|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wyśmiany bo wydepilowany
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w dalszym ciągu nie rozumiem, co ma do stereotypów to, że mężczyźni z dużymi dłońmi i owłosieniem wydają mi się męscy. I chyba za nic nie zrozumiem, czemu odmawia mi się posiadania własnego zdania zakrzykując mnie jakimiś z pupy wyjętymi tekstami o stereotypach, jednocześnie wygłaszając pogląd 'niscy są niemęscy' oraz 'nieogoleni to orangutany' ![]() Nikt tu nie pisze pieśni pochwalnych o włosach, ani nie szkaluje ogolonych. Jasno i dobitnie za każdym razem podkreślam, że to mój gust i moje widzimisię, a dalej uprawiacie jakieś kazania o stereotypach ![]() Proszę w takim razie o wyjaśnienie mi, jaki mogę posiadać poglądy w sprawie męskiego wyglądu, żeby nie wpisywały się w jakiekolwiek stereotypy, i żebym mogła wygłaszać je publicznie bez takich debat
Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-08-08 o 20:41 |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
Jakiegoś cycka chyba dość gnębi ,zagadnienie owłosienia na fiucie ,tak to jest jak charakteru brak za grosz ,trzeba wątków założyć mnogo . Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2013-08-08 o 20:44 |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-08-08 o 20:53 |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no owszem przyplątało na wizaż chyba jakiegoś fana wątków o depilacji, masturbacji i smaku spermy
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale ogólnej reakcji. Uważam, ze nie ma co rozkminiać - męski czy niemęski - kwestią najważniejszą w temacie jest reakcja partnerki autorka wątku, dla której nie znajduję żadnego usprawiedliwiania i wszystko jest w zasadzie sprawą nawet nie drugorzędną. W sąsiednim wątku, gdzie inny autor chciał, by jego partnerka zaczęła się golić, posypały się na niego gromy. A, no i nie mniej podtrzymuję swoje zdanie w kwestii definicji, choć to akurat czepialstwo trochę z mojej strony ![]() Co do pogrubionego... Proszę, cytując mnie nie mieszaj do tego wypowiedzi osoby, której posty już od jakiegoś czasu litościwie omijam Do tego co ja napisałam nijak się to ma.Cytat:
|
|
|
#68 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I jedna i druga strona. Na jego miejscu to bym powiedziała "wyśmiałaś to się goń, seksu nie ma" ![]() A na jej miejscu nie byłabym to nie wiem co bym zrobiła ![]() Ale dobra, dla mnie i tak jest mistrzem Autor. Przypomniał mi się wątek o tym czy każdy wolny facet nie jest w stanie się powstrzymać od seksu z chętną laską (zakładając że nie jest jakaś odpychająca) ![]() Jakoś ostatnio się przekonuję, wbrew temu, co wcześniej twierdziłam, że facetom to jednak straszliwie ten pierwotny instynkt zaburza myślenie Ja ich tak broniłam a tu klops... Oni aż sami się proszą o takie oceny No trudno, nic nie poradzę W każdym razie ona go wyśmiała ale seks był, a jakże, ładnie pięknie...
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym została wyśmiana w łóżku, że mam coś takie i owakie, to więcej bym się z tym kimś nie spotkała.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przesadzacie? Wysmiala brak wlosow. To kompletnie nie istotne. Gdyby wysmiala penisa to co innego. Nigdy nie smialiscie ze z partnera? Np ze smiesznie w czyms wyglada albo cokolwiek?
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zal d*pe sciska, jak sie czyta miedzy wierszami o Twojej jakze wysokiej samoocenie ('czy ona jest mnie warta?') przy zwyklym zyciowym buractwie. |
||
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można się pośmiać w włosa w nosie,ale nie ze sfer intymnych.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Uważam że dziewczyna powinna zachowac sie inaczej normalnie z toba porozmawiac że jej sie to nie podoba bo jednemu może sie to podobac drugiemu tamto o gustach sie nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Z włosów na głowie też nie można się pośmiać? (np. ktoś zrobi sobie śmieszną, komiczną fryzurę w której mu będzie głupio po prostu).
