej już ktoś w tej sprawie dzwonił i umówił się na spotkanie". Grrr ! Czyli mamy kolejną osobę, jest nas 4. To już coś. teraz już serio idę spać, jak coś to napiszę z mobilnego ![]() Fajnie by było jakbyśmy to ogarnęli. Dobranoc ! :p
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Hmmm a kto miał być z Tż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Poszukiwani współlokatorzy - Łódź.
Słuchajcie, powiedzmy jeszcze kto jest skąd żeby postarać sie umówić jakoś konkretnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Katowice, ale dla mnie pojechać do Łodzi to nie problem
![]() ![]() Z TŻ miała być idontknow13, ale dzisiaj jej tu nigdzie nie widziałam chyba... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Motylowa została zamieszczona na stronie kilka dni temu, podejrzewam, że szybko zniknie, więc fajnie byłoby ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ja między Brzezinami Rawa Mazowiecka a Skierniewicami. Nazwa wsi i tak wam nic nie powie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
To i ja napiszę jeżeli nikomu nie przeszkadzałoby jak już pisałem moja hmm płeć to i ja bym sie pisał oczywiście wtedy musiałbym szukać albo jedynki albo drugiego współlokatora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Na ottodom wyczytalam ze to ma motylowej ma laczzny koszt 2000 ile w tym prawdy nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Poszukiwani współlokatorzy - Łódź.
Cytat:
Tylko..na pewno nikomu nie przeszkadzalaby odległość? Jest komunikacja, jasne. Dla mnie w sam raz..jedna N-ka też jest i mi to wystarcza xp No i musiałaby się para odezwać, bądź inna znaleźć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez lucrais Czas edycji: 2013-07-15 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Motylowa raczej nie przeszkadzalo. Tylko mnie ta kwota na osobe dobija. Bo przy pieciu bedzie to 400 zl a nie wiem czy mi rodzice doloza:banghead:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EDIT. Nie, jednak to nie ta sama ![]()
Edytowane przez nemtor Czas edycji: 2013-07-15 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Kuźnia inspiracji
|
Ja mieszkam między Kielcami a Końskimi, czyli ok 140 km, ale mam tragiczny dojazd
![]() No i najchętniej chciałabym mieć pokój sama. Nie, że chce się alienować, czy coś ![]() Mo i raczej bez płci męskiej, chyba, że para będzie:p Mój wydział jest na Tamce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
No to nie wiem czy Ci ta motylowa nie jest za daleko. Wciąż trza szukać...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Muszę poszukać jeszcze czegoś w centrum...musi coś być.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Hmm nie wiem czy znajdziemy mieszkanie, ktore będzie kazdemu pasowac.
Ps wracam z pobrania krwi i mam dosc mojej reki :/ jak wroce to bede dalej szukała Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-16 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ok... nic już więcej nie znajdę, więc..
1. http://tablica.pl/oferta/studenci-su...tml#83fd9236e2 5 osób (jedna para) – 350zł 4 osoby – 438zł Blisko do wydziałów, samo centrum W środku dobre warunki, nawet bardzo w porównaniu z niektórymi ![]() 2. http://www.gumtree.pl/cp-domy-i-mies...laty-497470763 5 osób (jedna para) – 340 zł 4 osoby – 425 zł Daleko od centrum Świetne wnętrze. 3. http://www.gumtree.pl/cp-domy-i-mies...eaturedAd=true 4 osoby(jedna para) – 375zł Wnętrze normalne, dobre Blisko centrum 4. http://tablica.pl/oferta/do-wynajeci...tml#ce439897fa 4 osoby(jedna para) – 275zł 3 osoby – 367zł Normalne wnętrze Nie za blisko centrum Myślę, że można by większość z nich chociaż obejrzeć... na zdjęciach coś może wyglądać słabo, a w rzeczywistości będzie fajne.. albo i na odwrót ;p dziewczyna wybierająca się z TŻ się tu za niedługo odezwie. ;D Mam przynajmniej taką nadzieję. ![]() i aż się jakieś nowe oferty nie pojawią to ja już się poddaję. EDIT obornickiej tu nie ma, bo jeszcze nie wiemy jak z tym 3 pokojem i czynszem.
