|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Podróżniczka
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
![]() No i dobrze, mnie trochę brakuje takiego podejścia, ale już się nie spinam w tym cyklu, nie mierzę tempki, testy owu też mi się skończyły, a w okolicach owulacji jedziemy z TŻtem właśnie do tego Zakopanego, co ma być to będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
Wiesz mi sie już po prostu nie chce spinać i robić wszystko pod dyktando bo dziecko bo może jestem w ciązy ... Wczoraj np tż sie na mnie obraził bo mi się nie chciało przytulac a jemu tak, a jak dwa dni pod rząd on był zmęczony a ja chciałam to było dobrze nie zrobiłam mu awantury... wkurza mnie jego myślenie i podejście bo On uważa że zrobiłam mu na złość gdzie ja po prostu byłam zmęczona... faken dupen mam to w dupie No i masz racje nie mierz nie kontroluj a samo zaskoczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- A co do implantacji to może akurat owu była wcześniej niż myślisz ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Madzia Natalka możemy sobie podać ręce
![]() ![]() A co do seksu jak ja nie chcę a Tż chcę to mówię mu zawsze, że mogę rozłożyć nogi i może skorzystać jeśli chce. Najczęściej go to zniechęca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Podróżniczka
|
Linka - hehe no tak to też jest dobre
![]() No niestety czarne myśli to nieodłączny dodatek do długich staranek. Ale trzeba wreszcie przestać o tym myśleć. Coraz częściej zastanawiam się nad tym, że może nie będzie nam dane mieć dzieci, bo kiedyś wreszcie na dobre trzeba będzie odpuścić i przywykam do tej myśli, coraz lepiej się z nia czuję. Nie ma co narzekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki niezafasolkowane, nie poddawajcie się! trzymamy kciuki ![]() ula, jaką karuzelę kupowałaś? ![]()
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/karuzela-slodkich-...412717922.html Jestem bardzo zadowolona bo ma ładne kolory, jest porządnie wykonana i nie trzeba jej nakręcać ![]() ![]() Ale powiem Ci, ze dopiero teraz Zosia zaczyna zwracać uwagi na zabawki, więc chyba nie musisz się spieszyć z zakupem ![]() A masz jakąś na oku? Jej, ale jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ula - ![]() ![]() yevele - jak u Was?? magdzia, linka, natalka - nie poddawajcie się, wiem że łatwo się mówi a gorzej zrobić... Ale najlepiej chyba jest nie planować aż tak daleko z myślą co będzie jak będę w ciąży. Ciąża nie wyklucza normalnego życia i nie ogranicza przyjemności ![]() agi, lineczka - cieszę się, że u Waszych panienek wsio ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się zastanawiam czy nie wziąć za punkty z payback karuzeli fisher price takiej z misiami Brilliant, fajna sukienka, mi też się beż podoba bo uniwersalny, a chcesz iść na obcasach? u nas w miarę ok, dzięki, właśnie wróciliśmy z pierwszego spacerku ![]() agi, lineczka, super że wszystko ok, już się zaczynają ciężarki robić
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
hejo
ja tylko na chwilunie bo mam mase roboty związanej z remontem i nawet nie próbuje nadrabiać bo pędzicie ale to fajanie ![]() daje tylko znać jakbyście się niepokoiły że wsio oki u nas ![]() ![]() a i Natalka następna wizyta 02,09 godzina 17 ![]()
![]() |
#71 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak Twoja córcia znosi spacerki? bo moja w wózku nie uleży ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na spacerku spała ![]() ![]() agi to późno wizytę masz teraz
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiow
Hejo
![]() Yevele, ja tez mam pozno wizyte bo dopiero 12 wrzesnia... Natalka wpisz mnie prosze na liste wizytujacych ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-08-03 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Witam się z rańca
![]() ![]() ![]() I może dzisiaj wpadniemy na grilla do znajomych ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zadomowienie
|
mamusia ma wolne, a czemu wstała przed 8, a???
bo mnie moja córeczka wyciągnęła żebym zrobiła jej kakao. Kiedy ja się wyśpię ![]() Brillant Girl i co kupiłaś sukienkę??? A jak tak to którą? Cytat:
Cytat:
ja do ostatniej @ nie wiedziałam czy pójdę na pielgrzymkę czy nie, bo w ciąży to przecież byłby za duży wysiłek. Od tygodnia wiem że mogę iść. Z kolei na jesień planujemy Paryż i też nie wiadomo czy nie będę w ciąży a jak będę to w samolot już teraz na pewno nie wsiądę i plany są takie zawieszone.