Dla mnie też robicie problem z dupy. Edytowane przez ciezko_jest_lekko_zyc Czas edycji: 2013-08-09 o 00:14 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wyśmiany bo wydepilowany
Nie. Jakos nie bawia mnie takie sytuacje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Poszukaj sobie kobiety na poziomie a nie prostej dziewczynki, która pewnie spotykała się z facetami biorącymi kąpiel raz w tygodniu...
Przypomina mi się dziewczyna sprzed wielu lat... Bardzo dziwił ją fakt, że codziennie myję włosy i biorę kąpiel. Powiedziała, że nie spotkała jeszcze takiego faceta..
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To swoją drogą. Typowe myślenie "oh, jaka ona chamska, jaka bezwartościowa, ale prześpie się z nią bo żem napalony. Ale to ona jest byle jaka a ja to jestem boski" . Śpisz z taką? To sam jesteś niewiele warty. Tyle.To tak samo jak faceci posuwający wszystko, co się rusza, którzy szukają sobie później nieskazitelnej żonki
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój mąż i stado jego kolegów mają nóżki wygolone jak panienki, co męskości im mało że nie odbiera, a wręcz dodaje bo lepiej okablowanie na łydach widać. ))Dla mnie facet z ogolonymi nogami = facet podwójnie męski bo czynny sportowiec a może nawet szosowiec a to już +200 do męskości w moich oczach. Chudy męski tyłek i ogolone nogi, odstrojony w obciski i poskładany nad rowerem... Mnie się to podoba.
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż mój nóg nie goli to w życiu bym nie określała męskości po tym czy ma włosy, czy ich nie ma Kompletnie nie rozumiem tych, które uważają, że facet ogolony w innym miejscu niż twarz jest po prostu niemęski... Dla mnie męskość ocenia się po zachowaniu faceta, po tym jakim jest dla nas partnerem, jakim jest człowiekiem, a nie czy ma ogolone pachy
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wakacje trwają nadal
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Ema, podpisuję się pod każdym Twoim słowem w tym wątku, ale co niektóre zjechały Cię tu nieźle, ty ograniczona, stereotypowa dziewucho
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie nie sądzę, żeby słowo 'żałosne' było odpowiednie ![]() Ale miło, że ktos mnie popiera
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
A co jest przesadnego w dbaniu o siebie? Nazywanie aseksualnym - bez komentarza. Rownie dobrze (dla przykladu, zeby zaraz nie bylo insynuacji, ze kogos obrazam) ktos moglby nazwac kobiety lubiace mocno owlosionych - zoofilkami. I to bylby ten sam poziom, co nazywanie faceta depilujacego sie aseksualnym.
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Ema, ale wyjaśnij mi proszę, bo jak często się zgadzam z tym, co piszesz, tak tu po prostu nie mogę - co mają Twoje, czy kogokolwiek innego preferencje z tym konkretnym wątkiem wspólnego?
Bo to nie jest temat, w którym dzielimy się swoimi poglądami na sprawę intymnego owłosienia partnera. W tym konkretnym wątku skupić się należy na konkretnym zachowaniu tej dziewczyny, a nie na tym, co się komu podoba, a co nie (bo że każdy jakieś swoje typy ma to wiadomo). A dziewczyna zachowała się po prostu jak burak, mając gdzieś to, czy nie urazi w ten sposób partnera i fakt, że może on siebie samego woli w takim wydaniu. Edytowane przez lina_09 Czas edycji: 2013-08-09 o 17:10 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu ośmieliłam się napisać, że mi się to takżę nie podoba, ale ja bym się zachowała kulturalniej i wtedy rozpoczęła się debata mająca na celu uświadomienie mi, że jestem zacofana, dwulicowa i nie mama prawa lubić tego co lubię. No to tak sobie odpisuję, bo co mam robić podczas gotowania obiadu
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

myślałem, że prawie wszyscy wolą na zero.