Edytowane przez lucrais Czas edycji: 2013-07-16 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Najlepiej niech zainteresowane osoby dały znać czy w przyszłym tygodniu znajdą jeden dzień na kawę i niezobowiazujace oglądanie mieszkań. Wtedy spróbuje umówić jak najwięcej miejsc w jednym dniu. Jakby ktoś nie mógł przyjechać to porobi się mnóstwo zdjęć i zda się relacje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Lucrais liczyłaś to z opłatami wszelkimi czy sam najem?
Mi w przyszłym tygodniu pasuję ![]() Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-16 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Poszukiwani współlokatorzy - Łódź.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
ok.
Coś takiego jeszcze znalazłam, widzę, że jest dużo miejsc do spania: http://nieruchomosci.anonse.pl/ofert...=8&qid=1345417 Trzeba tylko byłoby się dokładnie wypytać, ile ich jest, bo mi jeden pokój umyka. I opłaty jakie inne dochodzą, bo miejsce dobre. I to, ale meble (no comment): http://nieruchomosci.anonse.pl/ofert...=9&qid=1345417 Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-16 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A Lucrais tak się bała, że ludzie nie przyjdą ![]() ![]() Znalazłam jeszcze coś takiego/niby wszystko ma się zamknąć w cenie 1500 zł http://otodom.pl/wynajem-mieszkania-...d19945451.html Niepokoi mnie tylko ten trzeci pokój, ta zielona "kanapa" jest rozkładana? A może to są dwie połączone? ![]() Kto ma łóżko na zbyciu? Zmieściłoby się 5 osób ![]() Jakbyśmy się wypytały, ile jest miejsc do spania.... bo tu nic nie piszą albo ślepa jestem http://otodom.pl/mieszkanie-dla-stud...d20113326.html Tu jest ciekawa propozycja tylko czy tego nie było? Mnie się już wszystko miesza. Podobno to M4, 4 pokoju nie widzę, ale może ja ślepa jestem.http://dom.gratka.pl/tresc/401-29052...f502522f12e8,1 To jest nawet nawet. Dopatrzyłam się 2 łóżek w jednym pokoju+ plus jedno w następnym +może rozkładana kanapa?http://dom.gratka.pl/tresc/401-29074...10fe3f063d79,1 Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-16 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Ok, to ja za niedługo zacznę wydzwaniać i się umawiać
![]() ![]() Dam wam tu znać jak wszystko załatwię ![]() Nie licz mieszkań z otwartą kuchnią - nikt nie będzie sobie robił śniadania, gdy ktoś będzie spał w tym samym pomieszczeniu ( tym samym umyka ta prywatność o której chodzi w mieszkaniu ![]() Wow, ale mam dzwonienia ![]() ![]()
Edytowane przez lucrais Czas edycji: 2013-07-16 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
ok. Ja jeszcze szukam (liczę na to, że jakieś 4 pokojowe w normalnej cenie się trafi, gdzie w każdym pokoju chociaż jedno rozkładane łóżko jest.)
Tamto jedno (chyba jedno było, jak więcej to nie zauważyłam) to raczej miałam nadzieje, że w drugim pokoju też jest jeszcze jedno łóżko ehhh pomarzyć można. Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-16 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawniczka też nam się przyda haha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Kuźnia inspiracji
|
Nie wiem czy brałyście mnie pod uwagę, ale zaraz przejrzę oferty, wróciłam do domu dopiero
![]() Z Motylowej mam ok 40 min tramwajem bez przesiadki, więc trochę słabo, ale zobaczę, co jeszcze macie. Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-07-16 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.