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2013-08-03 o 07:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() yevele ciesze się że pierwszy spacer udany ![]() Ula o dzisiaj tatuś przejmuje Zosieńkę? i dobrze należy Ci się ![]() Ewccik ja mam to samo co TY planując coś zawsze mam w myślach a co jak będę w ciąży... troche to męczące już.... Witam się z rana ,dziewczyny ależ miałam piękny sen!! Śniło mi się że ktoś nam pod drzwi od mieszkania podrzucił w koszyczku dzidziusia! Malutka miała ok 2 miesięcy była taka piękna ![]() ![]() Rano mierzyłam tempke i mam dosyc niską 36,7 także ja na nic nie licze w tym cyklu czemu nam się nie udaje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - ma
Cytat:
![]() ula, a jak Ci się wózek sprawuje? ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() dzis zamawiam i chyba ta bezowa :p mnie dzis spac nie dali bo najpierw koncert w klubie niedaleko, pozniej o 7 ktos zostawil psa pod sklepem i strasznie szczekal a teraz ktos naparza mlotkiem :/ ale dzis znowu jade do rodzicow wiec jutro sie wyspie ![]() magdzia - faktycznie nie kazdy plan mozna w ciazy ziscic ale tez nie mozna sie ograniczac caly czas. a jaka pielgrzymka? pisalas juz cos o niej? jesli tak to mi umknelo wiec sorki ze pytam ![]() natalka - faaajny sen ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- yevele - kazda pora jest dobra do nauki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do mojego snu to tak mi było smutno że to tylko sen;( No i chyba miałaś na myśli Ewcika a nie Magde:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a na pielgrzymkę to ja się wybieram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
ewcik Tatuś nie ma cyca
![]() ![]() yevele Z wózka jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Wady to: jest niestety ciężki co odczuwam jak wkładam go złożonego do bagażnika (ale za to ładnie się mieści). Mechanizm do składania (trzeba przesunąć dwa elementy) jak dla mnie troszkę się zacina, chociaż nie wiem czy to mój brak wprawy czy wada wózka (TŻ nie ma problemów...). Jak rozkładam budkę to jest takie głośnie klik co bardziej wrażliwe dzieci może budzić (moja się wzdryga, raz się obudziła przez to), nie mam porównania jak w innych wózkach ![]() Torba bardzo fajna, łatwo się ją zapina, dużo mieści. Fotelik samochodowy też bardzo fajny, spacerówki jeszcze nie miałam okazji testować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Witam, spać mi się chcę i nie wiem co pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja, przepraszam że nie odpiszę każdej ale tyle naskrobałyście że nie ogarniam. U mnie taki upał że normalnie ledwo żyję i mózgownica mi nie pracuje....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Widzę nie tylko ja mam dziś taki leniwy dzien , jeszcze godzinka niecała i do domku fruu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Męczący ten dzień, gorąc nie ustępuje mimo wieczora, ale zaliczyliśmy z Tż dużą dawkę czekolady więc jakoś funkcjonuję
![]() Ewcik dużo masz kilometrów do przejścia podczas pielgrzymki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Chyba wszystkie jesteśmy wymęczone tymi upałami bo straszna cisza tutaj.
U mnie 4 dc, w sumie bardzo skąpa ta @ 1 dzień(wieczór) plamienie, 2 i 3 baaardzo lekkie krwawienie a dziś praktycznie czysto. No cóż w poniedziałek dzwonię do Wrocławia i umawiam nas na wrzesień tylko muszę sobie policzyć jak mi wtedy @ wylezie żebym była po. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
dominika u mnie upałów nie było ale i tak jestem wykończona..
Jakoś godzine temu ostro pokłuciliśmy się z Tż'tem i raczej nie jest wesoło... nawet mi sie nie chce pisac o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ło 3 część już
![]() ![]() U nas chyba kryzys, mała ma tak mi się wydaje skok rozwojowy i chyba za dużo rzeczy ją rozprasza i nie chce jeść z piersi ani butelki, w nocy ciągnie ładnie, a teraz to 3 min. i ryk - ręce mi opadają nie wiem co mam robić, ile to może potrwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
ogólnie pielgrzymka ma do pokonania około 250km (9dni) , ja z córeczką w tym roku dołączam na 6 dzień i mam do przejścia coś około 86km w 4 dni. Po pierwsze nie mogę wziąć urlopu na całe 9 dni, a po drugie w środku pielgrzymki mamy wesele więc będziemy na weselu a potem ruszamy.
Natalyyya co się stało?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.