|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Cytat:
![]() dlatego też postawiłam na rozsądne MŻ i słodycze, nawet niewielka ilość, pojawiają się w moim menu codziennie. nie jem ich jakoś dużo i głównie na II śniadanie, ale te słodyczowe zachcianki są dzięki temu zaspokojone i nie leci mi ślina jak gdzieś zobaczę czekoladę ![]() ograniczając się schudłam już jakieś 11 kg ![]() więc tak, można chudnąć i jednocześnie jeść słodycze trzeba tylko wiedzieć czym jest umiar
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-07-31 o 10:22 |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Cytat:
![]() Wczoraj trochę zaszalałam imieninowo ze słodyczami, ale dziś już będę grzeczna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Aen jeśli to Twoje imieniny były to wszystkiego najlepszego!
a poza tym jak idzie?
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Cytat:
nowe nawyki jedzeniowe weszły już w krew, wczoraj zaliczyłam 32 km na rowerze. Dziś znowu u nas gorąco i najchętniej wybrałabym się gdzieś nad wodę, ale nie ma szans narazie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
I cos nam się zmniejsza ilość osób odchudzających się :/ Szkoda
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo to pięknie! tak trzymaj a ja się pochwalę spadkiem wagi ![]() 12 lipca ---> 68,9 kg 1 sierpnia ---> 66,1 kg razem: -12,1 kg
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
dziękuję
normalnie mi te kilogramy tak szybko nie lecą, ale 12 lipca miałam nadwyżkę
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W ogóle część i przepraszam że się nie odzywam ale mam w tym tygodniu tą głupia druga zmianę i nie mam na nic ani siły ani ochoty. Roboty mam kupę. Ech. Na szczęście jeszcze tylko jeden dzień. Uciekam pod prysznic a potem idę przytulić się do męża. Może tak chociaż kilka kalorii spale;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez jul100 Czas edycji: 2013-08-01 o 22:11 |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Wody pochłaniam w takich ilościach, że dla mnie 2 zgrzewki na tydzień to za mało. Robię zawsze raz w tyg większe zakupy, w sobote kupię 3 może wystarczy. A i piciem wody zaraziłam mojego męża i córkę, znikły wszystkie inne napoje w domu, nawet córa ostatnio coś tam kupiła, przy czym stwierdziła,że sama woda lepsza. Edytowane przez paulinag24 Czas edycji: 2013-08-02 o 10:12 Powód: dopisanie czegos |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
co tam u Was słychać? gdzie jesteście?
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy
Ale jak to przy piątku małe grzeszki się zdarzają, to aż strach teraz wejść i o nich mówić 3 kawałki pizzy i pół piwa Wiem,że nie ma się czym chwalić ale przyznać się muszę A jak tam u was idzie? ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj pogrzeszę wieczorem alkoholem
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Odp: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Pisałam wczoraj wieczorem, ale internet u tż coś szwankował i niestety nie udało się dodać postu
miałam wczoraj kosmicznie zalatany dzień, 12 godzin poza domem, no i jak to zwykle w takiej sytuacji, zdrowo i dietetycznie nie było :/ dodatkowo @ się zbliża i jakoś kiepsko się czuję. Ale dziś już mobilizacja pełna, na śniadanie była owsianka z owocami, drugiego śniadania zjeść nie dam rady (bo za późno dziś wstałam ). Na obiad planuję zrobić sajgonki, bo papier ryżowy zalega w kuchni od miesiąca, mam nadzieję, że wyjdą dobre, bo jeszcze nie robiłam nigdy
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na liczniku już coraz bliżej 85 zatem już prawie półmetek, może dopiero z tej okazji zafunduję sobie jakiś grzeszki, kto wie ![]() Też żłopię wodę i mrożoną zieloną herbatę wiadrami Szczególnie na noc jak mi się wydaje że za mało w ciągu dnia wypiłem to potrafię przed snem 2Lbutelkę wydoić.A potem mam rano megasik |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
o, też jestem ciekawa tej mrożonej herbaty
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory robiłem sam - zaparzałem matche albo jakąś liściastą smakową, schładzałem, dodawałem wody, stewie, sok i skórkę z cytryny, listki mięty potem do szklanki kostki lodu i gotowa pyszna mrożona herbatka. Teraz nie muszę parzyć bo kupuję Tetley'a na zimno, zalewam zimną wodą, wsadzam do lodówki, potem tylko cytryna lód i stewia
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od razu po zaparzeniu jest pycha, ale gdy wstawię ją do lodówki to robi się mętna i cierpka Widziałam ostatnio w sklepie te herbatki na zimno, ale są tylko owocowe, a takich nie lubię Ostatnio po prostu do zaparzonej zielonej dodaję kostki lodu i jest ok, ale nie jest wtedy zimna, tylko taka trochę bardziej letnia. Może jeszcze pokombinuję i coś z tego wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Niestety do selgrosa mnie nie wpuszczą, może w real ją dostanę musze jutro sprawdzić.
Jak wam idzie odchudzanie? Jakieś postępy? Dla przykładu podam moja kolację to ktos mądry podpowie czy tak może być : 4 plasterki wędliny, 2 plasterki sera żółtego i jeden pomidor i już Dawno sie nie ważyłam, to nie mogę powiedzieć czy działa ale jutro rano to sprawdzę.Dudi boy nie wiem czy już wcześniej odpowiadałes na to pytanie, ale jaki masz wzrost,że jak na faceta chcesz ważyć tylko 60 kg? |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
ja melduję rolki
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 1,69 i już wcześniej ważyłem 60kg. Chcę wrócić do wagi w której czułem się najlepiej i mogłem leki odstawić. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
To wszystko już wiem
U mnie też niestety kryzys zamiast w dół to w górę poszło o też 0,5 qrde czemu. Ale tak sobie myślę, że może dlatego że się nie zdążyło strawić z wieczora. Musze wam powiedzieć że praktycznie całkiem odrzuciałm pieczywo, rano czasem bułka słodka nie umiem z niej zrzygnować a ciągu dnia jakiś owoc itd tak jak pisałam wczoraj.Dzis po pracy na rower bo mi te 0,5 w ogóle się nie podoba, w dół mialo spadać a nie w góre :/ :d |
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jestem nowa, ale zdecydowanie sie przyłaczam do akcji!
Sama mam 154 cm i 73 kg wagi nadwagi... 25 kg musze zrzucić, staram sie biegac codziennie, chociaz jeszcze nie mam kondycji, raz przebiegne 10 min i przejde 30 a raz 25 min biegne, ale staram sie byc wytrwala, staram sie tez jesc 5 posilkow o regularnych porach i raczej warzywa, owoce, na obiad miesko, i pic duuuzo wody. Kochane moje i kochani, musi nam sie udac, fajnie, ze jestesmy tu wszyscy razem i, ze mozemy wspierac i motywowac sie wzajemnie ![]() Ja osobiscie nie waze sie juz na wadze, dla mnie odzwierciedleniem sa ciuchy coraz ( mam nadzieje ) luzniejsze ![]() Pozdrawiam, |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
canna ważysz 73 kg czy masz 73 kg nadwagi? bo nie zrozumiałam do końca
witaj!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

ale w kaloriach sie mieścisz 

tak trzymaj

Wiem,że nie ma się czym chwalić ale przyznać się muszę
miałam wczoraj kosmicznie zalatany dzień, 12 godzin poza domem, no i jak to zwykle w takiej sytuacji, zdrowo i dietetycznie nie było :/ dodatkowo @ się zbliża i jakoś kiepsko się czuję. Ale dziś już mobilizacja pełna, na śniadanie była owsianka z owocami, drugiego śniadania zjeść nie dam rady (bo za późno dziś wstałam